Letar du efter en trevlig eventlokal i Uppsala? Om hemmet är för litet för kommande födelsedagsfest eller om kontoret känns som ett tråkigt alternativ för nästa företagsevent kan det vara en bra idé att hyra en eventlokal. Oavsett vilken typ av tillställning du ska arrangera så är platsen viktig eftersom den sätter ton för hela eventet. Nedan tipsar vi om allt från häftiga restauranglokaler till vackra festvåningar i Uppsala.

Novo

Mitt i Uppsala ligger Novo, en intim restaurang som kan bokas för privata tillställningar och middagar. Den anpassningsbara restaurangen har stora fönster, en minimalistisk inredning som andas stilren elegans och en charmig uteservering. På Novo erbjuds välkomponerade rätter och en trivsam atmosfär. 

Novo har plats för 30 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Novo »

I Uppsala ligger Novo, en intim restaurang som kan bokas för privata tillställningar

Ahaan Fusion

Ahaan Fusion är en thai fusion restaurang i Fålhagen. Lokalen är trivsam och består av två rum och kan hyras för privata evenemang och företagsfester. Det går bra att ta med egen mat till festlokalen, men med anledning av utskänkningstillståndet måste alkoholhaltiga drycker beställas från Ahaa Fusion.

Ahaan Fusion har plats för 40 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Ahaan Fusion »

Ahaan Fusion är en thai fusion restaurang i Fålhagen som kan fungera som festlokal

Hotell Botanika / Innergården

Hotell Botanika är mer än bara ett hotell, det är en mångsidig mötesplats där alla typer av event kan arrangeras. Här finns även Uppsalas trevligaste innergård som du kan hyra under sommarhalvåret. Oasen är perfekt för afterworks och mindre kundevent och den härliga atmosfären förstärks med mat från hotellets trendiga restaurang och livemusik. 

Innergården har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka innergården på Hotell Botanika »

Hotell Botanika är mer än bara ett hotell, det är en mångsidig mötesplats

RiFiFi / Festvåning

RiFiFi är en centralt belägen italiensk restaurang. På den trivsamma restaurangen finns en festvåning som du kan hyra för kommande tillställning. Festvåningen ligger på nedre plan och har väggar i sten och en rustik inredning. Lokalen kan enkelt omvandlas till ett dansgolv och har en egen bar. Utanför restaurangen finns även en mysig uteservering. 

Festvåningen har plats för 60 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka festvåningen på RiFiFi »

RiFiFi är en centralt belägen italiensk restaurang med tillhörande festvåning

Gamla Stadshotellet / Svanfeldtska rummet

Gamla Stadshotellet Heart & Bones ligger i hjärtat av Uppsala och är rik på historia. Hotellets rum har renoverats och fungerar idag som en festvåning. Svanfeldtska rummet är perfekt för stora middagar med dans och fest och ligger precis intill den vackra trädgården. Hambergs Catering hjälper dig med menyn och tillagar utsökt mat. 

Svanfeldtska rummet har plats för 72 sittande personer och 90 stående.

Läs mer om och boka Svanfeldtska rummet »

Svanfeldtska rummet är en festvåning och eventlokal på Gamla Stadshotellet

Harrys Uppsala / Restaurang 

Mitt i centrum ligger Harrys Uppsala, ett brasserie som passar utmärkt för privata event såväl som företagsevent. Om du vill bjuda med nära och kära på en födelsedagsfest eller en stor middag kan du hyra restaurangen som ligger på första våningen. Harrys Uppsala erbjuder fullservice med mat och dryck och en skön atmosfär.

Restaurangen har plats för 80 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Harrys Uppsalas restaurang »

Shotluckan Uppsala

Shotluckan är ett bra alternativ för dig som letar efter en lekfull eventlokal i Uppsala. Boka hela lokalen, inklusive bardisk och bartenders, för en kommande svensexa, afterwork eller födelsedagsfest. Shotluckan består av en övervåning, ett källarplan samt en innergård och förutom drinkar och shots erbjuds även mat eller snacks. 

Shotluckan Uppsala har plats för 85 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan Uppsala »

Shotluckan är ett bra alternativ för dig som letar efter en lekfull eventlokal i Uppsala

Rånäs Slott

En bit utanför Uppsala ligger vackra Rånäs Slott, en perfekt destination för allt från kreativa konferenser till roliga företagsevent. Här kan du till exempel arrangera en trevlig kickoff nere vid sjön där det finns en brygga, en sjöbastu och bubbelpooler för avkoppling. Ditt sällskap kan även få följa med på en guidad tur på slottet. 

Rånäs Slott har plats för 90 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Rånäs Slott » 

Rånäs Slott är perfekt för allt från kreativa konferenser till roliga företagsevent

Linneträdgården

Linneträdgården i Uppsala är den äldsta trädgården i Sverige och består av vackra blommor och grönskande buskar. Den charmiga trädgården med tillhörande utrymmen kan bokas för utomhusmingel och andra typer av event. I denna idylliska miljön skapar en sagolik atmosfär som kommer att höja stämningen på vilken tillställning som helst.

Linneträdgården har plats för 98 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Linneträdgården »

Charmiga Linneträdgården med tillhörande utrymmen kan bokas för olika typer av event

Uppsala Social Club Arken

Centralt beläget i Uppsala ligger Uppsala Social Club Arken, en historisk och vackert renoverad lokal med originaldetaljer. Eventlokalen har en trivsam inredning, modern teknik, ett stort dansgolv och tillåter egen medhavd mat och dryck. Uppsala Social Club Arken passar utmärkt för olika typer av event, förslagsvis bröllop, disputationsmiddagar och konferenser. 

Uppsala Social Club Arken har plats för 100 sittande gäster och 200 stående.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club Arken »

Uppsala Social Club Arken är en historisk och vackert renoverad eventlokal

Iberico / Plan2

I hjärtat av Uppsala ligger Iberico och Plan2, en exklusiv dinner club där passion för mat, dryck och gemenskap förenas. Menyn bygger på rätter tillagade på noggrant utvalda råvaror och äkta smaker. Här erbjuds, förutom en gastronomisk upplevelse, en trevlig stämning med musik. Plan2 är perfekt för förslagsvis festliga middagar.

Plan2 har plats för 115 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Plan2 på Iberico »

I hjärtat av Uppsala ligger Iberico och Plan2, en exklusiv dinner club

Kappa Bar Uppsala / Restaurang & Bar

Mångsidiga Kappa Bar i Uppsala är en e-sportbar som består av en restaurang, en bar, ett VIP-rum och en stor uteservering. Restaurang- och bardelen serverar mat och dryck och passar perfekt för allt från 30-årsfester till konferenser. I lokalen finns det även möjlighet att utmana varandra i roliga aktiviteter som trekamp och quiz.

Restaurang & Bar har plats för 120 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Restaurang & Bar »

Kappas restaurang- och bardel serverar mat och dryck och passar perfekt för event

Uppsala Social Club i City

Uppsala Social Club i City i centrala Uppsala är en nyrenoverad och stilfull eventlokal med toppmodern teknik och trivsam inredning. Lokalen passar för alla typer av evenemang. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, ett företagsevent eller en bröllopsmiddag så kan det här stället vara ett bra alternativ för dig. 

Uppsala Social Club i City har plats för 120 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club i City »

Uppsala Social Club i City i centrala Uppsala är en stilfull eventlokal

Nedre Slotts Hantverksföreningen / Hambergs festvåning 

I det vackra sekelskifteshuset på Nedre Slottsgatan som tillhör Hantverksföreningen ligger en av stadens mest anrika festvåningar. Hambergs festvåning är ett utmärkt val för allt från storslagna företagsevent till trevliga släktkalas. Personalen på plats ser till så att du och ditt sällskap får bästa service och serveras vällagad mat. 

Hambergs festvåning har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Hambergs festvåning »

Förhoppningsvis kan någon av ovanstående eventlokaler i Uppsala förgylla ditt kommande event. Uppsala är en stad med många olika typer av lokaler som passar för en rad olika typer av evenemang. Lycka till med din tillställning!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält