Planerar du en sammankomst och letar efter en konferenslokal i Malmö? Inom alla verksamheter är det viktigt att då och då samlas. En konferens är ett utmärkt tillfälle för medarbetare att utbyta tankar, skapa relationer och ta viktiga beslut. Saker som med andra ord är nödvändiga för att stärka det egna varumärket och utveckla verksamheten. I Malmö finns det gott om trevliga konferensrum och möteslokaler och vi hjälper dig att hitta ett som passar just ditt möte.

STUDIO Meetingpoint / BOARD

BOARD är ett av STUDIO Meetingpoints trevliga och specialdesignade konferenslokaler. Lokalen har en underbar utsikt över havet och kanalen och erbjuder extra flexibilitet för dig och dina kollegor. Rummet är nämligen tapetserat med en speciell whiteboardtapet för att ni inte ska gå miste om kreativa idéer och spontana anteckningar.

Här kan du och kollegorna diskutera i lugn och ro och komma till välgrundade beslut. Personalen kommer att göra sitt bästa för att få er att känna er som hemma. De finns också där för att hjälpa dig att fixa det där lilla extra som tar din konferens till nästa nivå.

BOARD har plats för 8 sittande deltagare och 10 stående.

Läs mer om och boka STUDIO Meetingpoint »

Ett av STUDIO Meetingpoints konferenslokaler i Malmö med utsikt över havet

United Spaces Malmö / Slussen

Bara ett stenkast från Malmö centrum ligger United Spaces Malmö. Byggnaden har flera restauranger och en trevlig takterrass med härlig utsikt.

Ett av United Spaces Malmös största konferensrum heter Slussen. Rummet är utrustat med ett styrelsebord, tv med HDMI-sladd, högtalare, en kamera som styrs med separat kontroll och kopplas in via USB samt en whiteboard. Slussen är perfekt för den mindre och mer intima konferensen.

Slussen har plats för 10 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka United Spaces Malmö »

Ett mindre mötesrum för mer intima konferenser i Malmö

Timjan på Taket

I Hyllie hittar du Business Center Eden. Eden erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och plats för coworking och andra kontorslösningar. På våning 8 ligger det mycket trevliga konferensrummet Timjan på Taket. I samma byggnad finns också en underbar takterrass med en fin utsikt och plats för möten.

Servicepersonalen på plats hjälper gärna till för att göra din konferens så lyckad som möjligt.

Timjan på taket har plats för 10 sittande deltagare och 15 stående.

Läs mer om och boka Timjan på Taket »

Ljust och trevligt konferensrum på våning 8 med utsikt över Malmö

Best Western Plus Park / Konferensrum B

Best Western Plus Park i Malmö är ett hotell som ligger i direkt anslutning till vattnet i Västra Hamnen. Konferensrum B på hotellet är ett lite större mötesrum som passar utmärkt för större grupper. Här finns allt du och dina kollegor kan tänkas behöva för att konferensen eller presentation ska bli så bra som möjligt.

Hotellets konferensrum har en ren skandinavisk och funktionell design och de moderna möblerna säkerställer att alla sitter bekvämt under hela konferensen. Rummets fönster släpper dessutom in mängder med dagsljus för en ännu bättre upplevelse.

Konferensrummet har plats för 16 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka Best Western Plus Park »

Ljus och fräsch konferenssal hos Best Western Plus Park

Nordic Wellness Business Lounge i Staffanstorp

Vill du hyra en konferenslokal i Malmö där det finns möjlighet att kombinera konferensen med träning och välmående? Om så är fallet träffar Nordic Wellness Business Lounge i Staffanstorp mitt i prick.

Här kan kollegorna varva möten med en trevlig padel match, ett svettigt träningspass på gymmet eller ett gruppträningspass med instruktör. Efter avkoppling i bastun, en varm dusch och en god lunch är personalen full med energi och redo att ge allt på återstående delar av konferensen.

Nordic Wellness Business Lounge i Staffanstorp har plats för 30 sittande deltagare och 50 stående.

Läs mer om och boka Nordic Wellness Business Lounge »

Långbord hos Nordic Wellness Business Lounge i Staffanstorp

Naturligtvis Golf & Country Club

Bara en halvtimmes bilfärd från centrala Malmö ligger Naturligtvis Golf & Country Club. För dig som vill ta med kollegorna på en naturnära konferens är det här helt rätt ställe. Här kan ni tillsammans hämta energi från den vackra naturen.

Husets övre våning är en konferensvåning med fin utsikt över den intilliggande golfbanan. Naturligtvis Golf & Country Club har egna walk & talk slingor där företaget medarbetare kan ta en promenad och prata om allt mellan himmel och jord.

Glädje och gemenskap har sedan start varit kärnan i Naturligtvis Golf & Country Clubs verksamhet. Det här har resulterat i att de alltid inkluderar lekfulla inslag i de konferenser som anordnas i deras lokaler. En timmes gruppaktivitet är därför standard på deras konferenser.

Aktiviteterna varierar för att alla deltagare ska få chans att glänsa med sina färdigheter. Om de hålls inom- eller utomhus beror ofta på vädret.

Naturligtvis Golf & Country Club har plats för 60 sittande deltagare och 80 stående.

Läs mer om och boka Naturligtvis Golf & Country Club »

Uppdukat bord med snittar i Naturligtvis Golf & Country Clubs konferenslokal

Helio Malmö / Brown

K6 är Helio Malmös första hus i Malmö och det har tillgång till trevliga lounger, mötesrum i olika storlekar, gym, gröna oaser och ett café med god mat och dryck.

Byggnadens största lokal är Brown. Konferenslokalen är mycket anpassningsbar vilket gör att den kan passa olika typer av sittningar. Brown är inrett i ljusa färger och utrustat med allt du och dina medarbetare kan tänkas behöva under sammankomsten. Allt från en LED-skärm och projektor till ett ljudsystem.

Brown fungerar med andra ord utmärkt för företagets nästa konferens i Malmö!

Helio Malmös lokal Brown har plats för 72 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka Helio Malmö »

Helio Malmös största och ljusa konferensrum Brown

Folk Mat & Möten / Biblioteket

Vad sägs om att hålla företagets nästa konferens på en modern mötesplats i ett av Malmös trendigaste områden? Om det låter lockande kan det anpassningsbara rummet hos Folk Mat & Mötens vara ett bra alternativ på konferenslokal.

Biblioteket är en häftig lokal i två våningar, högt i tak och snygg inredning. Här finns allt som kan tänkas behövas för en framgångsrik konferens. Lokalen har bland annat komplett teknik i form av projektor, mixerbord, ljusslinga och whiteboardtavla. Dessutom förser Folk Mat & Mötenföretagets medarbetare med hemlagad mat från den egna restaurangen och dryck.

Biblioteket har plats för 90 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka Folk Mat & Möten »

Stor och anpassningsbar konferenslokal i Malmö hos Folk Mat & Möten

Erics Bar & Restaurang

Erics Bar & Restaurang är ett trevligt ställe som kan hyras för nästa konferens eller möte i Malmö. Restaurangen ligger på entréplan på Eleda Stadion och fungerar som en utmärkt mötesplats. Här kan företagets medarbetare kombinera nytta med nöje. Det vill säga, både gå igenom arbetsrelaterade frågor och njuta av god mat och dryck.

Lokalen är väl utrustad med ljudsystem för musik, scenpodie, bar och tv-skärmar. För större event och konferenser kan du också hyra Foodhall, en liknande eventlokal som ligger precis intill restaurangen.

Erics Bar & Restaurang har plats för 150 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka Erics Bar & Restaurang »

Baren hos Erics Bar & Restaurang som fungerar som en utmärkt mötesplats

Eventlokal 1910

Eventlokal 1910 är den perfekta konferenslokalen för dig som letar efter ett anpassningsbart ställe. Lokalen har högt i tak och ligger bra till i centrala Malmö. Den är dessutom stor och rymmer många personer vilket gör Eventlokal 1910 till ett bra alternativ för större möten, konferenser och sammankomster.

Här serveras mat som tillagats med glädje och dryck som valts ut med omsorg. Personalen på plats är engagerad och anpassar lokalen för att den ska passa din konferens och storleken på just ditt event. Eventlokal 1910 är därför perfekt för dig som letar efter ett konferensrum i Malmö.

Eventlokal 1910 har plats för 1850 sittande deltagare och 2000 stående.

Läs mer om och boka Eventlokal 1910 »

En stor konferenslokal med plats för hundratals deltagare

Om du inte hittat den perfekta konferenslokalen i Malmö än kan du gå in på vår hemsida och leta vidare. Där har vi samlat massor med bra lokaler och rum för företagets nästa konferens. Lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält