Det finns många restauranger som erbjuder chambre séparée i Göteborg. Genom att boka ett privat rum för födelsedagsmiddagen, affärslunchen eller festen kan du addera en exklusiv känsla till din tillställning. Att få chansen att prata och umgås ostört med ditt sällskap kan betyda mycket. I privata sammanhang såväl som i affärsmässiga. Nedan tipsar vi om några trevliga restauranger med chambre séparée i Göteborg.

Buenos Aires Argentine Steakhouse / Familia Zuccardi

Buenos Aires Argentine Steakhouse förmedlar den genuina argentinska smaken med hjälp av klassiska rätter från Argentina och noggrant utvalda viner.

På restaurangen finns Familia Zuccardi, ett mindre privat rum som är perfekt för mer intima tillställningar. En glasdörr skiljer rummet åt från matsalen vilket gör att du och ditt sällskap fortfarande kan ta del av restaurangens trevliga atmosfär.

Familia Zuccardi har plats för 12 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Familia Zuccardi på Buenos Aires Argentine Steakhouse »

Familia Zuccardi är ett mindre privat rum på restaurangen Buenos Aires Argentine Steakhouse

Restaurang Riccardo / Chambre Séparée

Restaurang Riccardo Cibo e Vino är en autentisk italiensk restaurang i hjärtat av Göteborg vars familjära personal tar med dig på en fantastisk smakresa till Italien. På restaurangen finns ett chambre séparée som du kan boka för allt från familjemiddagar till kickoffs. Den ljusa lokalen har en italiensk inredning och ligger precis intill en uteplats.

Restaurang Riccardos chambre séparée har plats för 16 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Riccardos chambre séparée »

På Restaurang Riccardo Cibo e Vino finns ett chambre séparée som du kan boka för ditt sällskap

Sjömagasinet / Utkiken

Om du vill arrangera en mindre men lyxig middag med skärgårdsatmosfär är Utkiken på Sjömagasinet ett strålande alternativ. Utkiken är ett exklusivt chambre separée med en oslagbar utsikt över havet och Göteborgs hamn.

Här kan du och ditt sällskap njuta av en utsökt fine dining med rätter med fokus på fisk och skaldjur.

Utkiken har plats för 18 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Utkiken på Sjömagasinet »

Arrangera en mindre och lyxig middag med skärgårdsatmosfär på Utkiken på Sjömagasinet

Biljardpalatset / Plattform

Biljardpalatset i centrala Göteborg är en restaurang och ett brasseri där välsmakande rätter och fantastiska drycker serveras i en trivsam miljö.

I lokalen finns en upphöjd plattform som fungerar som ett lite mer avskilt utrymme. Den här delen av restaurangen kan bokas för födelsedagar, mindre företagsmöten eller andra festliga tillfällen.

Plattformen har plats för 24 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka plattformen på Biljardpalatset »

På Biljardpalatset finns en upphöjd plattform som fungerar som ett avskilt utrymme

Chalmersska Huset / Grå Förmaket

I Chalmersska Huset i hjärtat av Göteborg ligger Grå Förmaket. Det eleganta rummet har vackra blåa väggar och exklusiva italienska sidentyg. Inredningen är smakfull och består bland annat av lagerkransar, lejonmasker, ymnighetshorn och en kristallkrona i mässing. Här kan du hålla en affärs- lunch eller middag med en dedikerad hovmästare och sommelier.

Grå Förmaket har plats för 24 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Grå Förmaket i Chalmersska Huset »

I Chalmersska Huset i hjärtat av Göteborg ligger det eleganta Grå Förmaket

Wine Mechanics / Konferensloft

Wine Mechanics är Nordens första stadsvineri och ligger i Gamlestaden i Göteborg. Vingården är fullt utrustad med allt som krävs för att producera vin i världsklass och erbjuder även ett fantastiskt konferensloft för mindre företagsevent och affärsluncher. Här kan du och ditt sällskap konferera, äta gott och provsmaka Wine Mechanics viner.

Konferensloftet har plats för 25 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka konferensloftet på Wine Mechanics »

Wine Mechanics erbjuder ett fint konferensloft för mindre företagsevent och affärsluncher

Hard Rock Cafe / Legends Room

På Hard Rock Cafe i Göteborg finns Legends Room, ett avskilt rum där du och ditt sällskap kan umgås ostört. Lokalen fungerar utmärkt för en mindre afterwork eller ett intimt födelsedagsfirande och har en musikanläggning samt nära tillgång till en bar. Restaurangens kök hjälper dig att sätta ihop en meny som passar din tillställning.

Legends Room har plats för 26 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Legends Room på Hard Rock Cafe »

På Hard Rock Cafe i Göteborg finns Legends Room, ett avskilt rum för mer intima tillställningar

Villa Belparc / F44

F44 är en mötes- och festlokal på Villa Belparc i Göteborg. Det smakfullt inredda och privata rummet har utsikt över den intilliggande parken och är som gjort för intima middagar och konferenser. Vid möten erbjuder lokalen all teknik och det material som kan tänkas behövas.

F44 har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka F44 på Villa Belparc »

F44 är ett smakfullt inrett och privat rum på Villa Belparc i Göteborg

Sociale / Vinbaren

I Hovås hittar du restaurangen Sociale och dess mysiga vinbar. Vinbaren som kan nås via en separat ingång har en industriell och elegant design och bjuder på en varm och intim känsla. Restaurangen serverar god mat och har ett brett utbud av fina viner från hela världen och är den perfekta platsen för mindre sammankomster, middagar och fester.

Vinbaren har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Vinbaren på Sociale »

I Hovås hittar du restaurangen Sociales mysiga vinbar som du kan hyra för din middag eller fest

Sigfrids / Nedervåning

Sigfrids är en hemtrevlig nyrenoverad kvarterskrog mitt i Göteborg som andas vardagslyx. Restaurangen erbjuder god mat och dryck samt trevlig personal.

Om du vill bjuda in till en mindre tillställning kan du boka hela eller delar av restaurangens nedervåning i sekelskiftesstil. Nedervåningen består av en vinkällare och en matsal, rummen kan både bokas separat och tillsammans.

Nedervåningen har plats för 36 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka nedervåningen på Sigfrids »

Boka Sigfrids nedervåning i sekelskiftesstil och arrangera en mindre tillställning

Backyard / Chambre Séparée

På restaurang Rollin Bistros Backyard finns ett trivsamt och privat rum som är perfekt för dig som letar efter ett chambre séparée i Göteborg. Ta med ditt sällskap till den avskilda delen för en avslappnad lunch eller middag. Tillsammans kan ni njuta av god streetfood i en lugn atmosfär och samtidigt ta del av pulsen från övriga restaurangen.

Backyards chambre séparée har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Backyards chambre séparée »

På restaurang Rollin Bistros Backyard i Göteborg finns ett trivsamt chambre séparée

Ankarsmedjan Social

Ankarsmedjan är en unik restaurang med ett imponerande studio-kök som gör det möjligt för gästerna att delta i matlagningen tillsammans med kockarna. Den historiska restauranglokalen har en generös takhöjd som skapar en oslagbar atmosfär.

Samla dina kollegor, vänner eller familjemedlemmar på Ankarsmedjan för en minnesvärd måltidsupplevelse med högklassig mat och dryck.

Ankarsmedjan Social har plats för 65 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Ankarsmedjan Social »

Samla nära och kära på Ankarsmedjan för en minnesvärd måltidsupplevelse

Det finns många bra restauranger i Göteborg som erbjuder chambre séparée. Att boka ett privat rum är en utmärkt idé för dig som vill arrangera en mindre eller mer intim middag eller sammankomst. Hitta ett chambre séparée i Göteborg som passar dig nu!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält