Styr upp nästa tillställning i en häftig eventlokal i Malmö. Valet av lokal har stor betydelse för hur ett event kan komma att utformas. I Malmö finns det många unika lokaler som passar alla möjliga olika typer av evenemang. Oavsett om det gäller en nätverksträff, ett kundevent eller en företagsmiddag. För att hjälpa dig har vi samlat stadens bästa eventlokaler på ett och samma ställe.

Havshotellet / The Lounge

Havshotellet är ett designhotell vid havet i Limhamn, bara några minuter från Malmös centrum. Hotellet erbjuder en hemtrevlig känsla och en avslappnad atmosfär. På hotellet finns The Lounge, en inspirerande lokal som du kan hyra för mindre fester och företagsevent.

The Lounge har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka The Lounge på Havshotellet »

På Havshotellet finns The Lounge, en eventlokal som passar mindre fester

Club Privé

Boka en del av nattklubben Club Privé för nästa medelstora evenemang i centrala Malmö. Den anrika nattklubben erbjuder högklassig mat, dryck och service och en exklusiv atmosfär. Club Privé är fullt utrustad med den senaste tekniken och en komplett bar för att ditt event ska bli så minnesvärt som möjligt.

Club Privé har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Club Privé »

Boka en del av nattklubben Club Privé för nästa medelstora event i Malmö

Vessel

Vessel är en nyrenoverad hamnkrog vid havet i Limhamn. När du hyr lokalen får du tillgång till restaurangdelen och en angränsande eventlokal. Vessel har stora fönster från golv till tak och lokalens möbler och inredning går i vackra havsblå nyanser. Förutom god mat finns här även all nödvändig teknik som kan behövas för ett lyckat event.

Vessel har plats för 58 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Vessel »

Vessel är en hamnkrog i Limhamn som fungerar utmärkt som eventlokal

Malmö Arena Hotel / Skybar

Arrangera nästa kickoff, kundmöte eller afterwork i Skybar på Malmö Arena Hotel. På våningen 16, 85 meter över havet ligger denna trevliga bar där ditt sällskap kan mingla, umgås, dricka goda drinkar och njuta av fantastiska pizzor. Skybars panoramafönster sträcker sig från golv till tak och resulterar i en 360 graders utsikt över Malmö och Öresundsbron.

Skybar har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Skybar på Malmö Arena Hotel »

Arrangera nästa kickoff, kundmöte eller afterwork i Skybar på Malmö Arena Hotel

Sky High Meetings - Turning Torso / Sky Bar

Sky Bar på Sky High Meetings i Turning Torso ger dig möjligheten att arrangera ett event i Nordens högst belägna bar. Den unika baren på 179 meters höjd sträcker sig över våningarna 53 och 54. Målet med inredningen är att skapa en harmonisk miljö vilket görs med naturliga material såsom trä, marmor och glas.

Sky Bar har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Sky Bar på Sky High Meetings i Turning Torso »

Arrangera ett event på Sky Bar på Sky High Meetings i Turning Torso

STUDIO Meetingpoint / Satellit

STUDIO Meetingpoint i centrala Malmö är en välkomnande plats med fin utsikt över havet och kanalen. På bottenvåningen på STUDIO Meetingpoint ligger Satellit. Satellit erbjuder en unik atmosfär som passar utmärkt för ditt kommande företagsevent i Malmö, oavsett om det gäller en kreativ workshop eller en teambuildingaktivitet.

Satellit har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Satellit på STUDIO Meetingpoint »

Satellit är en eventlokal i Malmö som passar perfekt för företagsevent

Mindpark Hyllie / The Rooftop

På Mindpark Hyllie i Malmö finns eventlokalen The Rooftop. Lokalen är som gjord för mingel, workshops eller andra typer av företagsevent. Intill The Rooftop finns en stor takterrass med en oslagbar utsikt över Öresundsbron. Mindpark erbjuder mat och dryck från den egna restaurangen och all teknisk utrustning som kan behövas.

The Rooftop har plats för 100 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka The Rooftop på Mindpark Hyllie »

Moriska Paviljongen / Spegelsalen

Spegelsalen på Moriska Paviljongen erbjuder en intim och historisk charm som förgyller vilket event som helst. Salen har en fullt utrustad bar, en flyttbar scen med ljudanläggning och scenbelysning. Under sommaren går det även att ta del av den fantastiska terrassen med utsikt över parken som löper längs ena sidan med lokalen.

Spegelsalen har plats för 100 sittande personer och 450 stående.

Läs mer om och boka Spegelsalen på Moriska Paviljongen »

Spegelsalen på Moriska Paviljongen erbjuder en intim och historisk charm som förgyller vilket event som helst

Kappa Bar Malmö

Arrangera nästa lunchmöte, nätverksträff eller kundevent på Kappa Bar i centrala Malmö. Den moderna e-sportsrestaurangen är en perfekt plats för socialt umgänge. Lokalen har modern teknik såsom TV-skärmar, datorer och ett ljud- och ljussystem. Kappa Bar erbjuder mat och dryck och tillåter dessutom sena event.

Kappa Bar Malmö har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Kappa Bar Malmö »

Arrangera nästa lunchmöte, nätverksträff eller kundevent på Kappa Bar i Malmö

Babel

Babel ligger i en vacker tegelkyrka i centrala Malmö och erbjuder en 400 kvadratmeter stor eventlokal. Den anpassningsbara lokalen är utrustad med den senaste teknologin inom ljud, ljus och bild och fungerar lika bra för sittande evenemang som stående. Här kan du arrangera allt från kundevent och mingel till bankettmiddag och fest.

Babel har plats för 170 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Babel »

Folk Mat & Möten / Restaurang Mat

Restaurang Mat på Folk Mat & Möten i ett av Malmös trendigaste områden är en modern mötesplats som erbjuder ett flertal olika anpassningsbara eventlokaler. Här kan du ordna ett häftigt event med mat och dryck som tillagats i den egna restaurangen som lägger stor vikt vid att skapa en hållbar och smakfull upplevelse.

Restaurang Mat har plats för 200 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Mat på Folk Mat & Möten »

Restaurang Mat är en modern mötesplats som erbjuder ett flertal olika eventlokaler

Swing Inn

Nattklubben Swing Inn är en rymlig och flexibel eventlokal i Malmö som passar utmärkt för produktlanseringar, företagsfester, jubileum och andra typer av evenemang. Swing Inn ligger i fina sekelskifteslokaler med högt i tak och lyxig inredning. Lokalen erbjuder bland annat en komplett teknisk utrustning, ett flertal barer, ett dansgolv och en scen.

Swing Inn har plats för 200 sittande personer och 1 000 stående.

Läs mer om och boka Swing Inn »

Slagthuset / Norra Hallen

Om du letar efter den perfekta eventlokalen i Malmö för ditt kommande företagsevent så är Norra Hallen på Slagthuset ett utmärkt alternativ. Norra Hallen är en rymlig och anpassningsbar lokal med en yta på 340 kvadratmeter. Lokalen har vackert trägolv, tegelväggar och en stor bar och fungerar för en mässa såväl som en bankettmiddag.

Norra Hallen har plats för 216 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Norra Hallen på Slagthuset »

Norra Hallen på Slagthuset är den perfekta eventlokalen i Malmö

Gränden

I centrala Malmö ligger Gränden, en mysig eventlokal under bar himmel. Gränden består av en rymlig och sagolik innergård utrustad med ett flertal barer. Om du vill erbjuda mat till eventets deltagare så kan köket tillaga fräscha rätter med fokus på grillat. Här finns även uppvärmning, markiser och filtar för mindre soliga dagar.  

Gränden har plats för 300 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Gränden »

Gränden är en mysig eventlokal under bar himmel i centrala Malmö

Glasklart Event & Restaurang / Atrium

Om du planerar en större bankettmiddag, bal eller utställning i Malmö är Glasklart Event & Restaurang ett bra alternativ. Atrium är en imponerande eventlokal på 700 kvadratmeter med en takhöjd på över 30 meter och utsikt över hamnen. Personalen på plats tar hand om allt från mat, dukning och dekorationer till underhållning, ljud och ljus.

Atrium har plats för 430 sittande personer och 750 stående.

Läs mer om och boka Atrium på Glasklart Event & Restaurang »

Om du vill hyra en festlokal i Malmö för ett kommande event hoppas vi att något av ovanstående förslag faller dig i smaken. Ifall du fortfarande är på jakt efter den perfekta eventlokalen i Malmö har vi samlat många fler alternativ på vår hemsida.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält