Drömmer ni om ett vinterbröllop i Stockholm? I och runt om i huvudstaden finns många vackra platser och festlokaler som gör sig, om möjligt, ännu bättre i vinterskrud. Samla nära och kära och säg ja till varandra i ett vitt och vackert vinterlandskap. Nedan tipsar vi om några av Stockholms finaste festlokaler för ett vinterbröllop.

Eataly / Golden Room

Fira kärleken med ett vinterbröllop på bästa adress i Stockholm. Eataly är en populär restaurang där högkvalitativ italiensk mat och dryck kombineras med en vacker inredning. Golden Room är en exklusiv del av restaurangen som passar utmärkt för intima middagar. Rummet har gott om dagsljus året runt och en fantastisk arkitektur. 

Golden Room har plats för 40 sittande personer och 65 stående.

Läs mer om och boka Golden Room på Eataly »

Fira kärleken med ett vinterbröllop på bästa adress på Eataly

Bergendal / Herrgården

På Bergendals herrgård kan ni ordna ett bröllop i en autentisk herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal. I matsalen kan ni samla nära och nära för en utsökt bröllopsmiddag i en historisk atmosfär. Matsalen erbjuder en fantastisk utsikt över parken och allén som sträcker sig hela vägen ned till Edsviken. Här finns många fina platser för bröllopsfoton!

Herrgården har plats för 70 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Herrgården på Bergendal » 

Bjud in till ett vinterbröllop i en autentisk herrgårdsmiljö på Bergendals Herrgård

Operakällaren / Operaterrassen 1-3

Operaterrassen 1-3, även kallat Tore Wretmans rum, är en exklusiv del av Operaterrassen som tillhör Operakällaren. Festlokalen är utrustad med en egen bar och har dessutom Stockholms bästa utsikt. Här kan ni tillsammans med era bröllopsgäster slå er till bords och njuta av mat och dryck av högsta klass.

Operaterrassen 1-3 har plats för 70 sittande personer och 140 stående.

Läs mer om och boka Operaterrassen 1-3 på Operakällaren »

Tore Wretmans rum är en exklusiv del av Operaterrassen som tillhör Operakällaren

Villa Lovik

Villa Lovik på Lidingö är en fridfull oas med vackra omgivningar. Här kan ni arrangera ett vinterbröllop med utsikt över havet. Villa Loviks kockar skräddarsyr en måltid utifrån era önskemål som ni kan njuta av i salongen med kristallkronor och en öppen spis eller i matsalen med utsikt över Hustegafjärden. På plats finns även en relaxavdelning med bastu och en varm utomhuspool året runt. 

Villa Lovik har plats för 80 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Villa Lovik »  

Villa Lovik på Lidingö är en fridfull oas med vackra omgivningar

Rosersbergs Slottshotell

I Sigtuna ligger Rosersbergs Slottshotell och är en utmärkt plats för en romantisk helg i kärlekens tecken. Här kan ni bjuda in till ett romantiskt vinterbröllop med pittoresk bakgrund i en unik omgivning på ett kungligt slott. När festen är slut kan nära och kära dra sig tillbaka till slottsflyglarna och njuta av en god natts sömn. 

Rosersbergs Slottshotell har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Rosersbergs Slottshotell »

Rosersbergs Slottshotell och är perfekt för en romantisk helg i kärlekens tecken

Skytteholm

Skytteholm på vackra Ekerö är en sagolik plats för vinterbröllop. Den romantiska miljön kring herrgården och utsikten över vattnet är svårslagen. I byggnaden finns bland annat en matsal, vackra salonger, en bar samt bröllopssviten. Brudskålen kan hållas i parken eller på herrgårdens stora terrass. Skytteholm har även ett spa med utomhuspool, badtunnor, bastu och relax.

Skytteholm har plats för 100 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Skytteholm »

Skytteholm på vackra Ekerö är en sagolik plats för vinterbröllop

Näsby Slott

Vid Näsbyviken i Täby ligger Näsby Slott. Här kan ni arrangera ett sagolikt vinterbröllop i en magisk slottsmiljö. Det charmiga slottets salonger och vackra omgivningar har varit värd för otaliga bröllopsfester under åren. Näsby Slott skräddarsyr mat- och dryckespaket efter era önskemål och erbjuder dessutom gott om plats för övernattning.

Näsby Slott har plats för 110 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Näsby Slott »

På Näsby Slott kan ni arrangera ett sagolikt vinterbröllop i en magisk slottsmiljö

Usine / Le Café

Le Café är en del av Usines festvåning som ligger centralt i Stockholm med goda kommunikationer dygnet runt. Den öppna lokalen har stora fönster, en imponerande takhöjd och en stilren industriell design. Här finns även en loungehörna, en bemannad bar och mycket utrymme för dans. Le Café passar perfekt för ett bröllop under vintertid.

Le Café har plats för 110 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Le Café på Usine »

Vackre festlokalen Le Café passar perfekt för bröllop under vintertid

Riddersviks Herrgård

Riddersviks Herrgård ligger vid Mälaren strax utanför Stockholm och är en vacker plats för vinterbröllop. 1700-talsherrgården har en fridfull och inbjudande miljö som får gästerna att känna sig som hemma. Här erbjuds dessutom minnesvärda smakupplevelser och gott om utrymme för familj och vänner att övernatta.

Riddersviks Herrgård har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Riddersviks Herrgård »

Riddersviks Herrgård ligger är en vacker plats för vinterbröllop

Skansen / Nyloftet

Nyloftet är en charmig och rustik lokal som tillhör Skansens Restauranger och ligger centralt på Djurgården. I den här trevliga omgivningen kan ni med fördel arrangera ett vinterbröllop och samla familj och vänner. Om ni planerar ett större bröllop i Stockholm kan lokalen kombineras med den intilliggande lokalen Herrgårdsvåningen.

Nyloftet har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Nyloftet på Skansen » 

Nyloftet är en charmig och rustik lokal som tillhör Skansens Restauranger

Åkeshofs Slott

I Bromma ligger Åkeshofs Slott och väntar på ert vinterbröllop. Här kan ni ordna bröllopsmiddagen i den vackra matsalen eller i orangeriet. Efter festen kan sällskapet tillbringa natten i någon av slottets charmiga flyglar. Åkeshofs Slott lägger stor vikt vid mat och är stolta över slottets gröna matfilosofi och uppskattade gröna kök.

Åkeshofs Slott har plats för 125 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Åkeshofs Slott »

I Bromma ligger Åkeshofs Slott och väntar på ert vinterbröllop

Stallmästaregården / Tingshuset

Historiska Tingshuset på Stallmästaregården är en magnifik festlokal med glittrande kristallkronor och originalväggmålningar. Den flexibla lokalen är särskilt lämplig för storslagna bröllop. Tingshuset erbjuder en terrass med vacker utsikt över Brunnsviken som under vintern kan användas för brudskålen eller som bakgrund för fina bilder. 

Tingshuset har plats för 140 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Tingshuset på Stallmästaregården »

Tingshuset på Stallmästaregården är som gjort för storslagna bröllop

Lejondals Slott

Vid Lejondalssjön i Bro, norr om Stockholm, ligger Lejondals Slott. Slottet har tydlig inspiration från England och är en mångsidig destination för bröllop. I den här vackra miljön kan ni ordna ett magiskt vinterbröllop och bjuda in nära och kära. Ladda upp inför den stora dagen med ett besök i slottets egna spa, The Manor House Spa. 

Lejondals Slott har plats för 150 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Lejondals Slott »

Lejondals Slott har tydlig inspiration från England och är utmärkt för vintriga bröllop

Festlokal En Trappa Ner

Festlokal En Trappa Ner ligger mitt i Stockholm och erbjuder en unik lokal med valv från 1800. Den här festlokalen är den perfekta platsen för er som vill ha en minnesvärd bröllopsfest. Festlokal En Trappa Ner erbjuder olika typer av mat och skräddarsyr en meny utifrån era önskemål. Ni är välkomna att ta med egen dryck till festen.

Festlokal En Trappa Ner har plats för 180 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Festlokal En Trappa Ner »

Festlokal En Trappa Ner erbjuder en unik bröllopslokal med valv från 1800

Westmanska Palatset / Festvåning

I hjärtat av Stockholm ligger Westmanska Palatset som erbjuder en modern festvåning i historisk miljö. Festvåningen består av tre separata områden, ett vackert valv, ett ljust rum med glasväggar, och en soliga innergård. Våningen är utmärkt för bröllop under vinterhalvåret och den serviceinriktade personalen på plats hjälper er längs hela vägen.

Festvåningen har plats för 220 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Westmanska Palatset »

Westmanska Palatset erbjuder en modern festvåning i historisk miljö

Rosendals Wärdshus

Rosendals Wärdshus är en perfekt bröllopslokal i Stockholm, oavsett årstid. Lokalen ligger på Djurgården och ger er möjlighet att njuta av en bröllopsdag med fokus på förstklassig mat i en vacker historisk miljö. De vackra omgivningarna ger er även många alternativ när det kommer till bröllopsfotona.

Rosendals Wärdshus har plats för 250 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka Rosendals Wärdshus » 

Rosendals Wärdshus är en perfekt bröllopslokal i Stockholm, oavsett årstid

Restaurang Mynchen / Festlokal

I anrika Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand ligger Restaurang Mynchen och restaurangens trevliga festvåning. Bröllopslokalen har fantastisk utsikt över stadshuset och Riddarfjärden och är ett bra val för er som vill gifta sig i centrala Stockholm. Personalen på plats hjälper er gärna att sätta ihop en trerätters middag.

Festlokalen har plats för 320 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka festlokalen på Restaurang Mynchen »

I Münchenbryggeriet ligger Restaurang Mynchens trevliga festvåning

Skansen / Sollidens Matsal

Sollidens Matsal på Skansen är både en omtyckt restaurang och festvåning. Den vackert inredda matsalen har fantastisk utsikt över hela Stockholm. Här kan ni och era bröllopsgäster avnjuta en traditionell svensk meny och njuta av panoramautsikten. Sollidens matsal kan delas av om ni önskar en mer intim middag. 

Sollidens Matsal har plats för 550 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Sollidens Matsal på Skansen »

Sollidens Matsal på Skansen är både en omtyckt restaurang och festvåning

Vi hoppas att någon av ovanstående lokaler stämmer överens med era önskemål inför ert vinterbröllop i Stockholm. Det är något extra magiskt med bröllop på vintern. Den gnistrande snön och frosten i träden skapar en sagolik känsla. Tänk er själva ett vackert vinterlandskap som bakgrund på era bröllopsfoton!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält