Det finns många fina mötesrum i Malmö att boka för nästa sammankomst. Att då och då byta ut kontorsmiljön mot en annan miljö kan vara nödvändigt för att få fart på inspirationen. Vi vet alla att inspirerande sammankomster tenderar att vara mer framgångsrika. Nedan har vi samlat några trevliga förslag på möteslokaler i Malmö.

Hotel Garden / Liljan

I hjärtat av Malmö ligger Hotel Garden. Trots det centrala läget råder en lugn atmosfär innanför hotellets väggar. Hotel Garden har fyra olika flexibla mötesrum. Liljan är ett mindre konferensrum som lämpar sig för små möten. I direkt anslutning till mötesrummet finns avkopplande loungeytor och tillgång till fika.

Liljan har plats för 8 sittande personer.

Läs mer om och boka Liljan på Hotel Garden »

Liljan är ett mindre konferensrum på Hotel Garden som lämpar sig för små möten

Mindpark Hyllie / Think Pink

Mindpark Hyllie erbjuder moderna möteslokaler, teknisk utrustning och mat och dryck från den egna restaurangen. Think Pink är ett färgglatt mötesrum som går helt i rosa. Rosa är inte bara en visuellt tilltalande färg utan har även förmågan att stimulera kreativiteten och sprida glädje. Du kan boka mötesrummet på tim-, halvdags- eller heldagsbasis. 

Think Pink har plats för 8 sittande personer.

Läs mer om och boka Think Pink på Mindpark Hyllie »

Think Pink är ett färgglatt mötesrum på Mindpark Hyllie som går helt i rosa

STUDIO Meetingpoint / Circle

STUDIO Meetingpoint i Malmö erbjuder trivsamma möteslokaler. Circle är ett mindre mötesrum med en atmosfär som påminner om ett bibliotek. Rummet har inretts med sköna stolar, trevliga materialval och mycket böcker. Circle har även en fantastisk panoramavy över havet och kanalen. Här finns allt som behövs för ett lyckat möte. 

Circle har plats för 8 sittande personer.

Läs mer om och boka Circle på STUDIO Meetingpoint »

Circle är ett mindre mötesrum med en atmosfär som påminner om ett bibliotek

Business Center Eden / Timjan på Taket

Timjan på Taket är ett mötesrum som tillhör Business Center Eden som ligger i närheten av Hyllie Station. Konferensrummet är smakfullt inrett för att inspirera och skapa trivsel samt utrustat med den senaste tekniken. Avsluta mötet med en svalkande drink på takterrassen som även har ett utekök. 

Timjan på Taket har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Timjan på Taket på Business Center Eden »

Timjan på Taket är ett mötesrum med egen takterrass som tillhör Business Center Eden

United Spaces Malmö / Slussen

En kort promenad från Malmö Centralstation ligger United Spaces Malmö. Anläggningen har fantastisk utsikt över havet och i samma byggnad finns ett flertal restauranger och en trevlig takterrass. United Spaces Malmös näst största mötesrum heter Slussen och har teknisk utrustning som kan tänkas behövas för ett lyckat möte.

Slussen har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Slussen på United Spaces Malmö »

Trevliga Slussen är United Spaces Malmös näst största mötesrum

Best Western Plus Park / Konferensrum B

Best Western Plus Park i Malmö ligger ett stenkast från Västra Hamnen och stranden. På hotellet finns Konferensrum B, ett rymligt mötesrum som passar utmärkt för större sällskap. Lokalen har en stilren skandinavisk och funktionell design, moderna och bekväma möbler och stora fönster som släpper in mycket dagsljus.

Konferensrum B har plats för 16 sittande personer.

Läs mer om och boka Konferensrum B på Best Western Plus Park »

Konferensrum B på Best Western Plus Park är ett mötesrum som passar större sällskap

Helio Malmö / Rossi

På Helio Malmö finns en mängd mötesrum i olika storlekar, bland annat lokalen Rossi. Rossi är ett anpassningsbart mötesrum med den senaste tekniken som ansluter till trevliga loungeområden. Om sällskapet blir hungriga under dagen kan ni besöka caféet i samma byggnad som erbjuder god mat och dryck. Rossi är ett utmärkt mötesrum i Malmö.

Rossi har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka Rossi på Helio Malmö »

Rossi är ett anpassningsbart mötesrum med den senaste tekniken

Quick Office Malmö Västra Hamnen / Fullriggaren

Quick Office Malmö Västra Hamnen är ett kontorshotell som erbjuder ett brett urval av möteslokaler i olika storlekar. Fullriggaren är anläggningens största lokal. Mötesrummet har utsikt över Västra Hamnen och all teknisk utrustning som krävs. Du kan hyra den här lokalen i Malmö efter dina behov, vare sig det gäller en timme, en halvdag eller en heldag. 

Fullriggaren har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka Fullriggaren på Quick Office Malmö Västra Hamnen »

Fullriggaren är Quick Office Malmö Västra Hamnens största lokal

Utmaningarnas Hus / Motivationen

På Utmaningarnas Hus i Malmö finns det utrymme att både konferera och umgås. Motivationen är en av anläggningens möteslokaler som angränsar till gemensamma utrymmen. Här finns även ett flertal olika roliga utmaningar som ni kan ta er an som grupp. Dessa utmaningar bygger på samarbete och är perfekta som avbrott i mötet.

Motivationen har plats för 32 sittande personer.

Läs mer om och boka Motivationen på Utmaningarnas Hus »

Motivationen är ett mötesrum på Utmaningarnas Hus i Malmö

Hedbergska salen

På andra våningen i den arkitektoniska pärlan Hedbergska Huset i Malmö ligger Hedbergska salen. Den charmiga och anpassningsbara lokalen har högt i tak, stora fönster som släpper in mycket dagsljus. Det går bra att ta med egen mat och dryck till mötet. Huset har även tillgång till en trevlig trädgård där ni kan njuta av pauserna. 

Hedbergska salen har plats för 40 sittande personer.

Läs mer om och boka Hedbergska salen »

Hedbergska salen är ett charmig och anpassningsbart mötesrum i Malmö

Folk Mat & Möten / Sal 7

Den moderna anläggningen och mötesplatsen Folk Mat & Möten i Malmö har flera mångsidiga lokaler som kan anpassas för olika konferenser och möten. Sal 7 ligger på andra våningsplanet, har stora fönster och ett generöst ljusinsläpp och modern teknik. Folk Mat & Mötens egen restaurang erbjuder en varierad meny med hemlagade rätter.

Sal 7 har plats för 50 sittande personer.

Läs mer om och boka Sal 7 på Folk Mat & Möten »

Sal 7 på Folk Mat & Möten har ett generöst ljusinsläpp och modern teknik

Sky High Meetings - Turning Torso / Våning 53

På våning 53 på Sky High Meetings i Turning Torso finns möteslokaler i tre olika storlekar som du antingen kan boka separat eller tillsammans. Våningsplanet har en svårslagen panoramautsikt, en interiör av naturmaterial och en monokrom färgskala för all inredning. Mötesrummen är dessutom utrustade med toppmodern teknik.

Våning 53 har plats för 75 sittande personer.

Läs mer om och boka våning 53 på Sky High Meetings i Turning Torso »  

På våning 53 på Sky High Meetings i Turning Torso finns möteslokaler i tre olika storlekar

Om du behöver hyra ett mötesrum i Malmö hoppas vi att något av ovanstående alternativ verkar intressant. Boka ett grupprum idag och börja planera nästa möte!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält