Slipp stöket hemma och hyr en festlokal i Helsingborg nästa gång du ska arrangera en fest. Många gånger rymmer en festlokal dessutom fler personer än hemmet vilket innebär att du inte behöver begränsa gästlistan. Nedan tipsar vi om några av Helsingborgs bästa eventlokaler för nästa födelsedagskalas, företagsfest eller bankettmiddag.

Oscars Trapp

Oscar Trapp är ett välkänt landmärke i centrala Helsingborg med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. I ett av byggnadens torn ligger en fin festlokal där du till ett rimligt pris kan bjuda in till en elegant och minnesvärd fest.

Den här festlokalen i Helsingborg är perfekt för dig som vill ta med egen mat och dryck till din fest eftersom det är tillåtet, den är dessutom utrustad med ett modernt kök. I nära anslutning till lokalen finns dessutom en uteplats med fantastisk utsikt över havet. Festlokalen har också tillgång till en TV-skärm, wifi och ett ljudsystem.

Oscars Trapp har plats för 34 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Oscars Trapp »

I det välkända landmärket i centrala Helsingborg finns Oscars Trapp

Shotluckan i Helsingborg

Om du drömmer om att ordna en fest med bartenders som gör drinkar till enbart dig och dina vänner som ni kan njuta av utan trängsel så är Shotluckan ett självklart val.

Du kan boka hela Shotluckan för din födelsedagsfest, en afterwork eller vännens svensexa. Shotluckan är utmärkt för dig som vill hyra en liten festlokal i Helsingborg. Den lekfulla lokalen är bland annat utrustad med en komplett bar, ett ljudsystem och beerpong bord. Förutom drinkar och shots erbjuder baren även mat och snacks.

Shotluckan i Helsingborg har plats för 35 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan i Helsingborg »

K-gränd Bistro & Deli

K-gränd Bistro & Deli är charmig restaurang i Helsingborg som kan hyras för alla typer av privata tillställningar. Bjud in dina vänner eller familjen till ett mingelparty, en fest eller ett kalas med förstklassig mat och dryck.

När du bokar festlokalen tillkommer ingen lokalhyra eller kostnad för personal men K-gränd Bistro & Deli tar hand om all konsumtion av mat och dryck.

K-gränd Bistro & Deli har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka K-gränd Bistro & Deli »

K-gränd Bistro & Deli är ett charmigt ställe som kan hyras för privata fester

Vass Restaurang & Bar

Vass Restaurang & Bar i Helsingborg är en modern festlokal vid vattnet vid Parapetens strandpromenad. Den smakfullt inredda lokalen har stora fönster som skapar en otrolig panoramautsikt och ett magiskt ljusinsläpp och tillgång till en rymlig uteplats.

Här kan du arrangera allt från bröllop och födelsedagsfester till stora luncher och middagar. Restaurangen tillhandahåller en välsmakande trerätters meny med utsökta drycker. Lokalen är även utrustad med ett enklare ljudsystem.

Vass Restaurang & Bar har plats för 72 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Vass Restaurang & Bar »

Arrangera allt från bröllop till stora middagar på Vass Restaurang & Bar i Helsingborg

Mindpark Helsingborg / Open Space

I den historiska Tretornfabriken ligger Mindpark Helsingborg. Mindparks mångsidiga eventlokal Open Space har en anpassningsbar interiör som kan flyttas om för att passa din fest. Dessutom har lokalen tillstånd att servera öl och vin. I Open Space kan du förslagsvis arrangera ett trevligt företagsevent eller en företagsmiddag.

Open Space har plats för 100 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Open Space på Mindpark Helsingborg »

I Open Space kan du arrangera alla typer av fester

Bygdegården i Strövelstorp

Bygdegården i Strövelstorp i Skåne är en gammal folkskola från 1901. Den charmiga och mångsidiga lokalen består av en stor sal och en mindre sal. Utanför huset finns en vacker trädgård som du och dina gäster kan ta del av.

Den här festlokalen i Helsingborg är som gjord för bröllop men fungerar för många olika typer av fester och kan hyras till ett rimligt pris. Lokalen tillåter egen medhavd dryck, maten däremot står Bygdegården i Strövelstorps egen skickliga kock för.

Bygdegården i Strövelstorp har plats för 120 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Bygdegården i Strövelstorp »

Bygdegården i Strövelstorp är en charmig festlokal i Helsingborg

Kappa Bar i Helsingborg

Kappa Bar är en smakfullt inredd e-sportsrestaurang i hjärtat av Helsingborg. Lokalen består av två våningar. För större fester kan du boka hela restaurangen och för mindre tillställningar går det bra att endast boka övervåningen.

Vare sig det gäller en födelsedagsmiddag eller en företagsfest så är det här en perfekt plats för att umgås och spela spel tills sent inpå småtimmarna. Kappa Bar erbjuder mat och dryck och är utrustad med TV-skärmar, ljudsystem, belysning och ett flertal datorer.

Kappa Bar i Helsingborg har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Kappa Bar i Helsingborg »

Kappa Bar är en trevlig e-sportsrestaurang i hjärtat av Helsingborg

M/S Pernille

M/S Pernille är en av Sundsbussarna som erbjuder kryssningar över Öresund. Bjud med nära och kära för att fira födelsedagen eller någon annan högtid till sjöss ombord på M/S Pernille med en fantastisk utsikt över den svenska och danska kusten.

Du kan välja att boka ett bord, en hel salong eller rentav hela båten för din fest på vattnet där dina gäster får uppleva en smakfull smörrebrödsmåltid och god dryck.

M/S Pernille har plats för 125 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Pernille »

Bjud med nära och kära för att fira födelsedagen till havs med M/S Pernille

Good Morning Helsingborg / Restaurangen

Good Morning Helsingborg ligger med promenadavstånd till centrum och har bra kommunikationsmöjligheter. Om du letar efter en trevlig festlokal för att arrangera en god lunch eller middag för dina nära och kära är hotellets restaurang ett bra alternativ.

Restaurangen har plats för 200 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka restaurangen på Good Morning Helsingborg »

M/S Tilda

Arrangera en fest till havs ombord på M/S Tilda. Båten består av två våningar och har två trevliga soldäck. De unika lokalerna ombord på båten erbjuder en fantastisk utsikt och en upplevelse utöver det vanliga. Ta med ditt sällskap på en sjöfärd på Öresund präglad av friska havsbris och välsmakande mat i form av förstklassiga skaldjur.

M/S Tilda har plats för 200 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka M/S Tilda »

Arrangera en fest till havs ombord på M/S Tilda

Bollbrolyckan

Bollbrolyckan erbjuder en mångsidig festlokal i Helsingborg där helhetsupplevelser som inkluderar allt från mat och dryck till underhållning. Bollbrolyckan tillhandahåller mat och dryck och lägger stor vikt vid att servera väl tillagade rätter.

Lokalen är utrustad med all teknisk utrustning som kan behövas i form av ljudanläggning, skärmar, mikrofoner och en scen. I lokalen finns även en bar. Bollbrolyckan är den perfekta eventlokalen för dig som ska arrangera en större fest.

Bollbrolyckan har plats för 500 sittande personer och 340 stående.

Läs mer om och boka Bollbrolyckan »

Bollbrolyckan erbjuder en mångsidig festlokal i Helsingborg

Sjöcrona salen

Sjöcrona salen på Sundspärlan är en stor och imponerande sal. Här kan du arrangera alla möjliga olika typer av fester, bland annat företagsfester, bankettmiddagar och galor. I festlokalen finns ett stort dansgolv, en scen och en rymlig bar. All ljud- och ljusutrustning i Sjöcrona salen sköts av Sundspärlans kunniga tekniker.

Sjöcrona salen har plats för 800 sittande personer och 1 200 stående.

Läs mer om och boka Sjöcrona salen på Sundspärlan »

Sjöcrona salen på Sundspärlan är en stor och imponerande festlokal

Om du är på jakt efter en trevlig festlokal i Helsingborg hoppas vi att någon av ovanstående faller dig i smaken. Oavsett vilken typ av fest du planerar att arrangera har vi något för dig. På vår hemsida har vi samlat fler alternativ. Lycka till med partyt!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält