Ska du planera en svensexa i Göteborg för att överraska en kompis som ska gifta sig? Vad spännande, då har du hamnat helt rätt! Det finns många roliga saker att göra i Göteborg i form av upplevelser, aktiviteter och platser att besöka. Ibland kan det dock vara svårt att veta vart man ska börja leta efter alla dessa saker. För att göra det enkelt för dig har vi därför samlat några tips på bra ställen och aktiviteter för svensexan som du kan boka i förväg.

Star Karaoke / Stor Studio

Det finns många roliga aktiviteter att göra på en svensexa i Göteborg och att sjunga karaoke är en av dem. Star Karaoke är en färgstark men avslappnad karaokebar som ligger mitt i centrala Göteborg.

Hyr Star Karaokes största karaokestudio och låt personalen på plats hjälpa dig att ta fram ett dryckespaket och en meny som passar kompisgängets önskemål. Tror du att brudgummen är redo för en upplevelse han sent kommer att glömma?

Den stora studion har plats för 18 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Star Karaokes stora studio »

Stor karaokestudio i centrala Göteborg

Hållplats 103

Restaurangen och vinbaren Hållplats 103 är ett hemtrevligt och mysigt ställe med stor uteservering. Det här stället är utmärkt för en lugnare svensexa där målet inte är att festa för mycket.

På Hållplats 103 kan kompisgänget istället ta del av fin konst, spela brädspel, dricka väl utvalda viner från Sydafrika och äta vackra rätter som är fria från gluten, laktos och socker. Den här restaurangen och vinbaren lägger stor vikt vid hållbarhet, både för människan och miljön.

Hållplats 103 har plats för 20 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Hållplats 103 »

Hard Rock Cafe / Legends Room

Anordna en svensexa i Göteborg i en annorlunda och unik miljö på Hard Rock Cafe. Legends Room är ett privat rum där du och ditt kompisgäng kan sitta avskilt från de andra gästerna. Rummet andas Hard Rock Cafe och på väggarna hänger minnessaker från några av landets största ikoner.

I Legends Room finns trådlös projektoruppkoppling och ett professionellt ljudsystem som ni kan använda för att spela musik. Två våningar upp går det att spela shuffleboard.

När det kommer till mat går det utmärkt att beställa middag från restaurangens a la carte eller någon av bufféerna. Det går även att ta fram en egen meny tillsammans med köket.

Legends Room har plats för 26 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Hard Rock Cafes Legends Room »

Bord uppdukade för svensexa i Legends Room

Shotluckan Göteborg / Innerummet

Om du letar efter ett unikt och lekfullt ställe för en svensexa i Göteborg kan Shotluckans privata rum vara ett bra alternativ. Innerummet har en egen bar och bartender och erbjuder en specialmeny. I eventlokalen finns också beerpong bord.

Trots att festrummet hyrs ut samtidigt som barens ordinarie öppettider är det inget som kommer att störa er då det endast är ni som har tillgång till det privata rummet.

Innerummet har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Shotluckans innerum »

Bartender blandar blå drink

Beach Center / Beach Cuisine Beach Bar

I baren Beach Cuisine och Beach Bar på Beach Center kan du och killgänget kombinera sport, mat och nöje. Njut av en bit mat i baren och något gott att dricka för att ladda upp inför en volleybollmatch. Eller varför inte för att koppla av efter ett spel?

Den mysiga baren bjuder på en skön och avslappnad miljö. Ta med kompisarna hit för att fira vännen som ska gifta sig och ha en rolig dag tillsammans. Du kan även boka Beach Centers uterum för din killkompis svensexa om ni önskar mer avskildhet.

Beach Cuisine Beach Bar har plats för 36 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Beach Cuisine Beach Bar på Beach Center »

Beach Centers volleybollplaner utomhus

Biljardpalatset / Hela nedervåningen

Biljardpalatset ligger i snygga lokaler mitt i Göteborg. Ta med dig den blivande brudgummen och resten av killgänget hit för en lekfull och smakfull upplevelse.

I restaurangen kan du och killarna njuta av god dryck och enklare loungemat från det egna brasseriet. När ni sedan är mätta och belåtna kan ni ta er en våning ned för att spela en rad olika roliga spel som till exempel biljard och shuffleboard.

Hela nedervåningen har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Biljardpalatsets nedervåning »

Spela biljard och ät gott på svensexan i Göteborg

Mercado Mexico

Centralt i Göteborg hittar du den mexikanska restaurangen Mercado Mexico. På restaurangens övervåning som är snyggt inrett kan du och kompisgänget sitta avskilt.

Här kan ni njuta av mexikansk mat och drömma er bort till varmare breddgrader. Mercado Mexico kan också hjälpa ditt sällskap med en tequila- och mezcalprovning om det är något ni skulle vilja testa på.

Lokalen är bland annat utrustad med eget professionellt ljudsystem, mikrofon och projektor. Restaurangen har bra förbindelser och det finns parkering i närheten.

Mercado Mexico har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Mercado Mexico »

Baren på den mexikanska restaurangen Mercado Mexico

Sociale / Nedervåningen

Sociale är en restaurang vars lekfulla nedervåning du kan hyra för din väns svensexa. I festlokalen finns en loungeavdelning, bowlingbanor, shuffleboards och en bar.

Sociales nedervåning är perfekt för kompisgänget som vill kombinera god mat, goda drinkar och roliga aktiviteter på svensexan. När du bokar den här lokalen får ditt sällskap exklusiv tillgång till hela våningsplanet vilket gör att ni kan umgås i lugn och ro.

Nedervåningens atmosfär är snygg och festlig så det lär inte bli särskilt svårt för gruppen att komma i rätt stämning. Dessutom finns personalen på plats för att försäkra sig om att svensexan blir precis så lekfull och rolig som du hoppats på.

Nedervåningen har plats för 60 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Sociales nedervåning »

Bowla med killkompisarna på svensexan i Göteborg

Partypaddan

Partypaddan är den mest bekväma Paddanbåten med loungesittning och caféborg. Precis som på de övriga Paddorna finns det en guideanläggning ombord. Om det känns mer lockande att lyssna på musik istället för guidningen går det dock att koppla in sin telefon och styra egen musik.

Som slutet sällskap får ert kompisgäng ta med egen mat och dryck ombord på båten.

Partypaddan har plats för 65 sittande personer.

Läs mer om och boka Partypaddan »

Brewdog Bar Göteborg

Om den blivande brudgummen tycker om öl har vi den perfekta aktiviteten för svensexan. På Brewdog kan du och killgänget njuta av god mat, gott sällskap och otrolig öl. Brewdog Bar i Göteborg har så många som 30 ölkranar. Dessutom låter de er fördjupa era kunskaper i ölets värld i sin egen ölskola.

Under två timmar erbjuder ölskolan en nördig djupdykning i världen av hantverksöl. Du och kompisgänget får lära er mer om ölets historia, olika bryggmetoder, hur ölet kan paras ihop med mat samt hantverksölens revolution och framtid. Ni får också chansen att provsmaka 5 öl från dagens sortiment.

Det finns knappast ett bättre sätt att få insikt i vad Brewdog och hantverksöl är!

Brewdog Bar Göteborg har plats för 70 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Brewdog Bar i Göteborg »

Ta med brudgummen på ölprovning

Balambaras

På Göteborgs bästa läge intill Avenyn hittar du Balambaras. Den här eventlokalen har modern inredning och en unik miljö som passar utmärkt för en svensexa.

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad tillställning. Av den anledningen har Balambaras valt att samarbeta med välrekommenderade kockar.

I lokalen finns en professionell ljus- och ljudteknik, mikrofon och en scen. Allt som behövs för en lyckad svensexa i Göteborg finns här med andra ord!

Balambaras har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Balambaras »

Den moderna eventlokalen Balambaras intill Avenyn

M/S Göteborg

Vad tror du om att ta med brudgummen och resterande kompisgäng på en unik upplevelse i Göteborgs skärgård? Den klassiska skärgårdsbåten M/S Göteborg byggdes 1915 och går både på reguljära kryssningar och specialarrangerade turer.

Ombord på det vackra fartyget finns en stor matsal med sekelskifteskänsla. En trappa upp finns en lounge och ett trevligt soldäck där ni kan njuta av den fina utsikten.

Hyr M/S Göteborg och njut av den exklusiva känslan av att ha en egen båt för en kväll medan ni firar den blivande brudgummen.

M/S Göteborg har plats för 100 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka skärgårdsbåten M/S Göteborg »

Fin utsikt över skärgården från M/S Göteborg

Vi hoppas att du fått många bra idéer om vilka aktiviteter och platser ni inte får missa under svensexan i Göteborg. Om du inte hittat det perfekta stället att vara på än kan du spana in vår hemsida. Där har vi samlat massor med bra lokaler för svensexor. Lycka till med planeringen och ha så roligt när det väl är dags!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält