Går ni i tankarna på att gifta er och drömmer om ett bröllop på en båt i Stockholm? Säg ja till varandra till havs med Stockholms stad eller skärgården i bakgrunden. Det kommer garanterat att bli en minnesvärd dag, inte bara för er utan även för era bröllopsgäster. Nedan tipsar vi om några fina fartyg för er som vill hyra en båt till bröllopet i Stockholm.

Isbrytaren Sankt Erik

Isbrytaren Sankt Erik tillhör Sjöhistoriska museet och är förtöjd på museipiren bakom Vasamuseet. Det historiska fartyget med anor ända tillbaka till 1915 är en förtrollande plats och perfekt för en minnesvärd bröllopsmiddag. Börja med vigsel och mingel på akterdäck och fortsätt sedan med middag i befälsmässen, inredd i vacker 1915-talsstil.

Isbrytaren Sankt Erik har plats för 20 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Isbrytaren Sankt Erik »

Isbrytaren Sankt Erik tillhör Sjöhistoriska museet och är förtöjd bakom Vasamuseet

M/Y Charm

Vad sägs om att bjuda med era bröllopsgäster på en tur i skärgården? M/Y Charm är en exklusiv charterbåt med hemmahamn mitt på Strandvägen i Stockholm. Ombord på fartyget finns ett stort soldäck som är perfekt för mingel och en hemtrevlig salong som passar utmärkt för en sittande middag med mat och dryck av hög kvalitet. Här finns även fyra gästhytter för övernattande gäster.

M/Y Charm har plats för 22 sittande personer och 48 stående.

Läs mer om och boka M/Y Charm »

M/Y Charm är en exklusiv charterbåt med hemmahamn mitt på Strandvägen i Stockholm

M/S Marken

På M/S Marken kan ni med fördel arrangera ert bröllop. Båten har ett stort soldäck med magisk utsikt där ni kan skåla tillsammans med era gäster samtidigt som ni upplever Stockholms skärgård på nära håll. När ni hyr M/S Marken får ni exklusiv tillgång till båten med bar och mat. Personalen ombord hjälper gärna till med catering eller tänder grillen. 

M/S Marken har plats för 35 sittande personer till 40 stående.

Läs mer om och boka M/S Marken »

På M/S Marken kan ni med fördel arrangera ert bröllop

M/S Ambiance

Bjud in nära och kära för en bröllopsfest på M/S Ambiance som utgår från kajen i Gamla Stan. Ombord på båten finns ett stort soldäck med loungemöbler där ni kan njuta av den fantastiska utsikten och uppleva Stockholms skärgård från första parkett. När ni hyr M/S Ambiance får ni exklusiv tillgång till båten med tillgång till bar och matservering. 

M/S Ambiance har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka M/S Ambiance »

Bjud in nära och kära för en bröllopsfest på M/S Ambiance

M/S Segelkronan

Vid Östra Brobänken ligger M/S Segelkronan förtöjd. M/S Segelkronan är inte bara ett vackert fartyg utan fungerar även utmärkt som festvåning till bröllopsfesten. Ombord på båten kan ni njuta av en god bröllopsmiddag tillsammans med era gäster. Fartygets erfarna kockar serverar välsmakande mat tillsammans med noggrant utvalda drycker.

M/S Segelkronan har plats för 110 sittande personer och 130 stående.

Läs mer om och boka M/S Segelkronan »

Ombord på M/S Segelkronan kan ni njuta av en bröllopsmiddag tillsammans med era gäster

M/S Blue Charm

Arrangera bröllopsfesten ombord på M/S Blue Charm och ta med era gäster på en båtcharter i Stockholms skärgård. Om vädret tillåter, välkomnas nära och kära med en välkomstdrink på det stora soldäcket. I fartygets salong finns en flygel, ett högkvalitativt ljudsystem och ett dansgolv. All mat tillagas av de skickliga kockarna ombord.

M/S Blue Charm har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Blue Charm »

Arrangera bröllopsfesten ombord på M/S Blue Charm

Förhoppningsvis är någon av ovanstående fartyg intresserade för er som planerar att arrangera bröllopet på en båt i Stockholm. Om ni inte vill gifta er på ett fartyg kan det vara en trevlig idé att hyra en båt för transport till bröllopet i Stockholms skärgård.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält