Överraska killkompisen som ska gifta sig med en minnesvärd svensexa i Skåne. Vi är alla olika vilket innebär att vi också gillar olika saker. För att svensexan ska bli så bra som möjligt gäller det att anpassa upplägget utifrån den blivande brudgummen. Vad tycker han är roligt? Vad tror ni att han hade uppskattat? Nedan delar vi med oss av tips på lokaler och aktiviteter för svensexan i Skåne.

Matrummet i Lund / Vinkällaren

Om kompisgänget är mat och dryck-intresserade kan det vara en trevlig idé att besöka Matrummet i Lunds vinkällare. Restaurangen tolkar mat med inspiration från hela världen med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror i säsong. Upplev ett unikt samspel mellan kocken, bonden och råvaran under en minnesvärd svensexa. 

Vinkällaren har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka vinkällaren på Matrummet i Lund »

Det kan vara en trevlig idé att besöka Matrummet i Lunds vinkällare på svensexan

Rådhuskällaren / Biblioteket

I centrala Malmö ligger Rådhuskällaren, en anrik restaurang med ett utmärkt läge. På restaurangen finns ett bibliotek som är perfekt för mindre sällskap, till exempel i samband med en svensexa. Vad sägs om att börja dagen med en rolig aktivitet för att sedan avnjuta en god middag här innan kompisgänget fortsätter vidare ut i natten?

Biblioteket har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka biblioteket på Rådhuskällaren »

Rådhuskällarens bibliotek är perfekt för mindre sällskap och svensexor

The Hook

En rolig idé är att överraska kompisen som ska gifta sig med femkamp i form av fem olika aktiviteter i Malmö under en dag. Minigolf på The Hooks självlysande minigolfbana är en utmärkt gren! I den lekfulla lokalen med inspiration från Pirates of the Caribbean finns 15 minigolfbanor, en tiki-bar och gott om plats för umgänge.

The Hook har plats för 40 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka The Hook »  

1910 Event / Loger

1910 Event ger dig möjligheten att arrangera en svensexa i Malmö någon av Eleda Stadions loger med fantastisk utsikt över Malmö FFs hemmaplan. I en exklusiv loge kan du och kompisgänget fira den blivande brudgummen med god mat och dryck och en spännande fotbollsmatch. Det kommer garanterat bli en minnesvärd stund! 

Logerna har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka loger på 1910 Event »

Arrangera en trevlig svensexa i någon av Eleda Stadions loger i Malmö

Kappa Bar Helsingborg / Övervåningen

Om du letar efter en trevlig plats till svensexan där kompisgänget kan spela spel och umgås så är Kappa Bar i centrala Helsingborg ett bra alternativ. Övervåningen kan bokas för privata tillställningar och är utrustad med TV-skärmar, ljud, ljus och ett flertal datorer. Baren erbjuder mat och dryck och kan låta festligheterna pågå in på småtimmarna.

Övervåningen har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka övervåningen på Kappa Bar Helsingborg »

Kappa Bar i Helsingborg är en trevlig plats där kompisarna kan spela spel och umgås

Naturligtvis Golf & Country Club

I hjärtat av Skåne ligger Naturligtvis Golf & Country Club, en naturnära anläggning med en trevlig festlokal och fantastisk utsikt över gröna ängar. Här kan kompisgänget börja svensexan med roliga aktiviteter, såväl inom- som utomhusaktiviteter för att sedan fortsätta med en drink på terrassen följt av en trevlig middag. 

Naturligtvis Golf & Country Club har plats för 60 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Naturligtvis Golf & Country Club »

På Naturligtvis Golf & Country Club kan svensexan inledas med roliga aktiviteter

Vibliotek / La Trastienda

Restaurangen Vibliotek i Malmö erbjuder ett trevligt chambre separée med spansk touch. Det privata rummet som heter La Trastienda kan med fördel bokas för en svensexa. Här kan kompisarna njuta av spansk tapas och en skräddarsydd plockmeny. La Trastienda är utrustat med ljud- och ljussystem, DJ-set, mikrofon, bar, scen och dansgolv. 

La Trastienda har plats för 60 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka La Trastienda på Vibliotek » 

Svansjöhus

Mitt i Skurup ligger Svansjöhus, en trevlig stenlada med tillhörande lusthus och en lummig trädgård. I den här lugna miljön kan du arrangera en avkopplande svensexa i Skåne. Svansjöhus erbjuder en rad olika aktiviteter, som till exempel naturpromenader, cykelturer eller slottsbesök och det går bra att ta med egen mat och dryck till lokalen.

Svansjöhus har plats för 100 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Svansjöhus » 

Svansjöhus erbjuder en rad olika aktiviteter, exempelvis naturpromenader och cykelturer

M/S Pernille

Kliv ombord på Sundsbussarna tillsammans med killkompisarna och upplev en dag ute på havet med en fantastisk utsikt över Öresund och den svenska och danska kusten. Boka ett bord ombord för middag och festligheter eller låt M/S Pernilles kaptener arrangera en skräddarsydd charter på Öresund eller till Köpenhamn. 

M/S Pernille har plats för 125 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka M/S Pernille » 

Upplev en dag på havet ombord på M/S Pernille med fantastisk utsikt över Öresund

Malmö Sportbar

Malmö Sportbar är en lekfull lokal som passar stora såväl som små grupper. Här kan kompisarna uppvakta vännen som ska gifta sig genom att se en match tillsammans eller spela biljard, shuffleboard eller dart. I lokalen finns en jumbotron och flertalet stora TV-skärmar som fungerar utmärkt för quiz eller liknande. Sportbaren erbjuder allt från trerättersmiddagar till à la carte-rätter.

Malmö Sportbar har plats för 180 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka Malmö Sportbar »

Hjelmsjöborg / Parken

Vad sägs om att hyra en stor gräsyta som sträcker sig över tre hektar för att överraska kompisen som ska gifta sig med en dag full av utomhusaktiviteter? Parken är en del av Hjelmsjöborg slottspark i Örkelljunga och utomhusområdet fungerar utmärkt för lekar och tävlingar. Området kan anpassas efter önskemål och det går utmärkt att ta med egen mat och dryck. 

Parken har plats för 200 sittande personer eller 5000 stående.

Läs mer om och boka parken på Hjelmsjöborg »

Parken är en del av Hjelmsjöborg slottspark och fungerar utmärkt för lekar och tävlingar

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad är en lyxig resort vid kusten där Österlen och Toscana smälter samman. Här kan kompisgänget koppla av och njuta av mat som tillagats med noggrant utvalda råvaror och stor passion samt utsökta viner. Under sommaren kan sällskapet även ta en drink i utebaren på terrassen med utsikt över havet och stranden. 

Ystad Saltsjöbad har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Ystad Saltsjöbad »

På Ystad Saltsjöbad kan kompisgänget koppla av och njuta av god mat och dryck

Förhoppningsvis kan någon av ovanstående platser och aktiviteter i Skåne locka om du är mitt uppe i planeringen av en svensexa. Vi hoppas att det blir en minnesvärd dag för alla inblandade, och inte minst för killkompisen som ska gifta sig. Lycka till med svensexan i Skåne!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält