Om du har fått i uppgift att planera en svensexa i Stockholm så är det viktigt att försöka anpassa tillställningen efter den blivande brudgummen. Det finns gott om trevliga lokaler och aktiviteter som passar svensexan i Stockholm så valmöjligheterna är många. Nedan tipsar vi om de bästa ställena och aktiviteterna med allt från båtcharter till belgisk ölprovning och padel.

Int. Pressklubben / Chambre Séparée

Inled svensexan i Stockholm på en restaurang med en trevlig lunch eller middag. Pressklubbens mysiga Chambre Séparée ligger centralt och erbjuder en smakfull matupplevelse med fokus på förstklassiga råvaror. Kompisgänget kan sedan avsluta måltiden med en belgisk ölprovning med hjälp av en professionell provningsledare.

Chambre Séparée har plats för 8 sittande personer.

Läs mer om och boka Pressklubbens Chambre Séparée »

Mysigt chambre séparée som passar det mindre kompisgänget

M/Y Charm

Vad sägs om att ta med den blivande brudgummen på en svensexa i Stockholms skärgård? Den fina charterbåten M/Y Charm med hemmahamn på Strandvägen gör detta möjligt.

Under båtturen erbjuds högkvalitativ mat och dryck i en mysig atmosfär. Här kan kompisgänget njuta av en sittande middag i den mysiga salong, eller mingla och umgås på det stora soldäcket.

Om ni vill förgylla svensexan i Stockholm med en övernattning går det utmärkt eftersom M/Y Charm har fyra gästhytter ombord på båten.

M/Y Charm har plats för 22 sittande personer och 48 stående.

Läs mer om och boka M/Y Charm »

Ta med den blivande brudgummen på en båtcharter i Stockholms skärgård

Bastuflotte Stockholm

Överraska vännen som ska gifta sig med en svensexa på Stockholms största bastuflotte för privat användning. Bastuflotten är förtöjd vid en brygga på Jungfrusund men kan förflyttas eller bokas till ankars på fjärden.

På flotten finns förutom en bastu även en relaxavdelning med vedeldad kamin, ett trädäck med gott om sittplatser och ett soldäck. Här kan ni bada, basta och ha det trevligt. Ta med egen mat eller dryck till flotten eller låt personalen hjälpa er med allt som kan tänkas behövas.

Bastuflotten har plats för 30 sittande personer och 24 stående.

Läs mer om och boka bastuflotte i Stockholm »

Arrangera en trevlig svensexa på Stockholms största bastuflotte för privat bruk

Djurgårdsbron Paviljongbaren

Djurgårdsbrons exklusiva paviljongbar ligger på bästa adress i Stockholm med fantastisk utsikt över Djurgårdskanalen och Strandvägen. Paviljongbaren är den perfekta eventlokalen när det kommer till att fira vännen som snart ska gifta sig.

Förutom toppläget och den fina utsikten erbjuder Djurgårdsbron dig och ditt kompisgäng även bra service och god mat. Vem tackar nej till det?

Paviljongbaren har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Djurgårdsbrons paviljongbar »

Anordna en svensexa på Paviljongbaren med fantastisk utsikt över Stockholm

Clarion Hotel Sign / Rooftop Garden Bar

För den perfekta svensexan i Stockholm kan du och killgänget hyra Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Sign för exklusiv användning.

Takterrassen med tillhörande bar och utsikt över Kungsholmen erbjuder en skön balans mellan lummig grönska och stadspuls. Här kan grabbgänget njuta av en trevlig grillkväll eller champagnemingel på hotellets åttonde våning.

Rooftop Garden Bar har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Sign »

Uppvakta den blivande brudgummen på en solig takterras

Golden Hits / Backstage

Karaokebaren på Backstage på Golden Hits är ett härligt ställe som kan bokas för svensexan. Här kan du och killkompisarna sjunga, skratta, umgås och ha roligt i en stämningsfull miljö. Njut av god dryck i baren eller ät något från vår karaokemeny medan ni sitter bekvämt och återhämtar er mellan era framträdanden.

Backstage har plats för 30 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Backstage på Golden Hits »

Sjung karaoke på svensexan på karaokebaren på Backstage på Golden Hits

Signal by Golfbaren

Arrangera en svensexa som kombinerar rolig minigolf med god mat och dryck i en härlig miljö för att överraska kompisen som ska gifta sig. Signal by Golfbaren i Sundbyberg är en inomhusanläggning som erbjuder proffsig minigolf med detaljfinesser.

Här kan du och kompisgänget ta del av en riktigt bra minigolfupplevelse med 12 minigolfhål på konstgräs. Utöver det kan ni även njuta av champagne, ett brett utbud av öl och trevlig street food.

Signal by Golfbaren har plats för 30 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Signal by Golfbaren »

Överraska brudgummen med en svensexa med minigolf och god mat och dryck

&PLAY / Eventlokal

Den fint inredda eventlokalen och restaurangen på &PLAY erbjuder en avslappnad och personlig atmosfär. Här kan du och killkompisarna njuta av god mingelmat och dryck från den fullt utrustade baren medan ni umgås och firar den blivande brudgummen. Personalen på plats hjälper er att skapa en minnesvärd svensexa med personlig touch.

Eventlokalen har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka eventlokalen på &PLAY »

Arrangera en avslappnad svensexa på &PLAY som erbjuder en personlig atmosfär

Oxid Bar

Oxid Bar på Birger Jarlsgatan i Stockholm erbjuder det mesta, här finns nämligen något som faller alla i smaken. Arrangera en svensexa i den här trevliga och familjära miljön där Stureplansprestigen lämnats utanför och alla är välkomna. Njut av goda drinkar och en härlig stämning tillsammans med kompisgänget.

Oxid Bar har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Oxid Bar »

Uppvakta vännen som ska gifta sig med goda drinkar på Oxid Bar

Tacobars festvåning

På Tacobars festvåning kan kompisgänget arrangera en svensexa med mexikansk tema. Börja med fördrinkar på den soliga kajen eller i den mysiga baren och flytta sedan upp till restaurangens övervåning för att njuta av en mexikoinspirerad middag och fest.

När du och ditt sällskap bokar Tacobars festvåning i Hammarby Sjöstad betalar ni endast för er mat och dryck, det tillkommer ingen extra lokalhyra.

Tacobars festvåning har plats för 55 sittande personer och 75 stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Tacobar »

På Tacobars festvåning kan du arrangera en svensexa med mexikansk stil

Infused Liquid

Arrangera en unik och spännande svensexa på Infused Liquid Barstudio och Bryggeri i Enskede. Här får du och kompisgänget hela barstudion för er själva med möjligheten att testa på en rad olika kreativa aktiviteter. Vad sägs till exempel om att prova att skapa er egen tonic eller lära er konsten att blanda cocktails?

I barstudion som påminner om en speakeasy kan ni även njuta av läcker street food-inspirerad mat. Skapa en minnesvärd svensexa på Infused Liquid.

Infused Liquid har plats för 60 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Infused Liquid »

Låt den blivande brudgummen lära sig att göra egna coctails på Infused Liquid

Red Bull Gaming Sphere

Red Bull Gaming Sphere är en unik och modern eventlokal med fokus på gaming och livestreaming. Här finns ett stort antal gamingdatorer och en imponerande projektorsskärm. I lokalen finns även en komplett studio som möjliggör livestreaming, postproduktion och inspelning i realtid.

Red Bull Gaming Sphere har fullständiga serveringsrättigheter och erbjuder en välutrustad bar, mat och naturligtvis Red Bull. Finns det något häftigare ställe för en svensexa i Stockholm?

Red Bull Gaming Sphere har plats för 60 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Red Bull Gaming Sphere »

Överraska den blivande brudgummen med en svensexa med fokus på gaming och livestreaming

at Kungsholmen / Ljusgården

Ljusgården är en del av den trendiga restaurangen at Kungsholmen i Stockholm city. Restaurangen har en modern inredning och genomsyras av en härlig atmosfär.

Ta med den blivande brudgummen hit och låt honom, tillsammans med sina vänner, njuta av fantastisk mat och dryck. Här finns det även möjlighet att delta på vinprovning.

Ljusgården har plats för 79 sittande personer och 110 stående.

Läs mer om och boka Ljusgården på at Kungsholmen »

Bjud med kompisgänget till den trendiga restaurangen at Kungsholmen i Stockholm

Shotluckan Stockholm

Överraska killkompisen som ska gifta sig med bartenders som har hans fulla fokus. Boka Shotluckans lekfulla eventlokal och ta med hela kompisgänget hit. I lokalen finns en bar, sittplatser, ljudsystem och en projektor. Det finns även möjlighet till aktiviteter som beerpong, kortspel och musikquiz.

Personalen på plats ser till att svensexan blir minnesvärd genom att ta hand om allt från bardisken till bartenders. De är experter på drycker och shots och kan även erbjuda mat eller snacks.

Shotluckan har plats för 100 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan i Stockholm »

Huddinge Konferenscenter / Idrottshallen

I centrala Huddinge ligger Huddinge Konferenscenters 207 kvadratmeter stora idrottshall som kan hyras för en aktiv start på svensexan.

I hyran av idrottshallen ingår allt som kan tänkas behövas. Du och ditt kompisgäng får bland annat tillgång till musikanläggning, pingisbord, badminton- och volleybollnät, stora mål, små mål och innebandyklubbor med bollar.

Idrottshallen har plats för 180 stående personer.

Läs mer om och boka idrottshallen på Huddinge Konferenscenter »

Inled svensexan med lek, tävlingar och spel i idrottshallen på Huddinge Konferenscenter

Central Padel Nordic

Nu har du och grabbgänget chansen att överraska kompisen som ska gifta sig med en riktig padelfest på Central Padel Nordic. Den trevliga utomhusanläggningen har, förutom ett flertal padelbanor, också en fantastisk restaurang med god mat och dryck.

Central Padel Nordic är öppna för alla idéer och hjälper dig gärna att arrangera en minnesvärd svensexa. I denna fantastiska oas i centrala Stockholm kan ni kombinera padel med ölprovning eller varför inte paella, sangria och spansk musik?

Central Padel Nordic har plats för 200 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka Central Padel Nordic »

Överraska kompisen som ska gifta sig med en padelfest på Central Padel Nordic

Vi hoppas att våra tips inför svensexan i Stockholm kan vara till hjälp och att någon av de nämnda platserna eller aktiviteterna kan passa just din kompis som ska gifta sig. På vår hemsida har vi samlat många fler alternativ på bra lokaler till svensexan.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält