Det är alltid en bra idé att arrangera en konferens på ett slott i Stockholm. Runt om i Stockholm finns det många fina slott som erbjuder avkopplande och eleganta konferenslokaler. Dessutom brukar det vara uppskattat av företagets medarbetare att ibland få byta ut den vardagliga kontorsmiljön mot något annat. Nedan tipsar vi om några inbjudande slott för nästa konferens i Stockholm.

Görvälns Slott

Görvälns Slott i Järfälla, bara en halvtimme från Stockholm, har åtta vackra möteslokaler och tre salonger. Slottet förser ditt sällskap med skrivmaterial, pennor och färskt kylt mineralvatten, både kolsyrat och naturellt. Det finns även gratis wifi tillgängligt i alla konferensrum samt i övriga slottet. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte.

Läs mer om och boka Görvälns Slott »

Hesselby Slott

I Vällingby ligger Hesselby Slott, den perfekta platsen för konferenser och möten. På det här slottet finns alla nödvändiga ingredienser för en lyckad sammankomst i form av trevlig omgivning, god mat och vackra lokaler med anor från 1650.

Läs mer om och boka Hesselby Slott »

Lejondals Slott

Precis intill Lejondalssjön i Bro, norr om Stockholm, ligger Lejondals Slott. Det vackra slottet som byggdes 1892 är en perfekt destination för möten och konferenser. Utöver fina lokaler erbjuder Lejondals Slott även ett spa med fantastisk utsikt över sjön, gastronomiska upplevelser och en oslagbar slottsfrukost för övernattande gäster.

Läs mer om och boka Lejondals Slott »

Lejondals Slott är en perfekt destination för möten och konferenser

Noors Slott

Noors Slott ligger fint vid Säbysjön mellan Stockholm och Uppsala. Slottet erbjuder charmiga konferenslokaler och mötesrum med historiska inslag och vackra detaljer som kakelugnar. På Noors Slott får varje sällskap möjlighet att arbeta i en egen byggnad och avnjuta luncher och middagar i en egen matsal.

Läs mer om och boka Noors Slott »

Noors Slott ligger fint vid Säbysjön mellan Stockholm och Uppsala

Näsby Slott

Boka in en dagskonferens i slottsmiljö på vackra Näsby Slott som ligger vid Näsbyviken i Täby. Slottet erbjuder 14 unika mötesrum med allt från takmålningar till kristallkronor. Alla rum har den mötesteknik och den utrustning som behövs för en effektiv konferens. 

Läs mer om och boka Näsby Slott »

Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell ligger drygt en halvtimme från Stockholm city och är ett svenskt kungligt slott och en perfekt plats för samtal och möten. Här finns konferens- och mötesutrymmen som erbjuder det lilla extra med drömska panoramavyer och en hemtrevlig atmosfär. 

Läs mer om och boka Rosersbergs Slottshotell »

Rånäs Slott

Med närhet till både Stockholm och Uppsala ligger Rånäs Slott. Slottet har 10 toppmoderna möteslokaler med historisk arkitektur att välja mellan för nästa konferens. Alla konferenslokaler har dessutom frisk frukt, vatten och wifi. Rånäs Slott erbjuder även utsökta måltider och vid sjön Skedviken finns en sjöbastu, en brygga och bubbelpooler.

Läs mer om och boka Rånäs Slott »

Ulfsunda Slott

Endast en kvart från Stockholm city ligger det tidlösa Ulfsunda Slott. Det fina slottet med närheten till Mälaren har en fin trädgård och erbjuder 10 unika konferenslokaler. På Ulfsunda Slott finns även en restaurang som serverar välsmakande mat och dryck för ditt sällskap att njuta av i pauserna. 

Läs mer om och boka Ulfsunda Slott »

Åkeshofs Slott

Åkeshofs Slott är en dold pärla som ligger i Bromma, bara femton minuter från centrala Stockholm. Slottet ligger endast ett stenkast från Åkeshovs tunnelbanestation vilket gör det väldigt enkelt att ta sig hit. Här finns 9 trevliga mötesrum och en rymlig matsal där ditt sällskap kan avnjuta en god lunch. 

Läs mer om och boka Åkeshofs Slott »

Om du vill arrangera nästa konferens på ett slott i Stockholm hoppas vi att det här inlägget har varit till hjälp. Vi önskar dig lycka till med din kommande sammankomst!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält