Bjud in ditt barns vänner till ett roligt och oförglömligt barnkalas i Stockholm. Det är inte alltid optimalt att arrangera festen hemma och i dessa fall är det tur att det finns många trevliga eventlokaler att hyra för barnkalas i Stockholm. Vare sig du planerar ett barnkalas med underhållning i form av olika aktiviteter eller inte så är vi övertygade om att det finns något för dig. Nedan tipsar vi om lekfulla lokaler att hyra för att uppmärksamma ditt barns födelsedag. 

I hjärtat av Vasastan ligger den vackra sekelskifteslokalen Oak Island Gallery. Lokalen består av flera olika rum, fräscha toaletter och ett kök och är perfekt för mindre barnkalas. Oak Island Gallery har även wifi-högtalare, soffor, bord och stolar. Om du vill ta med egen mat och dryck att bjuda gästerna på under kalaset så går det utmärkt. 

Oak Island Gallery har plats för 50 stående personer.

Läs mer om och boka Oak Island Gallery »

I Vasastan ligger trevliga Oak Island Gallery som du kan hyra för kalas

Ersta terrass / Baren

Baren på Ersta terrass i centrala Stockholm är ett populärt alternativ för mer intima arrangemang och fungerar utmärkt för mindre barnkalas. Den ljusa och fräscha lokalen har en direkt utgång till den stora terrassen med panoramautsikt över Stockholm och Stockholms inlopp. Om ni önskar går det utmärkt att duka upp ett bord i baren. 

Baren har plats för 20 sittande personer och 25 stående.

Läs mer om och boka Baren på Ersta terrass »

Baren på Ersta terrass i Stockholm fungerar utmärkt för mindre barnkalas

Bastuflotte Stockholm

Om du ska ordna ett kalas för lite äldre barn kan det vara en trevlig idé att hyra Stockholms största bastuflotte för privat användning. Den vedeldade bastuflotten ligger vid Jungfrusund vid Ekerö och har en relaxavdelning, ett soldäck och ett trädäck med grill och gott om sittplatser. Det går bra att ta med egen mat och dryck till flotten. 

Bastuflotte Stockholm har plats för 30 sittande personer och 24 stående.

Läs mer om och boka Bastuflotte Stockholm » 

Om du ska ha kalas för äldre barn kan du hyra Stockholms största bastuflotte

En Juicebar & Café

En Juicebar & Café erbjuder en unik lokal i Stockholm som du kan hyra för att bjuda in till ett barnkalas. En fördel med den trevligt inredda lokalen är att den inte behöver extra pynt inför kalaset. I den här trevliga miljön kan barnen ta del av god mat, dryck och tårta. Det tillkommer ingen lokalhyra utan du betalar endast för maten som beställs. 

En Juicebar & Café har plats för 40 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka En Juicebar & Café »

En Juicebar & Café erbjuder en unik lokal som du kan hyra för barnkalas

Louie Louie

Louie Louie är ett prisvärt alternativ för dig som vill hyra en lokal för att arrangera ett barnkalas i centrala Stockholm. Den charmiga lokalen är utrustad med en uteservering, en scen och en mikrofon med stativ och det går att spela musik. I lokalhyran ingår exklusiv tillgång till lokalen samt service, städning och personal. 

Louie Louie har plats för 40 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Louie Louie »

Louie Louie är ett prisvärt alternativ för dig som vill hyra en lokal i centrala Stockholm

Eldtomta Café / Festlokal Garaget

Endast 45 minuter från Stockholm ligger Eldtomta Café med goda förbindelser med buss och kollektivtrafik. Intill caféet och i direkt anslutning till den stora trädgården ligger ett ljus och nyrenoverat garage som kan hyras för nästa födelsedagskalas. Här kan hemlagad mat i form av lunch, fika och snacks dukas upp på trevliga långbord. 

Festlokal Garaget har plats för 40 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Festlokal Garaget »

Eldtomta Café är perfekt för födelsedagsfiranden och har goda förbindelser

Tacobars festvåning

Vid en solig kaj i centrala Stockholm ligger Tacobar och erbjuder en trevlig festvåning. När du hyr lokalen för ett barnkalas tillkommer det ingen lokalhyra utan du betalar endast för mat och dryck. Mindre sällskap ryms på restaurangens övervåning där barnen i lugn och ro kan ha roligt tillsammans och äta god mexikansk mat.

Tacobars festvåning har plats för 55 sittande personer och 75 stående.

Läs mer om och boka Tacobars festvåning »

Tacobar erbjuder en trevlig festvåning och god mexikansk mat

Nice Valley / Kristinahuset

Vid Drevviken i Sköndal, bara femton minuters bilfärd från centrala Stockholm, ligger Nice Valley och Kristinahuset. Kristinahuset är ett utmärkt alternativ för dig som ska ordna ett barnkalas men inte har tillräckligt med plats hemma. Utanför det trevliga huset finns stora gräsmattor för utelek och skoj. 

Kristinahuset har plats för 75 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Kristinahuset på Nice Valley »

Kristinahuset är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill ha barnkalaset hemma

LeDap / Event Space

LeDap i Sollentuna ligger bara 20 minuter från Stockholm och är en spännande plats att hålla ett barnkalas på. Lokalen är 1500 kvadratmeter stor och sträcker sig över två våningar. LeDaps kockar skapar en meny utifrån dina önskemål och självklart kan du även boka en runda padel för barnen som en rolig aktivitet under kalaset.

Event Space har plats för 80 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Event Space på LeDap »

Golfbaren i Aspudden

Golfbaren i Aspudden är en utomhusanläggning, främst aktiv under sommarhalvåret, som erbjuder minigolf, läcker mat och dryck och härliga omgivningar. Här kan du arrangera ett roligt barnkalas i Stockholm med goda hamburgare och läsk i den mysiga bistron. Låt sedan kalaset fortsätta med golfspel på minigolfbanan. 

Golfbaren i Aspudden har plats för 80 sittande personer och 160 stående.

Läs mer om och boka Golfbaren i Aspudden »

På Golfbaren i Aspudden kan du ordna ett roligt barnkalas med minigolf och hamburgare

Mälarhöjdens Dansskola

Hyr Mälarhöjdens Dansskolas festvåning för ett minnesvärt barnkalas. Dansskolan skräddarsyr kalaset och håller i dans eller andra aktiviteter och utmaningar för barnen. Lokalen dukas och dekoreras utifrån det valda temat och om så önskas kan du få hjälp med allt från tårta, fika och fiskdamm till skattjakt, popcornmaskin och ballonger.

Mälarhöjdens Dansskola har plats för 100 sittande och lika många stående.

Läs mer om och boka Mälarhöjdens Dansskola »

Hyr Mälarhöjdens Dansskolas festvåning för ett minnesvärt barnkalas

Huddinge Konferenscenter / Idrottshallen

Centralt i Huddinge, bara en kvart från Stockholms centralstation, ligger Huddinge Konferenscenter och idrottshallen. Idrottshallen är tillgänglig för uthyrning och är ett strålande alternativ om du vill ordna ett fartfyllt barnkalas. I hyran ingår en musikanläggning, pingisbord, badminton- och volleybollnät, stora och små mål, innebandyklubbor och bollar samt yogamattor. 

Idrottshallen har plats för 180 stående personer.

Läs mer om och boka idrottshallen på Huddinge Konferenscenter »

Idrottshallen är ett strålande alternativ om du vill ordna ett fartfyllt barnkalas

Om du planerar ett barnkalas i Stockholm och överväger att hyra en eventlokal så hoppas vi att något av ovanstående alternativ faller dig i smaken. Det finns många trevliga ställen att välja mellan för dig som vill hyra en lokal till barnkalaset i Stockholm med omnejd. 


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält