Om du letar efter en eventlokal i Göteborg så finns det många trevliga alternativ. Planerar du ett kundevent, en stor galamiddag eller en födelsedagsfest? Oavsett vilken typ av tillställning du planerar och vilken typ av lokal du är på jakt efter så finns det något som passar just dig. Vi har samlat några av de bästa lokalerna för ditt evenemang i Göteborg. 

Glory

På Avenyn i Göteborg ligger Glory, en trevlig bar med en tillhörande takterrass. Glory fungerar perfekt som eventlokal för alla möjliga typer av evenemang, stora såväl som små. Lokalen har tegelväggar, dekorativa fönster, gatulampor och mycket grönska. För bokningar med önskat tilltugg samarbetar Glory med restaurang Cheri Lee. 

Glory har plats för 0 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Glory »

På Avenyn ligger Glory, en trevlig bar med en tillhörande takterrass

Chalmersska Huset / Bankvalvet

Bankvalvet på Chalmersska Huset stod klart 1895 och var det första allmänna bankvalvet för privatpersoner. Valvet är konstruerat av sten och marmor och är en oslagbar plats för exklusiva middagar, styrelsemöten och mingel. I lokalen finns en spiraltrappa som leder upp till en balkong med utsikt ned över bankvalvet. 

Bankvalvet har plats för 48 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bankvalvet på Chalmersska Huset »

Bankvalvet är en oslagbar plats för exklusiva middagar, möten och mingel

Factory Workspace / Expo

Expo på Factory Workspace i centrala Göteborg är en flexibel lokal som kan anpassas helt efter dina behov. När du hyr Expo får du tillgång till hela eventlokalen, förutom de små studiorummen. Här finns en projektor, ett ljudsystem, kök och toalett. Expo är ett utmärkt alternativ för dig som ska arrangera ett mingel, en utställning eller en workshop.

Expo har plats för 50 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Expo på Factory Workspace »

Expo på Factory Workspace i centrala Göteborg är en flexibel eventlokal

Världskulturmuseet / Bryggan

Under Världskulturmuseets tak ligger Bryggan, ett unikt utrymme med fantastisk utsikt åt alla håll. När det skymmer skiner ljuset från Liseberg och Universeum genom lövverket utanför fönstren vilket skapar en magisk atmosfär. Bryggans öppna planlösning är perfekt för dig som vill anordna en middag eller ett mingel. 

Bryggan har plats för 80 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bryggan på Världskulturmuseet »

Under Världskulturmuseets tak ligger Bryggan, en unik eventlokal i Göteborg

Norges Hus

Norges Hus är en före detta norsk sjömanskyrka som har omvandlats till en trevlig festanläggning. Anläggningen består av en stor lokal och några mindre utrymmen. Norges Hus passar utmärkt för kundevent, utställningar och stora fester. Under varmare dagar går det även att använda den vackra trädgården på baksidan av huset.

Norges Hus har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Norges Hus »

Norges Hus passar utmärkt för kundevent, utställningar och stora fester

Sockerbruket Arena

Mitt i Sockerbruket i Göteborg ligger den industriella eventlokalen Sockerbruket Arena. Lokalen har en generös takhöjd och en unik atmosfär och fungerar utmärkt för allt från bröllopsfester till företagsevenemang. Sockerbruket Arena tillåter egen medhavd mat och dryck och du har möjlighet att dekorera lokalen utifrån eget tycke. 

Sockerbruket Arena har plats för 130 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sockerbruket Arena »

Mitt i Sockerbruket i Göteborg ligger eventlokalen Sockerbruket Arena

Eight

Den exklusiva eventlokalen Eight ligger på Kungsportsavenyen i Göteborg. Lokalen är inbjudande och passar utmärkt för privata såväl som företagsrelaterade event. Här finns högkvalitativ teknisk utrustning och om du önskar matservering samarbetar Eight med Hotell Bellora och restaurang Cheri Lee för att tillgodose ditt sällskaps önskemål.

Eight har plats för 130 sittande personer och 320 stående.

Läs mer om och boka Eight »

Den exklusiva eventlokalen Eight ligger på Kungsportsavenyen i Göteborg

Hällsnäs Hotell

Inte långt från Göteborg hittar du Hällsnäs Hotell & Restaurang. Den här idylliska platsen är perfekt för en rad olika event, förslagsvis yogaretreat, kundevent och kickoff. Hotellet omges av vacker natur och erbjuder mysigt boende i stugor eller hotellrum, enastående mat med en lokal prägel och ett brett utbud av roliga aktiviteter.

Hällsnäs Hotell har plats för 200 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Hällsnäs Hotell »

Hällsnäs är en perfekt plats för yogaretreat, kundevent och kickoff

Radisson Blu Scandinavia / Västerhavet

På Radisson Blu Scandinavia i Göteborg finns Västerhavet, en stor och modern bankettsal som kan bokas för allt från stora företagsevent till privata fester. Den flexibla lokalen kan delas upp i tre separata delar och precis intill finns ett utrymme för mingel. Hotellet har även gott om hotellrum för de som önskar övernattning. 

Västerhavet har plats för 230 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Västerhavet på Radisson Blu Scandinavia »

På Radisson Blu Scandinavia finns Västerhavet, en stor och modern bankettsal

Auktionsverket Kulturarena

I centrala Göteborg ligger anrika Auktionsverket Kulturarena från 1892. Auktionsverket Kulturarena är en unik eventlokal i sekelskiftesstil som fungerar lika bra för eleganta bankettmiddagar till storslagna festligheter. Den här eventlokalen i Göteborg är ett perfekt alternativ för dig som vill arrangera en tillställning som sträcker sig till sen kväll.

Auktionsverket Kulturarena har plats för 240 sittande personer och 600 stående.

Läs mer om och boka Auktionsverket Kulturarena »

Auktionsverket Kulturarena är en unik eventlokal i sekelskiftesstil

Brewhouse / SurrArena

SurrArena på Brewhouse är en av Göteborgs mest nyskapande eventlokaler. Här möts en robust industriell miljö med skimmer från kristallkronor och skapar en varm atmosfär. SurrArena tar hand om alla dina behov och erbjuder teknisk utrustning, dekor och scenografi för alla olika typer av event. I lokalen finns även en restaurang med fullständiga rättigheter.

SurrArena har plats för 250 sittande personer och 700 stående.

Läs mer om och boka SurrArena på Brewhouse »

SurrArena på Brewhouse är en av Göteborgs mest nyskapande eventlokaler

Kungsportshuset

På Kungsportshuset i hjärtat av Göteborg kan både stora och små sällskap samlas. Den unika eventlokalen fungerar utmärkt för mingel och galamiddagar såväl som produktlanseringar och företagsevent. Här finns en balkong som är perfekt för välkomstdrinkar som kan avnjutas innan en flerrättersmeny med högkvalitativa råvaror serveras.

Kungsportshuset har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Kungsportshuset »

På Kungsportshuset i hjärtat av Göteborg kan både stora och små sällskap samlas

Bryggeriet

Bryggeriets festlokal ligger mitt på Avenyn i Göteborg och är en av stadens mest populära nattklubbar. Lokalen med tillhörande restaurang och uteservering kan med fördel hyras för större evenemang. Den rymliga och nyrenoverade eventlokalen har alkoholtillstånd, den senaste tekniken och erbjuder mat tillagad med kärlek.

Bryggeriet har plats för 300 sittande personer och 600 stående.

Läs mer om och boka Bryggeriet » 

Bryggeriets festlokal ligger mitt på Avenyn i Göteborg

Trädgår´n / Banketten

Trädgår'n är Göteborgs främsta nöjesarena och har i över 100 år arrangerat event på ett framgångsrikt sätt. Trädgår´n är en självklar plats när det kommer till stora galor, banketter och företagsevent. Banketten är en av den historiska anläggningens mångsidiga eventlokaler som har toppmodern teknik, en scen och utmärkt service.

Banketten har plats för 350 sittande personer och 1 100 stående.

Läs mer om och boka Banketten på Trädgår´n »

Trädgår'n är Göteborgs främsta nöjesarena med över 100 år i branschen

För att ditt event ska nå sin fulla potential gäller det att hitta en bra lokal. Förhoppningsvis kan det här inlägget hjälpa dig en bit på vägen i jakten på rätt eventlokal i Göteborg. Om du önskar fler förslag har vi samlat massor med trevliga festlokaler i Göteborg på vår hemsida. Kika gärna in där!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält