Det kan finnas många bra anledningar till att ett företag vill arrangera ett företagsevent i Göteborg. Kanske rör det sig om en teambuilding-aktivitet, en kickoff, ett kundevent eller en produktlansering. För att eventet ska bli så bra som möjligt krävs rätt plats, något som gäller såväl interna som externa evenemang. Nedan har vi samlat några av stadens bästa lokaler för dina företagsaktiviteter i Göteborg.

Restaurang Riccardo / Pastaskolan

Ristorante Riccardo är en autentisk italiensk restaurang i centrala Göteborg. Ett besök här tar med dig på en kulturell resa till Italien. Ta med kollegorna hit på en kickoff för att umgås och lära er att laga egen pasta.

Under kursen serveras handplockade viner och efter matlagningen kan ni avnjuta en trerätters middag i restaurangens mysiga atmosfär.

Pastaskolan har plats för 24 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Riccardos pastaskola »

Lär dig att laga pasta tillsammans med dina kollegor på Restaurang Riccardo

Biljardpalatset & BP Brasserie

Bjud med företagets medarbetare till Biljardpalatset och njut av spel, mat och dryck i en avslappnad atmosfär. I restaurangen har vi en upphöjd plattform, ett mer avskilt utrymme som kan bokas för mindre företagsevent i Göteborg.

Biljardpalatset & BP Brasserie har plats för 24 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Biljardpalatset & BP Brasserie »

Den fina baren på Biljardpalatset i Göteborg passar bra för event

Wine Mechanics / Konferensloft

Wine Mechanics i Göteborg är det första stadsvineriet i Norden. Här finns en unik lokal som passar utmärkt för företagsevent. Lokalen är utrustad med modern teknik och erbjuder en fantastisk utsikt över vineriet samt möjligheten att prova deras egna viner.

Konferensloftet har plats för 25 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Konferensloftet på Wine Mechanics »

Wine Mechanics unika eventlokal med utsikt över det egna vineriet

United Spaces Lindholmen / Arenan

Arenan på United Spaces Lindholmen är en modern, härlig och anpassningsbar lokal som fungerar utmärkt för ditt företagsevent i Göteborg.

Lokalen tillåter sena event vilket innebär att du och dina medarbetare, kunder eller partners kan umgås och ha det trevligt i lugn och ro. I nära anslutning till Arenan finns även United Spaces egna bar där ni kan njuta av något gott att dricka.

Arenan har plats för 50 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Arenan på United Spaces Lindholmen »

I nära anslutning till Arenan finns även United Spaces egna bar

Flora Workspace / Salongen

Salongen är Flora Workspaces största evenemangslokal. Det är ett luftigt och ljust rum med stora fönster som passar perfekt för kundevent, mingel, workshops och produktlanseringar. Flora Workspace är en del av boutiquehotellet Hotel Flora och kan erbjuda komplett catering för ditt företagsevent i Göteborg och övernattning för ditt sällskap.

Salongen har plats för 50 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka salongen på Flora Workspace »

Salongen på Flora Workspace med mycket ljusinsläpp

Sociale / Nedervåningen

Sociale är en restaurang med flera evenemangslokaler. Restaurangens nedervåning har en bar, en loungedel, bowlingbanor och shuffleboards. Den här festlokalen är som gjord för interna företagsevent. Ta med medarbetarna hit på en rolig teambuilding eller kickoff!

Nedervåningen har plats för 60 sittande gäster och 70 stående.

Läs mer om och boka nedervåningen på Sociale »

Brewdog Bar Göteborg

På Brewdog Bar Göteborg kan du arrangera ett unikt företagsevent med fokus på öl. Tillsammans med dina medarbetare eller affärspartners kan ni fördjupa er kunskap om ölvärlden, smaka otroliga ölsorter, fira en framgång eller äta god mat.

Brewdog Bar Göteborg har plats för 70 sittande gäster och 120 stående.

Läs mer om och boka Brewdog Bar Göteborg »

Olivedal Sportbar

Olivedal Sportbar är en modern och mysig restaurang med vällagad mat inspirerad av västkusten och trevliga sällskapsutrymmen. Lokalen är utrustad med ett flertal TV-skärmar vilket gör sportbaren till ett bra alternativ för event med presentationer som många ska kunna ta del av.

Olivedal Sportbar har plats för 100 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Olivedal Sportbar »

Arrangera ett företagsevent i Göteborg på Olivedal Sportbar

Star Karaoke / Hela lokalen

På bästa läget i Göteborg ligger Star Karaoke, en färgglad och avslappnad karaokebar där alla som älskar sång, mat och dryck är välkomna. I den här stora lokalen kan du arrangera teambuilding, kickoff eller ett festligt kundevent med det lilla extra.

Hela lokalen har plats för 100 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka hela lokalen på Star Karaoke »

Arrangera ett festligt kundevent med det lilla extra på Star Karaoke

Sockerbruket Arena

Sockerbruket Arena är en industriell eventlokal med högt i tak och unik atmosfär. Lokalen är utrustad med en scen och ljud- och ljusutrustning och passar olika typer av företagsevent, fester och middagar såväl som fotograferingar och filminspelningar.

Sockerbruket Arena har plats för 130 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka Sockerbruket Arena »

Sockerbruket Arenas industriella festlokal passar utmärkt för företagsevenemanget

Trädgår´n / Uteserveringen

Trädgår´n har en av Göteborgs största uteserveringar. Den ligger mitt i city och erbjuder en fantastisk utsikt över Trädgårdsföreningen och sommarens grönska. Här kan ditt företag arrangera mingel, fester, middagar, spelningar och mycket mer.

För dagar med sämre väder finns det olika tältlösningar, anpassade efter era behov.

Uteserveringen har plats för 200 sittande gäster och 1500 stående.

Läs mer om och boka uteserveringen på Trädgår´n »

Bjud in kollegor, kunder och partners till Trädgår´ns fina uteservering i centrala Göteborg

Röda Sten Konsthall / Katedralen

Om du letar efter en unik eventlokal med mycket karaktär för ditt företagsevent i Göteborg så är Katedralen på Röda Sten Konsthall ett bra alternativ. Lokalen har en takhöjd på 11 meter och fungerar bland annat för fester, middagar och utställningar.

Katedralen har plats för 220 sittande gäster och 250 stående.

Läs mer om och boka Katedralen på Röda Sten Konsthall »

Auktionsverket Kulturarena

I det gamla Auktionsverket i centrala Göteborg finns Auktionsverket Kulturarena. Eventlokalen i sekelskiftesstil passar utmärkt för ditt företagsevent. Här kan allt från enklare mingel till storslagna bankettmiddagar och fester anordnas.

Auktionsverket Kulturarena har plats för 240 sittande gäster och 600 stående.

Läs mer om och boka Auktionsverket Kulturarena »

Ljus och luftig eventlokal för företagsfesten på Auktionsverket

Kungsportshuset

Kungsportshuset erbjuder en unik och inspirerande miljö. Här kan du med fördel anordna mingel, galamiddagar, produktlanseringar, företagsfester och kundevent. Hyr Kungsportshusets vackra lokaler och njut av spännande mat gjord på fantastiska råvaror samtidigt som ni tar del av en spännande middagsshow.

Kungsportshuset har plats för 250 sittande gäster och 500 stående.

Läs mer om och boka Kungsportshuset »

Kungsportshuset erbjuder en unik och inspirerande miljö till ditt företagsevent i Göteborg

Brewhouse / SurrArena

SurrArena är en unik mötesplats som ligger i Kulturfabriken Brewhouse i centrala Göteborg. Eventlokalen är utrustad med en restaurang med fullständiga rättigheter och en cafébar. Personalen på plats tillhandahåller relevant kompetens, teknik, dekor, scenografi och kreativt innehåll för ditt företagsevent.

SurrArena har plats för 250 sittande gäster och 700 stående.

Läs mer om och boka SurrArena i Kulturfabriken Brewhouse »

Skåla i bubbel och mingla med dina medarbetare på ett företagsevent i SurrArena

Bryggeriet

Mitt på Avenyn i Göteborg ligger Bryggeriet, en restaurang och nattklubb med stadens största uteservering. Här finns en stor och nyrenoverad eventlokal som passar utmärkt för större fester eller sittande middagar tillsammans med företaget.

På Bryggeriet finns all teknisk utrustning som kan tänkas behövas och restaurangen erbjuder förbestämda menyval som omsorgsfullt tagits fram.

Bryggeriet har plats för 300 sittande gäster och 600 stående.

Läs mer om och boka Bryggeriet »

Nyrenoverad eventlokal för större fester tillsammans med företaget på Bryggeriet

Kooperativet

Kooperativet är en trendig, unik och industriell eventlokal. Lokalen är över 1200 kvadratmeter stor och passar ypperligt för större företagsevenemang. På Kooperativet kan du och ditt sällskap njuta av fantastisk mat från spännande foodtrucks.

Eventlokalen är utrustad med DJ-bord, en stor scen, ljud, ljus, mikrofon och projektor.

Kooperativet har plats för 500 sittande gäster och 600 stående.

Läs mer om och boka Kooperativet »

Kooperativet är utmärkt för ditt trendiga och unika event i Göteborg

Beach Center

Arrangera nästa kickoff, kundaktivitet eller företagsfest på Beach Center. Här kan ditt sällskap njuta av allt från en spännande beachvolleyturnering till fest med livemusik och en läcker grillbuffé. Allt detta med känslan av att befinna sig på en avlägsen strand med sand mellan tårna.

Beach Center har plats för 500 sittande gäster och 900 stående.

Läs mer om och boka Beach Center »

Arrangera en volleybollturnering på Beach Center på nästa teambuilding eller kickoff

Det finns många häftiga ställen och mycket spännande saker att göra i Göteborg, något som du kan dra nytta av när det kommer till företagets kommande event. De ovan nämnda lokalerna har alla något unikt att erbjuda och förhoppningsvis kan någon av dem vara den rätta platsen för ditt nästa företagsevent i Göteborg. På vår hemsida har vi samlat fler trevliga lokaler.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält