Abonnera en restaurang i Göteborg och samla familj, vänner eller kollegor för en trevlig tillställning. Oavsett om det gäller en affärslunch, en släktmiddag eller ett kundevent så kan det ibland vara bra att hyra en restaurang med exklusiv tillgång. På så sätt behöver ditt sällskap inte störas av andra gäster. Det finns gott om inbjudande krogar och mysiga restauranger i Göteborg och nedan tipsar vi om några av dem.

Buenos Aires Argentine Steakhouse

Buenos Aires Argentine Steakhouse är en inbjudande argentinsk restaurang. Här ligger stort fokus på Argentinas nötkött och andra autentiska rätter som serveras tillsammans med noga utvalda viner. Restaurangen tar emot både stora och små sällskap och erbjuder två privata rum som kan användas av privatpersoner såväl som företag.

Familia Zuccardi har plats för 12 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Familia Zuccardi »

Familia Trapiche har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Familia Trapiche »

Buenos Aires Argentine Steakhouse är en inbjudande argentinsk restaurang

Restaurang Riccardo

Restaurang Riccardo Cibo e Vino är en autentisk italiensk restaurang i Göteborgs centrum. En måltid här tar med ditt sällskap på en kulturell resa till Italien där högkvalitativ mat och förstklassigt vin står i fokus. Restaurangen har ett chambre séparée som kan abonneras för familjemiddagar, kickoffs och andra mindre event. 

Restaurang Riccardos chambre separée har plats för 16 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Riccardo »

Restaurang Riccardo är en autentisk italiensk restaurang i Göteborgs centrum

Hållplats 103

I Majorna ligger den mysiga restaurangen och vinbaren Hållplats 103. Här finns en rymlig uteservering, noggrant utvalda viner från Sydafrika och en gluten-, laktos- och sockerfri meny. Om du vill abonnera en restaurang i Göteborg i samband med dop, konfirmation, bröllop eller minnesstunder är Hållplats 103 perfekt eftersom Sankta Birgittas kapell ligger i närheten.

Hållplats 103 har plats för 20 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Hållplats 103 »

I Majorna ligger den mysiga restaurangen och vinbaren Hållplats 103

Popsicle Donsö

I den gamla brandstationen i hamnen på Donsö i Göteborgs skärgård ligger Popsicle café och restaurang. Den rustika restaurangen har en solig uteservering och ligger i närheten av den mysiga småbåtshamnen. Abonnera Popsicle Donsö och arrangera en minnesvärd konferens eller fest med närheten till havet och naturen.

Popsicle Donsö har plats för 25 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Popsicle Donsö »

I hamnen på Donsö i Göteborgs skärgård ligger Popsicle café och restaurang

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe är en restaurang i Göteborg med ett flertal olika eventytor som kan hyras för olika typer av tillställningar. Restauranglokalen fungerar som en kreativ och unik mötesplats. Här kan ditt sällskap beställa mat direkt från à la carte-menyn, välja någon av bufféerna eller skapa en egen meny tillsammans med köket. 

Legends Room har plats för 26 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Legends Room »

Loungen har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Loungen »

Hard Rock Cafe är en restaurang i Göteborg med ett flertal olika eventytor

MellanRummet

I centrala Göteborg ligger den trendiga restaurangen MellanRummet med tillhörande uteservering. Restauranglokalen är anpassningsbar och passar utmärkt för allt från afterworks till födelsedagsmiddagar. Här serveras läckra drinkar och mellanstora rätter såsom ostron, en charkbricka eller en exklusiv svamptoast. 

MellanRummet har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka MellanRummet »

Beach Cuisine Restaurang

På andra våningen på Beach Center ligger Beach Cuisine Restaurang med panoramavy över beachvolleybollanläggningens stränder. Restaurangen strävar efter att väcka trevliga minnen med en meny full av rätter inspirerade av populära resmål världen över. Här kan du och dina vänner njuta av en à la carte-meny eller en trevlig buffé. 

Beach Cuisine Restaurang har plats för 50 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Beach Cuisine Restaurang »

På andra våningen på Beach Center i Göteborg ligger Beach Cuisine Restaurang

Mercado Mexico

Mercado Mexico är en mexikansk restaurang med central placering i Göteborg. I den snyggt designade lokalen finns bland annat en avskild övervåning med gott om sittplatser. Mercado Mexico är ett utmärkt alternativ om du vill abonnera ett ställe, oavsett om du planerar en middag eller en tequila- eller mezcalprovning.

Mercado Mexico har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Mercado Mexico »

Abonnera den mexikanska restaurangen Mercado Mexico som ligger centralt i Göteborg

Ankarsmedjan Social  

Ankarsmedjan Social är en exklusiv beställningskrog som ligger i en kulturmärkt lokal med högt i tak. Den kyrkliknande lokalen har ett studiokök som gör det möjligt för ditt sällskap att delta i matlagningen tillsammans med Ankarsmedjan Socials kockar. Abonnera restaurangen för en minnesvärd upplevelse med mat och dryck av högsta kvalitet.

Ankarsmedjan Social har plats för 65 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Ankarsmedjan Social »

Abonnera Ankarsmedjan Social för en upplevelse med mat och dryck av högsta kvalitet

Husette 

Husette är en ljus restaurang med en smakfull inredning på Konstepedemin i Göteborg. Restaurangen är en utmärkt plats för att träffas och umgås med familj, vänner och kollegor. Abonnera stället för nästa släktkalas eller födelsedagsmiddag och njut tillsammans av hållbar och läcker mat och dryck.

Husette har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Husette »

Husette är en ljus restaurang med en smakfull inredning på Konstepedemin i Göteborg

Brewdog Bar

Brewdog Bar är en trevlig bar som kan abonneras för mer exklusivitet. Här kan du och ditt sällskap ta del av ett trettiotal ölkranar, flipperspel, god mat och en trevlig atmosfär. Brewdog Bar har även en ölskola för de som vill fördjupa sig i hanterksölens värld. Under två timmar får deltagarna bland annat provsmaka öl och lära sig mer om ölets historia. 

Brewdog Bar har plats för 70 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Brewdog Bar »

Sigfrids

Sigfrids är en smakfullt inredd restaurang i Göteborg med bistro, lounge och vinkällare. Den nyrenoverade sekelskifteslokalen består av två våningar och fungerar utmärkt för allt från bröllop och släktkalas till företagsfester. Här kan du förslagsvis arrangera en middag med mat och dryck på övervåningen och fest och dans på undervåningen. 

Sigfrids har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sigfrids »

Sigfrids är en smakfullt inredd restaurang i Göteborg med bistro, lounge och vinkällare

Sociale

Sociale är en snygg och mångsidig restaurang i Hovås med ett flertal eventlokaler som kan hyras för olika typer av tillställningar. Boka hela restaurangen och få tillgång till flera barer och en nedervåning med bowlingbanor och ett loungeområde. Sociale erbjuder klassisk mat och har ett brett urval av importerade viner från hela världen.

Sociale har plats för 82 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sociale »

Sociale är en snygg och mångsidig restaurang i Hovås med ett flertal eventlokaler

Noot

Noot är en av Radisson Blu Scandinavias två restauranger. Den avslappnade restaurangen med designmöbler följer ett nordiskt tema när det kommer till smak, färg och form. Maten tillagas på säsongens råvaror och närproducerade ingredienser. Du kan boka Noot för en kommande privat fest eller ett företagsevent.

Noot har plats för 85 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Noot »

Boka restaurang Noot för en kommande privat fest eller ett företagsevent

BP Brasserie

Centralt i Göteborg ligger Biljardpalatset och restaurangen BP Brasserie som serverar välsmakande rätter och drycker i en avslappnad atmosfär. Här erbjuds en lekfull miljö där spel, mat och dryck kombineras på ett trevligt sätt. Om du vill ordna en födelsedagsmiddag eller ett företagsevent kan du boka hela lokalen.

BP Brasserie har plats för 94 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka BP Brasserie »

På Biljardpalatset ligger restaurangen BP Brasserie som serverar god mat och dryck

Byns Bistro

I hjärtat av Göteborg ligger den charmiga och lokala puben Byns Bistro. Restaurangen ligger i en gammal industrilokal med järnbjälkar i taket och stora fönster. Utöver originaldetaljerna finns även storslagna kristallkronor och en mysig öppen eldstad. Byns Bistro erbjuder en klassisk bistromeny och ett brett sortiment av lokala ölproducenter.

Byns Bistro har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Byns Bistro »

I hjärtat av Göteborg ligger den charmiga och lokala puben Byns Bistro

Olivedal Sportbar

Olivedal Sportbar är en mysig och snyggt inredd restaurang med centralt läge. Lokalen består av trivsamma sällskapsytor och är modernt utrustat med ett flertal TV-skärmar. Här serveras utsökt och prisvärd mat inspirerad av västkusten. Oavsett om det rör sig om ett lunchmöte eller en födelsedagsmiddag så är Olivedal Sportbar ett bra alternativ. 

Olivedal Sportbar har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Olivedal Sportbar »

Olivedal Sportbar är en mysig och snyggt inredd restaurang med centralt läge

Trädgår'n

Varje år arrangeras storslagna galamiddagar, banketter och företagsevenemang på Trädgår'n. Trädgår'ns restaurang är ljus och välkomnande, har fönster från golv till tak och utsikt över den vackra uteserveringen och Trädgårdsföreningen. Restaurangen är optimal för mingel, lunch och middag. Här kan både stora och små grupper samlas.

Trädgår'n har plats för 100 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka Trädgår'n »

På Trädgår'n kan både stora och små grupper samlas

Andrum

Precis nedanför Gustav Adolfs torg ligger den vegetariska restaurangen Andrum. Med kärlek tillagar restaurangen hälsosamma och läckra vegetariska rätter med inspiration från hela världen. Andrum består av två våningar och en stor uteservering. Beroende på ditt sällskaps storlek kan du antingen hyra hela restaurangen eller mindre delar av den. 

Andrum har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Andrum »

Precis nedanför Gustav Adolfs torg ligger den vegetariska restaurangen Andrum

Indien Bistro

Intill Gustav Adolfs torg i centrala Göteborg ligger mysiga Indien Bistro. Indien Bistro är en trevlig indisk restaurang som erbjuder uthyrning av hela eller delar av lokalen. Bjud med vänner, familj eller kollegor på smakrik indisk mat med inspiration från hela landet. Restaurangen har även en rymlig uteservering med infravärme.

Indien Bistro har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Indien Bistro »

Intill Gustav Adolfs torg i centrala Göteborg ligger mysiga Indien Bistro

Simba Restaurang

I närheten av Göteborgs centralstation ligger den omtyckta etiopiska restaurangen Simba Restaurang. Utöver smakrik afrikansk mat erbjuder restaurangen även en trevlig eventlokal som passar för privata luncher såväl som arbetsrelaterade middagar. Abonnera stället och ta med ditt sällskap på en kulinarisk matresa!

Simba Restaurang har plats för 120 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Simba Restaurang »

I centrala Göteborg ligger den omtyckta etiopiska restaurangen Simba Restaurang

Hotell Hedens restaurang

Mitt i Göteborg ligger Hotell Heden och hotellets restaurang. Den mysiga restaurangen har tillgång till en charmig och grönskande innergård och är perfekt för allt från kundevent och produktlanseringar till familjehögtider och födelsedagsmiddagar. Här finns utrymme för både mingel och sittande måltider med god mat och dryck.

Hotell Hedens restaurang har plats för 125 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Hotell Hedens restaurang »

På Hotell Hedens restaurang finns utrymme för både mingel och sittande måltider

Restaurang L's Resto

Trevliga Restaurang L's Resto ligger på Lindholmen Science Park och fungerar även som festvåning. Abonnera stället och njut av en magnifik panoramavy över hamninloppet och en prisvärd affärslunch eller bankettmiddag. Restaurangens meny består enbart av rätter skapade av de finaste råvarorna.

Restaurang L's Resto har plats för 140 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang L's Resto »

Restaurang L's Resto ligger på Lindholmen Science Park och fungerar även som festvåning

Grönström

Grönström är en restaurang och ett café som tillhör Högsbo Meeting Point. På den här avkopplande mötesplatsen mitt i Högsbo industriområde kan du och ditt sällskap sitta ner i en trivsam atmosfär och njuta av dagens lunch, sallad eller en fikapaus. Vid behov kan du även abonnera hela restauranglokalen.

Grönström har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Grönström »

Restaurang Wijkanders

I en gammal sjukhusbyggnad mitt i Chalmers Vasaområdet ligger Restaurang Wijkanders som erbjuder café, bistro, vinbar och en festvåning. Här erbjuds ett brett utbud av dryck och maten är inspirerad av det svenska klassiska köket med en touch av andra delar av Europa. Alla rätter tillagas med hjälp av högkvalitativa råvaror.

Restaurang Wijkanders har plats för 150 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Restaurang Wijkanders »

Restaurang Wijkanders erbjuder café, bistro, vinbar och en festvåning

Sjömagasinet

Sjömagasinet är en charmig restaurang vid havet med utsikt över Göteborgs hamn. Restaurangens övervåning, som består av tre sammanhängande rum, kan med fördel hyras för större fester eller bröllop. I en trevlig skärgårdsmiljö kan du och ditt sällskap njuta av en fine dining meny med fokus på fisk och skaldjur. 

Sjömagasinet har plats för 200 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Sjömagasinet »

Sjömagasinet är en charmig restaurang vid havet med utsikt över Göteborgs hamn

Restaurant ONE

På första våningen på designhotellet Hotel Riverton vid vattnet i centrala Göteborg ligger Restaurant ONE. Den tidlöst eleganta restaurangen har panoramafönster från golv till tak med utsikt över älven. I samma lokal finns även en privat bar. Boka restaurangen för en konferenslunch, en babyshower eller ett företagsevent. Möjligheterna är oändliga!

Restaurant ONE har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurant ONE »

Boka Restaurant ONE för en konferenslunch, en babyshower eller ett företagsevent

Rollin Bistros Backyard

Rollin Bistros Backyard är en avslappnad restaurang med unik atmosfär som erbjuder street food från det asiatiska och amerikanska köket. Den rymliga lokalen på 500 kvadratmeter ligger mitt i Gamlestadens fabriker och har en charmig privat innergård. När du abonnerar restaurangen ingår teknisk utrustning, städning och personal. 

Rollin Bistros Backyard har plats för 300 sittande och lika många stående.

Läs mer om och boka Rollin Bistros Backyard »

Rollin Bistros Backyard är en unik och avslappnad restaurang som kan abonneras

Bryggeriet

Bryggeriet är en mysig restaurang, bar och nattklubb med stor uteservering som ligger mitt på Avenyn. Den nyrenoverade och mångsidiga lokalen är tillgänglig för bokning för evenemang med alkoholtillstånd och är som gjord för större fester eller sittande middagar. Bryggeriet erbjuder satta kuvertmenyer som inkluderar ett varierat utbud.

Bryggeriet har plats för 300 sittande personer och 600 stående.

Läs mer om och boka Bryggeriet »

Bryggeriet är en restaurang, bar och nattklubb med stor uteservering på Avenyn

River Restaurant On The Pier

Längst ut på Dockpiren i Göteborgs hamninlopp ligger River Restaurant On The Pier med en fantastisk utsikt över Göta älv. À la carte-restaurangen har en unik atmosfär och serverar internationell mat med fokus på havet. Utöver restaurangen på den inglasade verandan finns här även ett flertal trevliga festlokaler.

River Restaurant On The Pier har plats för 350 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka River Restaurant On The Pier »

Längst ut på Dockpiren i Göteborgs hamninlopp ligger River Restaurant On The Pier

Atrium Bar & Restaurang

Radisson Blu Scandinavia i Göteborg har två egna restauranger varav Atrium Bar & Restaurang är den ena. Miljön är elegant och avslappnad och atmosfären präglas av en imponerande takhöjd och vacker belysning. Atrium Bar & Restaurang erbjuder en mångsidig meny med internationella rätter och lokala specialiteter.

Atrium Bar & Restaurang har plats för 700 sittande personer och 1000 stående.

Läs mer om och boka Atrium Bar & Restaurang »

Eleganta och rymliga Atrium Bar & Restaurang erbjuder en mångsidig meny

Abonnera en restaurang i Göteborg och samla nära och kära för en trevlig stund tillsammans. Det finns gott om restauranger i Göteborg med god mat och fina lokaler vilket gör att du har många valmöjligheter. Förhoppningsvis faller någon av de ställen vi precis tipsat om dig i smaken.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält