Har du fått i uppgift att åt företagets vägnar arrangera årets julfest i Göteborg? Vad roligt! Att samla personalen för att tacka för det gångna året är en fin gest och något som brukar uppskattas. För att julfesten ska bli så lyckad som möjligt krävs en lokal som får medarbetarna att komma i rätt stämning. Nedan tipsar vi om några mysiga festlokaler i Göteborg som passar perfekt för festen.

Beach Center / Beach Cuisine Restaurang

På Beach Center kan du arrangera en annorlunda julfest för företaget. Här kan kollegorna utmana varandra i en beachvolleybollturnering och sedan njuta av god mat på Beach Cuisine Restaurang. I restaurangen serveras rätter som är inspirerade av restauranger längst strandpromenader på olika platser runt om i världen.

Beach Cuisine Restaurang har plats för 50 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Beach Cuisine Restaurang på Beach Center »

Arrangera en annorlunda julfest för företaget på Beach Center

Malins Skafferi

Om du letar efter en festlokal för företaget årliga julfest i Göteborg där du kan ta med egen mat och dryck så är Malins Skafferi ett utmärkt alternativ. Malins Skafferi är ett charmigt hus med en personlig atmosfär, beläget bara en kort promenad från havet på Nya Varvet. I lokalhyran ingår bland annat stolar, bord, glas, porslin och kaffebryggare.

Malins Skafferi har plats för 74 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Malins Skafferi »

Stora Holms Säteri / Studion

Stora Holms Säteri är en fin gård på Hisingen som omges av vacker natur. Huset är fräscht, har högt i tak och all teknisk utrustning som behövs för julfesten. Det går att ta med egen mat eller dryck eller ta hjälp från Stora Holms Säteris fantastiska kök som kan tillaga mat enligt företagets önskemål. Vad sägs om god julmat?

Studion har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka studion på Stora Holms Säteri »

Ta med egen julmat till Stora Holms Säteri eller ta hjälp av deras egna kök

M/S Carl Michael Bellman

Arrangera nästa julfest ombord på den moderna och bekväma skärgårdsbåten M/S Carl Michael Bellman. På fartyget kan ni njuta av ett gott julbord och en vacker utsikt genom de stora fönstren. Om solen tittar fram kan ni lyxa till det och skåla på det härliga soldäcket.

M/S Carl Michael Bellman har plats för 103 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka M/S Carl Michael Bellman »

Arrangera nästa julfest och julbord ombord på skärgårdsbåten M/S Carl Michael Bellman

Norges Hus

Norges Hus var tidigare den norska sjömanskyrkan men fungerar idag som en mysig och hemtrevlig event- och konferensanläggning. De vackra lokalerna fungerar utmärkt för årets julfest. Här kan sällskapet umgås framför den öppna brasan och njuta av en god julmiddag tillsammans. Det går bra att ta med egen mat och dryck till Norges Hus.

Norges Hus har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Norges Hus »

Vackra Norges Hus fungerar utmärkt för årets julfest

Hard Rock Cafe / Lounge

På andra våningen på Hard Rock Cafe ligger en festlokal som kallas för loungen. Den här lokalen är bland annat utrustad med en egen bar, scen, musikanläggning och nattklubbsljus vilket gör den perfekt för en festlig julmiddag.

I loungen kan du och resten av företagets medarbetare njuta av en middag direkt från á la carte-menyn, någon av de redan befintliga bufféalternativen eller skapa er egen specialmeny i samråd med vårt kök.

Loungen har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka loungen på Hard Rock Cafe »

Loungen på Hard Rock Cafe är den perfekta lokalen för en festlig julmiddag

Sockerbruket Arena

I Sockerbruket i Göteborg ligger Sockerbruket Arena, en industriell festlokal med generös takhöjd och en unik atmosfär. Lokalen är perfekt för företagets julfest eftersom ni kan ordna med egen mat och dryck samt dekorera lokalen utifrån egna önskemål.

Sockerbruket Arena är dessutom utrustad med en scen samt ljud- och ljusutrustning för liveband ifall du vill arrangera en julshow på plats.

Sockerbruket Arena har plats för 130 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sockerbruket Arena »

Sockerbrukets Arena är perfekt för företagets julfest i Göteborg

MATSMAK / Festvåning

MATSMAK erbjuder en fantastisk festvåning. Den anpassningsbara festvåningen är rymlig, har stora vackra fönster och en takhöjd på 10 meter. Festlokalen är perfekt för stora tillställningar som julfest och julbord i Göteborg. MATSMAK tillhandahåller mat utifrån era önskemål, antingen som buffé eller middagsmeny.

Festvåningen har plats för 230 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka festvåningen på MATSMAK »

The C

I centrala Göteborg ligger den moderna eventlokalen The C med närhet till kommunikation. Lokalen har en unik atmosfär som passar utmärkt för företagets årliga julfest. Lokalen kan hyras från tidig morgon till sen kväll och är utrustad med en bar. I lokalhyran ingår bland annat personal, en scen och en komplett ljud- och ljusutrustning.

Om ditt sällskap önskar kan de erfarna köksmästarna på The C sätta ihop en välsmakande meny efter dina önskemål.

The C har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

The C har en unik atmosfär som passar utmärkt för företagets julfest i Göteborg

Trädgår´n / Banketten

Banketten på Trädgår´n i Göteborg är eventlokalen där allt är möjligt med högklassig teknik, scen och service som ingår. Här kan företaget arrangera en stor julfest och bjuda in alla medarbetare till en oförglömlig kväll med mingel, middag och show. Personalen på Trädgår´n har många års erfarenhet av festplanering och hjälper gärna till.

Banketten har plats för 350 sittande personer och 1100 stående.

Läs mer om och boka Banketten på Trädgår´n »

Arrangera en stor julfest och bjud in alla medarbetare till Trädgår´n

Kårrestaurangen

Festvåningen Kårrestaurangen på Chalmers Conference Centre i Göteborg fungerar utmärkt för såväl stora som små företagsevent. Här kan du arrangera en trevlig julfest med mingel och middag.

Köket är experter på både menyer med flera rätter, tillagade med högkvalitativa råvaror, och lätta bufféer med olika teman. Vad tror du om att prata med kökspersonalen och be dem sätta ihop en smarrig julbuffé?

Kårrestaurangen har plats för 700 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Kårrestaurangen »

Arrangera en trevlig julfest med mingel och middag på Kårrestaurangen

Bjud in företagets medarbetare på en julfest i Göteborg. En julfest kan se ut på många olika sätt, i många fall innefattar den roliga jullekar och julbord eller julmat av något slag men det är givetvis inget måste. Huvudsaken är att gästerna kommer i rätt stämning.

Vi hoppas att någon av ovanstående festlokaler kan passa till er tillställning. Lycka till med julmiddagen!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält