När det kommer till företagets årliga julfest i Stockholm är det viktigt att vara ute i god tid. Konkurrensen är hård och för att lyckas boka en festlokal och eventuellt tillhörande julbord kan det vara en bra idé att påbörja planeringen några månader i förväg. Nedan har vi samlat några av de mysigaste restaurangerna och festlokalerna i Stockholm för företagets kommande julfest.

Eataly / Golden Room

Eataly är en italiensk restaurang mitt i centrala Stockholm. Här förenas italiensk mat och dryck av högsta kvalitet med en fantastisk inredning vilket skapar en förtrollande atmosfär. Golden Room är en intim del av restaurangen som kan bokas separat om företaget vill bjuda in till en mindre jullunch eller julmiddag.

Golden Room har plats för 40 sittande personer.

Läs mer om och boka Golden Room på Eataly »

Wine Room är en intim del av Eataly som kan bokas separat för en mindre julmiddag

van der Nootska Palatset / Fredmans Källare

Fredmans Källare är van der Nootska Palatsets anrika vinkällare med vackra valv och medeltida inspirerade målningar. I det inre valvet kan du arrangera en magisk julmiddag. Skäm bort företagets medarbetare ett julbord i Stockholm med klassiska godsaker på ett palats.

Vi är övertygade om att det skulle uppskattas av var och en av dem!

Fredmans Källare har plats för 48 sittande personer.

Läs mer om och boka Fredmans Källare på van der Nootska Palatset »

Mysigt uppdukade bord med juldekorationer och en julgran i bakgrunden

Skansen / Krogen Tre Byttor

Krogen Tre Byttor är en restaurang på Skansen som låter dig besöka 1700-talet och Bellmans tid. Restaurangen är uppdelad i tre mindre rum och fungerar utmärkt för en julfest med företaget.

För en exklusiv upplevelse kan företaget boka Skänken eller Kalmarrummet och sitta helt avskilt, men det går även att boka hela restaurangen.

Krogen Tre Byttor har plats för 50 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Krogen Tre Byttor på Skansen »

Arrangera en julfest med 1700-talsanda på Krogen Tre Byttor

Sjöfartshuset / Festvåning 1

På våning ett i Sjöfartshuset i Gamla Stan ligger Skeppsbrorummet och de tillhörande Gustavianska Salongerna från 1600-talet. Salongerna är vackra, ljusa och erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms ström. I den vackra paradvåningen kan du arrangera fest och julbord och bjuda in företagets medarbetare.

Festvåning 1 har plats för 54 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Festvåning 1 på Sjöfartshuset »

Bjud in till julfest och julbord i en vacker paradvåning på Sjöfartshuset

Skroten Café & Skeppshandel

Skrotens Café & Skeppshandel på Djurgården är en mysig lokal uppdelad i två rum. I en charmig och rustik miljö med fartygslanternor, tampar och livbojar kan du arrangera företagets årliga julfest. Om ni önskar extra exklusivitet kan ni hyra hela Skroten för er själva.

Skroten Café & Skeppshandel har plats för 70 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Skroten Café & Skeppshandel »

Skeppsholmens Krogkonst

Skeppsholmens Krogkonst ligger i hjärtat av Stockholm med en fantastisk utsikt över Stockholms ström, slottet och Gamla Stan. De är specialiserade på att arrangera förbokade middagar och julfester. Lokalen är utrustad med en ljudanläggning så att ni kan spela hög musik och dansa hela kvällen.

Ni får ta med egen dryck men mat och service står Skeppsholmens Krogkonst för.

Skeppsholmens Krogkonst har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Skeppsholmens Krogkonst »

Näsby Slott

Näsby Slott är ett perfekt slott för festligheter. Här kan företaget arrangera en julfest för medarbetarna med mingel följt av en sittande middag eller buffémiddag. Slottet erbjuder även liveband, DJ och ett dansgolv för att julfesten ska bli precis lika minnesvärd som ni hoppats på.

Näsby Slott har plats för 110 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Näsby Slott »

Håll årets julfest i en fin slottsmiljö på Näsby Slott

Källaren Peder Muur

Källaren Peder Muur är en charmig festvåning i Stockholm som sticker ut ur mängden. Till skillnad från många moderna festlokaler har Peder Muur medeltida anor från 1600-talet. Den mysiga lokalen som är utrustad med fullständig restaurangutrustning är ett bra alternativ för den årliga julfesten.

Det går bra att ta med egen mat och dryck till festlokalen. Vad sägs om att ta hjälp av en cateringleverantör och bjuda kollegorna på ett trevligt julbord?

Källaren Peder Muur har plats för 119 sittande personer och 130 stående.

Läs mer om och boka Källaren Peder Muur »

Den mysiga lokalen Källaren Peder Muur är ett bra alternativ för den årliga julfesten

Riddersviks Herrgård

Riddersviks Herrgård ligger centralt vid Mälaren och erbjuder en unik och mysig herrgårdsmiljö, perfekt för nästa julfest. Herrgården lägger alltid stor omsorg på julbordet och på att smycka huset med fina juldekorationer. Bjud med kollegorna hit för ett trevligt avslut på ett gånget år.

Riddersviks Herrgård har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Riddersviks Herrgård »

Riddersviks Herrgård lägger alltid krut på sina julbord och fina juldekorationer

Skansen / Nyloftet & Herrgårdsvåningen

Nyloftet är en fin lokal med en rustik atmosfär. På markplan, precis under lokalen, ligger Herrgårdsvåningen med 1700-talsstil. Herrgårdsvåningen består av en matsal och två mindre rum och vid större sällskap kan den här lokalen kombineras med Nyloftet. Här kan du arrangera en julfest i en unik miljö.

Nyloftet & Herrgårdsvåningen har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Nyloftet & Herrgårdsvåningen på Skansen »

 Arrangera en julfest i en unik miljö på Nyloftet & Herrgårdsvåningen på Skansen

Skansen / Gustavianska Våningen

Inte långt ifrån Restaurang Solliden på Skansen ligger Gustavianska Våningen. Den här vackra våningen med fantastisk utsikt över Stockholm fungerar utmärkt som festvåning. Här finns gott om utrymme att bjuda in hela företaget för en trevlig julfest. Gustavianska våningen erbjuder ett välsmakande julbord, god dryck och trevlig service.

Gustavianska Våningen har plats för 120 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Gustavianska Våningen på Skansen »

Gustavianska Våningen på Skansen är perfekt för företagets julfest

Sjöfartshuset / Festvåning 2

Sjöfartshuset ligger centralt på Skeppsbron i Gamla Stan, en stadsdel som under december fylls av mysiga julaktiviteter såsom julmarknad och levande adventskalendrar.

Sjöfartshusets festlokaler Neptunisalen och Strömsalongen kan bokas ihop och utgör tillsammans den perfekta festvåningen för kommande julfest.

Festvåning 2 har plats för 146 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka festvåning 2 på Sjöfartshuset »

Neptunisalen och Strömsalongen utgör tillsammans den perfekta festvåningen för julfesten

van der Nootska Palatset / Swedenborgssalen

I van der Nootska Palatsets stora balsal ligger Swedenborggsalen intill den tidigare vinterträdgården. Salen är utsmyckad med gnistrande kristallkronor, antika tapeter och gobelänger, takmålningar och en magnifik fransk öppen spis.

I palatset kan företagets medarbetare njuta av en magisk julmiddag. På van der Nootska Palatsets julbord serveras läckerheter som sill, lax, kallskuret, julgris och klassiska sötsaker.

Swedenborgssalen har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Swedenborgssalen på van der Nootska Palatset »

I van der Nootska Palatset kan företagets medarbetare njuta av en magisk julmiddag

Skyddsrummet

Skyddsrummet är en unik eventlokal som består av naturliga bergrum med väggar huggna ur naturlig berggrund, vatten som rinner längs väggarna och en generös takhöjd.

Det går bra att ta med egen mat och dryck till Skyddsrummet så om du önskar beställa egen catering till julfesten i Stockholm är det här stället ett strålande alternativ.

Skyddsrummet har plats för 200 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka Skyddsrummet »

Beställ egen julmat som catering till julfesten på Skyddsrummet i Stockholm

Skansen / Högloftet

Högloftet på Skansen är en rustik och mysig eventlokal med charmig och gammaldags inredning. Högloftet erbjuder en avslappnad och trevlig atmosfär vilket gör lokalen till det perfekta valet för företagets kommande julfest. Här kan kollegorna njuta av underhållning och traditionell mat vid vackert dukade bord.

Högloftet har plats för 210 sittande personer och 285 stående.

Läs mer om och boka Högloftet på Skansen »

Högloftet på Skansen är en rustik eventlokal med charmig och gammaldags inredning

Skansen / Sollidens Matsal

I Sollidens Matsal på Skansen har det anordnats många julfester och julbord. Restaurangen och festvåningen har en inretts på ett smakfullt sätt och erbjuder en magisk utsikt över Stockholm. Sollidens Matsal fungerar utmärkt för större fester men kan även delas av för att passa mindre sällskap.

Sollidens Matsal har plats för 550 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Sollidens Matsal på Skansen »

I Sollidens Matsal på Skansen har det anordnats många julfester och julbord

Planerar du att arrangera en julfest i Stockholm med tillhörande julbord för företagets medarbetare? Om svaret är ja hoppas vi att något av ovanstående alternativ kan passa. På vår hemsida har vi samlat många fler fina lokaler för företagets kommande julfest i Stockholm.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält