Arrangera nästa företagsfest, födelsedagskalas eller släktträff i en trevlig festlokal i Göteborg. Oavsett vilka dina gäster är och vad det är du planerar att fira så är valet av lokal avgörande för att din fest ska bli så bra som möjligt. Rätt typ av eventlokal kan nämligen lyfta hela tillställningen. Nedan tipsar vi om några bra förslag på ställen för dig som vill boka en festlokal i Göteborg.

Glory

Precis vid Avenyn i Göteborg hittar du Glory, en livfull och inbjudande bar med tillgång till en takterrass. Festlokalen är anpassningsbar och passar såväl stora som små fester.

Lokalen är inredd med eleganta sammetsgardiner, imponerande tegelväggar med vackra fönster, mysig belysning och grönska. Glory har högkvalitativ teknisk utrustning och samarbetar med restaurangen Cheri Lee ifall du och dina gäster önskar tilltugg.

Glory har plats för 100 stående personer.

Läs mer om och boka Glory »

Glory är en livfull och inbjudande bar med tillgång till egen takterrass

Sjömagasinet / Tullhuset

Tullhuset på Sjömagasinet är en exklusiv liten festlokal i Göteborg som ligger vid havet och utstrålar en härlig skärgårdskänsla. Festlokalen ligger på bottenvåningen och har en fantastisk utsikt över hamnen. Här kan du ge dina nära och kära möjligheten att uppleva förstklassig dryck och mat med fokus på fisk och skaldjur.

Tullhuset har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Tullhuset på Sjömagasinet »

Tullhuset är en exklusiv liten festlokal i Göteborg som ligger vid havet

Villa Svarta Örn

I Lorensbergs villastad i centrala Göteborg ligger Villa Svarta Örn. Det charmiga huset är en anpassningsbar festlokal som fungerar perfekt för alla olika typer av tillställningar. I villan finns ett fullt utrustat uppvärmningskök, en bar och två trevliga uteplatser. Lokalen är även utrustad med bord, stolar, porslin, bestick och glas och tillåter egen medhavd mat och dryck.

Villa Svarta Örn har plats för 60 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Villa Svarta Örn »

Gården

Den ljusa och inbjudande restaurangen Gården på Kontepedemin i hjärtat av Göteborg fungerar är en utmärkt festlokal för medelstora fester. Personalen på plats hjälper dig att skräddarsy din tillställning och erbjuder högkvalitativ mat och lokal dryck med djupa. Alla rätter som tillagas på Gården baseras på lokalt odlade råvaror i säsong.

Gården har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Gården »

Inbjudande Gården i hjärtat av Göteborg är en perfekt festlokal för medelstora fester

Världskulturmuseet / Bryggan

Världskulturmuseet är en modern, ljus och luftig byggnad i centrala Göteborg. Den del av museet som sträcker ut sig under byggnadens tak kallas för Bryggan. Bryggan är en öppen plats med fantastisk utsikt åt alla håll.

Den här unika lokalen är den perfekta platsen för dig som vill hyra en festlokal i Göteborg till kommande födelsedagsmiddag eller mingelevent.

Bryggan har plats för 80 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bryggan på Världskulturmuseet »

Bryggan på Världskulturmuseet är en öppen plats med fantastisk utsikt

Balambaras

Intill Avenyn i Göteborg ligger Balambaras, en lokal som passar fester, middagar och företagsevent. Festlokalen har en unik och modern inredning samt professionell ljus- och ljudteknik och en mindre scen. Balambaras lägger stor vikt vid mat och dryck och samarbetar därför med erfarna kockar som tar fram exotiska rätter som passar din fest.

Balambaras har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Balambaras »

Festlokalen Balambaras har en unik och modern inredning

Sigfrids

Sigrids i Göteborg erbjuder en bistro, lounge och vinkällare. Du kan abonnera hela restaurangen för att arrangera nästa fest, vare sig det gäller ett födelsedagskalas, en släktträff eller en företagsfest.

Den nyrenoverade och ljusa restauranglokalen har en sekelskiftesatmosfär och är uppdelad på två våningar. Sigfrids erbjuder mat och dryck och ger dig och ditt sällskap möjligheten att dansa ända in på småtimmarna.

Sigfrids har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sigfrids »

Abonnera hela restaurang Sigfrids för att arrangera nästa fest i Göteborg

GTS Festvåning

I en vacker sekelskiftesvåning i centrala Göteborg ligger GTS Festvåning. Våningen består av en elegant matsal, två lounger och ett bibliotek. I matsalen kan du och dina gäster njuta av en välsmakande måltid och i de andra utrymmena kan du och ditt sällskap mingla och umgås. De erfarna kockarna på GTS hjälper gärna till med maten.

Det här är den perfekta festlokalen för bröllopet i Göteborg, såväl som födelsedagsfesten och släktkalaset.

GTS Festvåning har plats för 90 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka GTS Festvåning »

I en vacker sekelskiftesvåning i centrala Göteborg ligger GTS Festvåning

Chalmersska Huset / Pelarsalen

Pelarsalen är en av två stora salar i Chalmersska Huset. Den mångsidiga salen har gott om dagsljus tack vare de stora fönstrena ut mot Södra Hamngatan och den charmiga innergården. Pelarsalen passar utmärkt som festlokal, här kan du med fördel arrangera bankettmiddagar, födelsedagsfester eller andra typer av evenemang.

Pelarsalen har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Pelarsalen i Chalmersska Huset »

Ljusa och mångsidiga Pelarsalen är en av två stora salar i Chalmersska Huset

Norges Hus

Norges Hus är en före detta norsk sjömanskyrka som idag används som en hemtrevlig fest- och konferensanläggning. Här kan du bjuda in till företagsevent, födelsedagskalas och disputationsmiddagar. Den flexibla festlokalen har bland annat en öppen brasa, en scen och modern AV-teknik. På baksidan av huset finns även en underbar trädgård.

Norges Hus har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Norges Hus »

Bjud in till företagsevent, födelsedagskalas och disputationsmiddagar på Norges Hus

Sockerbruket Arena

I Sockerbruket i Göteborg ligger Sockerbruket Arena, en industriell festlokal med generös takhöjd och en unik atmosfär. Den här mångsidiga lokalen fungerar lika bra för bröllopsfester som företagsmiddagar. Sockerbruket Arena har en scen och en ljud- och ljusutrustning. Dessutom tillåter den här festlokalen i Göteborg dig att ta med egen mat och dryck.

Sockerbruket Arena har plats för 130 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sockerbruket Arena »

Sockerbruket Arena är en industriell festlokal i Göteborg med unik atmosfär

Långedrags Värdshus / Festvåningen

Festvåningen på Långedrags Värdshus är perfekt för dig som letar efter en festlokal vid havet i Göteborg. Festvåningen har en egen bar och tillgång till en terrass med oslagbar havsutsikt. Bjud hit din familj, dina vänner eller kollegor på en minnesvärd fest. Här kan ni njuta av en fantastisk omgivning, trevlig personal och en läcker meny med havstema.

Festvåningen har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Långedrags Värdshus »

Festvåningen på Långedrags Värdshus en är perfekt festlokal vid havet i Göteborg

Restaurang Wijkanders

I den historiska byggnaden som tidigare var ett sjukhus i Chalmers Vasaområde ligger Restaurang Wijkanders. Den mångsidiga platsen erbjuder café, lunchrestaurang, bistro, vinbar och festvåning. Här kan du arrangera en trevlig fest och låta dina gäster njuta av ett stort urval av vin, öl och drycker och god mat tillagad på högkvalitativa råvaror.

Restaurang Wijkanders har plats för 150 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Restaurang Wijkanders »

Bjud in till en trevlig fest på Restaurang Wijkanders

MATSMAK / Festvåning

MATSMAK erbjuder en utmärkt festlokal i Göteborg. Den rymliga och flexibla lokalen har stora vackra fönster och en generös takhöjd vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Festvåningen har en egen bar med serveringstillstånd och MATSMAK kan erbjuda dig och dina gäster en god buffé eller à la carte-meny.

Festvåningen har plats för 230 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka festvåningen på MATSMAK »

Auktionsverket Kulturarena

I det anrika Auktionsverket från år 1892 i centrala Göteborg ligger den unika festlokalen Auktionsverket Kulturarena. I den fina sekelskifteslokalen kan du arrangera allt från eleganta bankettmiddagar till stora mingel och företagsfester. Auktionsverket Kulturarena är utrustad med all teknik som kan behövas för att förgylla din fest.

Auktionsverket Kulturarena har plats för 240 sittande personer och 600 stående.

Läs mer om och boka Auktionsverket Kulturarena »

Arrangera eleganta bankettmiddagar och stora mingel på Auktionsverket Kulturarena

Kungsportshuset

På Kungsportshuset kan du arrangera en fest utöver det vanliga. Oavsett om du planerar att bjuda vännerna på en födelsedagsfest eller företagets medarbetare på en galamiddag så kommer det att bli en minnesvärd tillställning. Hyr Kungsportshusets unika festlokale för en trevlig kväll med mingel, drinkar, middag och show.

Kungsportshuset har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Kungsportshuset »

På Kungsportshuset i Göteborg kan du arrangera en fest utöver det vanliga

The C

The C är Casino Cosmopols moderna festlokal med bästa läge i centrala Göteborg. Festlokalen är perfekt för allt från företagsfester till privata fester.

När du hyr The C ingår personal, möbler, städning, scen, komplett ljud- och ljusutrustning och en fullt utrustad bar. Dessutom hjälper lokalens erfarna köksmästare gärna till att skräddarsy en meny utifrån dina önskemål.

The C har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka The C »

The C är en modern festlokal med bästa läge i centrala Göteborg

Brewhouse / SurrArena

SurrArena på Kulturfabriken Brewhouse är en dynamisk och innovativ eventlokal som ligger centralt i Göteborg. Här kombineras rå industriell stil med inbjudande elegans. SurrArena erbjuder allt du kan tänkas behöva för din fest, bland annat expertis, teknisk utrustning, dekorationer och scenuppsättning.

Brewhouse har plats för 250 sittande personer och 700 stående.

Läs mer om och boka SurrArena på Brewhouse »

SurrArena är en dynamisk och innovativ eventlokal som ligger centralt i Göteborg

Bryggeriet

Bryggeriet är en restaurang och nattklubb mitt på Avenyn i Göteborg som rymmer en av stadens största uteserveringar. Den nyrenoverade festlokalen har all teknik som kan tänkas behövas för din fest och går att bokas med alkoholtillstånd.

Bryggeriet erbjuder noggrant utformade menyalternativ om du vill bjuda dina gäster på en smakrik middag och är det perfekta alternativet för dig som letar efter en stor festlokal i Göteborg.

Bryggeriet har plats för 300 sittande personer och 600 stående.

Läs mer om och boka Bryggeriet »

Bryggeriet är en restaurang och nattklubb mitt på Avenyn i Göteborg

Om du letar efter en festlokal att hyra i Göteborg hoppas vi att något eller några av ovanstående förslag kan vara intressanta. Det spelar ingen roll om du letar efter en stor festlokal i centrum, en liten lokal vid havet eller en charmig festlokal som tillåter egen dryck i Göteborg. Vi har något för dig!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält