Hur går man tillväga för att hitta rätt leverantör av catering till bröllopet i Stockholm? Maten är en viktig del av bröllopsfesten eftersom det är vid middagsbordet som gästerna tillbringar en stor del av den stora dagen. I Stockholm finns det många duktiga cateringleverantörer med många års erfarenhet av just catering till bröllop. Nedan tipsar vi om några av stadens mest populära alternativ. Förhoppningsvis faller något av dem, er i smaken. Och kom ihåg, konkurrensen är hård så det är viktigt att vara ute i god tid!

Kocken och Grisen

Kocken och Grisen är inte som vilken cateringleverantör som helst, utan de strävar efter att leverera en matupplevelse. Cateringföretaget drivs av personer med flera års erfarenhet som kockar och köksmästare på välrenommerade restauranger.

Cateringföretaget har lagat mat till hundratals bröllop och är en av de största leverantörerna av matupplevelser i Roslagen. De följer själva alltid med på uppdragen och levererar, grillar och serverar maten för att få chansen att möta dig som kund. Med hjälp av Kocken och Grisen kan bröllopsmiddagen inte bli annat än en succé!

Läs mer om och boka Kocken och Grisen »

Kocken och Grisen strävar efter att leverera en matupplevelse på ert bröllop

Carotte Catering

Carotte Catering är en av Sveriges största cateringleverantörer med över 40 år i branschen. Förstklassiga råvaror som noggrant valts ut är grunden för den catering som Carotte erbjuder. Dessutom anpassas alltid valet av råvaror efter säsong för att värna om miljön.

När ni tar hjälp av Carotte till ert bröllop får ni maten levererad dit ni önskar och hjälp med disken efteråt. Den här cateringfirman erbjuder även ett flertal kringtjänster såsom bland annat kvalitetssäkrad serveringspersonal, bartender, alkoholhaltiga drycker med tillstånd, glas, porslin och bestick. Hos Carotte finns allt under samma tak för att underlätta inför er stora dag.

Läs mer om och boka Carotte Catering »

Libanesisk Catering

Om du och din partner önskar en god bröllopsmiddag med fräscha smaker från Libanon kan Libanesisk Catering vara cateringfirman för dig. Libanesisk Catering levererar de bästa rätterna som östra Medelhavet har att erbjuda. Välj fritt bland de färdiga menyerna eller beställ den omtyckta bröllopsmenyn som Libanesisk Caterings duktiga kockar skräddarsyr utifrån dina önskemål.

Libanesisk Catering erbjuder inte bara god mat utan också skicklig och erfaren serveringspersonal som gärna berättar mer om de libanesiska rätterna som serveras under bröllopet. De tillhandahåller även porslin, bestick och glas för att du inte ska behöva vända dig till flera olika leverantörer.

Läs mer om och boka Libanesisk Catering »

Libanesisk Catering ordnar en god bröllopsmiddag med fräscha smaker från Libanon

Amore Catering

Om du och din partner letar efter en prisvärd cateringleverantör som tillagar mat med stor kärlek så är det familjedrivna företaget Amore Catering ett utmärkt alternativ.  Amore Catering brinner för det italienska köket samt närproducerad och ekologisk mat.

Cateringleverantören levererar ett brett utbud av färdiga menyer att välja bland och är experter på bufféer. Amore lägger ner sin själ i varje rätt och dess presentation och deras vegetariska och veganska rätter är inga undantag. De erbjuder dessutom en helhetslösning och kan därför även ansvara för personalen till ert bröllop.

Läs mer om och boka Amore Catering »

Stockholm Catering

Stockholm Catering är ett familjeföretag med hjärta. Kärleken till maten, att hitta säsongens bästa råvaror och att tillaga och presentera dem på bästa möjliga sätt är det som driver leverantören. Utöver maten hjälper Stockholm Catering gärna till med duktig personal, dukning och allt annat som kan tänkas behövas under den stora dagen.

Stockholm Catering erbjuder olika upplägg när det kommer till bröllop. De kan leverera trevliga snittar till förminglet, en trerättersmiddag med klassisk sittande bordsservering, buffé eller fantastiska grillmenyer. Eftersom inget bröllop är det andra likt låter cateringleverantören er provsmaka maten till bröllopet innan ni beställer den.

Läs mer om och boka Stockholm Catering »

Stockholm Catering är ett familjeföretag med hjärta som lagar mat till ert bröllop

Cicada Catering

Som ett etablerat cateringföretag har Cicada Catering den erfarenhet och kompetens som krävs för att skapa den perfekta matupplevelsen på ert bröllop. Låt dem ta hand om mat och dryck så att ni kan fokusera på andra viktiga detaljer inför den stora dagen.

Oavsett om det handlar om aptitretande snittar och plockmat till fördrinken, en magnifik buffé, specialkomponerade trerättersmenyer, eller late night-snacks så ser Cicada till så att maten uppfyller era förväntningar. All mat kan kombineras efter era önskemål och smaker.

Cicada är vana vid att anpassa catering utifrån olika preferenser och kan därför erbjuda en rad olika vällagade alternativ för allergiker, vegetarianer och veganer.

Läs mer om och boka Cicada Catering »

Servera bröllopsgästerna aptitretande snittar och plockmat till fördrinken

Westers Catering

Låt Westers Catering förgylla er stora dag med riktigt god mat. Westers har över 30 års erfarenhet av att leverera catering till bröllop och lyfta fram smaker och serveringssätt som matchar brudparets önskemål. De ansvarar för genomförandet på plats med personal och kan även erbjuda porslin till middagen.

Tillsammans med er tar de fram en skräddarsydd meny som tillagas med råvaror efter säsong. Westers har som mål att bli en klimatneutral cateringfirma och lägger därför stor vikt vid det som är hållbart, ekologiskt, veganskt och vegetariskt.

Läs mer om och boka Westers Catering »

Dolce Catering

Med hjälp av Dolce Catering kan ni se till att ert bröllop blir en minnesvärd dag. Genom att erbjuda en skräddarsydd meny inspirerad av det italienska köket kan ni tillsammans med cateringleverantören skapa en personlig upplevelse som era bröllopsgäster sent kommer att glömma.

Dolce tillagar mat med passion och färska råvaror och alltid enligt de gamla traditionella recepten. Rätterna är en blandning av välkända rätter och nya smakupplevelser. Som cateringleverantör lägger Dolce inte bara fokus på att leverera högsta kvalitet på smaken, utan även presentationen.

Läs mer om och boka Dolce Catering »

Italiensk mat förgyller vilken bröllopsmiddag som helst

Fifis Catering

Fifis Catering har lång erfarenhet inom catering för bröllop hjälper gärna att se till så att ni och era bröllopsgäster får en speciell upplevelse. För att göra dagen så speciell som möjligt skräddarsyr de alltid maten utifrån era önskemål.

Kockarna och kallskänkorna på Fifis Catering lagar all mat med en särskild känsla och noggrannhet vilket gör att smakerna alltid sitter där de ska. Cateringleverantören arbetar ständigt med att förfina konceptet som bygger på catering med fantastiskt goda maträtter och hög service.

Läs mer om och boka Fifis Catering »

Kom ihåg att boka catering till bröllopet i Stockholm i tid. Det är många som vill ha hjälp med maten till bröllopsmiddagen vilket innebär att konkurrensen är hård. När ni är ute i god tid blir det lättare för den valda cateringleverantören att skräddarsy maten och uppfylla era önskemål inför den stora dagen.

Vi hoppas att ni hittar den perfekta matchen, det vill säga rätt cateringleverantör, för just ert bröllop!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält