Samla kollegorna och njut av en trevlig after work i Göteborg. En del av charmen med AWs är i många fall det spontana, men ibland kan en välplanerad after work vara precis det ni på företaget behöver. Ett uppstyrt event gör det lättare för folk att planera i förväg vilket ökar chanserna för att så många som möjligt ska kunna delta. Vi listar några bra alternativ på charmiga ställen där ni kan anordna er nästa AW i Göteborg.

Göteborg är en stad full av charmiga ställen för AWs så hur ska du veta vilket av alla du ska välja? Nedan har vi sammanställt en lista med några tips på trevliga restauranger och andra typer av lokaler som passar utmärkt för after works.

Hållplats 103

Hållplats 103 ligger i Majorna i Göteborg och är en mindre restaurang och vinbar. Menyn är fri från gluten, laktos och socker och vinerna är väl utvalda från Sydafrika men det finns också lokala alkoholfria alternativ för den som föredrar det.

Det här trevliga stället erbjuder en mysig atmosfär och en stor uteservering. Här kan kollegorna spela brädspel och njuta av den hemtrevliga miljön.

Hållplats har plats för 20 sittande gäster och 40 stående.

Läs mer om och boka Hållplats 103 »

Biljardpalatset / Chambre Separée

Letar du efter en avslappnad och lekfull miljö för nästa after work med kollegorna? Om svaret är ja kan Biljardpalatsets Chambre Separée vara rätt plats.

Biljardpalatsets restaurang är ett brasserie där det erbjuds vällagad mat och fantastisk dryck. Här kan en middag med fördel kombineras med roliga spel såsom biljard eller shuffleboard.

Lokalen ligger dessutom centralt, mitt i Göteborg med alla bekvämligheter runt hörnet.

Chambre separée har plats för 24 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Chambre Separée »

Shuffleboards hos Biljardpalatset

Hard Rock Cafe / Legends Room

Hard Rock Cafe ligger centralt i Göteborg och är en unik mötesplats. Legends Room är ett av restaurangens avskilda rum som passar utmärkt för after works. Här finns möjligheten att beställa middag från á la carte, någon av restaurangens bufféer eller skapa en egen meny tillsammans med köket.

I rummet står en musikanläggning redo ifall någon av kollegorna vill styra lite skön musik och två våningar upp går det att spela Shuffleboard.

Legends Room har plats för 26 sittande gäster och 30 stående.

Läs mer om och boka Legends Room »

Bord med välkomstdrinkar i Legends Room

Sociale / Vinbaren

Vinbaren hos restaurangen Sociale i Hovås är mysig plats att anordna en mer intim after work på. Eventlokalen är snygg och välinredd och bjuder på en trevlig atmosfär. Lokalen har dessutom en separat ingång för en avskild känsla.

I vinbaren kan du och dina kollegor njuta av klassisk god mat och ett brett sortiment av goda viner importerade från hela världen. En av fördelarna med restaurangen är att ligger i mycket nära anslutning till busshållplatsen vilket gör det enkelt att ta er till och från Göteborg city.

Vinbaren har plats för 30 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Vinbaren »

Restaurangen Sociales vinbar med uppdukade bord

Shotluckan Göteborg / Innerummet

För dig som letar efter en festlig lokal för nästa after work kan Innerummet på Shotluckan vara rätt ställe. Innerummet är en privat och lekfull barlokal med egen bar, bartender, en specialmeny av dryck och beerpong-bord.

Lokalen hyrs ut under Shotluckans ordinarie öppettider men då eventlokalen är privat har övriga gäster inte tillgång till festrummet vilket gör att dina kollegor kan mingla ostört.

Innerummet har plats för 30 sittande gäster och 50 stående.

Läs mer om och boka Innerummet »

Beach Center / Beach Cuisine Beach Bar

På Beach Cuisine Beach Bar kan kollegorna kombinera sport, mat och nöje. Här kan ni njuta av mat från barmenyn och något gott att dricka innan eller efter en spännande beachvolleymatch.

Varje fredag anordnar baren after works med en enklare buffé för bara 49 kronor. Ett sådant specialerbjudande kan ni bara inte tacka nej till! Ta med dina kollegor till Beach Cuisine Beach Bar för en härlig miljö mitt i Beach Center.

Beach Cuisine Beach Bar har plats för 36 sittande gäster och 100 stående.

Läs mer om och boka Beach Cuisine Beach Bar »

Baren på Beach Cuisine Beach Bar

MellanRummet

En AW på en trendig restaurang i centrala Göteborg kan väl aldrig bli fel? MellanRummet är en perfekt restaurang och eventlokal med uteservering för after works.

Här kan du och dina kollegor njuta av goda drinkar, mellanstora rätter, ostron, charkbricka eller en lyxig svamptoast. Den trevliga atmosfären kommer få kollegorna att aldrig vilja gå hem!

MellanRummet har plats för 40 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka MellanRummet »

Backyard / Chambre Separée

Rollin Bistros Backyards mysiga Chambre Separée ger dig och dina kollegor möjligheten att njuta av en avskild after work samtidigt som ni kan ta del av stämningen i övriga restaurangen. Det här trevliga stället ligger i hjärtat av Gamlestaden i Göteborg.

Maten som tillagas i restaurangens öppna kök är street food med smaker från Asien och USA och ett stort fokus ligger på lokala råvaror. Hur smarrigt låter inte det?

Chambre Separée har plats för 50 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Chambre Separée »

Rollin Bistros Backyard i rött tegel från utsidan

Beach Center / Beach Cuisine Restaurang

Om du vill kunna drömma dig bort till varmare breddgrader tillsammans med dina kollegor är Beach Cuisine Restaurang rätt plats för er.

Restaurangens meny strävar nämligen efter att påminna gästerna om ett minne från ett favoritresmål så här erbjuds rätter som kan beställas vid restauranger längs strandpromenader världen över.

Tillsammans kan du och dina kollegor blunda och drömma er bort till en solig medelhavsstrand. Hur trevligt låter inte det?

Beach Cuisine Restaurang har plats för 50 sittande gäster och 70 stående.

Läs mer om och boka Beach Cuisine Restaurang »

Två stolar och ett bord i Beach Cuisine Restaurang

Flora Workspace / Salongen

Flora Workspace tillhör boutiquehotellet Hotel Flora och ligger centralt vid Grönsakstorget i Göteborg. Salongen är ett ljust och luftigt rum och lokalens största med stora härliga fönster ut mot gatan.

Lokalen kan hyras per halvdag vilket passar utmärkt om du planerar att anordna en AW efter arbetsdagens slut. Här finns möjligheten att lägga till kompletta cateringtjänster samt att övernatta på det tillhörande hotellet.

Precis utanför Flora Workspace finns en parkering och i nära anslutning finns även busshållplats och spårvagn.

Salongen har plats för 50 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka Salongen »

Den ljusa och luftiga Salongen med stora fönster ut mot gatan

Om du inte hittade en lokal som passar er kommande after work i Göteborg bland tipsen ovan kan vi lugna dig genom att säga att vi erbjuder många fler alternativ på Venuu.se. Vi hoppas att du hittar det du söker och önskar dig en trevlig stund tillsammans med kollegorna.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält