Paret som planerar att gifta sig i landets mest södra delar har en hel del fina bröllopslokaler i Skåne att välja mellan. Valet av bröllopslokal är en väsentlig del i bröllopsplaneringen och kan sätta prägel för hela festen. Vare sig ni föredrar en slottsliknande miljö, en rustik lada eller en modern festlokal så har vi något för er. Nedan har vi samlat några av Skånes finaste platser för ert bröllop. Välj och vraka tills ni hittar er perfekta match.

Restaurang Bryggan / Övervåningen

Övervåningen på Restaurang Bryggan i Höganäs är en trevlig plats som gjord för bröllopsfesten. Festlokalen är flexibel och kan dekoreras och möbleras enligt era önskemål. Restaurangen ansvarar för mat och dryck och skapar tillsammans med er en meny utifrån era preferenser. Ni behöver inte betala någon extra lokalhyra utan endast ett kuvertpris som varierar beroende på vald meny.

Övervåningen har plats för 50 sittande gäster.

Läs mer om och boka övervåningen på Restaurang Bryggan »

Övervåningen på Restaurang Bryggan är en trevlig plats som gjord för bröllopsfesten

Anderslövs Gästgivaregård / Stora Salen

Anderslövs Gästgivaregård med anor från 1600-talet är en genuin gästgivaregård som erbjuder rik historia och en charmig atmosfär. Platsen har en vacker och lantlig omgivning med åkrar och vidsträckta fält.

I Stora Salen finns det gott utrymme för att ordna en oförglömlig bröllopsfest. Anderslövs Gästgivaregård erbjuder förutom lokal, även mat, livemusik och en otrolig service. Allt för att er stora dag ska bli perfekt.

Stora Salen har plats för 60 sittande gäster.

Läs mer om och boka Stora Salen på Anderslövs Gästgivaregård »

I Stora Salen finns det gott utrymme att ordna en oförglömlig bröllopsfest

Staffanstorps Gästis / Festsalen

På Staffanstorp Gästis kan du och din partner arrangera ert drömbröllop i den vackra trädgården eller i den eleganta festsalen. Anläggningen andas historia och den gamla tidens charm. När ni har ett bröllop på Staffanstorp Gästis betalar ni endast för den mat och dryck ni beställer, det tillkommer ingen extra kostnad för lokalhyra och personal.

Festsalen har plats för 60 sittande gäster.

Läs mer om och boka festsalen på Staffanstorp Gästis »

På Staffanstorp Gästis kan du och din partner arrangera ert drömbröllop

Nyböle Lada

Strax utanför Lund ligger Nyböle Lada med utsikt över den skånska landsbygden. Den charmiga ladan med högt i tak och vackra takbjälkar är en perfekt plats att skapa kärlek på.

Nyböle Lada består av en 100 kvadratmeter stor sal, en lounge med toaletter och ett välutrustat kök. Det går bra att ta med egen mat och dryck hit men om hjälp önskas kan personalen se till så att ni kommer i kontakt med rätt cateringleverantör.

Nyböle Lada har plats för 80 sittande gäster.

Läs mer om och boka Nyböle Lada »

Nyböle Lada är en perfekt plats att skapa kärlek på

Örums Nygård / Festsalen

Om ni letar efter en fin plats att gifta er på längst Österlen så är Örums Nygård ett utmärkt alternativ. Hotellet erbjuder en fin festsal som ligger i huvudbyggnaden.

Festsalen är som gjord för avslappnade och trevliga bröllopsmiddagar. Här kan ni tillsammans med vänner och familj njuta av vällagade maträtter, noggrant utvalda drycker och enastående personlig service.

Festsalen har plats för 80 sittande gäster.

Läs mer om och boka festsalen på Örums Nygård »

Festsalen på Örums Nygård är en fin bröllopslokal på Österlen

Arilds Vingård / Stora salen

På Arilds Vingård kan du och din blivande man eller fru säga ja till varandra intill vinrankorna. Det här är en fridfull plats omgiven av magisk natur. Arilds Vingård förser er och era gäster med god mat och dryck från vingården. Personalen på plats hjälper även till med att förbereda vita dukar och serveringskorg till bröllopsmiddagen.

På vingården finns även sängplatser för gäster som är intresserade av övernattning.

Stora salen har plats för 100 sittande gäster.

Läs mer om och boka Stora salen på Arilds Vingård »

Hasslarpsparken

I Hasslarps gamla folkpark, med närhet till både Helsingborg och Ängelholm, ligger Hasslarpsparken. Den här fina bröllopslokalen är en sällsynt pärla i Nordvästskåne som bär på över 100 års historia.

Ni ansvarar själva för mat och dryck. Personalen på plats hjälper dock gärna till att hitta rätt catering och andra typer av leverantörer för att bröllopet ska bli så bra som möjligt.

Hasslarpsparken har plats för 100 sittande gäster.

Läs mer om och boka Hasslarpsparken »

Hasslarpsparken är en fin bröllopslokal i Skåne och en sällsynt pärla

Svansjöhus

I hjärtat av Skurup ligger charmiga Svansjöhus, en perfekt plats för bröllopet i Skåne. Vackra Svansjöhus är en vit stenlada som omgivs av lummig grönska. Precis utanför ladan ligger ett fint lusthus i glas som är som gjord för en intim vigsel eller fördrink. Det går bra att ta med egen mat och dryck till bröllopslokalen men om ni önskar hjälp att skräddarsy ett upplägg så hjälper Svansjöhus gärna till.

Svansjöhus har plats för 100 sittande gäster.

Läs mer om och boka Svansjöhus »

I hjärtat av Skurup ligger charmiga Svansjöhus, en perfekt plats för bröllopet i Skåne

Hotell Continental du Sud

Continental du Sud i Ystad är Sveriges äldsta hotell och erbjuder en tidlös och klassisk miljö. På hotellet kan du och din blivande man eller fru arrangera en storslagen bröllopsfest med putsat silver, pampiga kristallkronor och en nytänkande flerrättersmeny.

I köket på Brasserie du Sud, hotellets restaurang, tillagas rätter på lokala råvaror och säsongens bästa grödor vilket resulterar i noggrant balanserade smaker.

Hotell Continental du Sud har plats för 110 sittande gäster.

Läs mer om och boka Hotell Continental du Sud »

 Arrangera en storslagen bröllopsfest på Hotell Contintental du Sud

Bosjökloster Slott / Feststallet

På fina Bosjökloster Slott med en naturskön omgivning i centrala Skåne finns bröllopslokalen Feststallet som fungerar utmärkt för bröllop. Feststallet är en anpassningsbar och fräsch festlokal där du och din blivande man eller fru kan fira kärleken tillsammans med nära och kära.

Bosjökloster Slott samarbetar med en rad duktiga leverantörer, bland annat florister, fotografer, musiker och frisörer för att underlätta er planering inför den stora dagen.

Feststallet har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka Feststallet på Bosjökloster Slott »

På fina Bosjökloster Slott i Skåne finns bröllopslokalen Feststallet

Bygdegården i Strövelstorp

Bygdegården i Strövelstorp är en genuin och familjär bröllopslokal i Skåne till ett bra pris. Här kan ni bjuda in till det perfekta bröllopet som ni alltid drömt om. Bygdegården består av en stor sal och en mindre samlingslokal och utanför huset finns en vacker trädgård där ni kan hålla vigselceremonin.

Bygdegårdens skickliga kock ser till att ni och era bröllopsgäster serveras vällagad mat medan drycken är något ni får ordna själva.

Bygdegården i Strövelstorp har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka Bygdegården i Strövelstorp »

Bygdegården i Strövelstorp är en genuin och familjär bröllopslokal i Skåne

Lilla Böslid / Stora Stallet

På den vackra Halländska landsbygden, bara 10 minuter från Halmstad ligger Lilla Böslid. På gården ligger den ombonade och rustika festlokalen Stora Stallet som är perfekt för bröllop.

Stolar, bord, mikrofon, wifi och städning ingår i lokalhyran och vid bröllop får ni tillgång till lokalen under hela helgen. Det går bra att ta med egen mat och dryck till lokalen men om ni önskar hjälp har Lilla Böslid ett nära samarbete med en erfaren cateringfirma.

Stora Stallet har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka Stora stallet på Lilla Böslid »

På Lilla Böslid ligger festlokalen Stora Stallet som är perfekt för bröllop

Restaurang Bryggan / Restaurangen

Restaurang Bryggan vid vattnet i Höganäs är en trevlig festlokal. Restaurangvåningen är en perfekt plats för bröllopsmiddagen och kan bokas exklusivt för ert sällskap.

Restaurang Bryggan erbjuder mat och dryck och skräddarsyr en meny utifrån era önskemål. När ni arrangerar er bröllopsmiddag här tillkommer ingen lokalhyra, utan priset baseras på kuvertpriset som varierar beroende på den valda menyn.

Restaurangen har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka restaurangen på Restaurang Bryggan »

Restaurangvåningen på Bryggan är en perfekt plats för bröllopsmiddagen

Svarta Örnshuset

Svarta Örnshuset i Halmstad ger er möjligheten att skapa ett oförglömligt bröllop i en vacker slottsmiljö. Här erbjuds allt från imponerande festvåningar till fantastisk mat och förstklassig service. Den erfarna personalen på plats hjälper dig och din partner planera ett drömbröllop.

Svarta Örnshuset har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka Svarta Örnshuset »

 Skapa ett oförglömligt bröllop i en vacker slottsmiljö på Svarta Örnhuset

Lillegård

Om du och din partner letar efter en idyllisk och lantlig bröllopslokal i Skåne kan Lillegård vara den perfekta platsen. Lillegård består av en vacker röd lada med högt i tak och stora träbjälkar och ligger mellan åkrarna mellan Eslöv och Lund. Festlokalen kommer även med en lounge, en vigselplats och en trädgård.

I priset ingår en bröllopssvit, porslin, möbler samt teknisk utrustning som högtalare, mikrofon och scenljus. Lillegård är ett utmärkt alternativ om ni letar efter en bröllopslokal i Skåne som tillåter egen dryck och mat. Ni kan också välja att ta hjälp av Lillegårds kontakter som många gånger har specialerbjudanden eller erbjuder rabatter.

Lillegård har plats för 120 sittande gäster.

Läs mer om och boka Lillegård »

Om ni letar efter en idyllisk och lantlig bröllopslokal i Skåne så är Lillegård perfekt

Örums Nygård / Logen

På vackra Österlen ligger Örums Nygård och deras fina loge som kan hyras under årets varmare månader. Här kan ni fira den stora dagen med en smakrik måltid, utvalda drycker och personlig service i världsklass.

Om ni vill ha hela hotellet för er själva och era bröllopsgäster kan ni hyra det ett dygn, då får ni exklusiv tillgång till alla utrymmen samt möjlighet till övernattning. Vid bokning av hela Örums Nygård erbjuder hotellet ett bröllopspaket med trerättersmeny, bröllopstårta, nattamat, alkoholpaket, dukning samt planering och konsultation.

Logen har plats för 140 sittande gäster.

Läs mer om och boka logen på Örums Nygård »

Arrangera ett bröllop i Örums Nygårds fina loge på Österlen

Hjelmsjöborg / Agronomet

Agronomet på Hjelmsjöborg ligger fint med utsikt över Hjälmsjön. Här kan du och din blivande man eller fru arrangera ett storslaget bröllop som ingen kommer att glömma i första taget. Lokalen består bland annat av en festlokal, en loungelokal med bar, toaletter, serveringskök och en scen.

Personalen på plats har goda kontakter med leverantörer som kan hjälpa till med allt från  bordsdekorationer och blomsterarrangemang till dukning.

Agronomet har plats för 150 sittande gäster.

Läs mer om och boka Agronomet på Hjelmsjöborg »

Arrangera ett vackert bröllop på Agronomet på Hjelmsjöborg

Nypongården

Nypongården är en vacker gård strax utanför Malmö med det där lilla extra. På den här mysiga gården kan du och din partner säga ja till varandra med en fantastisk utsikt över gröna ängar och blomstrande rapsfält. Nypongården är en ljus och nyrenoverad festlokal med en stor terrass.

Det här är en särskilt utmärkt bröllopslokal i Skåne för er som vill ta med egen dryck då det går bra att göra det på Nypongården.

Nypongården har plats för 150 sittande gäster.

Läs mer om och boka Nypongården »

På Nypongården kan du och din partner säga ja till varandra med en fantastisk utsikt

Ellinge Slott / Festsalen

Arrangera bröllopet på Ellinge Slott och upplev känslan av att ha ett helt slott bara för er och era bröllopsgäster. Slottet erbjuder en familjär miljö som passar mindre såväl som större sällskap. Ni kan förslagsvis ha vigselceremonin i den fina slottsparken eller i slottets källarsal och bröllopsmiddagen kan dukas upp i det vackra korkvirkesstallet.

På Ellinge Slott finns möjlighet till övernattning för de gäster som vill spendera natten på slottet.

Festsalen har plats för 160 sittande gäster.

Läs mer om och boka festsalen på Ellinge Slott »

Ellinge Slott erbjuder en familjär miljö som passar både stora och små bröllop

Hjelmsjöborg / Borgen

Borgen ligger på första våningen i huvudbyggnaden på Hjelmsjöborg. Lokalen nås via en imponerande trappa och består bland annat av en stor matsal, ett mysigt sällskapsrum och en vinterträdgård.

I Borgen finns bevarade originalmöbler och detaljer i form av en magnifik kristallkrona, kakelugnar med guldinslag och vinterträdgården med en fontän och marmorväggar. Hjelmsjöborgs personal tar hand om maten, serveringen och städningen.

Parken har plats för 200 sittande gäster.

Läs mer om och boka parken på Hjelmsjöborg »

Fina festlokalen Borgen ligger i huvudbyggnaden på Hjelmsjöborg

Hjelmsjöborg / Parken

Om ni letar efter en vacker och grönskande utomhusplats för vigselceremonin så kan parken på Hjelmsjöborg vara det ni söker. Ni kan boka hela eller delar av slottsparken, beroende på hur tillställning ni önskar.

Hjelmsjöborg har stolar och andra tillbehör för bröllopsceremonier och om ni vill ta med er egen mat och dryck till platsen går det utmärkt.

Parken har plats för 200 sittande gäster.

Läs mer om och boka parken på Hjelmsjöborg »

Parken på Hjelmsjöborg är en vacker och grönskande utomhusplats för vigselceremonin

Strandhotellet i Mellbystrand

Strandhotellet i Mellbystrand ligger fint i närheten av stranden med en fantastisk utsikt. Den vackra villan med högt i tak och mysig inredning fungerar utmärkt för såväl stora som små bröllop. Vad sägs om att arrangera ett mingel på altanen följt av middag i matsalen och själva festen i en annan sal?

På Strandhotellet i Mellbystrand serveras välsmakande mat. Här erbjuds också en rad olika trevliga aktiviteter som minigolf, karaoke, shuffleboard och bastu.

Strandhotellet i Mellbystrand har plats för 200 sittande gäster.

Läs mer om och boka Strandhotellet i Mellbystrand »

Strandhotellet i Mellbystrand med mysig inredning fungerar utmärkt för bröllop

Svaneholms Slott

I närheten av Sturup ligger Svaneholms Slott med sin förtrollande romantiska slottsmiljö, omgivet av fantastisk natur. Här kan ni skåla för kärleken på slottsgården, njuta av en flerrätters middag i Riddarsalen och dansa in på småtimmarna i slottets källarvalv.

Personalen på Svaneholms slottsrestaurang hjälper er hela vägen för att ert bröllop ska bli så magiskt som ni drömt om.

Svaneholms Slott har plats för 250 sittande gäster.

Läs mer om och boka Svaneholms Slott »

 Svaneholms Slott erbjuder en förtrollande romantiska slottsmiljö

Bosjökloster Slott / Logen

Bosjökloster Slott vid Ringsjöns strand har en fin slottsgård med stor trädgård. På slottsgården finns bland annat en loge som passar perfekt för bröllop. Logen är en imponerande lokal med generös takhöjd. Då den inte är uppvärmd fungerar den bäst som bröllopslokal under vår, sommar och höst.

I den natursköna miljö som Bosjökloster Slott erbjuder kan ni skapa en oförglömlig dag med förstklassig mat och service.

Logen har plats för 300 sittande gäster.

Läs mer om och boka logen på Bosjökloster Slott »

På Bosjökloster Slott finns en charmig loge som passar perfekt för bröllop

Letar ni efter en prisvärd bröllopslokal eller en bröllopslokal i södra Skåne? Oavsett vad ni har för vision när det kommer till ert drömbröllop så vet vi att vi har något för er. Om inte något av ovanstående bröllopslokaler känns helt rätt har vi samlat många fler på vår hemsida. Ta en titt där istället och lycka till med er stora dag!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält