Ifall du planerar att arrangera julfest i Malmö och inte har plats hemma är det hög tid att börja leta efter en lämplig lokal. Oavsett om det är en tillställning för kollegor, vänner eller familjemedlemmar så är platsen för festen viktig. Nedan har vi samlat några förslag på festlokaler i Malmö där du kan samla dina gäster för en trevlig stund tillsammans.

Havshotellet / The Lounge

Havshotellet är ett designhotell i Limhamn med en oslagbar placering precis vid havet. Hotellet ligger ett stenkast från centrum och erbjuder The Lounge, en flexibel festlokal som fungerar utmärkt för den mer intima julfesten i Malmö. Samla nära och kära i juletid och för en mysig stund tillsammans.

The Lounge har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka The Lounge på Havshotellet »

The Lounge är en flexibel festlokal som fungerar utmärkt för den mer intima julfesten

Rådhuskällaren / Biblioteket

Biblioteket på Rådhuskällaren är den perfekta platsen för mindre sällskap och mindre julfester. I den anrika källaren från år 1546 kan du och dina kollegor eller familjemedlemmar njuta av en god måltid omgivna av de gamla stenvalven. Rådhuskällarens välkända julbord är en klassisk matupplevelse som ni inte vill missa!

Biblioteket har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Biblioteket på Rådhuskällaren »

Biblioteket på Rådhuskällaren är den perfekta platsen för mindre sällskap och mindre julfester

Bistro Royal

I en lugn oas mitt i hjärtat av staden, på Malmö Centralstation, ligger den vackra restaurangen Bistro Royal. I en unik atmosfär som andas historia kan du och dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar ta del av en fantastisk matupplevelse.

Bistro Royal är öppna för att ta emot ditt sällskap för julbord eller julfest och har många års erfarenhet av att arrangera olika typer av event.

Bistro Royal har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Bistro Royal »

Moriska Paviljongen / Bistron

I Bistron på Moriska Paviljongen råder en hemtrevlig och intim stämning. Lokalen är som gjord för mindre tillställningar, likt julfester och julmiddagar. Bistron har en fullt utrustad bar och en scen med ljud- och ljussystem ifall någon skulle vara sugen på att sätta upp en julshow. Dessutom kan Moriska Paviljongen erbjuda all typ av personal som kan tänkas behövas.

Bistron har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Bistron på Moriska Paviljongen »

Bistron är som gjord för mindre tillställningar, likt julfester och julmiddagar i Malmö

Vessel

Precis vid vattnet i Limhamn ligger den nyöppnade hamnkrogen Vessel. Den ljusa och fräscha lokalen fungerar även som en mötesplats och är ett bra alternativ för julfesten med företaget i Malmö.

Här kan du och ditt sällskap njuta av en god middag i restaurangen för att sedan fortsätta kvällen i festlokalen. Vessel har all nödvändig teknik för din tillställning.

Vessel har plats för 58 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Vessel »

Vessel är ett bra alternativ för julfesten med företaget i Malmö

Hotel Garden / Restaurang La Gare

Restaurang La Gare på Hotel Garden i hjärtat av Malmö är en kulinarisk plats. I restaurangen som kan bokas för speciella tillfällen, förslagsvis den årliga julfesten, serveras fransk mat och franska viner.

Trots att storstadspulsen väntar utanför dörren råder det en avslappnad känsla inne på hotellet. En känsla som förgyller vilken mysig julmiddag som helst.

Restaurang La Gare har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang La Gare på Hotel Garden »

Odd Palatset / Matsalen

Om du letar efter en central, tidlös och prisvärd eventlokal i Malmö för en kommande julfest så är matsalen i sekelskiftesstil på Odd Palatset ett perfekt val. Den vackra lokalen har stora fönster, stuckaturer, en generös takhöjd och kristallkronor. Matsalen är dessutom utrustad med en ljudanläggning med mikrofoner.

Det går bra att ta med egen mat och dryck till Odd Palatsets matsal. Om ni önskar rekommendationer på cateringfirmor hjälper dock personalen på plats gärna till.

Matsalen har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka matsalen på Odd Palatset »

Erics Bar & Restaurang

Erics Bar & Restaurang ligger centralt i Malmö, på entréplanet av Eleda Stadion. Restaurangen erbjuder en mångsidig festlokal som är perfekt för den årliga julfesten med föreningen eller företaget.

Här finns ett ljudsystem, en scen, en bar och tv-skärmar till ditt och ditt sällskaps förfogande. Erics Bar & Restaurang står för mat och dryck och ser till att ni får en trevlig stund tillsammans.

Erics Bar & Restaurang har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Erics Bar & Restaurang »

Erics Bar & Restaurang är perfekt för den årliga julfesten med föreningen eller företaget

Restaurang Hamn & Peppar

I Frihamnen i Malmö ligger Restaurang Hamn & Peppar. Restaurangen erbjuder en flexibel eventlokal och ett flertal olika smakfulla cateringmenyer. Här kan du arrangera en prisvärd julfest för kollegorna som ett trevligt avslut på det gångna året. Det går utmärkt att ta med egen alkohol till restaurangen.

Restaurang Hamn & Peppar har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Hamn & Peppar »

Folk Mat & Möten / Restaurang Mat

Folk Mat & Möten är en trendig samlingsplats i centrala Malmö. Här finns ett flertal anpassningsbara eventlokaler där du kan arrangera nästa julfest. Samla nära och kära för en mysig tillställning i december. Restaurang Mat förser sällskapet med hemlagad mat och dryck.

Restaurang Mat har plats för 200 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Mat på Folk Mat & Möten »

Arrangera nästa julfest på Restaurang Mat hos Folk Mat & Möten

Good Morning Hotels Malmö / Bordeaux

Good Morning Hotels Malmös festlokal Bordeaux är ett bra alternativ för en större julfest. Här finns en egen pub, ett dansgolv och gott om utrymme för långbord. Hotellets restaurang skräddarsyr middagen efter ditt sällskap och personalen på plats hjälper dig att se till så att festen blir lyckad.

Bordeaux har plats för 400 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Bordeaux på Good Morning Hotels Malmö »

Good Morning Hotels Malmös festlokal Bordeaux är ett bra alternativ för en större julfest

Om du vill hjälpa nära och kära att komma i rätt julstämning i år är det en utmärkt idé att arrangera en julfest i Malmö. Många gånger är det egna hemmet inte den bästa platsen för festen och då är det tur att det finns gott om fina eventlokaler att hyra i Malmö. Lycka till med din julfest!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält