Har du fått det ärofyllda uppdraget att styra upp en möhippa i Malmö? Vad roligt! När en tjejkompis ska gifta sig brukar väninnorna gå ihop och tillsammans planera en rolig och minnesvärd möhippa åt den blivande bruden. Vi förstår att det kan kännas lite krångligt och svårt att veta i vilken ände du ska börja. För att hjälpa dig en bit på vägen har vi samlat några tips på bra platser där ni i tjejgänget kan uppvakta kompisen som ska gifta sig.

Det finns mycket saker att göra i Malmö och många trevliga ställen där tjejgänget kan ses och uppvakta den blivande bruden. Nedan kommer några av våra bästa tips på lokaler där du och dina tjejkompisar kan anordna en oförglömlig möhippa i staden.

The Hook minigolf

Om du letar efter en rolig aktivitet för möhippan i Malmö så kan The Hook vara det rätta stället.

The Hook är en eventlokal utöver det vanliga med en lekfull miljö där du och tjejerna kan kombinera umgänge med aktivitet. I lokalen finns inte mindre än 15 självlysande minigolfbanor! Hur häftigt låter inte det?

Här finns även en bar där ni kan njuta av något gott att dricka.

Läs mer om och boka The Hook minigolf »

Club Privé

Club Privé i centrala Malmö är en av stadens mest anrika nattklubbar och den perfekta lokalen om du planerar en dansvänlig möhippa.

Det går att hyra delar av nattklubben för att njuta av god mat, dryck, karaoke eller andra fartfylla aktiviteter. Om ni önskar en sittande måltid kan club Privé anordna en vällagad mat efter utifrån önskemål.

Lokalen är fullt teknisk utrustad och inredningen ger en lyxig och privat känsla. Det här är det perfekta stället för fest!

Läs mer om och boka Club Privé »

En full bar på nattklubben Club Privé

Swing Inn / Pianobaren

I en av Malmös största och mest exklusiva nattklubbar Swing Inn går det att boka mindre rum. Ett av dem är Pianobaren, en traditionell sekelskifteslokal med högt i tak och klassisk exklusiv inredning. Som gjord för en lyckad möhippa!

I Pianobaren kan du och tjejerna börja kvällen med en middag som serveras av en systerrestaurang. När ni sedan känner för det kan ni lämna det privata rummet och gå ut till nattklubben. På nattklubben hittar ni ett publikt dansgolv med scen, flertalet barer, karaokerum och ett utomhusdäck med separat bar.

Läs mer om och boka Pianobaren »

Shotluckan Malmö

Den här unika och lekfulla eventlokalen är ett utmärkt alternativ för din väns möhippa.

När du hyr Shotluckan Malmö löser dem allt från bardisk till bartenders och ni slipper trängas med andra människor. Shotluckan Malmö är dessutom flexibla och gör alltid sitt bästa för att anpassa sig efter tjejgängets önskemål. De är experter på dryck och shots men kan även servera mat eller snack om det önskas.

I eventlokalen finns det, förutom bar och sittplatser, även ljudsystem och peerpong-bord.

Läs mer om och boka Shotluckan Malmö »

Gränden

För dig som letar efter en unik eventlokal i centrala Malmö kan Gränden vara helt rätt alternativ. Gränden består av en mysig uteplats på en innergård under öppen himmel. Stämningen här är i det närmaste magisk.

På uteplatsen finns det flertalet barer och det serveras fräsch mat från det egna köket. Abonnera den stora innergården och samla den blivande brudens alla tjejkompisar på ett och samma ställe!

Läs mer om och boka Gränden »

Grändens lummiga och mysiga uteplats på innergården

Malmö Sportbar

Om det är något som alltid går hem, oavsett sammanhang, så är det god mat. Ännu bättre blir det dessutom om maten går att kombinera med roliga aktiviteter.

Malmö Sportbar är en avslappnad och lekfull eventlokal. Här kan du och de andra tjejerna på möhippan äta god hemlagad mat och samtidigt roa er. Köket erbjuder trerätters, á la carte och skräddarsydda menyer och det finns massor av aktiviteter att testa på. I sportbaren finns biljardbord, shuffleboard, bank shot, curling-boule, cornhole, blazepods, subsoccer, dart och backgammon.

Malmö Sportbar är med andra ord ett utmärkt val, även om ni inte är sportnördar.

Läs mer om och boka Malmö Sportbar »

Shuffleboards och biljardbord inne på Malmö Sportbar

Replay

Replay erbjuder en stor lokal med massor av roliga spel. Alla spel står på freeplay vilket innebär att ni inte behöver stoppa i pengar i dem för att kunna spela.

Här finns flipperspel, air hockey, arkadspel, boxboll, dubbelst bilspel, dansmaskin, whack a mole, chase the light och ett dubbelt skjutspel. I lokalen finns det även en kiosk där ni kan handla godis och dryck samt högtalare för musik.

Läs mer om och boka Replay »

Rådhuskällaren / Biblioteket

Efter en lång dag kan det vara trevligt att avsluta möhippan på en restaurang i Malmö. Ta med den blivande bruden till Rådhuskällarens bibliotek, en plats som är som gjord för mindre, intima sällskap. Här kan ni gotta er i god mat och dryck samtidigt som ni går igenom dagens händelser. Det blir ett perfekt avslut på en minnesvärd dag tillsammans.

Läs mer om och boka Biblioteket » https://venuu.se/lokaler/radhuskallaren-biblioteket

Dukat bord med tänt ljus på restaurangen Rådhushällaren i Malmö

Bistro Royal / Drottningsalen

I restaurangen Bistro Royal på Malmö Centralstation hittar ni den vackra Drottningsalen. Salen erbjuder en fin och intim miljö och fungerar utmärkt för tjejgänget som vill uppvakta tjejkompisen som ska gifta sig med en mindre tillställning. Drottningsalen ger er nämligen möjligheten att sitta avskilt från restaurangens gäster.

Trots avskildheten från restaurangen kan ni fortfarande ta del av den kulinariska resan genom Europa som den bjuder på. Här kan ni njuta av klassiska rätter med Bistro Royals egna twist. All mat tillagas med största respekt för recept och råvaror.

Läs mer om och boka Drottningsalen »

Känns inget av ovanstående alternativ som rätt plats för att fira din väns möhippa i Malmö? Ingen fara, på Venuu.se har vi samlat många fler trevliga eventlokaler. Vi hoppas att tjejgänget får en trevlig dag tillsammans och att den blivande bruden i framtiden kommer att kunna se tillbaka på sin möhippa med ett leende på läpparna. Lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält