Hyr en DJ till din fest i Stockholm och skapa ett party som dina gäster sent kommer att glömma. De flesta klarar av att spela musik, men bara en riktigt duktig DJ kan känna av stämningen på festen och anpassa spelningen på ett sätt som gör att gästerna vågar släppa loss på dansgolvet. Nedan tipsar vi om några riktigt vassa DJ’s i Stockholm som är redo att hjälpa dig med din fest.

Party Stockholm Events

Party Stockholm Events är experter inom områdena DJ, musiker, underhållning och ljud- och ljusutrustning. De utgår från Stockholm men har rikstäckande service. Det som utmärker företaget är lång erfarenhet, lyhördhet och utmärkta kundrecensioner.

Bland uppdragsgivarna finns väletablerade företag, institutioner och inte minst privatpersoner. Party Stockholm Events har framför allt erfarenhet av bröllopsfester, födelsedagsfester, företagsfester och nattklubbsevent, men tar sig an alla typer av uppdrag.

Företagets DJ’s jobbar utifrån kundens önskemål och DJ’ns enskilda expertis. Det här maximerar musikmatchningen då gästerna får sina favoritlåtar spelade perfekt mixat med den senaste tekniken. De erbjuder bästa ljud- och ljusutrustning, konfettirör, streamers, ljusstavar och andra typer av festprodukter.

Instagram: @partystockholm.se

Läs mer om och boka Party Stockholm Events »

Premium DJ's

Premium DJ's håller främst till i Stockholm med omnejd men tar även uppdrag i övriga Sverige. Företaget har erfarenhet från mer än 2 500 spelningar, såväl stora som små. De spelar på allt från privata tillställningar som bröllop till företagsevent som afterworks.

Premium DJ's delar gärna med sig av sin expertis för att hjälpa dig med din fest. När du anlitar en DJ från det här företaget kan du räkna med en hög servicenivå. De erbjuder vägledning från början till slut vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till för frågor.

Företaget levererar en helhetslösning och är trygga i det de gör. Premium DJ's jobbar bara med lyhörda DJ:s och de använder ett högkvalitativt ljudsystem som levererar en kraftfull ljudupplevelse och färgglada paket med effektljus och stämningsljus.

I dagsläget har Premium DJ's redan många spelningar på helgerna inbokade men de finns fortfarande tillgängliga för bokningar på veckodagarna. Under vardagarna erbjuder de dessutom 20% paketrabatt.

Läs mer om och boka Premium DJ's »

Premium DJ's har erfarenhet från mer än 2 500 spelningar

London DJ Stockholm

Med London DJ Stockholm kan du få en fulländad DJ-upplevelse i Stockholm. Företaget har över 15 års erfarenhet så när du anlitar en DJ från London DJ Stockholm får du en oförglömlig och högkvalitativ ljud- och ljusshow samt en kunnig DJ.

DJ Carl gör alltid sitt yttersta för att skapa en minnesvärd fest tillsammans med dig och dina gäster. Oavsett om det gäller bröllop, företagsevent, födelsedagsfester eller andra typer av privata tillställningar.

Tillsammans med London DJ Stockholm kan du sätta ihop den perfekta spellistan som matchar dina önskemål. DJ Carl har en bra förmåga att läsa av och engagera gästerna och mixar musiken live. Förr eller senare kommer alla gäster att inta dansgolvet!

Instagram: @london_dj_stockholm

Läs mer om och boka London DJ Stockholm »

DJ-bord med gröna hörlurar

Dj till festen

Dj till festen erbjuder helhetslösningar och kan därmed hjälpa dig med allt från ljud och ljus till foto booths och karaoke. Det här innebär att du inte behöver ha kontakt med ett flertal olika leverantörer, utan kan få hjälp med allt via Dj till festen.

Företagets erfarna och mångsidiga DJ’s spelar på hundratals olika typer av fester varje år. De älskar det de gör och vet hur man får till en lyckad tillställning. Dj till festens DJ’s får dansgolvet att svänga på vilket bröllop eller företagsevent som helst.

Dj till festen säkerställer att dina och dina gästers behov blir tillfredsställda på ett professionellt vis och förlitar sig endast på utrustning av hög kvalitet.

Instagram: @djtillfesten

Läs mer om och boka Dj till festen »

Star DJ

Via Star DJ kan du hyra DJ och ljud- och ljusutrustning för alla typer av evenemang. Företaget har ett brett kontaktnät inom branschen och erbjuder erfarna DJ’s samtidigt som de samarbetar med andra professionella DJ’s.

Företagets DJ’s har omfattande erfarenhet från stora klubbar och är öppna för att skräddarsy musiken efter dina önskemål. De kan hjälpa till att svara på frågor och väl på plats ser de till så att allt i ljud- och ljusväg är placerat och monterat på bästa sätt.

Star DJ erbjuder även talangfulla studenter från den egna DJ-skolan. Genom att anlita en student ger du en ung talang möjligheten att uppnå sina drömmar. Det här alternativet är även perfekt för dig som har en mer begränsad festbudget.

Instagram: @stardj.se

Läs mer om och boka Star DJ »

Två glada spelandes DJ's

DJ.se

Är du mitt uppe i planeringen av en oförglömlig fest? Drömmer du om att fylla luften med de mest pulserande melodierna och se dina gäster dansa hela natten lång? Om svaret är ja, kan det vara en bra idé att bekanta dig med DJ.se.

DJ.se är en pålitlig partner när det kommer till att hyra den perfekta DJ’n. Företaget har ett brett nätverk av professionella DJs och ser inte bara till så att du får bra musik, utan en hel upplevelse.

DJ.se erbjuder erfarna DJ’s med den unika förmågan att läsa av publiken och mångsidighet vilket innebär att de matchar dig med en DJ som passar just din fest. De erbjuder även anpassade spellistor, professionell ljud- och ljusutrustning och en enkel bokningsprocess.

Läs mer om DJ.se och boka DJ »

DJ Tomas Blommé från DJ.se spelar för publik

Landexa

Landexa utgår från Stockholm men gör även spelningar i närliggande städer. I över ett årtionde har företaget levererat kvalitativ ljud- och ljusteknik och duktiga saxofonister. Att kombinera en DJ med en saxofonist lyfter stämningen på vilken fest som helst.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Landexa. De skräddarsyr spelningar för allt från bröllop till företagsfester och agerar alltid professionellt. Om du redan har tillgång till ljud- och ljusutrustning går det utmärkt att endast hyra en DJ från företaget.

Landexa använder bara det bästa av det bästa när det kommer till utrustning. Det här resulterar i en kvalitet på spelningarna som kommer att imponera på festens alla gäster.

Instagram: @landexa

Läs mer om och boka Landexa »

DJ-bord i närbild med många färgglada knappar

Loud Event

Loud Event har 25 års erfarenhet av att erbjuda skickliga och lyhörda DJ’s som skapar den perfekta mixen av musik för din fest. Loud Events DJ’s är skickliga när det kommer till att spela musik för en bred målgrupp, läsa av gästerna och locka dem till dansgolvet.

Loud Events DJ’s skapar en svårslagen stämning genom att komma väl förberedda med spellistor anpassade för just din fest. Under tillställningen justerar de tempot och musiken för att matcha publiken och är anpassningsbara och låter gästerna önska låtar.

Oavsett vilken typ av fest du ska arrangera så erbjuder Loud Event en helhetslösning som inkluderar musikval, ett trevligt bemötande samt det bästa inom ljud och ljus. De anpassar paketet utifrån dina önskemål och din budget.

Företagets motto för alla fester är; walk in, dance out!

Instagram: @loudevent

Läs mer om och boka Lound Event »

DJ Roland från Loud Event framför sitt mixerbord

INsound

INsound har levererat kvalitet och professionalitet i Stockholm och kranskommuner i över 20 år, både till privatpersoner och företag.

När du hyr en DJ via det här företaget får du ingen halvdan lösning. Allt från rådgivning, montering och utförande sker med stor noggrannhet. Företagets kompetenta och erfarna DJ’s är lyhörda och inte bara intresserade av sin egen mixning och utrustning. De är duktiga på att läsa av stämningen på festen.

INsounds DJ’s har erfarenhet av att spela på allt från stora fester till mindre tillställningar. Oavsett typ av evenemang ser de till så att gästerna känner sig bekväma med att ta plats och släppa loss på dansgolvet.

Läs mer om och boka INsound »

Platoon DJs

Platoon DJs hjälper dig att skapa minnesvärda stunder. Företaget har över 30 i branschen och deras DJ’s tar hand om allt från bokning till sista låten medan de diskret håller sig i bakgrunden av din fest.

Platoon DJs målsättning är att du som hyr en DJ via företaget inte ska behöva sätta dig in i logistiken. De tar hand om allt genom att samarbeta med platsansvariga för festen och går igenom detaljer med dem samt installerar all teknik som behövs för spelningen.

Målet med varje spelning är att du som kund ska känna dig så nöjd som möjligt med din fest. Platoon DJs har många års erfarenhet av att skräddarsy spelningar och att få alla gäster på dansgolvet att dansa och ha det trevligt.

Instagram: @platoondjs

Läs mer om och boka Platoon DJs »

Glad DJ spelar för dansande gäster på dansgolv

DJPRO

DJPRO är mycket anpassningsbara och skräddarsyr ett upplägg utifrån din budget. Företaget levererar sina tjänster i hela Storstockholm och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

DJPRO har erfarenhet av att spela på alla möjliga typer av fester. En av fördelarna med det här företaget är att du använder dig av en licensierad tjänst som lagligt erbjuder 60 miljoner låtar vilket innebär att du och dina gäster kan önska nästan vilken låt som helst.

Företaget kan använda den befintliga ljud- och ljusutrustning som finns i festlokalen eller stå för eget ljud, ljus och specialeffekter. Tillsammans kan ni komma överens om en paketlösning som passar din fest.

Läs mer om och boka DJPRO »

Oavsett vilken fest du ska arrangera så kommer en DJ att höja stämningen. Förhoppningsvis kan något av ovanstående förslag på företag hjälpa dig som letar efter att hyra en dj till bröllopet, 50-årsfesten eller nästa företagsevent. Lycka till med festen!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält