Vill du hyra en båt för din fest i Stockholm? Vilken utmärkt idé! Närheten till böljande vatten är som balsam för själen och ibland den bästa komponenten för en lyckad fest. Bjud med nära och kära på en båttur i Stockholms skärgård för att fira en viktig händelse i livet. Vi är övertygade om att din familj och dina vänner kommer att uppskatta ditt initiativ att ta med dem ut till havs.

M/Y Charm

Vad tror du om att fira födelsedagen eller en annan högtidlig tillställning i Stockholms skärgård ombord på en av Sveriges finaste charterbåtar? M/Y Charm har en mycket central hemmahamn mitt på Strandvägen, på Kajplats 19.

Här finns det gott om plats för mingel på fartygets stora soldäck och sittande middag i den hemtrevliga salongen. Det finns även möjlighet för övernattning då M/Y Charm har fyra gästhytter.

Fartyget M/Y Charm har under åren haft allt från kungligheter till presidenter och rockstjärnor ombord. Båtens personal lägger stor vikt vid att servera mat och dryck av hög kvalitet under ditt sällskaps vistelse ombord.

M/Y Charm har plats för 22 sittande gäster och 48 stående.

Läs mer om och boka M/Y Charm »

M/Y Charm i Stockholms skärgård en solig sommardag

M/S Marken

M/S Marken är den perfekta platsen för din fest, oavsett vad det är du firar. Ta med dina nära och kära ut i Stockholms skärgård och njut av den fina utsikten från båtens stora soldäck. Ni kan också avnjuta en kall drink i loungemöblerna ombord.

När du hyr M/S Marken får du ensamrätt till båten med tillhörande bar och mat. Fartygets personal kan hjälpa till med catering eller tända grillen ombord på båten. Hur trevligt låter inte det?

M/S Marken är perfekt för dig som vill hyra en båt i Stockholm till din fest. Båtens kajplats ligger dessutom bara ett stenkast från utelivet i Gamla Stan.

M/S Marken har plats för 35 sittande gäster och 40 stående.

Läs mer om och boka M/S Marken »

M/S Marken vid sin kajplats i centrala Stockholm

Ocean Bus

Tack vare Ocean Bus har du möjlighet att bjuda med familj, vänner eller kollegor på en rolig upplevelse både på land och till sjöss. Du kan abonnera amfibiebussen för ditt företag eller privata sällskap. Födelsedagskalas, företagsmiddag eller kräftskiva, det är sak samma.

Besättningen ombord på Ocean Bus kommer att göra sitt bästa för att du ska lyckas med din fest. Den här upplevelsen med buss och partybåt i Stockholm i ett kommer ditt sällskap sent att glömma!

Ocean Bus har plats för 42 sittande gäster.

Läs mer om och boka Ocean Bus »

Ocean Bus ute på vattnet i Stockholms Stad

M/S Ambiance

Ombord på M/S Ambiance kan du arrangera alla möjliga typer av fester, privata såväl som arbetsmässiga. När du hyr den här båten får du och ditt sällskap ensamrätt till den med både bar och mat. Personalen på M/S Ambiance kan hjälpa till med catering eller tänder grillen ombord på båten om så önskas.

Båten har ett stort soldäck där du och ditt sällskap kan sitta och ta in den fina utsikten. Ni kan också skåla in festen med en kall drink i loungemöblerna, omringade av Stockholms skärgård.

Väl tillbaka vid kajen har du och dina vänner Gamla Stans uteliv precis runt hörnet, något som garanterat uppskattas av den festsugna.

M/S Ambiance har plats för 80 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka M/S Ambiance »

M/S Ambience med gäster ute på vattnet i Stockholm

M/S Segelkronan

M/S Segelkronan ligger förtöjd på Östra Brobänken, inte långt från Kastellet. Det här fartyget är ett utmärkt val för dig som letar efter en festbåt i Stockholm. M/S Segelkronan fungerar nämligen som en flytande festvåning och rymmer alla dina nära och kära.

Ombord på båten tillagar fartygets egna kockar god och vällagad mat. Här kan du och ditt sällskap njuta av allt från klassiska rätter till läckra bufféer och tilltugg. Detta tillsammans med handplockade drycker som valts ut efter era önskemål.

Fartygets duktiga personal hjälper dig med allt som kan tänkas behövas inför och under din fest så att du kan njuta av stunden till fullo och umgås med dina gäster.

M/S Segelkronan har plats för 110 sittande gäster och 130 stående.

Läs mer om och boka M/S Segelkronan »

Fin festdukning ombord på M/S Segelkronan

M/S Blue Charm

Om du planerar en fest och vill ta med dina gäster på ett annorlunda äventyr kan du bjuda med dem på en trevlig båtcharter i Stockholms skärgård.

M/S Blue Charm har ett stort soldäck där du och ditt sällskap kan njuta av en svalkande välkomstdrink en solig sommardag. Fartyget har också en salong med flygel, dansgolv och ett ordentligt ljudsystem. M/S Blue Charms duktiga kockar lagar all mat som serveras ombord på plats.

Ombord på det här fartyget kan du anordna en sommarfest, fira din födelsedag eller arrangera någon annan typ av trevlig tillställning.

M/S Blue Charm har plats för 120 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Blue Charm »

M/S Blue Charms ljus och fina festlokal ombord

M/S Vindhem

Fartyget M/S Vindhem är ett av de största som går i trafik i Stockholms skärgård och ända sedan 1987 och det varit fullt drag och trevlig stämning ombord. Det bjuds alltid på livemusik och fest ombord på M/S Vindhem, den så kallade musikbåten.

Båten har två plan, ett nedre och ett övre. Det finns ett dansgolv i salongen på vardera plan med tillhörande bra ljudanläggning. I köket ombord kan kockarna laga en god trerättersmiddag till dig och ditt sällskap.

M/S Vindhem har plats för 360 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Vindhem »

Uppdukade bord till fest ombord på M/S Vindhem

Förhoppningen är att du som vill hyra båt för fest i Stockholm nu har hittat the one. Om du fortfarande är på jakt efter rätt festlokal ombord på en båt i Stockholm så kan du ta en titt på vår hemsida, där har vi samlat massor med bra alternativ. Lycka till med festen!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält