Bjud in företagets medarbetare till en oförglömlig företagsfest i Stockholm. Stockholm är fullt av trevliga lokaler som passar utmärkt när det är dags att samla kollegorna. Det spelar ingen roll om det gäller den årliga sommarfesten eller ett spontant afterwork-mingel, oavsett vad så är det viktigt att hitta en lämplig eventlokal. Nedan tipsar vi om några av huvudstadens bästa lokaler som du kan hyra för kommande firmafest. 

Sturegatan 20 / Quality Caviar Stockholm

På Sturegatan 20 ligger Quality Caviar Stockholm, Nordens första caviar showroom. Den eleganta lokalen har stora fönster ut mot Humlegården och är ett paradis för kaviarälskare. Bjud med kollegorna på en förstklassig upplevelse med det bästa inom mat och dryck. På plats finns en prisbelönt kock som låter sällskapet fördjupa sig i kaviarvärlden genom en provsmakning.

Quality Caviar Stockholm har plats för 29 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka Quality Caviar Stockholm på Sturegatan 20 »

Quality Caviar Stockholm på Sturegatan 20 är Nordens första caviar showroom

Södra Teatern / Champagnebaren

Champagnebaren på Södra Teatern erbjuder en oslagbar panoramautsikt över Stockholm. Här kan företaget arrangera en trevlig sommarfest, julfest eller afterwork. Baren kan bokas för exklusiv användning och har tillgång till en privat terrass. Champagnebaren erbjuder olika menyalternativ och ett brett utbud av dryck.

Champagnebaren har plats för 30 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Champagnebaren på Södra Teatern »

Champagnebaren på Södra Teatern erbjuder en oslagbar panoramautsikt över Stockholm

Eataly / Golden Room

I centrala Stockholm ligger den italienska restaurangen Eataly. Här kombineras högkvalitativ italiensk mat och dryck med en stilren inredning. Golden Room är ett mindre rum på restaurangen med vacker arkitektur, mycket dagsljus och en imponerande pizzaugn. Rummet är perfekt för mindre sällskap och personalfester.

Golden Room har plats för 40 sittande personer och 65 stående.

Läs mer om och boka Golden Room på Eataly »

Golden Room är ett mindre rum på restaurangen Eataly med vacker arkitektur

B.A.R. / Mindre del

Blasieholmens akvarium och restaurang, B.A.R, är en elegant och modern restaurang på Blasieholmen i centrala Stockholm. Vid entrén finns en avskild del som kan bokas för mindre företagsfester med kollegorna. Restaurangens prisbelönta kockar har satt ihop en meny med särskilt fokus på grillad fisk med olika läckra tillbehör och olika typer av skaldjur.

Den mindre delen har plats för 55 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka en mindre del på B.A.R »

B.A.R är en modern restaurang på Blasieholmen som kan hyras för nästa företagsfest

Sjö & Land

På Strandvägen i hjärtat av Stockholm ligger Sjö & Land. Lokalen består av två stora rum och längs den ena sidan, samt utanför huvudbyggnaden, finns en stor flytbrygga som skapar en härlig uteplats. Utanför fönstren glider båtarna tyst förbi och skapar en lugn atmosfär. Sjö & Land är perfekt för en företagsfest med mingel och middag.

Sjö & Land har plats för 60 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sjö & Land »

Sjö & Land är perfekt för en företagsfest med mingel och middag

United Spaces Torsgatan / Gasverket

Bjud med kollegorna på en trevlig företagsfest på United Spaces Torsgatan. United Spaces Torsgatan ligger i ett ombyggt verkstadshus och erbjuder den trevliga eventlokalen Gasverket. Lokalen ligger intill guldbaren och är perfekt för allt från mingel till after work. Vid fint väder finns det även tillgång till en charmig innergård.

Gasverket har plats för 75 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Gasverket på United Spaces Torsgatan »

Gasverket ligger intill guldbaren och är perfekt för allt från mingel till after work

T5 Community / Eventsal och konferensrum

T5 Community är ett kreativt coworking community i Birkastan. Här finns bland annat en 340 kvadratmeter stor nyrenoverad eventlokal som bland annat består av en stor sal och ett konferensrum. Den ljusa eventsalen kan hyras separat eller tillsammans med mötesrummet och passar perfekt för kommande företagsfest i Stockholm. 

Eventsalen och konferensrummet har plats för 80 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka eventsalen och konferensrummet på T5 Community »

På T5 Community finns en 340 kvadratmeter stor nyrenoverad eventlokal

Nice Valley / Växthuset

Växthuset är en mångsidig lokal med vackra omgivningar som tillhör Nice Valley. Eventlokalen består av tre sammanhängande rum med glasväggar och har dekorerats med färgglada risbollar, ljusslingor och mattor. Här kan du arrangera en unik företagsfest och du bestämmer själv om du vill ta med egen mat och dryck eller om du vill boka Nice Valleys fullständiga service.

Växthuset har plats för 100 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Växthuset på Nice Valley » 

Arrangera en trevlig företagsfest i den unika festlokalen Växthuset på Nice Valley

OMA Studioplan & OMA Caféet

Intill Kungsträdgården i hjärtat av Stockholm ligger OMA, en unik anläggning och ett utmärkt val för nästa företagsfest. Här finns bland annat ett stilfullt studioplan, ett trevligt café och en avkopplande terrass med panoramautsikt. OMA kombinerar gastronomiska upplevelser med ett häftigt samarbete med Volvo vilket skapar spännande möjligheter.

OMA Studioplan & OMA Caféet har plats för 100 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka OMA Studioplan & OMA Caféet »

OMA är en unik anläggning och ett utmärkt val för nästa företagsfest i Stockholm

Usine / Le Café

Vid Södermalmsallén ligger Usine och festlokalen Le Café. Den eleganta och industriella lokalen har stora fönster, en imponerande takhöjd och en öppen planlösning. Le Café passar sittande middagar såväl som mingelevent. När du hyr lokalen får ditt företag exklusiv tillgång och allt från möblering och miljöbelysning till bemannad bar ingår.

Le Café har plats för 110 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Le Café på Usine »

Le Café på Usine passar sittande perfekt för middagar såväl som mingelevent

Lux Dag För Dag

Arrangera en trevlig middag för företagets medarbetare på restaurangen Lux Dag För Dag. Lux Dag För Dag ligger på Lilla Essingen med närhet till havet och erbjuder en fantastisk atmosfär. Restaurangen har ett unikt menykoncept som bygger på att säsongens råvaror styr den dagliga menyn. Stort fokus ligger på hållbarhet och ett nära samarbete med lokala producenter.

Lux Dag För Dag har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Lux Dag För Dag »

Arrangera en trevlig middag för företagets medarbetare på Lux Dag För Dag

Östergårds

På Östergårds kan du arrangera en minnesvärd företagsfest i en charmig 1700-talsgård. Börja med mingel i den inglasade Vinterträdgården i parken utanför huset och fortsätt sedan tillställningen med middag i den stora festsalen. I baren står Östergårds bartenders redo att blanda goda drinkar till företagets medarbetare.

Östergårds har plats för 130 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Östergårds » 

På Östergårds kan du arrangera en minnesvärd företagsfest

Hasselbacken / Crown

Hotell Hasselbacken på Djurgården erbjuder en helrenoverad festvåning som kombinerar klassisk elegans med moderna bekvämligheter. En av festlokalerna heter Crown och passar utmärkt för kommande företagsfest. Här kan företagets medarbetare umgås och njuta av en förstklassig måltid och god dryck.

Crown har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Crown på Hasselbacken »

Festlokalen Crown på Hasselbacken passar utmärkt för kommande företagsfest

Westmanska Palatset / Innergården

Westmanska Palatset erbjuder en modern festvåning i en historisk miljö. Festvåningen består av två eventlokaler och en privat innergård. Den flexibla innergården har en utomhusbar för exklusivt bruk och är perfekt för nästa firmafest. Här kan du arrangera nästa sommarfest i Stockholm med både mingel och middag. 

Innergården har plats för 200 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka innergården på Westmanska Palatset »

Westmanska Palatset erbjuder en modern festvåning i en historisk miljö

Josefinas / Festvåning

Restaurangen Josefinas ligger ett stenkast från Djurgårdskanalen och havet och erbjuder en trevlig festvåning. Den anpassningsbara festvåningens lokaler passar perfekt för företagsfester. Börja med mingel i loungen, följt av en bankettmiddag i den imponerande matsalen med magnifik arkitektur, handdekorerat tak och kristallkronor. 

Festvåningen har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Josefinas »

Josefinas ligger ett stenkast från Djurgårdskanalen och erbjuder en trevlig festvåning

VENUE81

VENUE81 är en modern och urban festlokal mitt i Stockholms innerstad. Den anpassningsbara festlokalen är över 850 kvadratmeter stor och rymmer utan problem en större bankettmiddag. Här kan företaget med fördel arrangera den årliga jul- eller sommarfesten. I lokalen finns även en trevlig entré, rymliga garderober och två barer. 

VENUE81 har plats för 250 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka VENUE81 »

VENUE81 är en modern och urban festlokal mitt i Stockholms innerstad

Samla kollegorna för en trevlig företagsfest i Stockholm. Börja med att hitta och boka den perfekta festlokalen och gå sedan vidare med planeringen därifrån. Lycka till med din firmafest i Stockholm, vi är säkra på att det kommer bli en lyckad tillställning!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält