Boka ett mötesrum i Stockholm och låt dina kollegor få chansen att mötas och konferera utanför kontorets väggar. Ibland är ett miljöombyte allt som krävs för att väcka liv i nytänkandet och kreativiteten hos dina medarbetare. Nedan tipsar vi om några av de trevligaste konferenslokalerna i Stockholm som du kan spana in inför nästa sammankomst i huvudstaden.

Näsby Slott / Pig Kammare

Ge vardagen lite extra glans och ta med kollegorna på en dagskonferens på Näsby Slott. Pig Kammare är ett av slottets mindre mötesrum. Rummet har en trevlig atmosfär och fungerar utmärkt för små möten eller som ett grupprum till en större möteslokal. Pig Kammare har all teknik och allt material som kan behövas för ett lyckat möte.

Pig Kammare har plats för 5 sittande personer.

Läs mer om och boka Pig Kammare på Näsby Slott »

Mysiga Pig Kammare är ett av Näsby Slotts mindre mötesrum

7A Posthuset / 308

7A Posthuset är en arkitektonisk pärla i hjärtat av Stockholm. Rum 308 är ett perfekt alternativ för dig som letar ett mötesrum i Stockholm city. I den flexibla lokalen finns det gott om dagsljus och utrustning såsom wifi, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock och skrivmaterial. 7A erbjuder certifierade mötesrådgivare och lägger även stort fokus på mat och dryck.

308 har plats för 8 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka 308 på 7A Posthuset »

Rum 308 på 7A Posthuset är perfekt för dig som letar ett mötesrum i Stockholm city

Sturegatan 15 / Mombasa

På Sturegatan 15 intill Humlegården ligger en fräsch och modern restaurang- och konferensanläggning. Anläggningen är 1000 kvadratmeter stor och rymmer bland annat mötesrummet Mombasa. Mombasa är en elegant lokal och den perfekta platsen för dig som vill hålla nästa möte eller konferens i en inspirerande miljö.

Mombasa har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Mombasa på Sturegatan 15 »

Mombasa är en elegant lokal för som vill hålla nästa möte i en inspirerande miljö

Brygghuset / Möteslokal

Ett stenkast bort från Odenplan ligger Brygghuset, en fantastisk K-märkt byggnad som fungerar som mötesplats för människor. Här kan du ordna allt från konferenser till seminarier och affärsmöten. Det här moderna konferensrummet i Stockholm är rymligt och utrustat med en stor TV-skärm och videoutrustning samt har tillgång till bekväma loungeytor.

Möteslokalen har plats för 16 personer.

Läs mer om och boka möteslokalen på Brygghuset »

Anordna konferenser, seminarier och affärsmöten i en möteslokal på Brygghuset

Helio Sundbyberg / Lorry

Helio Sundbyberg ligger i den historiska Signalfabriken. Lorry är en av anläggningens intimare möteslokaler som fungerar utmärkt för workshops och mindre möten. Rummet är utformat för att främja kreativitet och har utrustats med snabbt wifi, projektorer, skärmar, ljudsystem och whiteboards på väggarna.

I samma byggnad finns även ett café som passar utmärkt för lunch- eller fikapaus.

Lorry har plats för 23 sittande personer och 20 stående.

Läs mer om och boka Lorry på Helio Sundbyberg »

Lorry fungerar utmärkt för intima workshops och mindre möten

Hasselbacken / Prince

Mötesrummet Prince på Hotell Hasselbacken har stora fönster som släpper in en generös mängd dagsljus och högt i tak vilket skapar känsla av rymd. Här kan du och ditt sällskap njuta av klassisk elegans, moderna bekvämligheter och förstklassig mat från Hasselbackens egen restaurang med utsikt över den intilliggande parken.

Prince har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka Prince på Hasselbacken »

Njut av klassisk elegans och moderna bekvämligheter på Hasselbacken

Life City / Future

I Hagastaden ligger Life City och erbjuder tekniskt utrustade och exklusiva mötes- och konferensrum. Future är ett mindre rum som kan möbleras om för att matcha dina behov. Rummet är inrett i grönt vilket symboliserar naturen och skapar en lugn känsla. Mat och fika tillagas av K-märkt, Life Citys egen klimatsmarta och hälsosamma restaurang.

Future har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka Future på Life City »

Future är ett mindre rum som kan möbleras om för att matcha dina mötesbehov

United Spaces Torsgatan / Wall-Enberg

På United Spaces Torsgatan står kreativitet och samarbete i fokus. Här finns bland annat det mångsidiga mötesrummet Wall-Enberg som kan anpassas för att passa ditt möte. Rummet är utrustat med wifi, whiteboard, TV-skärm med kamera, block och pennor. Den här inspirerande miljön har allt du behöver för att arrangera ett lyckat möte.

Wall-Enberg har plats för 30 sittande personer.

Läs mer om och boka Wall-Enberg på United Spaces Torsgatan »

Wall-Enberg är ett mötesrum i Stockholm som kan anpassas efter din sammankomst

Fridhemsplan 23

Med sitt utmärkta läge i centrala Stockholm är eleganta Fridhemsplan 23 ett strålande alternativ för ditt möte eller din konferens. Fridhemsplan 23 erbjuder en unik och inspirerande miljö med trendig design och inredning.

Den ljusa lokalen består av fyra olika rum som fungerar bra för både mingel och möte. Här finns även ett fullt utrustat kök vilket gör att du kan ta med egen mat och dryck hit.

Fridhemsplan 23 har plats för 30 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Fridhemsplan 23 »

Eleganta Fridhemsplan 23 ett strålande alternativ för ditt möte eller din konferens

Galleriet

Galleri Jungfrusund är ett nyöppnat galleri på Ekerö. Den moderna möteslokalen erbjuder en unik atmosfär och förenar skärgårdslivet med storstadspulsen. Utrymmet badar i naturligt ljus och är utrustat med den senaste mötestekniken.

Galleriet kan användas för styrelsemöten, konferenser och möten och all mat och dryck tas om hand av Restaurang Jungfrusund som ligger ett stenkast från lokalen.

Galleriet har plats för 40 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Galleriet »

Galleriet kan användas för styrelsemöten, konferenser och möten i Stockholm

Wenner-Gren Center / Biblioteket

Wenner-Gren Center i Stockholm byggdes år 1962 och har sedan dess varit ett välkänt landmärke. Byggnaden har en unik historia, K-märkta originaldetaljer, arkitektoniska höjdpunkter och panoramautsikt över Stockholm i alla väderstreck. Bjud in till ett möte med karaktär i Biblioteket och avsluta dagen med utsökt mat i Wenner-Gren Center.

Biblioteket har plats för 50 sittande personer.

Läs mer om och boka Biblioteket på Wenner-Gren Center »

Bjud in till ett möte med karaktär i Biblioteket i Wenner-Gren Center

Eatery Lumafabriken / Edison

Lumafabriken är en plats där god mat och trevliga samtal möts. Mötesrummet Edison på Lumafabriken ger dig och ditt sällskap möjligheten att välja om ni vill sitta runt ett stort bord eller i biosittning.

Edison badar i dagsljus, har fantastisk utsikt över Stockholm och tillgång till egen lounge, bar och terrass. Det här mötesrummet i centrala Stockholm är utrustat med snabbt wifi, block, pennor, blädderblock, whiteboard och en PC-projektor.

Edison har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Edison på Eatery Lumafabriken »

Edison badar i dagsljus, har utsikt över Stockholm och tillgång till egen terrass

Ersta Konferens & Hotell / Norrbysalen

Norrbysalen är Ersta Konferens & Hotells mest efterfrågade lokal och används ofta för möten, konferenser och utbildningar. Den ljusa och rymliga salen har stora fönster ut mot Djurgården och erbjuder flexibla möbleringsalternativ. Dessutom är Norrbysalen utrustad med den teknik du behöver för ditt möte.

Norrbysalen har plats för 60 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Norrbysalen på Ersta Konferens & Hotell »

Pampiga Norrbysalen är Ersta Konferens & Hotells mest efterfrågade möteslokal

Östasiatiska museet / Beijing

På Skeppsholmen i hjärtat av Stockholm ligger Östasiatiska museet. Museet erbjuder en vacker och historisk omgivning, exklusivitet och en lugn arbetsmiljö. Konferenslokalen, och museets hörsal, Beijing ligger på bottenvåningen och är en ljus och flexibel sal med en smakfull asiatisk atmosfär.

Beijing har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Beijing på Östasiatiska museet »

Konferenslokalen Beijing är en ljus och flexibel sal med en smakfull asiatisk atmosfär

Har du hittat det perfekta mötesrummet i Stockholm för ditt nästa möte? Om svaret är nej behöver du inte oroa dig. På vår hemsida har vi samlat massor med trevliga lokaler för dig som är på jakt efter att hyra ett mötesrum i Stockholm. Ta en titt där!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält