Det är en bra idé att vara ute i god tid om du och din partner letar efter en bröllopslokal i Stockholm där ni kan arrangera ert drömbröllop. För att den stora dagen ska bli precis så magisk som ni alltid drömt om gäller det att hitta en lokal som stämmer in på så många som möjligt av era önskemål. Nedan har vi listat några av de finaste platserna för ert bröllop i Stockholm.

Den Gyldene Freden / Bellmanvåningen

Bellmanvåningen på Den Gyldene Freden är en vacker bröllopslokal i Stockholm city. Våningen är en perfekt plats för den mindre bröllopsfesten. I en historisk och exklusiv miljö kan ni tillsammans med era bröllopsgäster njuta av en kulinarisk upplevelse och Den Gyldene Fredens välsorterade vinkällare.

Bellmanvåningen har plats för 38 sittande gäster och 40 stående.

Läs mer om och boka Bellmanvåningen på Den Gyldene Freden »

Bellmanvåningen på Den Gyldene Freden är en vacker bröllopslokal i Stockholm city

Eataly / Golden Room

På Eataly i centrala Stockholm kan ni arrangera ett bröllop med en italiensk touch. Restaurangen kombinerar högkvalitativ italiensk mat och dryck med en trevlig stämning. Golden Room är ett mindre rum på Eataly som passar utmärkt för mer intima bröllopsmiddagar. Rummet har vacker arkitektur och noggrant utvalda detaljer och bjuder på ett härligt dagsljus.

Golden Room har plats för 40 sittande personer och 65 stående.

Läs mer om och boka Golden Room på Eataly »

På Eataly Stockholm kan ni arrangera ett fint bröllop med en italiensk touch

Ersta terrass / Hyllan

Hyllan är en del av Ersta terrass med en fantastisk panoramavy över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och inloppet till Stockholm. Hyllan är en populär bröllopslokal som brukar kombineras med caféet som ligger en våning ner. Caféserveringen har direkt utgång till en härlig terrass där bröllopsgästerna kan umgås.

Hyllan har plats för 50 sittande gäster och 70 stående.

Läs mer om och boka Hyllan på Ersta terrass »

Hyllan är en del av Ersta terrass med en fantastisk panoramavy över Stockholm

Sjöfartshuset / Festvåning 1

Festvåning 1 på Sjöfartshuset i Gamla Stan består av Skeppsbrorummet och de tillhörande Gustavianska Salongerna. De eleganta salongerna från 1600-talet strålar av ljus och har inretts med den klassiska Gustavianska stilen. Här kan ni arrangera en bröllopsfest med fokus på god mat, trevlig atmosfär och personlig service.

Festvåning 1 har plats för 54 sittande gäster och 70 stående.

Läs mer om och boka Festvåning 1 på Sjöfartshuset »

De eleganta salongerna från 1600-talet på Sjöfartshuset är perfekta för bröllopsfesten

Bergendal / Herrgården

Herrgården på Bergendal erbjuder en genuin herrgårdsmiljö och är ett bra val för paret som önskar en bröllopslokal i Stockholm vid vattnet. Den här herrgården adderar det där lilla extra till vilket bröllop som helst.

Vigseln kan arrangeras i den fina parken eller på bryggan. I herrgårdens matsal med 1700-talsarkitektur kan ni arrangera en utsökt bröllopsmiddag med utsikt över den fina omgivningen.

Herrgården har plats för 74 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka herrgården på Bergendal »

Herrgården på Bergendal erbjuder en genuin herrgårdsmiljö för bröllopet

Usine / Champagne

På markplan vid Södermalmsallén ligger Svanenmärkta Usine och den flexibla festvåningen Champagne. Lokalen har stora fönster, en öppen planlösning, högt i tak och en modern inredning.

När ni hyr Champagne för bröllopsfesten ingår bland annat exklusiv tillgång till lokalen, möblering, dukning, serveringspersonal, en välbemannad bar, stämningsbelysning, ljudsystem och städning.

Champagne har plats för 80 sittande gäster och 100 stående.

Läs mer om och boka Champagne på Usine »

Festvåningen Champagne är en flexibel lokal som passar bröllopet i centrala Stockholm

Näsby Slott

På vackra Näsby Slott i Täby kan ni fira er speciella dag tillsammans med familj och vänner. Om ni önskar kan ni även hålla er vigsel här, välj bland slottets vackra salonger, slottsträdgården, terrassen eller ångbåtsbryggan. Näsby Slott hjälper er att skräddarsy ett bröllopspaket som matchar era önskemål.

Näsby Slott har plats för 85 sittande gäster och 110 stående.

Läs mer om och boka Näsby Slott »

Fira kärleken med familj och vänner på vackra Näsby Slott i Täby

Nyckelvikens Herrgård

En kvart från Stockholm city ligger fina Nyckelvikens Herrgård. Nyckelvikens Herrgård är ett utmärkt alternativ för paret som letar efter en bröllopslokal utanför Stockholm, men ändå önskar närhet till centrum.

Den romantiska platsen är perfekt för en vigselceremoni följt av en minnesvärd bröllopsmiddag. Nyckelvikens Herrgård erbjuder bröllopspaket som kan skräddarsys utifrån era önskemål och behov.

Nyckelvikens Herrgård har plats för 94 sittande gäster och 130 sittande.

Läs mer om och boka Nyckelvikens Herrgård »

Romantiska Nyckelvikens Herrgård är en perfekt bröllopslokal utanför Stockholm

Wenner-Gren Center

Den imponerande festvåningen högst upp i Wenner-Gren Center fungerar utmärkt som bröllopslokal. I den smakfullt renoverade våningen med fin panoramautsikt över Stockholm kan ni arrangera både vigsel och middag. Sabis står för all mat och dryck och i lokalhyran ingår linne, porslin, blommor, personal samt städning.

Wenner-Gren Center har plats för 96 sittande gäster och 120 stående.

Läs mer om och boka Wenner-Gren Center »

Festvåningen högst upp i Wenner-Gren Center fungerar utmärkt som bröllopslokal

Nice Valley / Växthuset

Växthuset på Nice Valley ligger har en magisk utsikt över omgivande grönområden. Lokalen är 200 kvadratmeter stor och dekorerad med fina och färgglada risbollar, ljusslingor och mattor.

Växthuset är perfekt för er som letar efter en bröllopslokal i Stockholm där egen mat och dryck är tillåten. Det går även utmärkt att boka Nice Valleys fullständiga service.

Växthuset har plats för 100 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka Växthuset på Nice Valley »

Växthuset är en fin bröllopslokal med utsikt över omgivande grönområden

Ulfsunda Slott

Har ni alltid drömt om att bjuda in till ett bröllop på ett slott? Om svaret är ja kan Ulfsunda Slott vara det självklara valet. Här kan ni fira den stora dagen i en elegant slottsmiljö med en underbar gourmetupplevelse och dans över vackra trägolv från 1600-talet. När natten kommer kan bröllopsgästerna stanna på slottets hotellrum.

Ulfsunda Slott har plats för 100 sittande gäster och 200 stående.

Läs mer om och boka Ulfsunda Slott »

På Ulfsunda Slott kan ni fira den stora dagen i en elegant slottsmiljö

Hesselby Slott

På Hesselby Slott kan ni skapa ett minnesvärt bröllop. I slottsbyggnaden finns ett flertal fina salonger som passar såväl för vigseln som den efterföljande middagen. Slottet har även en terrass med utsikt över de vackra omgivningarna där vigseln kan hållas.

Hesselby Slotts kökschef hjälper er att skapa en oförglömlig festmåltid och om ni bokar hela slottet exklusivt för ert sällskap får ni även tillgång till de fina sovrummen.

Hesselby Slott har plats för 120 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka Hesselby Slott »

Skapa ett minnesvärt bröllop på fina Hesselby Slott

M/S Blue Charm

Bjud in nära och kära till en bröllopsfest till havs. På M/S Blue Charm kan ni arrangera en bröllopsfest i Stockholms skärgård. Välkomna gästerna ombord på båten med en välkomstdrink på det stora soldäcket. I salongen finns en flygel, ett ljudsystem och ett dansgolv. Maten ombord tillagas av M/S Blue Charms skickliga kockar.

M/S Blue Charm har plats för 120 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Blue Charm »

Bjud in nära och kära till en bröllopsfest till havs ombord på M/S Blue Charm

Riddersviks Herrgård

Endast 20 minuter från Stockholm city ligger Riddersviks Herrgård. 1700-talsherrgården med utsikt över Mälaren är en strålande plats för bröllop. I den här avkopplande miljön kan ni arrangera en bröllopsfest med er personliga touch.

Här kan ni tillsammans med era gäster också ta del av en trevlig matupplevelse och övernatta i herrgårdens nyrenoverade rum.

Riddersviks Herrgård har plats för 120 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Riddersviks Herrgård »

1700-talsherrgården Riddersviks Herrgård är en strålande plats för bröllop

Östergårds

Arrangera er bröllopsfest på den fina 1700-talsgården Östergårds. Här kan ni skåla tillsammans med era gäster i Vinterträdgården eller utomhus i parken innan ni tar plats vid borden i den rymliga festlokalen. Efter middagen skapar ett liveband eller en DJ den perfekta feststämningen för dans och i baren står skickliga bartenders redo.

Östergårds har plats för 130 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Östergårds »

Arrangera er bröllopsfest på den fina 1700-talsgården Östergårds

Ekensdal / Stora Salen

Ekensdal är en charmig bröllopslokal i Stockholms skärgård, endast en kvart från Slussen. Den nyrenoverade sekelskiftesvillan har utsikt över Stockholms inlopp och rymmer Stora Salen, en flexibel festlokal som passar utmärkt för bröllopsfesten. Ekensdals prisbelönta kökschef ser till att bröllopsmiddagen håller högsta kvalitet.

Stora salen har plats för 140 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Stora Salen på Ekensdal »

Ekensdal är en charmig bröllopslokal i Stockholms skärgård

Stallmästaregården / Tingshuset

Tingshusets festlokal på Stallmästaregården har en en gammaldags charm med glittrande kristallkronor och originalväggmålningar. Tingshuset är flexibelt och fungerar utmärkt för storslagna bröllop. Huset har dessutom en privat terrass med vacker utsikt över fina Brunnsviken.

Tingshuset har plats för 140 sittande gäster och 200 stående.

Läs mer om och Tingshuset på Stallmästaregården »

Tingshusets festlokal har en en gammaldags charm som passar bröllopet

Hasselbacken / Crown

Hotell Hasselbacken på Djurgården har genomgått en helrenovering och kombinerar klassisk elegans med moderna bekvämligheter. En av salongerna på Hasselbacken, Crown, passar utmärkt för bröllop. Restaurangen erbjuder en förstklassig bröllops och under årets varmare månader öppnar terrassen mot den angränsande parken.

Crown har plats för 150 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Crown på Hasselbacken »

Salongen Crown på Hasselbacken passar utmärkt för bröllop

Lejondals Slott

Vid Lejondalssjön i Bro, norr om Stockholm, ligger Lejondals Slott. Slottet byggdes 1892 med tydlig inspiration från England och är idag en perfekt plats för ett storslaget bröllop. Det sagolika slottet erbjuder vackra miljöer för vigsel, mingel, middag och fest. Lejondals Slotts kök serverar enbart mat som tillagats på säsongsbaserade och närproducerade råvaror.

Lejondals Slott har plats för 150 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Lejondals Slott »

Sagolika Lejondals Slott erbjuder vackra miljöer för vigsel, mingel, middag och fest

Fabrikören / JVS Event & Studio

JVS Event & Studio är en anpassningsbar och modern festlokal vid det vackra inloppet och skärgårdens början vid Kajen i Nacka Strand. Lokalen passar perfekt för bröllopsfester och är utrustad med den senaste tekniken.

Fabrikörens restaurang tillhandahåller ert sällskap med mat och dryck enligt era önskemål. Rätterna som serveras kombinerar den klassiska svenska och franska hemlagade maten med moderna influenser från Asien.

JVS Event & Studio har plats för 210 sittande gäster och 250 stående.

Läs mer om och boka JVS Event & Studio på Fabrikören »

JVS Event & Studio är en anpassningsbar och modern bröllopslokal

Skansen / Högloftet

Om ni önskar en bröllopsfest med god mat, dans och underhållning i en trivsam miljö är det rustika Högloftet i centrala Stockholm ett bra alternativ. Högloftet tillhör Skansens restauranger som har många års erfarenhet av att arrangera lyckade bröllopsfester och middagar för sällskap i alla storlekar.

Högloftet har plats för 210 sittande gäster och 285 stående.

Läs mer om och boka Högloftet på Skansen »

Högloftet tillhör Skansens restauranger och är en perfekt festlokal för bröllopet i Stockholm

Westmanska Palatset / Festvåning

På Westmanska Palatset i hjärtat av Stockholm finns en modern och historisk festvåning som är indelad i tre utrymmen, Valvet, Glassalen och Innergården. Här kan ni arrangera ett exklusivt bröllop med hjälp av serviceinriktade projektledare, eventkoordinator och köksmästare som hjälper er att sätta ihop ert drömbröllop.

Festvåningen har plats för 220 sittande gäster och 400 stående.

Läs mer om och boka Westmanska Palatsets festvåning »

På Westmanska Palatset finns en modern och historisk festvåning som passar bröllopsfesten

Rosendals Wärdshus

Rosendals Wärdshus på Djurgården erbjuder en utmärkt bröllopslokal med vackra omgivningar. Här kan ni fira kärleken tillsammans med nära och kära i en charmig och historisk miljö. När ni bokar Rosendals Wärdshus till bröllopsfesten får ni exklusiv tillgång till anläggningen, en personlig projektledare och förstklassig mat.

Rosendals Wärdshus har plats för 250 sittande gäster och 300 stående.

Läs mer om och boka Rosendals Wärdshus »

Rosendals Wärdshus på Djurgården erbjuder en fin bröllopslokal med vackra omgivningar

VENUE81

Innanför den inbjudande entrén på VENUE81 i centrala Stockholm gömmer sig en trevlig bröllopslokal med en modern och urban atmosfär. Den 850 kvadratmeter stora festlokalen är flexibel och kan anpassas efter era önskemål. I lokalhyran ingår bland annat stolar, bord, porslin, höga ståbord, två barområden och miljö- och discoljus.

VENUE81 har plats för 250 sittande gäster och 400 stående.

Läs mer om och boka VENUE81 »

VENUE81 i centrala Stockholm erbjuder en trevlig bröllopslokal

Bergendal / Falkberget

Bergendal är en underbar plats för bröllop. Falkberget, som är en del av Bergendal, ligger uppe på ett berg med närhet till naturen och en oslagbar utsikt över Edsviken. Falkberget har en stor och ljus matsal som ligger precis intill baren och en vacker terrass där ni kan hålla vigseln.

Falkberget har plats för 274 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Falkberget på Bergendal »

Bergendal är en underbar plats för bröllop

Om ni letar efter och vill hyra en bröllopslokal i Stockholm hoppas vi att någon av ovanstående faller er i smaken. Bröllopsdagen är för många en av de största dagarna i livet och för att den ska bli så minnesvärd som möjligt gäller det att hitta rätt plats för firandet av kärleken.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält