Konceptet för en lyckad kick off i Malmö består av god mat och dryck, gott sällskap och roliga aktiviteter. Planera in en hel- eller halvdag där företagets medarbetare får chans att lära känna varandra bättre utanför arbetsplatsen. Samtidigt som de har roligt och umgås kan ledningen också samordna teamet och förbereda dem inför ett nytt, kommande projekt.

Utmaningarnas Hus / Kreativiteten

På Utmaningarnas Hus kan du och ditt företag ha en fulländad kick off. Här kan ni kombinera nytta med nöje, det vill säga en konferens med roliga aktiviteter.

Börja dagen med ett möte i konferensrummet Kreativiteten eller någon annan av byggnadens fina konferenslokaler. Gå sedan vidare till Utmaningarnas Hus unika och roliga aktiviteter. Här finns det så många som 38 olika rum och respektive rum har sedan varsin utmaning för dig och ditt gäng.

Utmaningarnas Hus är med andra ord den perfekta platsen för din kick off i Malmö!

Motivationen har plats för 10 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Kreativiteten på Utmaningarnas Hus »

Kombinera konferens och roliga aktiviteter på Utmaningarnas Hus

Replay

För den tävlingsinriktade gruppen kollegor kan Replay vara bästa tänkbara ställe att gå till på en kick off i Malmö. I den här stora lokalen finns det massor med roliga spel som står på replay vilket innebär att ingen behöver stoppa in pengar för att kunna spela.

Här finns bland annat spel som airhockey, flipperspel, arkadspel, bilspel, dansmaskin och skjutspel. I lokalen finns även en kiosk med dryck och godis till försäljning.

Replay har plats för 30 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Replay »

The Hook minigolf

Vill du anordna en lekfull kick off med minigolf? Om svaret är ja är The Hook rätt plats för dig och ditt företag!

Abonnera The Hook för att spela minigolf på en självlysande minigolfbana. I den här lokalen finns förutom 15 minigolfbanor också en bar där ni kan ta något gott att dricka.

The Hook har plats för 40 sittande gäster och 50 stående.

Läs mer om och boka minigolf på The Hook »

Spela minigolf med kollegorna på kick offen

Gokartcity

Ta med kollegorna på en fartfylld kick off till Gokartcity. Här finns en inomhusbana för gokart där du och dina medarbetare kan tävla om vem som är företagets racingstjärna.

Det finns även möjlighet att boka till middag för att sällskapet ska kunna varva ner efter den intensiva aktiviteten med en god måltid. Den här kick offen kommer att gå till historien!

Läs mer om och boka Gokartcity »

Malmö Arena Hotel / Skybar

En kick off behöver inte alltid innefatta svettiga tävlingar och lekar. En del team föredrar en lugnare tillställning där de kan sitta ned, prata, planera och umgås i lugn och ro.

Om du bokar Skybaren till dig och dina medarbetare kan ni göra precis det, 85 meter över havet till och med! Baren har panoramafönster som sträcker sig från golv till tak med en oslagbar 360 graders utsikt över Malmö och Öresundsbron.

Under tiden som ni konfererar och umgås kan ni njuta av goda pizzor och drinkar.

Skybar har plats för 60 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Skybar på Malmö Arena Hotel »

Ät och drick gott med fin utsikt på Skybar

The Alley

På The Alley i Malmö behöver du och dina medarbetare slå era kloka huvuden ihop för att hitta svar på olika mysterier, något ni gör genom att tillsammans lösa kluriga utmaningar och gåtor.

Ta med kollegorna hit på en riktigt rolig och utmanande kick off där samarbetet i gruppen blir avgörande. Det här är en utmärkt övning för teambuilding och kommer garanterat att uppskattas!

Läs mer om och boka The Alley »

Sky High Meetings - Turning Torso / Sky Bar

Sky High Meetings ger dig och ditt företag möjligheten att anordna en kombinerad kick off med konferens och barhäng på 179 meters höjd.

Här kan ni först prata igenom viktiga saker som rör verksamheten i någon av de fina mötesrummen som är utrustade med all tänkbar modern konferensteknik. Sedan kan teamet avsluta dagen med en god drink i den unikt inredda Sky Bar.

Sky Bar har plats för 80 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Sky High Meetings Sky Bar i Turning Torso »

Fin utsikt på 179 meters höjd från Skybaren i Turning Torso

Shotluckan Malmö

För ett festligt avslut på en dag full med kickoff-aktiviteter kan du ta med kollegorna till Shotluckans lekfulla eventlokal i Malmö. Du kan boka hela lokalen med allt från bardisk till egna bartenders.

Här kan företagets medarbetare testa olika drinkar och shots, äta snacks, spela beerpong och umgås med varandra i lugn och ro utan att behöva trängas med andra.

Shotluckan har plats för 150 sittande gäster och 50 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan Malmö »

1910 Event / Foodhall

Foodhall är en utmärkt mötesplats för folk att umgås på och perfekt för företaget som planerar att hålla en presentation i samband med gruppens kick off. Foodhall har nämligen ett scenpodie och ett bra ljudsystem.

I lokalen finns även TV-skärmar och en bar där företagets medarbetare kan mingla efter presentationen och umgås med varandra. Personalen på plats står för mat och dryck.

Foodhall har plats för 150 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Foodhall »

Malmö Sportbar

Malmö Sportbar är den perfekta platsen för en kick off för det sportintresserade gänget. Här kan ni kombinera nytta med nöje. Inled kick offen med ett möte eller konferens där ni går igenom kommande projekt.

När ni är klara kan ni sedan spela biljard, shuffleboard, backgammon eller något annat roligt spel eller titta på en spännande match på någon av sportbaren många skärmar.

På Malmö Sportbar serveras hemlagad mat. Här kan du och ditt sällskap avnjuta allt från en trerättersmåltid till à la carte och en skräddarsydd meny.

Malmö Sportbar har plats för 180 sittande gäster och 220 stående.

Läs mer om och boka Malmö Sportbar »

Anordna kick off på Malmö Sportbar och spela shuffleboard

Babel

Babel är en flexibel lokal för företagsevent i Malmö och fungerar utmärkt för företaget som har storslagna planer för kommande kick off. Den vackra tegelkyrkan är fullt utrustad med senaste tekniken inom ljud, ljus och bild vilket innebär att möjligheterna är oändliga.

Vill företaget till exempel ordna en filmvisning, ett scenframträdande eller en konferens med efterföljande mingel? I Babel är allt möjligt!

På plats finns dessutom duktig personal med mycket erfarenhet inom nöjesbranschen.

Babel har plats för 170 sittande och 500 stående.

Läs mer om och boka Babel »

Mat & Vin Slottsparken

På Vin & Mat kan du anordna en kick off där företagets ledning har möjlighet att förmedla nya målsättningar samtidigt som medarbetarna får laga mat.

Det går givetvis att dela upp det och börja med en konferens och därefter övergå till en matlagningsaktivitet tillsammans med några av Sveriges bästa kockar. Mat & Vin i Malmö erbjuder även vinprovning för det vinintresserade gänget.

Hur trevligt låter inte det?

Läs mer om och boka Mat & Vin Slottsparken » '

Kick off på Mat & Vin med matlagningskurs

Boulebar Drottningtorget

Samla kollegorna på Boulebar Drottningtorget i Malmö för en trevlig boulematch. Boulebaren ligger i ett gammalt ridhus från 1800-talet och erbjuder en avslappnad parkmiljö, fast inomhus.

Boulespelandet går utmärkt att kombinera med franska snacks, apéritifs, brunch, bubbel eller en fransk middag. Boka in din kick off här på en gång!

Läs mer om och boka Boulebar Drottningtorget »

En kick off kan se ut på en mängd olika sätt och det finns massor med saker att göra i Malmö. Det är därför upp till varje företag att anpassa upplägget utifrån de egna medarbetarna.

Bör företagets kick off i Malmö kombinera konferens med roliga aktiviteter, ett trevligt event eller en lugn middag med god mat och dryck? Oavsett vad du bestämmer dig för att styra upp så är vi övertygade om att det kommer bli bra. Stort lycka till med din kick off och dina kickoff-aktiviteter i Malmö!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält