Planerar du att samla kollegorna för en trevlig teambuilding i Stockholm? Det finns många platser att besöka och mycket saker att göra i Stockholm vilket innebär att du har alla förutsättningar på din sida. En teambuildingaktivitet behöver inte nödvändigtvis bestå av samarbetsövningar. Huvudsaken är att kollegorna får möjlighet att umgås utanför arbetsplatsen. Nedan tipsar vi om några av Stockholms bästa teamaktiviteter. 

Eden / Bastun

Om du planerar en teambuilding under sommarhalvåret så är ett besök till Edens bastu den perfekta aktiviteten. Simma runt i det svalkande vattnet, njut av solen på terrassen och drick något gott från den anslutande vinbaren. Bastun har Stockholms vackraste utsikt över Riddarfjärden och när du hyr den får ditt sällskap exklusiv tillgång.

Bastun har plats för 15 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Bastun på Eden »

Hyr Edens bastu med Stockholms vackraste utsikt över Riddarfjärden

Eataly / La Scuola

Mitt i Stockholm ligger den italienska restaurangen Eataly där högkvalitativ italiensk mat och dryck kombineras med en trevlig inredning. I Eatalys skolsal, La Scuola, kan företagets medarbetare delta i en rolig och interaktiv matlagningskurs. Restaurangens professionella kockar är med under hela matlagningskursen och guidar sällskapet. 

La Scuola har plats för 24 sittande personer och 32 stående.

Läs mer om och boka La Scuola på Eataly »

Låt företagets medarbetare delta i en rolig och interaktiv matlagningskurs på Eataly

Toolspace Lab

Toolspace Lab är den perfekta platsen för företagets nästa teambuilding i Stockholm. Lokalen är fullt utrustad med verktyg och prototyping-kit för att ge dina medarbetare möjligheten att vara kreativa och utforska nya idéer. Utmana kollegorna i vem som kan bygga och pitcha den bästa prototypen. Det är en rolig teambuildingaktivitet i Stockholm som bygger på samarbete!

Toolspace Lab har plats för 24 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Toolspace Lab »

Utmana kollegorna i vem som kan bygga och pitcha den bästa prototypen på Toolspace Lab

M/S Molly

Längs kajen på Strandvägen ligger M/S Molly med vacker utsikt över Djurgården. Ordna nästa teambuilding ombord på M/S Molly och ta med kollegorna på trevliga aktiviteter som en dag till sjöss, champagneprovning och ett uppfriskande dopp i badtunnan följt av bastu. Fartygets chefskock är en välrenommerad Nobelkock som serverar mat och dryck i världsklass.

M/S Molly har plats för 28 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka M/S Molly »

M/S Molly erbjuder aktiviteter som en dag till sjöss, champagneprovning och bastubad

Sturegatan 20 / Quality Caviar Stockholm

På Sturegatan 20 i Stockholm ligger Nordens första caviar showroom. Quality Caviar Stockholm har skapat en fristad för kaviarälskare och erbjuder en helhetsupplevelse med det allra bästa inom mat och dryck. Låt kollegorna ta del av kulinariska mästerverk och fördjupa sig i världen av kaviar genom en provsmakning ledd av en expert på området.

Sturegatan 20 har plats för 29 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka Sturegatan 20 »

Quality Caviar Stockholm har skapat en fristad för kaviarälskare

Bastuflotte Stockholm

Vid Jungfrusund på Ekerö, cirka 25 minuters båtfärd med RIB-båt från Gamla Stan, ligger Stockholms största privata bastuflotte. Den vedeldade flotten är perfekt att boka för en teambuilding. Ombord på bastuflotten kan företagets medarbetare umgås och slappna av i relaxavdelningen, grilla på trädäcket eller sola på solterrassen.  

Bastuflotte Stockholm har plats för 30 sittande personer och 24 stående.

Läs mer om och boka Bastuflotte Stockholm »

Ombord på bastuflotten kan företagets medarbetare umgås, bada bastu, grilla och sola  

Slipvillan

På östra Långholmen i centrala Stockholm ligger det charmiga 1800-talshuset Slipvillan. Villan har en grillplats och en stor trädgård med utemöbler och gott om plats för utomhusaktiviteter. Husets nedervåning hyrs ut och består av två möblerade rum, en hall, en toalett och ett fullt utrustat kök. Slipvillan är perfekt för avslappnade teambuilding-aktiviteter i Stockholm. 

Slipvillan har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Slipvillan »

Slipvillan är perfekt för avslappnade teambuilding-aktiviteter i Stockholm

Swing by Golfbaren / Vardagsrum

Vardagsrummet på Swing by Golfbaren är en trevlig plats för en intim och avslappnad teambuilding. Här kan företagets personal umgås och tävla på minigolfbanan. Efter minigolfen kan sällskapet njuta av det breda sortimentet av goda cocktails och rätter.

Vardagsrummet har plats för 30 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Vardagsrummet på Swing by Golfbaren »

Vardagsrummet på Swing by Golfbaren är utmärkt för en intim och avslappnad teambuilding

Ocean Bus

Ta med kollegorna på en spännande upplevelse som utspelar sig både på land och till havs. Amfibiebussen kan med fördel bokas som en teambuildingaktivitet. Besättningen på Ocean Bus kommer att göra sitt yttersta för att se till att du och dina medarbetare får en minnesvärd upplevelse ombord.

Ocean Bus har plats för 42 sittande personer.

Läs mer om och boka Ocean Bus »

Ta med kollegorna på en spännande upplevelse på land och till havs med Ocean Bus

Infused Liquid

Om du letar efter en unik plats för företagets nästa teambuilding är Infused Liquid i Enskede ett utmärkt alternativ. Infused Liquid erbjuder en spännande och kreativ upplevelse i en speakeasy-atmosfär. Med exklusiv tillgång till barstudion får dina medarbetare möjligheten att skapa egen tonic och lära sig att blanda cocktails.

Infused Liquid har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Infused Liquid »

Infused Liquid erbjuder en spännande och kreativ upplevelse i en speakeasy-atmosfär

Red Bull Gaming Sphere

Vid Odenplan ligger den toppmoderna eventlokalen Red Bull Gaming Sphere med gaming och livestreaming som huvudfokus. Lokalen har bland annat ett fyrtiotal högkvalitativa gamingdatorer och fullständiga rättigheter med tillgång till en bar, mat och Red Bull. Här kan du arrangera nästa teambuilding för det gamingintresserade gänget. 

Red Bull Gaming Sphere har plats för 60 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Red Bull Gaming Sphere »

Arrangera nästa teambuilding för det gamingintresserade gänget på Red Bull Gaming Sphere

Generator Stockholm / Eventlokal

Generator Stockholm vid Norra Bantorget har en eventlokal som är perfekt för en lekfull teambuilding. Den ljusa och färgglada lokalen har bekväma soffgrupper och ett flertal spel som pingisbord, beer pong-bord, flipperspel, bordsfotboll och shuffleboard. Mellan spelen kan medarbetarna ta en paus och njuta av god mat och dryck tillsammans.

Eventlokalen har plats för 75 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka eventlokalen på Generator Stockholm »

Generator Stockholm har en eventlokal som är perfekt för en lekfull teambuilding

Pop Story / Glashuset

Innanför dörrarna på Pop Story på Djurgården gömmer sig en livfull värld där god mat och dryck, design, musik och konst kombineras för att inspirera till fest, sång och skratt. Glashuset är en av restaurangens två delar. Här finns en fullt utrustad bar och en scen där där DJs, liveband, quizvärdar och karaokevärdar underhåller dina kollegor. 

Glashuset har plats för 82 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Glashuset på Pop Story »

På Glashuset finns liveband, quizvärdar och karaokevärdar som underhåller dina kollegor 

OMA Våning 2 / Lounge & Terrass

I hjärtat av Stockholm, precis intill Kungsträdgården, ligger stilrena OMA. Den här anläggningen är ett utmärkt val för nästa teambuilding. Här erbjuds en avslappnad miljö, fantastisk mat och en trevlig terrass med panoramautsikt. Utöver det samarbetar OMA med Volvo vilket ger dig en spännande möjlighet att imponera på dina kollegor.

Loungen & Terrassen har plats för 100 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka OMA Våning 2s Lounge & Terrass » 

OMA erbjuder en avslappnad miljö, fantastisk mat och en trevlig terrass med panoramautsikt

Central Padel Nordic

Central Padel Nordic i centrala Stockholm är Sveriges största utomhusanläggning och erbjuder 10 padelbanor i en härlig utomhusmiljö. Bjud med kollegorna hit för en trevlig padelturnering följt av god mat och dryck från anläggningens egen restaurang. Om ni vill kan ni även kombinera padel och god mat med en ölprovning eller spansk afton.

Central Padel Nordic har plats för 200 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka Central Padel Nordic »

Bjud med kollegorna till Central Padel Nordic för en padelturnering och god mat och dryck

Det finns goda förutsättningar för att arrangera en teamaktivitet i Stockholm. Förhoppningsvis är någon av ovanstående platser eller aktiviteter i Stockholm lämpliga för ditt företags nästa teambuilding.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält