Ett företagsevent i Stockholm kan se ut på många olika sätt och fylla många olika funktioner. Det kan till exempel handla om en teambuilding, kickoff, konferens, lansering, nyöppning eller ett kundevent. Den här typen av event kan med andra ord röra sig om både interna och externa evenemang. Kanske har du redan den perfekta aktiviteten i åtanke och nu saknas bara den perfekta lokalen för ditt företagsevent? Lugn bara lugn! Det är här vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig att hitta rätt plats för ditt event.

M/S Molly

Här är den perfekta lokalen för dig som vill styra upp ett företagsevent i Stockholm med närhet till vattnet. Du får dessutom stadens vackraste utsikt på köpet! M/S Molly ligger vid kajen på Strandvägen och har ljusinsläpp från hela tre väderstreck vilket gör något speciellt med atmosfären.

Vad sägs om att koppla av i M/S Mollys nybyggda spa-tunna och bastu eller avnjuta en god middag ute till sjöss? Kocken ombord är en välkänd Nobelkock som minst sagt vet hur man komponerar olika smaker. God mat och dryck är därför en central del av alla event ombord på båten.

På M/S Molly kan du anordna företagsevent i form av allt från konferens till kickoff och kundevent. I lokalen finns en bland annat en 55-tums TV-skärm, trådlöst wifi och ljud- och ljussystem. Allt för att ditt event ska bli så framgångsrikt som möjligt!

M/S Molly har plats för 28 sittande deltagare och 45 stående.

Läs mer om och boka M/S Molly »

Uppdukat bord för företagsevent på båten M/S Molly

SPACE / WoW

I Space i centrala Stockholm ligger den häftiga och annorlunda konferenslokalen WoW. Wow är en lokal med mycket ljusinsläpp tack vare lokalens panoramafönster och utsikt över Stockholm city.

Lokalen har gott om plats och är utrustad med LED-skärmar, whiteboard och rumsavdelare. Med hjälp av ett tyngdraperi kan du enkelt skärma av delar av rummet om du vill dela upp det i mindre sektioner.

Bredvid konferensrummet ligger Creative Corner, ännu ett konferensrum och Spaces tre studios för podcastinspelning, broadcasting och fotografering. Här finns också Panorama där medarbetarna kan avnjuta en lunch eller fika. För större företagsevent kan du hyra hela våningsplanet exklusivt.

WoW har plats för 40 sittande deltagare och 70 stående.

Läs mer om och boka Wow hos Space »

Luftig och ljus konferenslokal med stora fönster

Youseum

I Mall of Scandinavia hittar du Youseum, en 800 kvadratmeter stor lokal med 15 lekfullt designade rum. Rummen har designats för att boosta besökarnas kreativitet och för att de ska ha det roligt, både bakom och framför kameran. Det här gör Youseum till en häftig plats för ditt nästa företagsevent, eller varför inte fotografering?

I mitten av lokalen finns rivieran som består av en bar och ett stort bollhav. Den här öppna ytan är som gjord för olika typer av event med fokus på networking tack vare de stora mingelytorna. Oavsett vad så är Youseum ett självklart val för dig som vill skapa ett lekfullt och unikt event för företaget!

När du hyr Youseum exklusivt får du tillgång till alla rum i den färgglada eventlokalen. En stor fördel med den här lokalen är att företaget kan ta med egen mat och dryck.

Youseum har plats för 50 sittande deltagare och 100 stående.

Läs mer om och boka Youseum »

Den stora ytan Rivieran som passar utmärkt för mingel

Bonniers Konsthall / Café

Caféet i Bonniers Konsthall är ett perfekt utrymme för företagsluncher- och middagar. Här finns all teknik som kan tänkas behövas för eventet, bland annat wifi, ljussystem, högtalare, handmickar och trådlösa headmics.

Lokalens anpassningsbara yta kan delvis möbleras om för att även passa stående mingel. I caféet kan företagets anställda, kunder eller andra evenemangsdeltagare ta del av all från kaffe och fika till bufféer och trerättersmiddag.

Konsthallen ligger mitt i Stockholm och passar för både stora och små företagsevent. Om du vill anordna en större tillställning kan du även hyra Biblioteket och Entrén.

Caféet har plats för 52 sittande deltagare och 60 stående.

Läs mer om och boka Bonniers Konsthalls café »

Ljust och smakfullt café på Bonniers Konsthall

Klubbarnas Klubb

På norra Djurgården precis intill det glittrande vattnet hittar du Klubbarnas Hus. Klubbarnas Hus är en charmig och personlig lokal som passar det lite mer intima företagseventet i form av till exempel en middag med de anställda eller konferens.

Den här lokalen har ett beredningskök och bar där personalen kan bjuda på olika typer av måltider anpassade efter eventet. Klubbarnas Hus är även utrustat med bord, stolar, glas, porslin, full AV-utrustning, whiteboard och wifi.

Klubbarnas Hus har plats för 70 sittande deltagare och 90 stående.

Läs mer om och boka Klubbarnas Hus »

Dieselverkstaden / Lamberts Hörna

I byggnaden Dieselverkstaden, endast 10 minuter från Slussen, ligger Lamberts Hörna. Den här anpassningsbara lokalen är fullt utrustad och är ett bra alternativ för företagets kommande kickoff, utställning eller produktlansering. Lamberts Hörna är en ljus lokal med fint ljusinsläpp från de industriella fönstrena, högt i tak och vackert trägolv.

Lokalen kommer med utrustning i form av en mindre scen, mikrofon, projektor och ett pentry. Det går med andra ord bra om företaget vill ta med egen mat och dryck till eventet.

Lamberts Hörna har plats för 75 sittande deltagare och 150 stående.

Läs mer och om boka Lamberts Hörna i Dieselverkstaden »

Ljus och luftig eventlokal med trägolv och stora fönster

Pop Story / Glashuset

Vad sägs om att bjuda in företagets medarbetare eller partners till ett häftigt event i en trevlig miljö? Inspiration till lokalens inredning är hämtat från populärkulturen från 70- och 80-talen och dess färger, former och mönster.

Glashuset är en perfekt plats att mingla på och här kan företagseventets deltagare inspireras av mat, dryck, design, musik och konst. I restaurangen serveras svenska klassiker. Lokalen har även en bar och tillhörande scen.

Glashuset har plats för 82 sittande besökare och 150 stående.

Läs mer om och boka Pop Story’s Glashuset »

Baren i Glashuset med minglande människor

7A Strandvägen / Festvåning

På 7A Strandvägen kan företaget bjuda in till ett event med fantastisk utsikt, hög service och skickliga kockar. Strandvägen lägger stor vikt på mat och dryck och samarbetar med välkända kockar som anpassar menyn efter säsongens råvaror. Sätt ihop egna mat- och dryckespaket eller välj bland färdiga buffémenyer.

I festvåningen kan du anordna århundradets fest eller möte med en privat känsla och exklusivitet. Salongerna är anpassningsbara och passar alla typer av event. Med lokalen kommer Strandvägens certifierade mötesrådgivare och koordinatorer som hjälper dig hela vägen för att ditt företagsevent ska bli så bra som möjligt.

Festvåningen har plats för 90 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka festvåningen på 7A Strandvägen »

Pampig festvåning för företagseventet i Stockholm

KONTRÄR

KONTRÄR är en nybyggd och modern teaterlokal som lämpar sig för många olika typer av företagsevenemang. Lokalen ligger centralt i Stockholm, nära Medborgarplatsen.

Teaterlokalens interiör har en häftig design och välkomnande atmosfär. Inomhusmiljön har även utformats med fokus på komfort och funktionalitet.

Scenen på KONTRÄR har ett professionellt ljud- och ljussystem och mikrofon. Lokalen är även utrustad med wifi, projektor och loger. I teaterlokalen finns också en bar där företaget kan servera eventets deltagare egen medhavd dryck. Om så önskas kan mingelmat serveras i loungen.

Teaterlokalen har plats för 100 sittande deltagare och lika många stående.

Läs mer om och boka KONTRÄR »

Debaser Strand / Bar Brooklyn

Bar Brooklyn är en KRAV-certifierad restaurang och bar. Här kan du bland annat äta KRAV-märkt nötkött, MSC-fisk, svensk kyckling och sippa på ekologiskt vin eller öl.

I lokalen finns en scen för liveframträdanden, en liten loge för artister, projektor, filmduk, DJ-anläggning och ett shuffleboard. Under vår och sommar kan du och företagets anställda njuta av barens uteservering med eftermiddags- och tidig kvällssol.

Lokalen kan med fördel abonneras för företagets kommande fest eller releaseparty.

Bar Brooklyn har plats för 100 sittande deltagare och 250 stående.

Läs mer om och boka Bar Brooklyn »

Den stilrena baren med inredning i dova färger

Festvåning Usine Caféet

Festvåningen Caféet på Södermalmsallén är en lokal med öppen planlösning, stora fönster och högt i tak. Lokalens moderna och stilrena inredningen är unik och har till och med prisbelönts av World Interiors News.

Om du vill hyra den här festvåningen till ditt företagsevent i Stockholm ingår, förutom exklusivitet till lokalen, bland annat festkoordinator, serveringspersonal, bemannad bar miljöbelysning och standard ljussystem. Mot en tilläggskostnad kan företaget även få tillgång till projektor och mikrofon.

Festvåning Usine Caféet har plats för 110 sittande deltagare och 150 stående.

Läs mer om och boka festvåningen Caféet »

Eventlokal dekorerad med ballonger

Generator Stockholm - Hilma

Om du letar efter en kreativ och färgsprakande lokal för ditt företagsevent i Stockholm är Restaurang & Bar Hilma ett utmärkt alternativ. Hilma kan bokas exklusivt alla dagar i veckan och fungerar bra för kickoff såväl som mingel eller fest.

Den här lokalen är utrustad med allt som kan tänkas behöva för ett lyckat företagsevent. Här finns bland annat en scen, ett DJ-bås och ljus- och ljudanläggning.

Personalen är lyhörd och anpassar gärna mat och dryck efter ditt företags önskemål.

Hilma har plats för 120 sittande deltagare och 200 stående.

Läs mer om och boka Hilma »

En tom bar på Hilma

Westmanska Palatset / Bryggarkungen

Om det företagsevent du planerar hade gynnats av en lokal med bra akustik kan Westmanska Palatsets hörsal Bryggarkungen vara ett bra alternativ. I den här lokalen väljer många till och med att strunta i mikrofonen, så bra är akustiken!

Bryggarkungen är en modern och förstklassig möteslokal i historisk miljö som fungerar för alla typer av event. Lokalen har högt i tak och stora fönster vilket ger en luftig känsla.

Under samma tak finns Westmanska Palatset egna restaurang som kan erbjuda företagseventets besökare fika, lunch och middag.

Bryggarkungen har plats för 140 sittande deltagare.

Läs mer om och boka Bryggarkungen på Westmanska Palatset »

Ljus och modern möteslokal för företagseventet i Stockholm

7A Posthuset / Palmsalen

Palmsalen i 7A Posthuset är en pampig lokal med högt i tak. Tack vare det glastak som täcker hela lokalen badar Palmsalen i ljus. Den här häftiga salen är perfekt för större företagsevent som utställningar, konferenser eller kundmöten. Den är även mycket foto- och instagramvänlig ifall företaget planerar ett event för influencers!

I eventlokalen finns all teknisk utrustning som företaget kan tänkas behöva. Här finns bland annat en stor LED-skärm, scen, scenljus, handmikrofon, headset, högtalarsystem och scenljus.

Palmsalen har plats för 168 sittande deltagare och 300 stående.

Läs mer om och boka Palmsalen i 7A Posthuset »

Den ljusa Palmsalen med heltäckande glastak

Central Padel Nordic

Central Padel Nordic är den perfekta lokalen om ditt företag planerar en svettig teambuildingaktivitet i form av en padelturnering. Låt de anställda tävla mot varandra eller bjud in kunder och styr upp ett trevligt kundevent.

Den här härliga utomhusanläggningen är Sveriges största, ligger i centrala Stockholm och har gott om parkeringsmöjligheter. Förutom att spela padel kan du och de andra deltagarna även njuta av god mat och dryck i anläggningens restaurang.

Central Padel Nordic är ja-sägare av rang och tycker inte att någon idé är för dum. Var därför inte rädd för att tänka utanför boxen när det kommer till utformningen av ditt företagsevent. Personalen på plats kommer med största sannolikhet ta sig an utmaningen!

Central Padel Nordic har plats för 200 sittande deltagare och 350 stående.

Läs mer om och boka Central Padel Nordic »

Brygghuset / Bryggarsalen

Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning och Brygghusets största lokal. Den unika salen har nästan åtta meter i takhöjd och återkommande inslag av marmor, kakel, ek, sammet och mässing. Salen har plats för en 6x4 meter stor scen och tillgång till avancerad ljud- och ljusanläggning samt trådlösa mikrofoner.

I Bryggarsalen möter sekelskiftesarkitektur modern teknologi vilket gör den här lokalen till ett spännande alternativ för ditt företagsevent i Stockholm. Den flexibla lokalen erbjuder det där lilla extra för att din tillställning ska bli oförglömlig. Oavsett om det gäller teambuilding, ett möte, en konferens eller en fest.

Bryggarsalen har plats för 220 sittande deltagare och 360 stående.

Läs mer om och boka Bryggarsalen på Brygghuset »

Den miljömärkta Bryggarsalen med uppradade stolar

Konferens och Möten Folkungagatan 90

Innanför den pampiga entrén på Folkungagatan 90 hittar ni den den här unika konferenslokalen som är en över 150 år gammal kyrka som smakfullt har renoverats. Idag är lokalen toppmodern och har en läktare som fungerar utmärkt för eventets utställning eller mingel.

Konferenslokalen är utrustad med projektorer, motordriven filmduk, handmikrofoner och scenbelysning. Ställets egna kockar lagar frukostmackor, fikabröd och lunch åt företagseventets deltagare.

Konferenslokalen har plats för 310 sittande deltagare.

Läs mer om och boka Konferens och Möten Folkungagatan 90 »

Den unika konferenslokalen i den gamla kyrkan

Nalen Stora Salen

Nalen har flera vackra salar och rum och Stora salen är den största lokalen i byggnaden. Stora Salen är en palatsliknande sal med 12 meter i takhöjd och anrika guldpelare.

Lokalen används för alla möjliga typer av företagsevent och passar förslagsvis för en stor middag med företagets anställda, kunder eller partners. Nalen Restaurang tillagar mat från grunden i det svanenmärkta köket.

När du bokar Stora Salen så ingår ljudanläggning med trådlösa system, headset, handmickar, belysning, scenljus och projektor. I priset ingår dessutom en ljudtekniker som ser till så att tekniken fungerar som den ska under hela företagseventet.

Stora Salen har plats för 320 sittande deltagare och 600 stående.

Läs mer om och boka Nalen Stora Salen »

Den pampiga Stora Salen på Nalen med sammetsgardiner

Förhoppningsvis har du redan fallit pladask för något av ovanstående lokaler. Om du mot förmodan fortfarande är på jakt efter rätt ställe för ditt kommande företagsevent i Stockholm har vi samlat massa fler trevliga lokaler på vår hemsida.

Vi hoppas att eventet bidrar till goda resultat för företaget, oavsett om målet är att knyta nya affärskontakter eller stärka sammanhållningen bland de anställda. Stort lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält