Det finns många fina mötesrum i Göteborg att välja mellan om målet är att arrangera en framgångsrik sammankomst. Ett lyckat möte kräver en lokal med utrymme för diskussion och kreativitet. Oavsett om ditt sällskap värdesätter avancerad teknik, doften av havet eller förstklassiga luncher så har vi något för ditt företag. Nedan har vi samlat några förslag på bra möteslokaler i Göteborg.

Chalmersska Huset / Kämperummet

Kämperummet på Chalmersska Huset i Göteborg har fått sitt namn efter den bro som ligger precis utanför byggnaden, Kämpebron. Mötesrummet är utrustat med wifi, TV-skärm, whiteboard, blädderblock och anteckningsmaterial. Kämperummet är ett mindre mötesrum som fungerar utmärkt för mindre sammankomster.

Kämperummet har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Kämperummet på Chalmersska Huset »

Kämperummet är ett mindre mötesrum som fungerar utmärkt för mindre sammankomster

Factory Workspace / Workshop

Konferensrummet Workshop på Factory Workspace är en kreativ lokal med industriell design. Här finns det utrymme för dig och dina kollegor att skapa och utbyta idéer.

Mötesrummet är utrustat med en skärm med Apple TV, whiteboard och internet. Kaffe ingår alltid i bokningen och om du och ditt sällskap önskar kan ni även lägga till frukost eller lunch.

Workshop har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Workshop på Factory Workspace »

Konferensrummet Workshop är en kreativ lokal med industriell design

Hotel Riverton / The Boardroom

Vid vattnet i centrala Göteborg ligger designhotellet Hotel Riverton. The Boardroom på Hotel Riverton är ett styrelserum som designats för att passa mindre möten. Mötesrummet är utrustat med bekväma stolar, ett specialdesignat bord och en bredbandsanslutning i toppklass för bästa möjliga prestanda.

The Boardroom har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka The Boardroom på Hotel Riverton »

The Boardroom på Hotel Riverton är ett styrelserum som passar mindre möten

Buenos Aires Argentine Steakhouse / Familia Zuccardi

Familia Zuccardi är ett av två mindre rum på den argentinska restaurangen Buenos Aires Argentine Steakhouse. En glasdörr separerar rummet från den övriga restaurangen vilket gör det perfekt för mer intima möten.

Efter några timmars effektivt arbete kan du och ditt sällskap njuta av en god måltid med autentiska argentinska rätter och noggrant utvalda viner.

Familia Zuccardi har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Familia Zuccardi på Buenos Aires Argentine Steakhouse »

Familia Zuccardi är ett mindre rum på restaurangen Buenos Aires Argentine Steakhouse

Dockyard Hotel / Ruts Hytt

På Dockyard Hotel i centrala Göteborg kan du arrangera ett möte som präglas av den friska doften från havet. På hotellet finns mötesrummet Ruts Hytt, en anpassningsbar lokal med fin utsikt över Göta Älv. Här kan ni njuta av fin utsikt, närhet till både stadens puls och havet samt god mat från Dockyard Hotels egna restaurang.

Ruts Hytt har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Ruts Hytt på Dockyard Hotel »

På Dockyard Hotel kan du arrangera ett möte som präglas av den friska doften från havet

Gamlestads Torg / Mötet

På mötesplatsen Gamlestads Torg i Göteborg hittar du den här konferenslokalen som är ett utmärkt alternativ för det mindre mötet. Rummet har konferenssittning och är utrustat med wifi, TV-skärm, wifi, konferensbord med el- och USB-uttag samt en flyttbar whiteboard.

Mötet har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Mötet på Gamlestads Torg »

På Gamlestads Torg hittar du Mötet, en konferenslokal som är utmärkt för mindre möten

Hotel Opera / Tosca

Tosca är ett elegant konferensrum på Hotel Opera i Göteborg. Rummet är modernt, nyrenoverat och utrustat med ett stort konferensbord och all teknik som krävs för ett lyckat möte.

Hotel Opera erbjuder ett dagskonferenspaket där förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår. I lokalhyran ingår även frukt, anteckningsmaterial och kaffe.

Tosca har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Tosca på Hotel Opera »

Tosca är ett elegant konferensrum på Hotel Opera i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia / Tistlarna

Tistlarna är ett av mötesrummen på konferensavdelningen på Radisson Blu Scandinavia i centrala Göteborg. Rummet har designats på ett unikt och smakfullt sätt och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter och modern teknik.

I nära anslutning till mötesrummet finns en fin inomhusterass med imponerande takhöjd och naturligt ljus där ditt sällskap kan njuta av pauserna. Om så önskas kan hotellets personal hjälpa till med god mat, fika och dryck.

Tistlarna har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Tistlarna på Radisson Blu Scandinavia »

Tistlarna är ett mötesrum på konferensavdelningen på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg

United Spaces Östra Hamngatan / Lorensberg

På United Spaces Östra Hamngatan hittar du mötesrummet Lorensberg. Rummet ligger inte långt ifrån receptionen och precis bredvid ett härligt loungeområde. Lorensberg är möblerad för styrelsesittning och utrustad med bland annat projektor, whiteboard, wifi, anteckningsblock och pennor.

Lorensberg har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om och boka Lorensberg på United Spaces Östra Hamngatan »

På United Spaces Östra Hamngatan hittar du mötesrummet Lorensberg

Convendum

I hjärtat av Göteborg, på Kungsavenyn, hittar du Convendum. Convendum erbjuder ett flertal olika moderna och professionella mötesrum. Just det här mötesrummet rymmer 14 personer och har ergonomiska möbler, en TV-skärm, whiteboard och wifi. Personalen på plats hjälper dig och ser till så att ditt möte blir så bra som möjligt.

Convendum har plats för 14 sittande personer.

Läs mer om och boka Convendums mötesrum »

Convendum i centrala Göteborg erbjuder ett flertal olika moderna mötesrum

United Spaces Lindholmen / Hasselbladsrummet

Hasselbladsrummet på United Spaces Lindholmen är ett rymligt mötesrum i Göteborg med gott om naturligt ljus. Rummet är utrustat med gardiner som kan användas för att skapa en ostörd arbetsmiljö och all praktisk utrustning som behövs för ett framgångsrikt möte. Hasselbladsrummet är möblerat för att passa en klassisk styrelsesittning.

Hasselbladsrummet har plats för 16 sittande personer.

Läs mer om och boka Hasselbladsrummet på United Spaces Lindholmen »

Hasselbladsrummet är ett rymligt mötesrum i Göteborg med gott om naturligt ljus

Villa Belparc / C24

Om du vill boka ett mötesrum i Göteborg är C24, en 24 kvadratmeter stor lokal på Villa Belparc, ett bra alternativ. Rummet har utsikt över parken och ligger på entréplan vilket gör det lättillgängligt för alla. Möteslokalen erbjuder projektor, dator, whiteboard och blädderblock för att underlätta din sammankomst.

C24 har plats för 20 sittande personer.

Läs mer om och boka C24 på Villa Belparc »

Om du vill boka ett mötesrum i Göteborg är C24 på Villa Belparc ett bra alternativ

Wine Mechanics / Konferensloft

Wine Mechanics i Gamlestaden i Göteborg erbjuder en unik mötesupplevelse i en industriell och urban miljö. Konferensloftet har modern mötesutrustning och utsikt över det egna vineriet där Wine Mechanics producerar vin i världsklass.

Efter ett lyckat möte kan du och dina kollegor njuta av ett glas egentillverkat vin! Ni kan även bryta av dagens möten med en god frukost, lunch, fika eller middag.

Konferensloftet har plats för 25 sittande personer.

Läs mer om och boka Konferensloftet på Wine Mechanics »

Wine Mechanics i Gamlestaden erbjuder en unik mötesupplevelse i en urban miljö

Världskulturmuseet / Seminarierum 4

Världskulturmuseet i Göteborg erbjuder många spännande mötesplatser, bland annat fyra seminarierum. Seminarierum 4, ett av dem, är ett ljust och modernt L-format rum och fungerar utmärkt som grupprum om du vill dela upp sällskapet i två grupper.

Seminarierum 4 har plats för 40 sittande personer.

Läs mer om och boka Seminarierum 4 på Världskulturmuseet »

Seminarierum 4 är ett ljust och modernt L-format rum på Världskulturmuseet

Om du vill hyra ett mötesrum i Göteborg hoppas vi att någon av ovanstående alternativ faller dig i smaken. Om inte, behöver du inte oroa dig. På vår hemsida har vi samlat många fler fina konferensrum i Göteborg, ta gärna en titt där. Lycka till med mötet!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält