Att planera en möhippa med aktiviteter i Stockholm är ingen lätt match med tanke på att det finns så många olika valmöjligheter. Det är många saker som ska tas med i beräkningen. Den blivande brudens preferenser, gruppens möjlighet att ta sig från en punkt till en annan och budget, för att bara nämna några av dem. För att hjälpa dig och ditt tjejgäng en bit på vägen så har vi samlat några tips nedan på uppskattade aktiviteter för möhippan i eller i närheten av Stockholm.

FLWRS

Vad sägs om att låta den blivande bruden prova på livet som florist för en dag? FLWRS ger kompisgänget möjligheten att binda egna buketter eller hårkransar, en kreativ och rolig aktivitet som passar utmärkt för möhippan.

Ni behöver inte ha några förkunskaper inom området, utan FLWRS leder er genom varje steg. Workshopen tar ungefär 1,5 timme och allt material och all kunskap ingår. Ni får utöver detta även tips på hur man bäst sköter sina snittblommor för maximal livslängd.

Aktiviteten sker antingen i FLWRS studio i Nacka eller på plats hos er om ni föredrar det. Om tjejgänget vill ta med egen dryck och snacks till studion så går det utmärkt.

Läs mer om och boka en workshop hos FLWRS »

Arrangera en möhippa på FLWRS och låt bruden vara florist för en dag

Solve a mystery

Letar ni efter något annorlunda och unikt att göra på möhippan i Stockholm? Om svaret är ja borde ni prova på en jakt på ett mysterium som baserats på ett verkligt brott.

Alla mysterier äger rum utomhus och är privata gruppaktiviteter. För att börja spela behöver sällskapet gå till en upphämtningsplats, en kort promenad från startpunkten, för att hämta det valda mysteriet. Ni bestämmer sedan själva när ni är redo att börja spelet från den startpunkt som anges på kuvertet.

Om alkohol förväntas förekomma under möhippan rekommenderar vi er att vänta tills den här aktiviteten är avklarad. För att ni ska lyckas lösa ert mysterium krävs nämligen fullt fokus och skarpt tänkande.

Läs mer om och boka ett mysterium hos Solve a mystery »

Eataly

Överraska den blivande bruden med en matlagningskurs hos Eataly. Förutom att det är roligt att laga mat tillsammans med tjejkompisarna så kan matlagningskursen även stärka bandet inom gruppen. Under kursen får ert sällskap möjligheten att arbeta tillsammans i ett privat rum för en intim upplevelse.

Eataly har många olika populära matlagningskurser att välja mellan. Ni kan bland annat boka in er på en kurs där ni får hjälp av experter att göra pizza eller pasta från grunden, på ett äkta italiensk sätt.

Ni kan även boka in er på en vinprovning med italienska viner eller varför inte en cocktail class där en bartender lär er att göra några riktigt goda drinkar?

Läs mer om och boka en matlagningskurs hos Eataly »

Eataly erbjuder många olika populära matlagningskurser att välja mellan

Wasahof

Ta med den blivande bruden på en vinprovning i Wasahofs 120-åriga vinkällare i Vasastan. Wasahof erbjuder vinprovningar som går bra att boka för privata sällskap och de leds av en kunnig sommelier.

På ett avslappnat sätt guidar Wasahofs dryckesexpert genom dryckernas historia, tillverkning och olika typer. Efter en diskussion om mat och dryck i kombination kan ni fortsätta dagen med en trevlig måltid i Wasahofs restaurang.

När ni bokar in er på en vinprovning har ni möjlighet att välja bland olika teman för att anpassa provningen utifrån den blivande brudens preferenser. Vill ni till exempel prova klassiska röda viner från Italien eller franska viner ihop med franska ostar?

Läs mer om och boka en vinprovning på Wasahof »

Ta med kompisgänget till en vinprovning på Wasahof

STHLMPOLE

Om du letar efter en aktivitet till möhippan som stärker gemenskapen inom gruppen och skapar många skratt så kan STHLMPOLE vara rätt ställe för ditt tjejgäng. Här kan ni prova på chair dance, pole dance eller twerk och mottot är att alla ska ha roligt och känna sig bekväma under aktiviteten.

Undervisningen hålls på en grundläggande nivå för att alla deltagare ska klara av det, oavsett erfarenhet och ålder. STHLMPOLE har kunskap från polefitnessträning, grupp- och personlig träning. De har även många års erfarenhet av att arrangera möhippor och andra typer av event vilket gör att du kan känna dig trygg med dem.

Om du och tjejgänget inte har möjlighet att ta er till dansstudion eller av någon annan anledning önskar att STHLMPOLE kommer ut till er istället så går det utmärkt. De reser runt Stockholm och närliggande förorter och tar med sig allt som behövs för att ni ska kunna genomföra klassen.

Läs mer om och boka en dansklass på STHLMPOLE »

Central Padel Nordic

Gör möhippan till en riktig padelfest på Central Padel Nordic. Central Padel Nordic är Sveriges största och trevligaste utomhusanläggning. Här kan kompisgänget spela padel i en härlig utomhusmiljö på någon av anläggningens tio banor och njuta av läcker mat och dryck i restaurangen.

Personalen på Central Padel Nordic är öppna för förslag och hjälper er gärna att anpassa möhippan utifrån era önskemål. Om ni vill kombinera padelspel med vinprovning eller överraska den blivande bruden med en spansk afton med paella, sangria och reggaeton så går det utmärkt.

Läs mer om och boka en padelfest på Central Padel Nordic »

Gör möhippan till en padelfest på Central Padel Nordic

Escape Stories

På Escape Stories får kompisgänget se om ni har det som krävs för att prestera under press. Alla spel hos Escape Stories har tagits fram med teambuilding i fokus.

För att ni ska kunna klara uppdragen i tid krävs förmågan att kunna kommunicera och samarbeta. Varje utmaning kräver olika typer av kompetenser så om ert tjejgäng består av en rad olika personligheter har ni stora möjligheter att lyckas riktigt bra.

Ni kan antingen boka Escape Room på Vasagatan, testa Escape Stories utomhusspel i Gamla stan eller boka ett portabelt spel som personalen då tar med till den plats där ni valt att hålla möhippan.

Läs mer om och boka en utmaning hos Escape Stories »

Ta med kompisgänget på en rolig utmaning med Escape Stories

M/Y Charm

Båtcharter i Stockholms skärgård med M/Y Charm är den perfekta aktiviteten för möhippan. Charterbåten är en av Sveriges mest exklusiva och har sin hemmahamn mitt på Strandvägen i Stockholm.

Ombord på båten finns ett stort soldäck som rymmer hela tjejgänget. Här kan ni mingla, umgås och koppla av. När det är middagsdags kan ni njuta av en god middag i den mysiga salongen. På M/Y Charm serveras alltid mat och dryck av högsta kvalitet.

Om du och ditt sällskap vill spendera natten ombord på båten går det fint. M/Y Charm erbjuder nämligen fyra gästhytter för övernattning.

Läs mer om och boka en båtcharter med M/Y Charm »

Överraska den blivande bruden med en båtcharter i Stockholms skärgård

ISLAND LODGE

Gör möhippan till en exklusiv skärgårdsupplevelse i Stockholms skärgård med ISLAND LODGE. ISLAND LODGE ligger på en liten och vacker obebodd ö med urskog och stränder, bara 40 minuter med båt från Stockholms centrum.

Här kan ni koppla av till ett koncept som bygger på att vara i harmoni med den omgivande naturen samtidigt som ni befinner er i en lyxig och bekväm miljö. Ni kan bland annat bada badtunna, värma er i bastun, segla, åka ribbåt och njuta av en god natts sömn utomhus i tält.

Den blivande bruden kommer att minnas den här unika upplevelsen för resten av livet.

Läs mer om och boka en skärgårdsupplevelse med ISLAND LODGE »

Golden Hits

Vad sägs om att överraska den blivande bruden med karaoke och en trevlig middagshow? Om du letar efter en riktigt rolig aktivitet är Golden Hits rätt ställe.

Här kan du och tjejgänget koppla av i någon av våra fantastiska barer, njuta av fantastisk mat som serveras på ett sätt du aldrig upplevt tidigare, se otroliga shower, sjunga karaoke och dansa loss på något av dansgolven långt in på natten.

I barerna och på dansgolven är det en fantastisk och avslappnad feststämning i fokus. Vi satsar stort på populära hits och helhetsupplevelsen. På Golden Hits kan du dansa till de senaste hitsen och schlager.

Läs mer om och boka en kväll på Golden Hits »

Golden Hits är den roliga aktiviteten som passar vilken möhippa som helst

Infused Liquid

Arrangera möhippan på Infused Liquid Barstudio och Bryggeri i Enskede för en unik upplevelse. Ditt tjejgäng får exklusiv tillgång till barstudion för att ni tillsammans ska kunna utforska era kreativa sidor i en fantastisk speakeasy atmosfär.

Här får ni möjligheten att prova på att tillverka er egen tonic och lära er att blanda egna drinkar samtidigt som ni kan njuta av vällagad street food. Allt i en unik och spännande miljö.

Läs mer om och boka Infused Liquid »

Blanda egna drinkar på Infusion Liquid i Enskede

Bastuflotte Stockholm

Hyr Stockholms största bastuflotte för att överraska den blivande bruden. Den här aktiviteten passar särskilt bra för kompisgänget som tycker om bastu, bad och avkoppling och som gärna skulle vilja göra allt detta på en privat flotte.

Bastuflotten har också en liten relaxavdelning med vedeldad kamin där ni kan koppla av efter bastubadet. Flotten har också ett stort nybyggt trädäck med grill och gott om sittplatser. På taket finns även ett soldäck.

Flotten ligger förtöjd vid en brygga på Jungfrusund men det går att boka den för ankars på fjärden. Ditt sällskap kan få hjälp med att fixa allt från tilltugg till middag ombord. Om ni vill ta med egen mat och dryck går det också bra.

Läs mer om och boka bastuflotten i Stockholm »

Styr upp en möhippa på Stockholms största bastuflotte

Vår förhoppning är att något av ovanstående tips på aktiviteter till möhippan i Stockholm faller er i smaken. Vi önskar er lycka till och hoppas att tjejgänget kan skapa oförglömliga minnen tillsammans.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält