Det finns många trevliga konferensanläggningar i Göteborg för dig som planerar en större sammankomst. Ibland behövs det mer än ett konferensrum och då är det både smidigt och uppskattat med anläggningar som erbjuder ett flertal möteslokaler på ett och samma ställe. Nedan tipsar vi om några av Göteborgs bästa konferensanläggningar för ditt kommande möte. 

Chalmers Conference Centre

Bara ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen ligger Chalmers Conference Centre. På Chalmers kan du boka allt från grupprum till stora konferenslokaler, anläggningen är nämligen specialiserad på att erbjuda ett brett utbud av konferenslokaler. När du konfererar här kan du även räkna med välsmakande måltider.

Läs mer om och boka Chalmers Conference Centre »

Bara ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen ligger Chalmers Conference Centre

Chalmersska Huset

När Skandinaviska Kreditaktiebolaget i Göteborg grundades år 1864 ägde etableringen av banken rum i Chalmersska Huset. Chalmersska Huset har mötesrum i olika storlekar och är en historisk plats med originaldetaljer, vackra fönster och en fin innergård. 

Läs mer om och boka Chalmersska Huset »

Chalmersska Huset har mötesrum i olika storlekar och är en historisk plats

Convendum

I hjärtat av Göteborg ligger Convendum, en konferensanläggning med ett brett urval av fullt utrustade mötes- och konferenslokaler. Samtliga konferensrum i anläggningen är stilrent inredda, har modern mötesteknik och kan bokas både för halv- och heldagskonferenser.

Läs mer om och boka Convendum »

Convendum är en konferensanläggning med flertalet utrustade mötes- och konferenslokaler

Dockyard Hotel

Dockyard Hotel ligger vid havet med närhet till centrala Göteborg och erbjuder den perfekta balansen mellan frisk havsluft och stadspuls. Hotellet har fem konferensrum som rymmer allt från små till stora sällskap och är ett bra alternativ för dig som önskar en konferens på ett hotell i Göteborg. På hotellet finns även en trevlig restaurang. 

Läs mer om och boka Dockyard Hotel »

Dockyard Hotel ligger vid havet i Göteborg och erbjuder fem mötesrum i olika storlekar

Flora Workspace

Vid Grönsakstorget i Göteborg ligger Flora Workspace som är en del av det exklusiva boutiquehotellet Hotel Flora. Flora Workspace erbjuder fyra mångsidiga lokaler som är tillgängliga för uthyrning och passar perfekt för konferenser, mingel och workshops. Utöver trevliga lokaler kan hotellet även tillhandahålla omfattande cateringtjänster.

Läs mer om och boka Flora Workspace »

Flora Workspace erbjuder fyra mångsidiga lokaler som passar perfekt för konferenser

Gårda Konferens

Gårda Konferens i centrala Göteborg är en trevlig konferensanläggning på cirka 1000 kvadratmeter med plats för både små och medelstora konferenser. Anläggningen inkluderar sju konferenslokaler, fyra styrelserum och två grupprum. Samtliga konferensrum ljusa, trevliga och utrustade med toppmodern teknik.

Läs mer om och boka Gårda Konferens »

Gårda Konferens i centrala Göteborg är en trevlig konferensanläggning

Hotel Riverton

Vid vattnet i hjärtat av Göteborg ligger designhotellet Hotel Riverton. Hotellet erbjuder konferensrum i ett flertal olika storlekar. Alla möteslokaler är ljusa och fräscha, har bekväma stolar och heltäckningsmatta som ser till så att ljudnivåerna inte blir för höga. På Hotel Riverton finns också en fikastation där sällskapet kan njuta av en paus.

Läs mer om och boka Hotel Riverton »

Hotel Riverton erbjuder konferensrum i ett flertal olika storlekar

Lindholmen Conference Centre

Lindholmen Conference Center erbjuder moderna lokaler för din konferens i Göteborgs centrum. Här finns konferenslokaler och grupprum som passar allt från stora till små sällskap. I anläggningen finns det även en stor mingelyta som är perfekt för pauserna. 

Läs mer om och och boka Lindholmen Conference Centre » 

Lindholmen Conference Center har moderna lokaler för konferenser i Göteborgs centrum

Mindpark Göteborg City

Mindpark Göteborg City erbjuder kreativa coworkinglokaler som är centralt belägna i Göteborg. Här finns det plats för både små och stora företag. Mindpark Göteborg City är ett utmärkt alternativ om du letar efter konferensutrymmen i en spännande och inspirerande atmosfär.

Läs mer om och boka Mindpark Göteborg City »

Mindpark Göteborg City erbjuder kreativa lokaler som är centralt belägna i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia

På Radisson Blu Scandinavia mitt i Göteborg finns en konferenssektion med 12 anpassningsbara mötesrum och konferenslokaler. Varje rum har en egen unik design och modern teknik. I anslutning till konferensavdelningen finns en trevlig och ljus inomhusterrass som är perfekt för vila under pauserna. 

Läs mer om och boka Radisson Blu Scandinavia »

Radisson Blu Scandinavia har 12 anpassningsbara mötesrum och konferenslokaler

United Spaces Östra Hamngatan

United Spaces Östra Hamngatan är en trevlig konferensanläggning i centrala Göteborg. Den ljusa, fräscha och moderna anläggningen erbjuder en lounge, konferenslokaler och grupprum i olika storlekar. Konferensrummen och möteslokalerna kan både bokas för hel- och halvdagskonferenser och är utrustade med nödvändig teknik och skrivmaterial.

Läs mer om och boka United Spaces Östra Hamngatan »

United Spaces Östra Hamngatan är en modern konferensanläggning i centrala Göteborg

Villa Belparc

Precis intill den vackra parken Slottsskogen ligger Villa Belparc. Villa Belparc är elegant en anläggning som erbjuder olika konferensrum som även kan användas för lunch- eller middagssittningar. Lokalerna är utrustade med all nödvändigt mötesteknik för en lyckad konferens.

Läs mer om och boka Villa Belparc »

Villa Belparc är elegant en anläggning som erbjuder ett flertal olika konferensrum

Världskulturmuseet

Världskulturmuseet i Göteborg erbjuder många intressanta platser för möten. På museet finns en stor trappa som fungerar som en mötesplats, fyra seminarierum och ett auditorium. Här kan du med fördel arrangera nästa möte eller konferens i Göteborg.

Läs mer om och boka Världskulturmuseet »

Världskulturmuseet i Göteborg erbjuder många intressanta platser för möten

Oavsett om du letar efter en konferensanläggning i centrala Göteborg eller planerar en konferens längs västkusten någonstans så har vi något för dig. Om du inte hittar det du letar efter i det här inlägget kan du ta en titt på vår hemsida, där har vi samlat många fler trevliga konferensanläggningar.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält