Spontant är härligt men när det kommer till en afterwork i Stockholm kan det vara en bra idé att vara ute i god tid och boka ett ställe i förväg. Särskilt om det gäller ett större sällskap. Bjud med kollegorna på ett trevligt häng efter jobbet för att umgås och äta och dricka gott tillsammans. Nedan tipsar vi om några av Stockholm härligaste ställen för företagets nästa afterwork, eller AW som det vanligtvis förkortas.

Operakällaren / Operaterrassen 6

För det mindre sällskapet som föredrar en mer sofistikerad afterwork och att sitta ned i lugn och ro och prata över en bit mat så är Operaterrassen perfekt. Här kan du och dina kollegor njuta av en vällagad middag och den fantastiska utsikten över Stockholms slott och riksdagshuset.

Operaterrassen 6 har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Operaterrassen på Operakällaren »

Operaterrassen passar det mindre sällskapet som önskar en sofistikerad afterwork

Signal by Golfbaren

På Signal by Golfbaren i centrala Sundbyberg kan du arrangera en rolig afterwork med fokus på minigolf. Inomhusanläggningen har 12 minigolfhål på konstgräs och en elegant atmosfär. Förutom minigolf erbjuder Signal by Golfbaren även champagne, ett brett ölutbud och utsökt modern street food.

Ta med dina kollegor hit för en garanterad rolig upplevelse!

Signal by Golfbaren har plats för 30 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Signal by Golfbaren »

Arrangera en rolig afterwork med fokus på minigolf på Signal by Golfbaren

En Juicebar & Café

Om du letar efter en avslappnad och rolig atmosfär till nästa afterwork i Stockholm är En Juicebar & Café den perfekta platsen. En Juicebar & Café serverar tapas med inspiration från sydamerika och har fullständiga dryckesrättigheter vilket innebär att du och dina kollegor kan njuta av ett glas vin, en cocktail eller öl efter jobbet.

En Juicebar & Café har plats för 35 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka En Juicebar & Café »

Backstage Hotel / Konsthallen

Konsthallen är Backstage Hotels exklusiva och lekfulla restaurang på Djurgården. Restaurangen är nyrenoverad, har egendesignade möbler och en fantastisk utsikt. Hyr Konsthallens fina lokaler för kommande AW i Stockholm och låt kollegorna ta del av den trevliga stämningen och maten som serveras på plats.

Konsthallen har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Konsthallen på Backstage Hotel »

Galleriet

I Jungfrusunds Skärgårdsstad på Ekerö ligger det nyöppnade Galleri Jungfrusund. Det nyrenoverade Galleriet erbjuder en inspirerande miljö i skärgården och är en utmärkt plats för afterworks. Här finns en rad unika upplevelser och aktiviteter att tillgå. Bara det att ni kan ta er ut till platsen med RIB-båtar, hur trevligt låter inte det?

Ett stenkast från Galleriet ligger Restaurang Jungfrusund som tar hand om alla företagets anställdas mat- och dryckesbehov.

Galleriet har plats för 40 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Galleriet »

På Galleriet finns en rad unika upplevelser och aktiviteter att tillgå för företagets afterwork

Eataly / Golden Oven Room

Den italienska restaurangen Eataly i hjärtat av Stockholm kombinerar förstklassig italiensk mat och dryck med smakfull inredning och trevlig atmosfär.

Golden Oven Room är ett exklusivt rum på restaurangen som kan hyras för nästa afterwork. Mitt i rummet står en pizzaugn vilket gör det möjligt för dig och dina kollegor att se på när restaurangens magiska pizzor gräddas.

Golden Room har plats för 40 sittande personer och 65 stående.

Läs mer om och boka Golden Oven Room på Eataly »

Golden Oven Room är ett exklusivt rum på Eataly som kan hyras för nästa afterwork

Sjö & Land

Vid Strandvägen i centrala Stockholm ligger Sjö & Land, en inbjudande och charmig lokal som passar utmärkt för kommande AW. Utanför huvudbyggnaden och längs sidan av lokalen sträcker sig en rymlig ponton som skapar en härlig utomhusmiljö med närhet till båtarna som sakta glider förbi och ljudet av vågskvalp.

Sjö & Land har plats för 60 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sjö & Land »

Sjö & Land är en charmig lokal som passar utmärkt för en AW i Stockholm

Trädgården / Baksidan

Baksidan är en utmärkt plats för sällskapet som vill ta del av Trädgårdens puls och samtidigt ha en del av kvällen för sig själva. Baksidan är tillgänglig under sommarmånaderna och låter dig och dina kollegor spela egen musik från DJ-båset. Här kan ni dansa, prata, umgås och njuta av smarriga rätter och drycker.

Baksidan har plats för 60 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka baksidan på Trädgården »

Baksidan är en utmärkt plats för sällskapet som vill ta del av Trädgårdens puls

K-märkt Hagastaden / Bakre Stora

K-märkt Hagastaden är en trevlig restauranglokal med privata eventutrymmen. Under dagtid fungerar K-märkt Hagastaden som en lunchrestaurang men under andra tider kan lokalen enkelt omvandlas till mer intima eventlokaler.

Restaurangen är indelad i tre olika sektioner som kan kombineras eller användas separat. Bakre Stora är en avdelning med egen ingång, toalett och bar.

Bakre Stora har plats för 65 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Bakre Stora på K-märkt Hagastaden »

Bakre Stora är en del av trevliga restauranglokalen K-märkt Hagastaden

Pop Story / Memphisbaren

En del av den härliga restaurangen Pop Story på Djurgården heter Memphisbaren. Den här delen är en färgsprakande oas med ett angränsande karaokerum. I lokalen finns även en scen där DJ's, liveband, quizmasters och karaokevärdar brukar ta plats.

Memphisbaren är det perfekta stället för dig som vill ordna en bra afterwork i Stockholm med mycket musik, skratt, sång och god mat.

Memphisbaren har plats för 70 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Memphisbaren på Pop Story »

Memphisbaren är perfekt för dig som vill ordna en afterwork med musik, skratt och god mat

United Spaces Torsgatan / Gasverket

United Spaces Torsgatan ligger i ett ombyggt verkstadshus och är en perfekt plats för nästa afterwork i Stockholm city. Gasverket erbjuder en häftig miljö och ligger precis intill husets guldbar där du och dina kollegor kan njuta av fika och mingel. Vid fint väder finns det dessutom möjlighet att ta del av United Spaces Torsgatans härliga innergård.

Gasverket har plats för 75 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Gasverket på United Spaces Torsgatan »

Gasverket erbjuder en häftig miljö och ligger precis intill husets guldbar

Park Inn by Radisson Stockholm Solna / Flamingo

På Park Inn by Radisson Stockholm Solna i hjärtat av Solna ligger restaurang Flamingo. Restaurangens trevliga miljö gör den till ett bra alternativ för nästa afterwork. Varför inte bjuda med kollegorna hit på en trevlig middag efter arbetsdagens slut? Hotellet har bra förbindelser med tunnelbana, tvärbana och buss och erbjuder även parkeringsgarage.

Flamingo har plats för 85 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Flamingo på Park Inn by Radisson Stockholm Solna »  

Restaurangen Famlingos trevliga miljö gör stället till ett bra alternativ för nästa AW

Eatery Värtahamnen

Arrangera nästa stora afterwork på Eatery Värtahamnen. Den här mysiga restauranglokalen ligger i närheten av vattnet vid Frihamnens trendiga industriområde och kan bokas för eftermiddags- och kvällsevent. Eatery ser till att alla företagets medarbetare blir försedda med god mat och dryck.

Eatery Värtahamnen har plats för 100 sittande personer och 180 stående.

Läs mer om och boka Eatery Värtahamnen »

Arrangera nästa stora afterwork i Eatery Värtahamnens mysiga restauranglokal

Generator Stockholm / Hilma

Samla hela företaget på en färgsprakande företagsevent på Restaurang & Bar Hilma. Den flexibla lokalen kan reserveras exklusivt för företagets afterwork och mat och dryck kan anpassas efter sällskapets önskemål. Hilma har en scen, ett DJ-bås och ett ljud- och ljussystem som passar perfekt ifall du vill få igång en festlig stämning.

Hilma har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Hilma på Generator Stockholm »

Samla hela företaget på en härlig afterwork på Restaurang & Bar Hilma

7A Odenplan / Takterrass

Boka 7A Odenplans exklusiva takterrass i Vasastan och bjud in till en afterwork som kollegorna sent kommer glömma. På terrassen uppe bland takåsarna finns två inglasade uterum, infravärme, ljuslyktor och mysiga filtar.

Här finns även en bar där företagets medarbetare kan mingla och njuta av goda drinkar samt en magisk grillbuffé med goda tillbehör som de duktiga kockarna på 7A tillagat.

Takterrassen har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka takterrassen på 7A Odenplan »

Bjud in kollegorna på en afterwork på 7A Odenplans exklusiva takterrass

Central Padel Nordic

I hjärtat av Stockholm ligger Central Padel Nordic, Sveriges största utomhusanläggning. Här kan du arrangera en afterwork med padelspel på någon av anläggningens tio banor. Förutom padel erbjuder Central Padel Nordic även en restaurang där företagets medarbetare kan välja bland ett brett utbud av förstklassig mat och dryck.

Central Padel Nordic har plats för 200 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka Central Padel Nordic »

Arrangera en afterwork med padelspel på någon av Central Padel Nordics tio banor

Vare sig du planerar en afterwork med aktiviteter i Stockholm eller en aw med goda drinkar i en bar så hoppas vi att det här inlägget gett dig några bra förslag på platser. Om ingen av ovanstående lokaler passar din afterwork i Stockholm kan du ta en titt på vår hemsida, där har vi samlat många fler alternativ. Lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält