Festlokaler i Stockholm som tillåter egen dryck är populära eftersom många festfixare gärna vill stå för drycken själva. Oavsett om det gäller en födelsedagsmiddag, en studentmottagning eller ett jubileumsfirande så kan det många gånger vara smidigt att själv ha kontroll över den. För att hjälpa dig i sökandet efter en festlokal i Stockholm som stämmer in på dina önskemål och tillåter egen dryck har vi samlat några av våra bästa tips nedan.

I Oak Island Gallerys eleganta sekelskifteslokal i Vasastan kan du ordna ett firande med mycket karaktär. Det här är den perfekta festlokalen i Stockholm för mindre tillställningar som till exempel barnkalas eller mingelluncher. Lokalen är bland annat utrustad med högtalare och wifi och soffor, bord och stolar ingår i hyran.

Oak Island Gallery har plats för 15 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Oak Island Gallery »

Arrangera en fest med mycket karaktär i Oak Island Gallerys lokaler i Stockholm

Heleneborg Ateljé

I ett av Stockholms äldsta byggnader med ett fint läge vid kanten av Pålsundet ligger vackra Heleneborg Ateljé. Ateljén har en öppen planlösning, högt i tak, stora fönster och angränsar till en mysig innergård. I lokalen finns även en förhöjd scen, teknisk utrustning och ett nybyggt kök utrustat med alla nödvändigheter för din festliga tillställning.

Heleneborg Ateljé har plats för 20 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Heleneborg Ateljé » https://venuu.se/lokaler/heleneborg-atelje

Kitchen Club / Matlagningsstudio

Samla nära och kära i The Kitchen Clubs matlagningsstudio. Lokalen fungerar perfekt för alla typer av fester. I matlagningsstudion kan du och ditt sällskap utforska er kulinariska kreativitet tillsammans i ett välutrustat kök. I anslutning till studion finns en matsal där ni sedan kan njuta av den goda maten ni lagat.

Matlagningsstudion har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Kitchen Clubs matlagningsstudio »

Ta med egen dryck till festen i Kitchen Clubs matlagningsstudio

The Creative Lounge

The Creative Lounge erbjuder en trevlig festlokal i Stockholm där du kan ta med egen dryck och mat. Den stilfulla loungen är cirka 120 kvadratmeter stor och fungerar för företagsfester såväl som privata fester. I lokalen finns bland annat en stor bardisk, ett pentry och en bra musikanläggning som enkelt ska styras via telefonen.

The Creative Lounge har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka The Creative Lounge »

På The Creative Lounge kan du bjuda gästerna på medhavd dryck i baren

Ekhagens Köksstudio

På Norra Djurgården hittar du Ekhagens Köksstudio, en kulinarisk mötesplats. Lokalen har stora fönster med utsikt mot den fridfulla omgivningen vilket bidrar till en mysig atmosfär. Lokalen är utrustad med allt som behövs, inklusive mobila köksöar som enkelt kan flyttas omkring. Här kan du anordna allt från festliga luncher till middagar.

Ekhagens Köksstudio har plats för 40 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Ekhagens Köksstudio »

Ekhagens Köksstudio är en festlokal i Stockholm dit du kan ta med egen dryck

Nyckelviken / Sjövillan

I det fina naturreservatet Nyckelviken i Nacka ligger Sjövillan. Trots att Sjövillan endast ligger 10 minuter med bil från Slussen ligger den som en dold oas med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Den här festlokalen är den perfekta platsen för en sommarfest, ett dop eller en kräftskiva. Ta med egen mat och dryck eller ta hjälp av Sjövillans samarbetspartners.

Sjövillan har plats för 48 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Sjövillan i Nyckelviken »

Bjud in nära och kära till fest i fina Sjövillan i Nyckelviken

Järlagården

Järlagården fungerar utmärkt att hyra för olika typer av fester och mottagningar. I den rymliga festlokalen finns gott om sittplatser och ett välutrustat kök. En fördel med Järlagården är att det finns goda kommunikationsmöjligheter till Slussen dygnet runt.

Järlagården har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Järlagården »

Infused Liquid

Bjud in dina vänner till fest på Liquid Barstudio och Bryggeri i Enskede. Den unika festlokalen bjuder på en spännande, kreativ och annorlunda upplevelse i speakeasy-atmosfär. Här kan du och ditt sällskap blanda egna drinkar, njuta av god street food och skapa oförglömliga minnen.

Infused Liquid har plats för 60 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Infused Liquid »

Blanda egna drinkar, njut av god mat och skapa oförglömliga minnen hos Infused Liquid

Cicada

Cicada är en festlokal och plats för både privata fester och företagsfester. Festlokalen är utrustad med ett dansgolv, ljudanläggning och belysning. Det går utmärkt att ta med egen dryck till lokalen men maten står cateringföretaget Cicada själva för. De erbjuder allt från bufféer till mingelmat.

Cicada har plats för 66 sittande personer och 130 stående.

Läs mer om och boka Cicada »

Stadsportsvalvet

I hjärtat av Gamla stan hittar du Stadsportsvalvet med anor från 1600-talet. Festlokalens två rymliga valv och generösa takhöjd bidrar till en unik atmosfär. Här kan du bjuda in till studentmottagningar, födelsedagsmiddagar och babyshowers. I lokalen finns ett pentry och i hyran ingår porslin, glas, bord, stolar och enklare ljudanläggning.

Stadsportsvalvet har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Stadsportsvalvet »

Festlokalen Stadsportsvalvet i Gamla stan med valv och anor från 1600-talet

Skeppsholmens Krogkonst

Skeppsholmens Krogkonst ligger i centrala Stockholm med fantastisk utsikt över staden. Här kan du arrangera årets julfest, fira din 50-årsdag eller bjuda in till ett examensfirande. Det går bra att ta med egen dryck till festlokalen. Mat och service behöver du dock inte tänka på, det står Skeppsholmens Krogkonst för.

Skeppsholmens Krogkonst har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Skeppsholmens Krogkonst »

Kristinehovs Malmgård / Kristinasalen

Kristinasalen på Kristinehovs Malmgård på Södermalm är en imponerande festlokal med sengustaviansk inredning. I salen finns vackra gustavianska stolar och fällbord. Tack vare Kristinehov kan du bjuda in till fest i en fridfull och härlig herrgårdsmiljö, mitt i centrala Stockholm.

Kristinasalen har plats för 80 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Kristinasalen på Kristinehovs Malmgård »

Mälarhöjdens Dansskola och Festvåning

Bara ett stenkast från Mälarens vackra strandkant ligger Mälarhöjdens dansskola och festvåning. Lokalen är uppdelad i två plan, har högt i tak och bra akustik. Här finns bland annat ett mindre kök för enklare förberedelser, ett dansgolv och omklädningsrum. Festvåningen är även utrustad med en mindre scen, trådlösa mikrofoner och högtalare.

Mälarhöjdens dansskola och festvåning har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Mälarhöjdens dansskola och festvåning »

Festvåning i två plan med högt i tak och bra akustik hos Mälarhöjdens dansskola

Nice Valley - Växthuset

I Växthuset på Nice Valley kan du hålla allt från examensfika till födelsedagsmiddag. Festlokalen som är 200 kvadratmeter stor består av tre olika rum och har en fantastisk utsikt över omkringliggande natur. Växthuset är bland annat utrustat med fina rislampor, ljusslingor, mattor och högtalare.

Växthuset har plats för 100 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Nice Valleys växthus »

Nice Valleys fina växthus med utsikt över omkringliggande natur

House Blivande

House Blivande i centrala Stockholm är ett hundraårigt hus med industriell charm och bevarade originaldetaljer. Lokalen är utrustad med ljudsystem i världsklass och har bland annat en egen bar och lounge och ett dansgolv. Här kan du arrangera en mängd olika typer av fester som kan pågå långt inpå småtimmarna.

House Blivande har plats för 100 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka House Blivande »

House Blivande i centrala Stockholm är ett hundraårigt hus med industriell charm

Källaren Peder Muur

Den mysiga festlokalen i Peder Muurs medeltida källare har anor från 1600-talet. Lokalen är uppdelad i fyra olika rum och fungerar utmärkt för både stora och små sällskap. I källaren finns alla restaurangfaciliteter du kan tänkas behöva för din fest.

Källaren har plats för 119 sittande personer och 130 stående.

Läs mer om och boka Peder Muurs källare »

I källaren på Peder Muur kan du och gästerna skåla i egen dryck

Subtopia / Loftet

Det tidigare höloftet på Subtopia i Botkyrka används idag som en festlokal för alla möjliga olika tillställningar. Loftet har en ungefärlig yta på 300 kvadratmeter och i direkt anslutning finns en foajé med bardisk och ett litet kök. Du kan välja att lägga till allt från catering till biosystem, scen och enklare ljud- och ljussystem i din bokning.

Loftet har plats för 200 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka loftet på Subtopia »

Höloftet på Subtopia är 300 kvadratmeter och används som festlokal

Skyddsrummet

Skyddsrummet ligger i ett naturligt bergrum med högt i tak, vackra murade väggar och vatten som sipprar längs väggarna. Den unika atmosfären skapar en perfekt miljö för din fest eller ditt kalas. Utomhus finns också en stor yta att ta tillvara på. Vad sägs till exempel om att inviga tillställningen med ett mingel här?

Skyddsrummet har plats för 200 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka Skyddsrummet »

Fira nästa födelsedag i Skyddsrummets naturliga begrum med murade väggar

VENUE81

Letar du efter en rymlig och modern festlokal i Stockholm city som erbjuder en urban atmosfär? Om svaret är ja kan VENUE81 vara ett bra alternativ för dig. Den 850 kvadratmeter stora festlokalen är anpassningsbar och rymmer bland annat en välkomnande entré, en stor garderob och två barer.

VENUE81 har plats för 250 sittande personer och 400 stående.

Läs mer om och boka VENUE81 »

VENUE81 erbjuder en rymlig och modern festlokal i Stockholm där du kan ta med egen dryck

Bellevue Park / Sommarfestarena

Styr upp årets sommarfest i en pittoresk miljö på Bellevue Parks sommarfestarena, precis innanför tullarna vid Roslagstull. Här kan du arrangera allt från sittande middagar till mingelvänliga partyn. På anläggningen finns bland annat en stor bar, ett utomhuskök, en scen, ett dansgolv och utomhusbio.

Sommarfestarenan har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Bellevue Parks sommarfestarena »

Subtopia / Hangaren

Hangaren i Botkyrka är Subtopias största lokal och en mångsidig studio, scen och produktionslokal. Lokalen är 2150 kvadratmeter stor och kan anpassas efter behov. Här kan du anordna stora fester, galamiddagar och festivaler med aktiviteter både inom- och utomhus tack vare det inhägnade området.

Hangaren har plats för 1 000 sittande personer och 2 500 stående.

Läs mer om och boka Hangaren på Subtopia »

Hangaren är en 2150 kvadratmeter stor studio som passar galamiddagar och festivaler

Förhoppningsvis stämmer någon av ovanstående festlokaler i Stockholm som tillåter egen dryck in på dina önskemål. Om du inte hittar det du letar efter kan du ta en titt på vår hemsida. Där finns det många fler alternativ på trevliga festlokaler i närheten av dig.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält