Abonnera en trevlig eventlokal och bjud in till en minnesvärd företagsfest i Malmö. Att med jämna mellanrum ge företagets medarbetare möjligheten att umgås utanför arbetsplatsen kan öka lagsammanhållningen och motivationen. Nedan tipsar vi om eventlokaler som företaget kan hyra för att arrangera nästa mingel, fest eller middag i Malmö. 

Club Privé

Centralt i Malmö ligger Club Privé, en av stadens mest prestigefyllda nattklubbar. Om du önskar en trevlig kväll med kollegorna kan du hyra en mindre del av nattklubben. Lokalen har en lyxig inredning och toppmodern teknik. Här kan du och ditt sällskap njuta av högklassig mat, dryck och karaoke i lugn och ro innan ni entrar dansgolvet.

Club Privé har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Club Privé »

Hyr en mindre del av Club Privé om du önskar en trevlig kväll med kollegorna

United Spaces Malmö / Arenan

United Spaces Malmö ligger centralt i Malmö och har utsikt över havet. Här finns loungen Arenan, en eventlokal som fungerar utmärkt för kickoffs och andra typer av personalfester. United Spaces Malmö erbjuder catering anpassad efter företagets önskemål. I samma byggnad finns även ett flertal restauranger och en takterrass.

Arenan har plats för 55 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Arenan på United Spaces Malmö » 

Arenan är en eventlokal som fungera för kickoffs och andra typer av personalfester

Vibliotek / La Trastienda

På den spanska restaurangen Vibliotek finns ett trevligt chambre séparée, La Trastienda, som kan bokas för företagets nästa festliga tillställning. Den flexibla lokalen erbjuder tapas och en plockmeny anpassad efter dina önskemål. Här finns även en egen bar, en scen och möjlighet att förvandla rummet till en festlig dansyta. 

La Trastienda har plats för 60 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och läs La Trastienda på Vibliotek »

Helio Malmö / Brown

I K6-byggnaden i Malmö ligger dynamiska Helio Malmö och erbjuder mötesrum i olika storlekar och fantastiska lounger. Brown är en flexibel lokal med stilren inredning och all nödvändig teknisk utrustning. Här kan företaget samla kollegorna för en avslappnad afterwork innan ni sedan går vidare för god mat och dryck i byggnadens eget café.

Brown har plats för 72 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Brown på Helio Malmö »

På Helio Malmö kan företaget samla kollegorna för en avslappnad afterwork

Moriska Paviljongen / Spegelsalen

Spegelsalen på Moriska Paviljongen är det perfekta valet av lokal om du letar efter en intim atmosfär för ett större sällskap. Här kan du arrangera nästa företagsfest, oavsett om det rör sig om ett mingel eller en middag. Salen har en bar, utmärkta scenmöjligheter, en härlig terrass och utsikt över parken. 

Spegelsalen har plats för 100 sittande personer och 450 stående.

Läs mer om och boka Spegelsalen på Moriska Paviljongen »

I Spegelsalen kan du arrangera nästa företagsfest med allt från mingel till middag

Vessel

Precis intill havet i Limhamn ligger hamnkrogen Vessel. Vessel erbjuder en magisk matupplevelse och en mångsidig lokal som passar perfekt för middagar med kollegor eller samarbetspartners. Lokalen består av restauranglokalen och en angränsande festlokal med stora fönster och en stilren inredning. 

Vessel har plats för 120 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Vessel »

Vessel erbjuder en magisk matupplevelse och en mångsidig lokal

Erics Bar & Restaurang

På Eleda Stadion i centrala Malmö ligger Erics Bar & Restaurang. Erics Bar & Restaurang är en mångsidig restaurang och ett bra alternativ för nästa företagsfest. Här finns all teknisk utrustning som kan tänkas behövas och en rymlig uteservering. Restaurangen tar hand om mat och dryck så att du kan fokusera på dina medarbetare.

Erics Bar & Restaurang har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Erics Bar & Restaurang »

Erics Bar & Restaurang är ett bra alternativ för nästa företagsfest

Foodhall

På entréplan på Eleda Stadion ligger Foodhall, en mångsidig restaurang som kan hyras för olika tillfällen som till exempel mingel och middag. Det här är en perfekt mötesplats för företag att samlas och umgås på. Vad sägs till exempel om att abonnera stället för den årliga julfesten? Foodhall tar dessutom hand om både mat och dryck.

Foodhall har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Foodhall » 

Foodhall är en mångsidig restaurang som kan hyras för olika typer av tillfällen

Gränden

Ett stenkast från Gustav Adolfs torg ligger Gränden, en unik plats bestående av en innergård med uteservering i två våningar. Här kan du med fördel arrangera företagets årliga sommarfest eller en härlig AW under bar himmel. Gränden har ett flertal barer och serverar mat från det egna köket med fokus på grillade och fräscha måltider. 

Gränden har plats för 300 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Gränden »

Gränden är en unik innergård med uteservering i två våningar

Malmö Arena Hotel / Terrassen

På Malmö Arena Hotel finns Terrassen, en mångsidig eventlokal som du kan abonnera inför företagets nästa mingel eller bankettmiddag. Den flexibla lokalen är 356 kvadratmeter stor och kan delas upp i sex mindre lokaler om så önskas. Dessutom finns hotellets stora lounge och två innergårdar i nära anslutning till eventlokalen.

Terrassen har plats för 300 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka Terrassen på Malmö Arena Hotel »

Terrassen är en utmärkt eventlokal för företagets nästa mingel eller bankettmiddag

Folk Mat & Möten / Foajén

Foajén på den moderna mötesplatsen Folk Mat & Möten är en anpassningsbar lokal som passar olika typer av personalfester och företagsevent i Malmö. Foajén har en imponerande takhöjd med vackra taklampor och erbjuder en unik atmosfär. Folk Mat & Mötens restaurang tar omsorgsfullt hand om mat och dryck under tillställningen.

Foajén har plats för 600 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Foajén på Folk Mat & Möten »

Foajén på den moderna mötesplatsen Folk Mat & Möten är en anpassningsbar festlokal

Eventlokal 1910

Eventlokal 1910 är en rymlig och flexibel lokal med högt i tak. I den här stora eventlokalen kan du arrangera stora fester för alla företagets medarbetare. När det kommer till matlagning lägger Eventlokal 1910 stor vikt vid glädje och engagemang och ett noggrant utvalt sortiment av dryck kompletterar upplevelsen. 

Eventlokal 1910 har plats för 1850 sittande personer och 2000 stående.

Läs mer om och boka Eventlokal 1910 » 

Eventlokal 1910 är en rymlig och flexibel festlokal i Malmö med högt i tak

Förhoppningsvis är någon eller några av ovanstående eventlokaler bra alternativ för nästa firmafest. Med jämna mellanrum är det viktigt att samla kollegorna och ge dem möjlighet att umgås utanför arbetsplatsen. Lycka till med företagsfesten i Malmö!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält