Boka din nästa sammankomst på en trevlig konferensanläggning i Skåne. Vare sig du föredrar att arrangera nästa konferens på en gård på landet, på en konferensanläggning eller på ett hotell i Skåne så finns det något för dig och ditt sällskap. Ibland är det nyttigt att konferera i en ny miljö då det kan bidra till nya insikter. Nedan tipsar vi om några av Skånes bästa anläggningar för möten och konferenser.

Best Western Plus Park

Best Western Plus Park i Malmö har ett utmärkt läge precis intill vattnet i Västra Hamnen. Hotellet har sju mötesrum med stora fönster, mycket dagsljus och en skandinavisk och funktionell design. Möbleringen är modern och säkerställer deltagarnas bekvämlighet vilket gör Best Western Plus Park till ett bra alternativ för konferenser i Malmö.

Läs mer om och boka Best Western Plus Park »

Hotellet Best Western Plus Park erbjuder en trevlig konferensanläggning i Malmö

Business Center Eden

På Business Center Eden kan du bjuda in till minnesvärda möten och konferenser. Anläggningens konferensdel består av ett flertal olika mötesrum som antingen kan bokas separat eller alla tillsammans. Här finns även en underbar terrass där du och ditt sällskap kan avsluta dagen med en kall drink. 

Läs mer om och boka Business Center Eden »

På Business Center Eden kan du bjuda in till minnesvärda möten och konferenser

Good Morning Hotels Malmö

Good Morning Hotels Malmö är experter på att arrangera olika typer av möten, oavsett om det är små konferenser eller stora kongresser så har de något för dig. En våning ner finns en separat avdelning med egen bar, dansgolv och gott om plats för en sittande middag. Hotellets restaurang anpassar lunch och middag efter ditt sällskaps önskemål. 

Läs mer om och boka Good Morning Hotels Malmö »

Good Morning Hotels Malmö är experter på att arrangera olika typer av möten

Helio Malmö

K6 är Helios första hus i Malmö och det är fullt av entreprenörsanda och företag som har etablerat sig här. Helio Malmö erbjuder fantastiska lounger, mötesrum i olika storlekar, ett gym och grönområden. Dessutom finns det ett café i närheten av byggnaden som serverar god mat och dryck för er att njuta av i pauserna.

Läs mer om och boka Helio Malmö »

Helio Malmö erbjuder fantastiska lounger och mötesrum i olika storlekar

Hotel Garden

I centrala Malmö ligger Hotel Garden. Hotellet är perfekt beläget och trots att  storstadens puls finns på bekvämt avstånd råder ett lugn innanför hotellets väggar. Hotel Garden är ett utmärkt ställe för möten och konferenser. Här finns fyra olika konferensrum som kan alla anpassas efter ditt sällskaps behov.

Läs mer om och boka Hotel Garden »

Hotel Garden är ett utmärkt ställe för möten och konferenser

Mindpark Helsingborg

I den historiska Tretornfabriken i Helsingborg ligger Mindpark Helsingborg. Mindpark erbjuder unika coworking- och konferenslokaler och är stolta över att gång på gång få vara värd för inspirerande evenemang och möten. Anläggningen har åtta inspirerande mötes- och konferensrum i olika storlekar för dig att välja mellan.

Läs mer om och boka Mindpark Helsingborg »

Mindpark Helsingborg erbjuder unika coworking- och konferenslokaler

Mindpark Hyllie

Om du letar efter en konferensanläggning i Skåne som erbjuder moderna och unika konferensmöjligheter så är Mindpark Hyllie ett bra alternativ. Anläggningen ligger vid Hyllie station, bara tio minuter från Malmö station, och erbjuder kompletta lösningar med mötesrum, teknisk utrustning och mat och dryck från den egna restaurangen. 

Läs mer om och boka Mindpark Hyllie »

Mindpark Hyllie erbjuder moderna och unika konferensmöjligheter

Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel i Lund erbjuder konferenslokaler för allt från intima träffar till stora presentationer. Hotellet har åtta välutrustade mötesrum som alla är utrustade med audiovisuell utrustning och snabbt, trådlöst internet. Radisson Blu Scandinavia har ett cateringteam som hjälper till att ordna trevliga måltider i form av lunch, middag och fika. 

Läs mer om och boka Radisson Blu Hotel »

På Radisson Blu Hotel finns konferenslokaler för allt från små träffar till stora presentationer

Sky High Meetings i Turning Torso

Sky High Meetings i Turning Torso i Malmö är en unik konferensanläggning. Den höga höjden bidrar till en imponerande panoramautsikt över stora delar av Skåne, Öresund och Köpenhamn. Interiören utgörs av naturmaterial som trä, marmor och glas och följer en monokrom färgskala. I samtliga konferensrum finns modern mötesteknik. 

Läs mer om och boka Sky High Meetings i Turning Torso »

Sky High Meetings i Turning Torso i Malmö är en unik konferensanläggning

Sundsgården

Strax söder om Helsingborg ligger hotellet Sundsgården längs den vackra skånska västkusten. Här kan ditt sällskap konferera i ljusa, fräscha och tekniskt utrustade lokaler med närhet till havet och fantastisk natur. Sundsgårdens restaurang erbjuder vällagad mat och första parkett för den som vill avnjuta en solnedgång över Öresund. 

Läs mer om och boka Sundsgården »

På Sundsgården kan du konferera i ljusa lokaler med närhet till havet och fantastisk natur

Svaneholms Slott

I närheten av Skurup ligger Svaneholms Slott. Slottet är en perfekt plats för möten och konferenser och erbjuder en oslagbar miljö med en park, en sjö och vandringsleder i närheten. I slottets nyrenoverade rum finns konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. För en komplett konferens erbjuder Svaneholms Slott en kulinarisk upplevelse.

Läs mer om och boka Svaneholms Slott »

Svaneholms Slott är en perfekt plats för möten och konferenser

Svansjöhus

I centrala Skurup ligger Svansjöhus, en vacker stenlada med tillhörande lusthus som omges av lummig grönska. Huset har en flexibel och tekniskt utrustad lokal som du kan hyra till ett bra pris för nästa konferens. Utöver konferenslokalen erbjuder Svansjöhus en rad olika utomhusaktiviteter som naturpromenader, cykling och slottsutflykter. Det går bra att ta med egen mat och dryck till lokalen.

Läs mer om och boka Svansjöhus »

Svansjöhus har en flexibel lokal som du kan hyra till ett bra pris för nästa konferens

Ystad Saltsjöbad

På Ystad Saltsjöbad står möten, konferenser och konferenspaket i fokus. Ystad Saltsjöbads konferenser och konferenspaket inkluderar strandpromenader, ljudet av vågorna och en touch av Österlen och Skåne och samtliga konferenslokaler är moderna och ligger fint vid havet. Efter avslutat möte kan ditt sällskap besöka spat och njuta av en god måltid.

Läs mer om och boka Ystad Saltsjöbad »

På Ystad Saltsjöbad står möten, konferenser och konferenspaket i fokus

Det finns många inbjudande alternativ för din konferens i Skåne. Oavsett om du önskar att hålla nästa sammankomst på en trevlig gård, på ett mysigt hotell eller i en modern konferensanläggning i Skåne så har vi något för dig. 


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält