Det finns många konferensanläggningar i Stockholm och det gäller att hitta rätt för att ditt möte ska bli så lyckat som möjligt. Vi har alla olika preferenser och letar efter olika saker i en konferenslokal. Vad är viktigt för dig? Oavsett om du föredrar konferensanläggningar nära Stockholm, stora konferensanläggningar i Stockholm city eller ett ställe att ha konferens på i Stockholms skärgård så finns det något för dig. Nedan delar vi med oss av några av våra bästa förslag.

Best Western Kom Hotel

Best Western Kom Hotel ligger i centrala Stockholm och erbjuder ett flertal flexibla lösningar när det kommer till konferenser och möten.

Alla Best Western Kom Hotels konferenslokaler är moderna, ljusa och fräscha. De är även Svanenmärkta och klimatkompenserade vilket passar perfekt för dig som letar efter en hållbar konferensanläggning.

I anläggningen finns även en lounge där du kan samla medarbetarna till ett mingel för att umgås i en hemtrevlig miljö. På hotellet finns givetvis också övernattningsmöjligheter.

Läs mer om och boka Best Western Kom Hotel »

Konferensanläggning i Stockholm med ljusa och moderna mötesrum

Bosön

Bosön är centrum för idrott och träning och ligger i en vacker omgivning på Lidingö, bara en kvart från Stockholm City. Bosön erbjuder idrottsanläggningar, konferenslokaler, hotell och restauranger. Hit kommer idrottsföreningar för att öva och för att inspireras och utvecklas inom idrotten.

På Bosön kan du anordna allt från privata möten i en elegant miljö till riktigt stora evenemang såsom konferenser, festmiddagar och mässor.

Läs mer om och boka Bosön »

Hemtrevligt konferensrum med utsökt över havet på Bosön

Brygghuset

Bara ett stenkast från Odenplan ligger Brygghuset, ett vackert K-märkt hus som är designat för att sammanföra människor. Oavsett om det är för ett möte, en konferens eller ett annat evenemang som förtjänar det lilla extra.

På Brygghuset är allt samlat under ett och samma tak, med gemensamma loungeytor när du behöver sträcka på benen.

Här möter sekelskiftsarkitektur modern teknologi vilket ger perfekta förutsättningar för din konferens eller ditt möte. Brygghusets medarbetare finns alltid nära till hands och hjälper till med allt från konferenslunch till välförtjänta afterworks.

Läs mer om och boka Brygghuset »

Modern teknologi och sekelskiftsarkitektur möts på Brygghuset i Stockholm

Ersta konferens & hotell

Ersta konferens & hotell är en konferensanläggning centralt beläget i Stockholm. Anläggningen används flitigt för allt från föreläsningar och konferenser till scenframträdanden och utställningar.

Här finns konferensrum och salar för den lilla tillställningen såväl som det stora. De anpassningsbara mötesrummen och konferenssalarna erbjuder god teknisk utrustning och kan möbleras för att passa just ditt event.

Från anläggningen har du en fantastisk utsikt över bland annat Stockholms inlopp, Djurgården och takåsarna på Södermalm.

Läs mer om och boka Ersta konferens & hotell »

Stort och ljust mötesrum på konferensanläggningen Ersta konferens & hotell

Hasselbacken

Hasselbacken är den perfekta platsen för möten, konferenser och event på Djurgården. Anläggningens hotellrum, festvåning och möteslokaler är helrenoverade och kombinerar klassisk elegans med moderna bekvämligheter.

Hasselbacken är utrustad med högklassig teknik för både möten och visuella presentationer. Förutom avancerad mötesteknik erbjuder anläggningen även en vacker miljö. När du och ditt sällskap behöver ta en paus i mötet kan ni spela boule eller biljard, ta en promenad i trädgården eller koppla av med fika eller något gott att dricka på någon av Hasselbackens terrasser.

Personalen på plats är kunnig och erbjuder en personlig service. Restaurangen serverar förstklassig mat i en vacker miljö med utsikt över parken.

Läs mer om och boka Hasselbacken »

På Hasselbacken kombineras klassisk elegans med moderna bekvämligheter

Hilton Stockholm Slussen

Hilton Stockholm Slussen ligger i hjärtat av Stockholm med en imponerande utsikt över Riddarfjärden. Hotellet erbjuder ett flertal lokaler för spektakulära möten och framgångsrika konferenser.

Här kan du och ditt sällskap, förutom att konferera, börja dagen med den välkända Hilton-frukosten som består av lokala råvaror. Ni kan också njuta av en middag eller avsluta kvällen med en god cocktail på hotellets bar.

Personalen på plats fokuserar på att göra din konferens så lyckad som möjligt och erbjuder personlig service och flexibilitet för att uppfylla dina önskemål och krav.

Läs mer om och boka Hilton Stockholm Slussen »

Stor och luftig konferenslokal på Hilton Stockholm Slussen

Ivar Stockholm

På en av Stockholms mest klassiska affärsadresser hittar du Ivar Stockholm. En konferensanläggning med mötesrum och konferenslokaler som passar allt från små till stora sällskap.

Efter en del omsorgsfulla renoveringar är anläggningen ännu en gång en plats för viktiga samtal och stora beslut. Trots att byggnaden har anpassats och moderniserats finns de vackraste originaldetaljerna kvar, till exempel fontänen på innergården.

I det gamla bankvalvet längst in i Ivars matsal förbereds och tillagas god mat.

Läs mer om och boka Ivar Stockholm »

Modern konferensanläggning med mötesrum och konferenslokaler i alla storlekar

Klara Stockholm

På Klara Stockholm finns ett flertal konferensrum i varierande storlek. Varje mötesrum har inretts med en egen stil och är utrustat med den senaste tekniken och alla tänkbara hjälpmedel som kan tänkas behövas under ditt möte.

I anläggningen som ligger centralt i Stockholm finns också en vacker matsal där det serveras en perfekt avvägd affärslunch varje dag. Ta en paus i mötet och njut av en god lunch här tillsammans med ditt sällskap.

Läs mer om och boka Klara Stockholm »

Ljus konferenssal på Klara Stockholm

Nalen

På Regeringsgatan i Stockholm hittar du Nalen. Nalens palatsliknande salar och vackra rum tillför en oslagbar glans och charm till konferenser och möten. I alla Nalens konferenslokaler finns wifi, TV, whiteboard, flipchart, block och pennor.

För kortare möten erbjuder Nalen färska smörgåsar, bakverk och fruktkorg. För personalen på Nalen är matlagningens hantverk viktigt och de tillagar all mat och fika från grunden i det egna, svanenmärkta köket.

När du bokar Nalens lokaler får du en kontaktperson som ansvarar för den generella planeringen och på plats tar våra konferensvärdar och hovmästare hand om ditt sällskap.

Läs mer om och boka Nalen »

Mötesrum med palatsliknande känsla på Nalen

Sjöfartshuset

Sjöfartshuset finns i Gamla Stan i Stockholm. Om du letar efter en trevlig konferenslokal för ett möte eller konferens i huvudstaden så har Sjöfartsverket den perfekta miljön.

Här skapas en intim och varm atmosfär genom dekorerade kakelugnar, dörröverstycken och höga fönster. Den underbara utsikten över Strömmen är lika fantastisk som miljön i övrigt.

Sjöfartshuset lägger stor vikt på mat och dryck för att hålla högsta klass. I det egna köket hämtas inspiration från det klassiska franska köket och råvarorna väljs ut efter säsong.

Läs mer om och boka Sjöfartshuset »

En intim och varm atmosfär på Sjöfartshuset i Gamla Stan

Skansen

Skansens Restauranger är den perfekta platsen för en lyckad konferens. Skansen har en unik omgivning och erbjuder ett stort utbud av lokaler för olika storlekar på sällskap vilket gör platsen till ett spännande val för möten och konferenser i Stockholm. Här kan du hålla din konferens i en unik miljö med tillgång till teknik och aktiviteter.

Att ambassader och företag med höga krav på representation väljer Skansen och återkommer gång på gång är ett stort erkännande av förmågan att arrangera lyckade konferenser och evenemang.

Läs mer om och boka Skansen »

Unik omgivning och ett stort utbud av lokaler på Skansen

United Spaces Waterfront

United Spaces Waterfront är ett utmärkt val för dig som letar efter en konferensanläggning i centrala Stockholm. De erbjuder moderna och högkvalitativa möteslokaler, trevliga mingelytor och en fantastisk takterrass.

Samtliga möteslokaler är utrustade med projektor, whiteboard och wifi och kaffe och te ingår alltid. Personalen på plats tar gärna hand om allt det praktiska så att du kan fokusera på ditt.

Läs mer om och boka United Spaces Waterfront »

Modern och högkvalitativ konferensanläggning i centrala Stockholm

van der Nootska Palatset

Ge din nästa konferens, möte eller sammanträde en speciell touch. På van der Nootska Palatset i centrala Stockholm finns flera konferenslokaler i olika storlekar, var och en med sin unika charm. Palatsets 300-åriga historia kommer garanterat att göra din nästa konferens till en succé.

På van der Nootska Palatset tror man på att god mat och dryck är en viktig del av varje konferens. Därför erbjuder palatset allt från en enkel kopp kaffe till en lyxig trerätters middag. Om du och ditt sällskap önskar något annat i fråga om mat så löser palatsets personal självklart det också.

Läs mer om och boka van der Nootska Palatset »

Konferera i någon av salarna på van der Nootska Palatset i Stockholm

Villa Lovik

På Villa Lovik kan du och ditt sällskap ta er tid att träffas, umgås, prata och koppla av. Bara en kort bilresa från Stockholms innerstad hittar du en fridfull oas med plats för avkoppling i vackra omgivningar med utsikt över Stockholms skärgård, det glittrande havet och en fin park.

Alla mötesrum är utrustade för kurser, utbildningar och konferenser. All nödvändig utrustning finns i form av till exempel projektor, whiteboard, wifi och blädderblock. De större möteslokalerna är dessutom omgivna av grupprum för att undvika onödigt spring mellan huvudlokalen och grupprummen.

Villa Lovik erbjuder färdiga paket för både enkla och exklusiva evenemang. Du kan välja från en mängd olika färdiga menyer eller låta kockarna på plats rekommendera en meny baserad på dina önskemål.

Läs mer om och boka Villa Lovik »

Villa Lovik med fin utsikt över Stockholms skärgård

Wenner-Gren Center

Wenner-Gren Center på Sveavägen har ända sedan byggåret 1962 varit ett klassiskt landmärke i Stockholm. Med sin unika historia, K-märkta originaldelar och arkitektoniska höjdpunkter är Wenner-Gren Center en spektakulär mötesplats.

Här kan du arrangera allt från eleganta cocktailpartyn i baren på 24:e våningen, till effektiva möten i någon av konferenslokalerna. Den unika miljön och utsikten över Stockholm i samtliga väderstreck ger en oförglömlig karaktär till evenemanget.

I konferensanläggningen serveras vällagad gastronomisk mat med hälsosam inriktning. Anläggningen har även bra samarbetspartners när det kommer till övernattning. Wenner-Gren Centers serviceinriktade medarbetare ser till så att din vistelse blir precis så bra som du tänkt dig.

Läs mer om och boka Wenner-Gren Center »

Wenner-Gren Center en spektakulär mötesplats och perfekt för konferenser

Westmanska Palatset

Westmanska Palatset på bästa läge i centrala Stockholm erbjuder moderna och unika lokaler i en historisk miljö för alla typer av konferenser, möten och event.

I anläggningen finns också Westmanska Palatsets egna restaurang som erbjuder allt från förmiddags- och eftermiddagsfika till affärsluncher och trerättersmiddagar. Det finns även en privat innergård som kan hyras för företagsfest eller mingel om så önskas i samband med ditt möte eller konferens.

Westmanska Palatset dedikerade personal finns på plats och hjälper dig gärna från början till slut för att din tillställning ska bli så bra som möjligt.

Läs mer om och boka Westmanska Palatset »

Konferensanläggning med moderna och unika lokaler i en historisk miljö

Åkeshofs Slott

Åkeshofs Slott är en undangömd oas bara en kort promenad från Åkeshovs tunnelbanestation. Trots att det bara tar en kvart att ta sig hit från Stockholm city så känns det som att stressen försvinner när man går upp för slottsbacken.

På Åkeshofs Slott lever historien vidare och varje dag berättas en ny historia i våra  konferensrum, hotellrum och vår stora matsal. Det är verkligen något speciellt med byggnader och rum som tar oss tillbaka till en svunnen tid.

Åkeshofs slott är den perfekta platsen för din konferens i Stockholm.

Läs mer om och boka Åkeshofs Slott »

Åkeshofs Slott är en trevlig konferensanläggning med närhet till Stockholm city

Förhoppningsvis kan någon av ovanstående konferensanläggningar i Stockholm passa din kommande konferens. Vi hoppas att du och dina kollegor får en trevlig stund tillsammans utanför arbetsplatsen och att det blir ett lyckat möte!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält