Det finns många fina festlokaler i Östergötland som passar allt från bröllop, företagsfester och födelsedagskalas. Att hitta rätt lokal för festen är viktigt eftersom platsen i sig kan sätta tonen för hela tillställningen. I Östergötland finns det gott om lokaler att hyra för fest, lokaler att hyra för privata fester såväl som företagsfester. Nedan har vi samlat några av våra bästa tips.

Tapas & Cava

I Motalas hamn ligger den nyöppnade och gästvänliga restaurangen Tapas & Cava. Här är privatpersoner såväl som företag välkomna att arrangera minnesvärda fester. Restaurangen kombinerar spansk kulinarisk tapas med cava, precis som namnet antyder, och erbjuder en härlig terrass under sommaren.

Tapas & Cava har plats för 38 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Tapas & Cava »

Restaurangen Tapas & Cava i hamnen i Motala är en perfekt festlokal

Håll Bar & Kök

Restaurangen Håll Bar & Kök är en dold pärla som ligger längs Göta Kanal i Söderköping. Här kan du med fördel fira din 30-årsdag eller ordna en doplunch. Håll Bar & Kök engagerar sig för en hållbar framtid och prioriterar lokala råvaror. Lokalen har en rymlig uteservering och är inredd med återvunna möbler. Den har även teknisk utrustning och en mindre scen.

Håll Bar & Kök har plats för 40 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Håll Bar & Kök »

Fira din 30-årsdag eller ordna en doplunch på Håll Bar & Kök i Söderköping

Sushi Nara

Sushi Nara i centrala Norrköping består av en restaurang, en bar och en lounge. Köket genomsyras av en rik asiatisk kultur och målet är att både leverera enastående matupplevelser och service. Sushi Nara har ett avancerat ljus- och ljudsystem och gott om utrymme för dans inpå småtimmarna. Boka hela restaurangen och samla nära och kära för en minnesvärd fest.

Sushi Nara har plats för 58 sittande personer och 95 stående.

Läs mer om och boka Sushi Nara »

Sushi Nara i centrala Norrköping består av en restaurang, en bar och en lounge

Bjärka-Säby / Gamla Slottet

En av byggnaderna på Bjärka-Säbys slottsgård är Gamla Slottet. Gamla Slottet är en unik festlokal utanför Linköping, omgiven av Östergötlands vackra natur. Slottet är den perfekta lokalen för livets stora fester, till exempel bröllop eller 50-årsfiranden. Här finns det gott om sovplatser för de gäster som vill tillbringa natten på slottet.

Gamla Slottet har plats för 79 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Gamla Slottet i Bjärka-Säby »

Lasätter gård

Charmiga Lasätter gård ligger strax utanför Nyköping där Östergötland övergår till Sörmland. Gården omges av vacker landsbygd och fläderordlingar. Här kan du arrangera allt från bröllop och födelsedagskalas till släktfester med möjlighet till övernattning. Under sommaren kan du hålla din tillställning i gårdens vackra festlada.

Lasätter gård har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Lasätter gård »

Charmiga Lasätter gård ligger strax utanför Nyköping och erbjuder en unik festlokal

Olympia Davinci

I centrala Linköping ligger Olympia Davinci, en festlig italiensk-grekisk restaurang. Restaurangen erbjuder en magisk matupplevelse i form av en vällagad à la carte-meny och gott om plats för dans och underhållning. Bjud in till årets fest på Olympia Davinci, oavsett om det är 40-årsmiddag med familjen eller en julfest med företaget.

Olympia Davinci har plats för 80 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Olympia Davinci »

Kanalmagasinet

På Kanalmagasinet strax utanför Söderköping vid Göta Kanal kan du arrangera allt från ett romantiskt bröllop till en intim 40-årsfest. Kanalmagasinets festsal ligger i en vacker röd lada och har generös takhöjd, takbjälkar och kristallkronor och precis intill ligger en inglasad pergola. Kanalmagasinet tillhandahåller mat och dryck och erbjuder ett flertal bäddar för de som vill spendera natten här.

Kanalmagasinet har plats för 90 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Kanalmagasinet »

På Kanalmagasinet strax utanför Söderköping kan du arrangera alla typer av fester

Borghamn Strand / Blå Salen

Borghamn Sand ligger vid Vätterns strandkant och erbjuder en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet. Denna vackra plats är perfekt för din fest, oavsett om det rör sig om ett bröllop eller släktkalas. Blå Salen är en ljus och anpassningsbar lokal utrustad med all nödvändig teknik för festen. Kockarna på plats förser ditt sällskap med välsmakande mat och dryck under hela vistelsen.

Blå Salen har plats för 95 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Blå Salen på Borghamn Strand »

Blå Salen är en ljus och anpassningsbar lokal som tillhör Borghamn Strand

Pappa Grappa Social Club

Vid Strömparken i centrala Norrköping ligger Pappa Grappa Social Club. Den mysiga lokalen är över 200 kvadratmeter och erbjuder möjligheter för alla olika typer av fester. Lokalen är anpassningsbar och har ett utrustat kök, en bar, bord, stolar, glas och porslin. I Pappa Grappa Social Club har även full AV-utrustning.

Pappa Grappa Social Club har plats för 100 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Pappa Grappa Social Club »

Pappa Grappa Social Clubs lokal erbjuder möjligheter för alla olika typer av fester

Bistro Tagines

Bistro Tagines är en charmig restaurang som ligger centralt i Mjölby. Restaurangen skapar magiska matupplevelser genom att använda färska och högkvalitativa ingredienser och kombinera marockanska och svenska smaker. Bistro Tagines lokal är perfekt för såväl intima födelsedagsmiddagar som företagsluncher.

Bistro Serrano har plats för 130 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Bistro Tagines »

Restaurangen Bistro Tagines är perfekt för dig som letar efter en festlokal i Östergötland

Fyrudden

Hyr Fyrudden i Gryts skärgård och arrangera årets fest med en magisk utsikt över det glittrande havet. Fyrudden består av en stor lokal med panoramafönster och en magisk utomhusterrass med utsikt över vattnet. Restaurangen anpassar menyn efter lokala råvaror och råvaror i säsong och har den tekniska utrustningen som behövs för en lyckad fest.

Fyrudden har plats för 200 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Fyrudden »

Hyr Fyrudden i Gryts skärgård och arrangera årets fest med utsikt över havet

HUGO / Restaurang

HUGO Norrköpings eleganta restaurang i centrala Norrköping är den perfekta platsen för både privata fester och företagsevent. Restauranglokalen på bottenvåningen kan delas upp i en mindre klubbsektion och en restaurangdel och under sommaren finns även tillgång till en utomhusterrass. HUGO har all nödvändig teknik och erbjuder full service med mat och dryck under ditt event.

Restaurangen har plats för 200 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka restaurangen på HUGO »

HUGO Norrköpings restaurang är perfekt för privata fester och företagsevent

Bjärka-Säby / Magasinet

Inte långt från Linköping ligger den dolda pärlan Bjärka-Säbys slottsgård. Med natursköna omgivningar åt alla håll erbjuder denna plats en stillsam oas.

En av byggnaderna på slottsgården är Magasinet. Magasinet har vackra valvfönster och rustika takbjälkar som skapar en charmig atmosfär. Här kan du med fördel arrangera en bröllopsfest eller företagets årliga julmiddag.

Magasinet har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Magasinet på Bjärka-Säby »

Magasinet på Bjärka-Säby är den perfekta festlokalen för bröllop och andra stora firanden

Bispo

Mitt i Motala ligger Bispo, en trevlig lokal som du kan reservera exklusivt för din kommande fest. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken för att du ska kunna spela din egen musik och erbjuder en rad olika aktiviteter som bland annat shuffleboard, bowling och biljard. Förutom roliga aktiviteter erbjuder Bispo även god mat och goda drinkar.

Bispo har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Bispo »

Bispo i Motala är en trevlig lokal som du kan reservera exklusivt för din kommande fest

Bjärka-Säby / Katedralen

En av Bjärka-Säby Egendoms vackra lokaler är Katedralen som erbjuder en magisk atmosfär. Under vinterhalvåret används lokalen som förvaringsplats åt båtar och under sommarhalvåret fungerar den som festlokal. Katedralen har högt i tak och fantastisk arkitektur vilket gör den till en unik bröllopslokal i Östergötland, och perfekt för en vigsel.

Katedralen har plats för 300 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Katedralen i Bjärka-Säby »

Katedralen i Bjärka-Säby är en unik bröllopslokal i Östergötland

Event Center Knock 'em Down

Om du vill arrangera en riktigt rolig fest är Event Center Knock 'em Down i Norrköping den perfekta platsen. Förutom privata festlokaler, en rymlig restaurang och flera trevliga barer erbjuder stället även ett flertal utmanande aktiviteter. Här kan ni bland annat testa bowling, shuffleboard, biljard och “The Challenge". Den här festlokalen är som gjord för en företagsfest, en svensexa eller ett födelsedagskalas.

Event Center Knock 'em Down har plats för 300 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Event Center Knock 'em Down »

Arrangera en riktigt rolig fest på Event Center Knock 'em Down i Norrköping

Hamnkrogen i Motala

Reservera Hamnkrogen i Motala för kommande 50-årskalas eller företagsfest! Den trevliga restaurangen har panoramautsikt över Göta Kanal och erbjuder förutom en härlig atmosfär även en kulinarisk upplevelse av världsklass. Köket hjälper dig gärna att ta fram en meny som passar din tillställning.

Hamnkrogen i Motala har plats för 350 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Hamnkrogen i Motala »

Reservera Hamnkrogen i Motala för kommande 50-årskalas eller företagsfest

Borgen Norrköping

I hjärtat av Norrköping ligger Borgen Norrköping, en mångsidig festlokal som sträcker sig över 1800 kvadratmeter. Lokalen fungerar för företagsevent såväl som privata mottagningar och har en stor scen med all nödvändig teknisk utrustning, fyra loger och tre fullt utrustade barer. Personalen på Borgen erbjuder full service med mat och dryck och hjälper dig gärna att skräddarsy en meny.

Borgen Norrköping har plats för 550 sittande personer och 1500 stående.

Läs mer om och boka Borgen Norrköping »

I hjärtat av Norrköping ligger den mångsidiga festlokalen Borgen Norrköping

Om du letar efter en lokal att hyra för fest i Östergötland hoppas vi att någon av ovanstående festlokaler fångar ditt intresse. Oavsett om du är på jakt efter en bröllopslokal i form av en lada för ditt lantliga bröllop, en festlokal i Norrköping för företagsfesten eller en festlokal i Linköping för din 50-årsfest så har vi något för dig.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält