Om du planerar en konferens eller ett möte finns det många fina konferenslokaler i Uppsala att välja mellan. Ibland är det fördelaktigt att samla medarbetarna i en miljö som inte är den vanliga kontorsmiljön. I Uppsala finns allt från små mötesrum för mindre interna möten till stora konferensutrymmen som passar större styrelsemöten. Nedan tipsar vi om trevliga lokaler att boka för nästa konferens i Uppsala. 

Hotell Botanika / Lilla mötesrummet

Lilla mötesrummet på Hotell Botanika är ett självklart val för dig som vill planera en intim konferens i Uppsala. Rummet har tillgång till all nödvändig teknisk utrustning och har även det som krävs för digitala möten. I pausen kan ditt sällskap besöka hotellets restaurang för en trevlig lunch eller avnjuta en kopp kaffe på den härliga innergården. 

Lilla mötesrummet har plats för 6 sittande personer.

Läs mer om och boka lilla mötesrummet på Hotell Botanika »

Lilla mötesrummet på Hotell Botanika är perfekt för en intim konferens i Uppsala

United Spaces Uppsala / Arenan

United Spaces Uppsala i centrala Uppsala ligger i en historisk byggnad. Här finns det rymliga mötesrummet Arenan. Arenan är en kreativ och inspirerande plats för kommande konferenser, seminarier eller workshops. Lokalen är fullt utrustad med projektor, duk, högtalare och kamera och ett bra alternativ för dig som letar efter en konferenslokal i Uppsala. 

Arenan har plats för 32 sittande personer.

Läs mer om och boka Arenan på United Spaces Uppsala »

Arenan är en kreativ plats för konferenser, seminarier eller workshops

Krusenberg Herrgård / Tessin

Ett stenkast från Uppsala ligger vackra Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet och är en perfekt plats för möten och konferenser. Tessin är en av herrgårdens största lokaler. Lokalen erbjuder all nödvändig teknisk utrustning och anteckningsmaterial. I Krusenberg Herrgårds fina matsal kan ditt sällskap ta en paus och njuta av gastronomi i världsklass.

Tessin har plats för 50 sittande personer.

Läs mer om och boka Tessin på Krusenberg Herrgård »

Tessin är en av Krusenberg Herrgårdes största konferenslokaler

Kämpasten / A-salen

Kämpasten ligger i Sigtuna vid Mälarens strand och erbjuder en effektiv, kreativ och inspirerande miljö för utbildning, konferenser och möten. A-salen är en flexibel konferenslokal utrustad med modern teknik, stora whiteboardtavlor, bra belysning och stolar på hjul. Intill salen finns ett caféutrymme samt flera bokningsbara grupprum.

A-salen har plats för 60 sittande personer.

Läs mer om och boka A-salen på Kämpasten »

Kämpasten erbjuder en kreativ och inspirerande miljö för konferenser och möten

Noors Slott / Kungssalen

Noors Slott i Knivsta ger dig möjligheten att arrangera en konferens i slottsmiljö. På slottets andra våning ligger den rymliga Kungssalen som har all teknik och allt material som krävs för ett lyckat möte. Här finns även en trevlig buffé med mineralvatten, frukt och godis. Intill Kungssalen finns ett antal mindre grupprum som är perfekta för fördjupande diskussioner.

Kungssalen har plats för 60 sittande personer.

Läs mer om och boka Kungssalen på Noors Slott »

Noors Slott i Knivsta ger dig möjligheten att arrangera en konferens i slottsmiljö

Gamla Stadshotellet / Svanfeldtska rummet

I Uppsala Centrum ligger Gamla Stadshotellet Heart & Bones i en vacker byggnad med anor från 1855. Huset har genomgått en renovering och är idag en charmig festvåning som kan hyras för konferens. Svanfeldtska rummet är flexibelt och ligger i direkt anslutning till en trädgård som är perfekt för pauser. Hambergs Catering står för all mat och ser till att sällskapet är mätta och belåtna. 

Svanfeldtska rummet har plats för 72 sittande personer.

Läs mer om och boka Svanfeldtska rummet på Gamla Stadshotellet »

Svanfeldtska rummet är ett flexibelt rum som kan användas som konferenslokal

Rånäs Slott

Bara 45 minuters bilfärd från Uppsala ligger Rånäs Slott. Slottet har ett flertal fräscha möteslokaler med modern utrustning och bevarad historisk arkitektur samt erbjuder konferenspaket med övernattning och trevliga måltider. Vid sjön Skedviken erbjuder Rånäs Slott en sjöbastu, bubbelpooler och en brygga där du och ditt sällskap kan koppla av efter mötet. 

Rånäs Slott har plats för 90 sittande personer.

Läs mer om och boka Rånäs Slott »

Rånäs Slott har ett flertal fräscha möteslokaler med modern utrustning

Steningevik / Mälaren

Steningevik konferensanläggning ligger vackert vid Mälarens strand och erbjuder en naturskön miljö. Mälaren är Steningeviks största konferenslokal. Den flexibla lokalen har en modern design, generöst dagsljus och bra ventilation. Möteslokalen har även modern teknik och annat nödvändigt material samt står alltid redo med frukt och vatten.

Mälaren har plats för 100 sittande personer.

Läs mer om och boka Mälaren på Steningevik »

Mälaren är Steningeviks största konferenslokal och kan anpassas för din sammankomst

Uppsala Social Club Arken

Uppsala Social Club Arken ligger centralt i Uppsala med bra kommunikationsmöjligheter. Den nyrenoverade lokalen har bevarade originaldetaljer som kombineras med modern teknik och en trivsam inredning. Här kan du med fördel arrangera nästa konferens och om du önskar ta med egen mat och dryck går det bra. 

Uppsala Social Club Arken har plats för 100 sittande personer.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club Arken »

På Uppsala Social Club Arken kan du med fördel arrangera nästa konferens

Uppsala Social Club i City

Centralt beläget i Uppsala ligger Uppsala Social Club i City med goda kommunikationer och gott om parkeringsplatser. Uppsala Social Club i City är en nyrenoverad och fräsch lokal med modern teknik och en trivsam inredning. Om du planerar en konferens i centrum så är det här den perfekta platsen för dig och ditt sällskap.

Uppsala Social Club i City har plats för 120 sittande personer.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club i City »

Uppsala Social Club i City är en nyrenoverad konferenslokal med modern teknik

Bröd & Salt / Kungsängsgatan 5

På Kungsängsgatan 5 har Bröd & Salt trendiga och charmiga lokaler som passar allt från små styrelsemöten till stora konferenser. Här finns det alltid frukost, lunch, fika och  gott om kaffe nära till hands. Samtliga konferenslokaler har även utrustats med snabbt wifi för att din sammankomst ska kunna bli så effektiv som möjligt.

Kungsängsgatan 5 har plats för 150 sittande personer.

Läs mer om och boka Bröd & Salt på Kungsängsgatan 5 »

Bröd & Salt på Kungsängsgatan 5 har trendiga lokaler som passar alla typer av möten

Arenahotellet / Offside

Uppsalas största hotell, Arenahotellet, är ett utmärkt alternativ för allt från små sammanträden till stora konferenser. Offside är hotellets största konferenslokal. Den anpassningsbara lokalen kan delas upp i mindre lokaler och är utrustad med den senaste tekniken. Hotellet erbjuder även olika aktiviteter, bland annat trekamp och bad och bastu i relaxavdelningen. I restaurangen serveras god mat från hela världen. 

Offside har plats för 200 sittande personer.

Läs mer om och boka Offside på Arenahotellet » 

Arenahotellet är ett utmärkt alternativ för allt från små sammanträden till stora konferenser

Boka ett konferensrum i Uppsala och samla dina medarbetare för en framgångsrik sammankomst. I Uppsala finns det fina möteslokaler och konferensrum för allt från små styrelsemöten till stora seminarier. 


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält