Föreviga bröllopsdagen med hjälp av en duktig bröllopsfotograf i Stockholm. Många menar att det är en investering att ta hjälp av en professionell fotograf för att fånga den stora dagen. Tillsammans med era minnen kommer era bröllopsfoton alltid att finnas kvar och när som helst kunna ta er med på en nostalgitripp. Nedan tipsar vi om några duktiga bröllopsfotografer som kan stötta och hjälpa er innan, under och efter bröllopet. 

Sofia Wigen

Djur- och naturälskande Sofia Wigen är en duktig bröllopsfotograf som är bosatt utanför Stockholm. Som fotograf drar hon sig gärna mot skogen och naturen. Största delen av Sofias bilder är därför tagna utomhus. Hon arbetar mycket med årstiderna och lägger alltid stort fokus på att framhäva dem i sina bilder. Sofia har rötter i Bollnäs och spenderar därför mycket av sin lediga tid i Hälsingland.

Bilderna är tagna av och tillhör Sofia Wigen.

Läs mer om och boka Sofia Wigen »

Linnea Broberg

Linnea Broberg är bröllopsfotografen som gärna agerar bollplank och svarar på era frågor och funderingar inför bröllopet och fotograferingen. Linnea lägger ned mycket tid på att lära känna er som par för att det ska kännas så avslappnat som möjligt på bröllopsdagen. Förutom att skapa en naturlig känsla strävar hon även efter att fotograferingen på er stora dag ska bestå av mycket skratt och kärlek. 

Bilderna är tagna av och tillhör Linnea Broberg.

Läs mer om och boka Linnea Broberg » 

Tanja Ferm

Med 10 års erfarenhet av bröllop är fotografen Tanja Ferm en expert på att hjälpa par att fånga den stora dagen på bild. Hon vet hur hon ska hantera alla olika moment som ett bröllop består av och gör alltid allt i sin makt för att ni ska kunna slappna och njuta av ögonblicket. Tanja guidar er genom hela processen och vet när det är dags att kliva fram och när det är dags att ta ett steg tillbaka.

Bilderna är tagna av och tillhör Tanja Ferm.

Läs mer om och boka Tanja Ferm »

Maria Wideman

Bröllopsfotografen Maria Wideman besitter en superkraft i att fånga er bröllopsdag så att ni kan få uppleva den flera gånger om. Under den stora dagen är hennes mål att inte bara vara fotograf, utan också ett stort stöd. Maria är svag för naturligt ljus, detaljer och äkta känslor. Hon fokuserar på att föreviga bröllopsdagen genom att fånga alla magiska ögonblick på ett sätt som känns äkta och naturligt.  

Bilderna är tagna av och tillhör Maria Wideman.

Läs mer om och boka Maria Wideman »

Petterphotography

Petter Hilber är en bröllopsfotograf som huvudsakligen håller till i Stockholm. Om det är något som Petter brinner för så är det att berätta människors historier. Som fotograf lägger han stor vikt vid att brudparet ska få uppleva bröllopet och få så mycket tid som möjligt tillsammans med nära och kära. För att ni inte ska behöva vara ifrån gästerna fokuserar han mycket på det dokumentära och att fånga naturliga ögonblick.

Bilderna är tagna av och tillhör Petterphotography.

Läs mer om och boka Petterphotography »

Anette Bruzan

Den prisbelönta fotografen Anette Bruzan har många års erfarenhet av bröllop vilket gjort att hon idag vet precis vilka minnen brudpar vill bevara från den stora dagen. Anette har ett stort intresse för att fånga rätt ljus och närvaro på bild. Hon besitter dessutom en särskild förmåga att få brudpar att bli bekväma framför kameran, något som i sin tur resulterar i naturliga och personliga bröllopsbilder. 

Bilderna är tagna av och tillhör Anette Bruzan.

Läs mer om och boka Anette Bruzan »

Photo By Anna Jarlhäll

Anna Jarlhäll är en lyhörd, engagerad och flexibel bröllopsfotograf med öga för detaljer. Som fotograf är hon duktig på att fånga de mer naturliga, kärleksfulla och intima ögonblicken. Anna vet att alla brudpar är olika och anpassar därför varje fotografering utifrån personerna framför kameran. Målet med hennes bilder är att förmedla kärleksfulla känslor och hon tycker om att fotografera mer åt det dokumentära hållet.

Bilderna är tagna av och tillhör Photo By Anna Jarlhäll.

Läs mer om och boka Photo By Anna Jarlhäll »

Fotograf Anna Ejemo

Anna Ejemo är en erfaren och härlig bröllopsfotograf som utgår från Stockholm. Hon älskar bröllop, rustika och råa miljöer och är kär i kärleken. Som bröllopsfotograf håller hon sällan känslorna inne och hon skrattar och gråter ofta om vartannat på de bröllop hon fotograferar. Under bröllopsdagen är Annas fokus att få er som brudpar att njuta av dagen och att fånga era skratt, glädjetårar och andra små personliga egenheter. 

Bilderna är tagna av och tillhör Fotograf Anna Ejemo.

Läs mer om och boka Fotograf Anna Ejemo »

Karolina Ehrenpil Photography

Bröllopsfotografen Karolina Ehrenpil utgår från Stockholm men reser gärna över hela världen för just ditt bröllop. Karolina fotograferar huvudsakligen dokumentärt och vet hur hon ska smälta in i miljön och bland bröllopsgästerna för att fånga allt som händer på bröllopet. Som fotograf fångar hon små ögonblick, stora känslor och vackra detaljer och resultatet är naturliga och tidlösa bilder i klassisk stil. Hon lägger stor vikt vid planeringen och är mån om att alla brudpar ska få just de bilder som de drömmer om.

Bilderna är tagna av och tillhör Karolina Ehrenpil Photography.

Läs mer om och boka Karolina Ehrenpil Photography »

Hellström Photography

Fotografen John Hellström är svensk mästare i fotografi och har många års erfarenhet av att fotografera allt från statsbesök av kungligheter till brudpar och deras bröllopsdag. Han vet hur han ska få er som par att känna er trygga innan, under och efter bröllopsdagen. Johns trevliga och roliga sida uppskattas även av bröllopsgästerna och det går ingen obemärkt förbi hur mycket han brinner för sitt jobb.

Bilderna är tagna av och tillhör Hellström Photography.

Läs mer om och boka Hellström Photography »

Sofie Selling

Tack vare Sofie Selling kan de bröllopspar hon jobbat tillsammans med, när som helst efter bröllopet, få en känslofylld nostalgitripp tillbaka till den stora dagen. Hon förevigar minnen från bröllopsdagen genom både foto och film. Sofie strävar efter att ta med er på en holistisk upplevelse där fotograferingen inte känns som en fotografering och där fokus ligger på skratt, naturligt samspel och kärleken mellan er som par. 

Bilderna är tagna av och tillhör Sofie Selling.

Läs mer om och boka Sofie Selling »

Vare sig ni planerar ett mindre bröllop i stadshuset eller en storslagen fest på ett slott så finns det en bröllopsfotograf där ute som är redo att dokumentera just er stora dag. Inget brudpar är det andra likt och som bröllopsfotograf gäller det därför att anpassa sig efter personerna framför kameran. Hitta rätt fotograf och försäkra er om att ert bröllop i Stockholm förevigas på bästa möjliga sätt.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält