Har du fått i uppgift att planera en teambuilding i Malmö? För att du ska kunna fokusera på att skapa ett bra upplägg som passar företagets medarbetare finns vi här för att hjälpa dig i sökandet efter rätt lokal. Att hitta rätt plats att hålla till på är viktigt för att teambuildingen ska bli så bra som möjligt. Nedan tipsar vi om några av stadens bästa lokaler för ditt företagsevent.

Swing Inn / Pianobaren

Swing Inn är en av Malmös största och exklusiva nattklubbar med traditionella sekelskiftslokaler. Här finns Pianobaren, ett mindre rum som du kan hyra för privata event så som teambuilding.

Börja kvällen med en sittande middag i det privata rummet och avsluta den på det gemensamma dansgolvet utanför. I nattklubben finns förutom ett stort dansgolv, även ett flertal barer, en scen, ett karaokerum och ett utomhusdäck.

Pianobaren har plats för 30 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Pianobaren på Swing Inn »

Pianobaren på nattklubben Swing Inn i Malmö

Replay

Replay är en stor lokal med en mängd olika spel som är redo att spelas utan insättning av pengar. Här finns bland annat flipperspel, airhockey, boxboll, dansmaskin och skjutspel. I lokalen finns ett pentry, projektor, högtalare och en kiosk där du och dina kollegor kan fylla på energidepåerna med dryck och godis.

Replay har plats för 30 sittande gäster och 59 stående.

Läs mer om och boka Replay »

The Hook

Anordna en teambuilding som kollegorna sent kommer att glömma på The Hook, en spektakulär och självlysande minigolfbana. Arrangera en minigolftävling och se vem av kollegorna som är bäst när det gäller!

På The Hook kan du kombinera den här roliga aktiviteten med socialt umgänge. I lokalen finns nämligen, förutom 15 minigolfbanor, även en bar där gänget kan njuta av något gott att dricka.

The Hook har plats för 40 sittande gäster och 50 stående.

Läs mer om och boka minigolf på The Hook »

1910 Event / Loger

1910 Event har allt du behöver för att skapa den perfekta teambuildingen, särskilt för det fotbollsintresserade gänget. Välj en av logerna på Eleda Stadium med fantastisk utsikt över MFFs hemmaarena och njut tillsammans med dina kollegor av en spännande match, god mat och dryck.

1910 Event har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka logerna på 1910 Event »

Se en fotbollsmatch med kollegorna i någon av logerna på Eleda Stadium

Tangokompaniets Studio

Tangokompaniets Studio är en mysig studio i centrala Malmö. I priset av hyran ingår en danslektion i form av en introduktion till tango eller salsa. Hur roligt låter det inte att ta med kollegorna till den här svängiga aktiviteten på nästa teambuilding?

Det är dessutom tillåtet att ta med egen mat och dryck till lokalen.

Tangokompaniets Studio har plats för 70 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Tangokompaniets Studio »

Shotluckan Malmö

Efter en dag full av teambuilding-aktiviteter kan Shotluckan Malmö vara ett bra stopp. Åtminstone för det glada och lite partysugna gänget.

Du kan boka hela den här lekfulla eventlokalen med bar, bartenders och peerpong bord för bara dig och dina kollegor. I baren serveras drycker, shots, mat och snacks.

Shotluckan Malmö har plats för 150 sittande gäster och 55 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan Malmö »

Erics Bar & Restaurang

Erics Bar & Restaurang är en perfekt restaurang att hyra för ditt teambuildingevent. I lokalen finns ett ljudsystem för musik, scenpodie, bar och tv-skärmar.

Restaurangen har även en stor utomhusterrass med gott om plats för hela teamet. Här kan du och dina kollegor umgås och njuta av god mat, god dryck och bra service.

Erics Bar & Restaurang har plats för 150 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Erics Bar & Restaurang »

Erics Bar & Restaurang är ett perfekt ställe för din teambuilding i Malmö

Slagthuset / Södra hallen

I Slagthusets magnifika lokaler finns Södra hallen, en möblerad middagslokal på 460 kvadratmeter. Den här hallen har fina stengolv och tegelväggar. Dessutom är Södra hallen utrustad med en scen vilket passar perfekt om du vill anordna ett tal, en konsert eller något annat trevligt under teambuilding-eventet.

Södra hallen har plats för 180 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Södra hallen på Slagthuset »

Den möblerade middagslokalen Södra Hallen är en utmärkt för plats för teambuilding

Malmö Sportbar

Malmö Sportbar är en avslappnad eventlokal med en lekfull atmosfär. Ta med kollegorna hit och spela biljard, shuffleboard, dart eller något av alla de andra spel som finns i lokalen. Här kan ni även ta del av stora matcher varje dag.

Sportbaren serverar hemlagad mat och är utrustad med en jumbotron och flertalet stora skärmar som med fördel kan användas för presentationer eller roliga quiz.

Malmö Sportbar har plats för 180 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka Malmö Sportbar »

Ta med kollegorna till Malmö Sportbar för att spela spel och ha roligt tillsammans

Slagthuset / Norra Hallen

Slagthuset är en vacker eventlokal belägen i centrala Malmö. Norra Hallen är en av husets eventlokaler med en yta på 340 kvadratmeter. Lokalen har fina trägolv och tegelväggar, en bar och teknisk utrustning.

Den här rymliga och anpassningsbara eventlokalen är perfekt för din teambuilding i Malmö. Här kan dagen inledas med lekar eller lära-känna-övningar som sedan övergår till middag och fest.

Norra Hallen har plats för 216 sittande gäster och 250 stående.

Läs mer om och boka Norra Hallen på Slagthuset »

Norra Hallen på Slagthuset är en apassningsbar lokal perfekt för företagsevent

SF Bio / Filmstaden Storgatan

Mitt i centrala Malmö ligger den populära biografen SF Bio Filmstaden Storgatan. För en teambuilding utöver det vanliga kan du bjuda med företagets medarbetare hit för ett exklusivt filmevent. Utanför biosalongen finns en stor mingelyta med separat entré.

Filmstaden Storgatan har plats för 277 sittande gäster och 300 stående.

Läs mer om och boka SF Bio Filmstaden Storgatan »

Anordna en privat filmvisning på Filmstaden Storgatan på nästa teambuildingevent

Gränden

Om du letar efter en unik eventlokal mitt i Malmö så är Gränden ett utmärkt alternativ. Gränden är en stor innergård med en fin uteplats under bar himmel och mysig inredning. Här finns flertalet barer och det egna köket lagar goda måltider med fokus på grillad och fräsch mat.

Gränden har plats för 300 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Gränden »

Njut av en god måltid med kollegorna på en mysig innergård i centrala Malmö

Förhoppningsvis kan någon av ovanstående lokaler passa utmärkt för din teambuilding i Malmö. Om inte har vi samlat många fler alternativ på vår hemsida. Lycka till med eventet!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält