Har du fått i uppdrag att planera företagets nästa kickoff i Stockholm? Genom att arrangera en kickoff för företagets medarbetare får de möjligheten att varva ner, umgås och ladda batterierna inför nya utmaningar. I Stockholm finns ett brett utbud av trevliga kickoff-aktiviteter och något som faller alla i smaken, oavsett vad ändamålet med företagseventet är. Nedan har vi samlat några trevliga platser att boka inför nästa kickoff eller teambuilding med kollegorna.

Borgars Brygga

Borgars Brygga har inspirerats av självbetjäningsstugorna i de norska fjällen och ligger fint vid Mälarens glittrande vatten. Ta med kollegorna hit och låt dem rensa tankarna och hämta ny energi på sjöbodens trevliga brygga. Tillsammans kan ni återfå fokus på kärnverksamheten, inspireras och blicka framåt.

Förutom en magisk miljö erbjuder Borgars Brygga även en rad olika aktiviteter som till exempel kajakpaddling, långpromenader, löpturer längs Karlbergskanalen eller båtturer runt Kungsholmen. Om ni vill går det utmärkt att ta med egen mat och dryck hit.

Borgars Brygga har plats för 8 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Borgars Brygga »

Elements Spa

Om du vill styra upp en avslappnad kickoff kan det vara en bra idé att kombinera ett möte med en avkopplande stund på spa. På Elements Spa på Södermalm kan företagets medarbetare njuta av ett bad i en varm pool, en uppfriskande dusch i snöduschen, eller varför inte ett yogapass?

Företaget kan abonnera hela spaanläggningen eller Oasen, en del av anläggningen med tillgång till privat bastu och ett relaxrum.

Elements Spa har plats för 20 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Elements Spa »

Låt kollegorna koppla av och umgås på Elements Spa på nästa kickoff

M/S Molly

M/S Molly ligger fint vid kajen på Strandvägen och erbjuder en fantastisk utsikt över Djurgården. I den ljusa lokalen som fullkomligt badar i dagsljus kan ni kombinera mötet eller konferensen med roliga aktiviteter och välsmakande mat.

Oavsett om ni vill avsluta dagen med en trevlig middag till sjöss komponerad av en Nobelkock, provsmaka champagne, njuta av en drink i baren eller ta ett dopp i den nybyggda spa-badtunnan och bastun så går det att ordna på M/S Molly.

M/S Molly har plats för 28 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka M/S Molly »

Kombinera möte med middag och bad i badtunna på M/S Molly i Stockholm

Bastuflotte Stockholm

Arrangera nästa kickoff på Stockholms största bastuflotte för eget bruk. Här finns det både utrymme att sitta ned och prata om viktiga affärsrelaterade ämnen och att njuta av bad, bastu och maximal avkoppling.

Den vedeldade bastuflotten ligger på Jungfrusund men kan också bokas till ankars på fjärden. Flotten har en relaxavdelning, ett soldäck på taket och en nybyggd terrass i trä med grill och gott om sittplatser. Det går bra att ta med egen mat och dryck till flotten.

Bastuflotten har plats för 30 sittande personer och 24 stående.

Läs mer om och boka Bastuflotten i Stockholm »

Anordna nästa kickoff på Stockholms största bastuflotte för eget bruk

Slipvillan

Slipvillan är ett charmigt 1800-talshus med en stor tomt och ligger på östra Långholmen i Stockholm. Trots att huset ligger mitt i staden skapas här en fridfull miljö.

Nu kan du hyra villans hemtrevliga nedervåning för företagets nästa kickoff. Nedervåningen är 65 kvadratmeter och består bland annat av ett välutrustat kök. Ni får även tillgång till husets stora trädgård där ni förslagsvis kan arrangera roliga utomhusaktiviteter och grilla tillsammans.

Slipvillan har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Slipvillan »

I Slipvillans stora trädgård kan ni arrangera roliga utomhusaktiviteter och grilla tillsammans

Kitchen Club / Matlagningsstudio

Nu har du och dina kollegor chansen att få prova på livet som kock för en dag! Kitchen Club erbjuder matlagningskurser i sin matlagningsstudio där ni får möjligheten att utforska er kulinariska kreativitet, lära er nya saker och ha roligt tillsammans.

Kitchen Club erbjuder också vinprovningar som med fördel kan kombineras med matlagningskursen för en härlig helhetsupplevelse.

Matlagningsstudion har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka matlagningsstudion på Kitchen Club »

Bjud med kollegorna på en kickoff och en matlagningskurs

Ocean Bus

För det äventyrliga gänget kan Ocean Bus vara ett uppskattat alternativ för företaget kommande kickoff i Stockholm. Ocean Bus erbjuder nämligen ett spännande äventyr både på land och vatten.

Amfibiebussen kan hyras exklusivt för ert företagsevent och besättningen ombord kommer att göra allt för att du och dina medarbetare ska få en trevlig upplevelse.

Ocean Bus har plats för 42 sittande personer.

Läs mer om och boka Ocean Bus »

Ocean Bus erbjuder ett spännande äventyr som passar företagets kickoff i Stockholm

&PLAY / Eventlokal

Om du letar efter en avslappnad plats med trevlig atmosfär till företagets nästa kickoff kan eventlokalen på &PLAY i Stockholm vara perfekt. I den här smakligt inredda lokalen med unik miljö kan medarbetarna njuta av givande samtal, god mingelmat och en fullt utrustad bar.

Med hjälp av eventlokalen på &PLAY kan du arrangera ett lyckat företagsevent som dina kollegor sent kommer att glömma.

Eventlokalen har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka eventlokalen på &PLAY »

 Arrangera ett företagsevent på &PLAY som dina kollegor sent kommer att glömma

Kastellet

Arrangera företagets nästa kickoff på Kastellet som ligger på Kastellholmen, mitt i Stockholm. I de vackra och inspirerande lokalerna finns det plats för både arbetsro och roliga aktiviteter. Börja med ett möte i något Kastellets konferensrum och flytta sedan utomhus för grupputmaningar i den vackra borggården eller på vattnet.

Företagets medarbetare kan enkelt ta sig hit med färja, buss, bil eller genom en trevlig promenad.

Kastellet har plats för 55 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Kastellet »

Kombinera möte med roliga grupputmaningar i borggården eller på vattnet på Kastellet

Dieselverkstaden / Lamberts Hörna

I Sickla köpkvarter ligger Lamberts Hörna i den imponerande byggnaden Dieselverkstaden. Lamberts Hörna är en flexibel lokal med generös takhöjd, industriella fönster, vackert trägolv och ett otroligt ljusflöde. Lokalen är utrustad med en mindre scen, mikrofoner, projektorer och ett pentry och passar utmärkt för kickoffs.

Om företaget vill ta med egen mat och dryck till lokalen så går det bra.

Lamberts Hörna har plats för 75 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Lamberts Hörna på Dieselverkstaden »

Lamberts Hörna har en scen, mikrofoner och ett pentry och passar utmärkt för kickoffs

Generator Stockholm / Event- och konferenslokal

Event- och konferenslokalen på Generator Stockholm vid Norra Bantorget är en utmärkt plats för företagets kickoff. Den färgstarka lokalen har bekväma sittgrupper, två mindre anslutande grupprum, pingisbord, beerpong-bord, flipperspel, fotbollsspel och shuffleboard. Här kan ni kombinera nytta och nöje på ett avslappnat och trevligt sätt.

På Generator Stockholm kan ni även njuta av fantastisk mat och dryck för att sedan avsluta dagen med en god natts sömn i våra specialbeställda hotellsängar. Det här konceptet får ni inte missa om ni önskar en kickoff i Stockholm med övernattning!

Event- och konferenslokalen har plats för 75 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka event- och konferenslokalen på Generator Stockholm »

Kombinera nytta och nöje på ett avslappnat och trevligt sätt på Generator Stockholm

The Viking Museum / Restaurang Eld

The Viking Museum på Djurgården tar med er på en historisk resa genom vikingatiden.

Bjud med företagets medarbetare hit och låt dem följa med på en spännande rundtur i museet med de kunniga guiderna på plats och stärka samarbetsandan genom vikingainspirerade aktiviteter. Ni kan sedan avsluta dagen med en trevlig middag på museets restaurang, Restaurang Eld, där det serveras vikingainspirerade rätter.

Restaurang Eld har plats för 120 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka Restaurang Eld på The Viking Museum »

Bjud med kollegorna till The Viking Museum för en historisk resa genom vikingatiden

Swing by Golfbaren

Swing by Golfbaren i centrala Stockholm erbjuder en unik upplevelse där företagets medarbetare kan njuta av minigolf, god mat och dryck i en trevlig miljö. Den här trevliga aktiviteten är ett utmärkt alternativ för nästa kickoff. Både mat och dryck har inspirerats av Amerika, det land där minigolfen föddes på 1930-talet.

Swing by Golfbaren har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Swing by Golfbaren »

Planera in en kickoff i Stockholm med minigolf, god mat och dryck i en trevlig miljö

Central Padel Nordic

Vad tror du om att se till så att nästa kickoff blir en riktig padelfest? På Central Padel Nordic mitt i Stockholm finns en trevlig utomhusanläggning där företaget kan arrangera allt från padelturneringar och trekamp till filmkvällar på storbildsskärm.

Anläggningen har även ett fullt utrustat utegym och en fantastisk restaurang med god mat och dryck för en trevlig och aktiv heldag tillsammans med kollegorna.

Central Padel Nordic har plats för 200 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka Central Padel Nordic »

Med hjälp av Central Padel Nordic kan du se till så att nästa kickoff blir en padelfest


Vi hoppas att du kunnat inspireras av våra tips på platser och aktiviteter inför nästa kickoff i Stockholm. Oavsett syfte med kommande kickoff är det viktigt att företagets medarbetare får chans att umgås och ha trevligt utanför arbetsplatsen. Så länge de får göra det kommer tillställningen att bli lyckad. Lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält