Om du planerar ett födelsedagsfirande i Göteborg och föredrar att hyra en lokal för festen har du kommit helt rätt. Du behöver inte fira 50 år eller fylla jämnt för att din födelsedag ska vara värd att fira. Varje födelsedag symboliserar ett år till i livet, vilket bara det i sig är värt en fest. Vi har samlat en rad trevliga festlokaler som passar alla olika typer av födelsedagsfiranden. Välj och vraka och boka en lokal där du kan fira din födelsedag med dina nära och kära.

Sociale / Vinbaren

På Sociale Brasserie i Hovås finns en intim vinbar. Vinbaren är den perfekta platsen att umgås och fira födelsedagen på med dina närmaste. Här erbjuds god mat och ett brett utbud av importerade viner från hela världen. Lokalen är mysig och smakfullt inredd. Den har dessutom en separat ingång för en privat och avskild känsla.

Vinbaren har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka vinbaren på Sociale »

Fira födelsedagen på Sociales trevliga vinbar med viner från hela världen

Sjömagasinet / Tullhuset

Vad tror du om att fira födelsedagen med närhet till Göteborgs skärgård? Tullhuset på Sjömagasinet är en klassisk och charmig festlokal med skärgårdsatmosfär. Lokalen ligger precis vid vattnet och har fin utsikt över Göteborgs hamn. På Tullhuset serveras god dryck och fine dining med särskilt fokus på fisk och skaldjur.

Tullhuset har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Tullhuset på Sjömagasinet »

Bjud in till ett födelsedagsfirande med närhet till Göteborgs skärgård

Chalmersska Huset / Bankvalvet

Bankvalvet i Chalmersska Huset stod klart år 1895 och är byggt i sten och marmor. Valvet pryds av mässingsdetaljer och har en spiralformad trappa som leder upp till en balkong med en magnifik utsikt över lokalen. Här kan du arrangera en exklusiv födelsedagsmiddag med en mystisk atmosfär.

Bankvalvet har plats för 48 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bankvalvet i Chalmersska Huset »

Anorda en exklusive födelsedagsmiddag i Bankvalvet på Chalmersska Huset

Ankarsmedjan Social

Ankarsmedjan är en kulturhistorisk restaurang som fungerar utmärkt för det lilla såväl som det stora födelsedagsfirandet i Göteborg. Tack vare restaurangens öppna studiokök kan du och ditt sällskap delta i matlagningen tillsammans med kockarna. Därefter får ni njuta av god mat och dryck av högsta kvalitet och umgås i en unik miljö.

Ankarsmedjan har plats för 65 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Ankarsmedjan Social »

Långbord fint uppdukat för födelsedagsmiddag på Ankarmedjan Social

Gården

Gården är en genuin restaurang i hjärtat av Göteborg. I restaurangens ljusa lokaler erbjuds god mat baserade på lokalt odlade råvaror i säsong och lokala drycker från västkusten. Om du vill bjuda in till ett mysigt födelsedagsfirande i Göteborg är det här den perfekta platsen för dig och ditt sällskap.

Gården har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Gården »

Gården är en genuin restaurang i hjärtat av Göteborg

Malins Skafferi

Om du vill arrangera en födelsedagsfest i en hemtrevlig lokal kan Malins Skafferi vara rätt plats för dig. Det charmiga huset ligger inte långt från havet på Nya Varvet. I hyran för lokalen ingår bland annat stolar, bord, glas och porslin. Ännu en fördel med Malins Skafferi är att du får ta med egen mat och dryck om du vill det.

Malins Skafferi har plats för 74 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Malins Skafferi »

Sigfrids

Hyr Sigfrids nyrenoverade restauranglokal med sekelskiftesstil till din födelsedagsfest. Den fina lokalen är uppdelad i två våningar med plats för både middag och dansgolv.

Sigfrids är utrustad med ett ljudsystem och restaurangen tillåter fest ända in på småtimmarna. Personalen erbjuder dessutom god mat och dryck samt trevlig service.

Sigfrids har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sigfrids »

GTS Festvåning

GTS Festvåning ger dig möjligheten att fira nästa födelsedag i en unik sekelskiftesvåning mitt i Göteborg. Mingla i någon av de två tillhörande salongerna eller biblioteket och njut av god mat i den fina matsalen tillsammans med dina nära och kära.

Festvåningen har plats för 90 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka GTS Festvåning »

Ha ditt födelsedagsfirande i GTS sekelskiftesvåning i Göteborg

Glory

Den livliga baren Glory med tillhörande takterrass ligger mitt på Avenyn och är en trevlig mötesplats. Här kan du anordna allt från stora till små födelsedagsfiranden. Lokalen är utrustad med avancerad teknisk utrustning och om du vill lägga till tilltugg eller snittar i bokningen är det inga problem. Glory samarbetar nämligen med restaurang Cheri Lee.

Glory har plats för 100 stående personer.

Läs mer om och boka Glory »

Fira födelsedagen med vännerna på den livliga baren Glory mitt på Avenyn

Kolgruvan

På Ringön i Göteborg ligger eventlokalen Kolgruvan i några gamla industrilokaler. I lokalen finns det plats för sittande middag och dansgolv och det finns även en stor takterrass som du och dina vänner kan njuta av. I hyran ingår bland annat ljudutrustning, DJ-set och en scen. Här kan du styra en riktigt cool födelsedagsfest!

Kolgruvan har plats för 100 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Kolgruvan »

La Cuvée

Fira din födelsedag i den mysiga festlokalen på La Cuvée. Lokalen är över 300 kvadratmeter stor och har murade valv och tegelväggar som bidrar till en unik miljö. Du kan ta med egen mat och dryck till festlokalen eller välja att anlita någon av La Cuvées samarbetspartners. I hyran ingår bland annat bord, stolar, ljusstakar, porslin och glas.

La Cuvée har plats för 120 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka La Cuvée »

Eight

I hjärtat av Göteborg hittar du den exklusiva och eleganta festlokalen Eight. Eight fungerar utmärkt för privata tillställningar likt födelsedagsfester och samarbetar med Hotell Bellora och restaurang Cheri Lee när det kommer till matservering. I lokalen finns högkvalitativ teknisk utrustning och medarbetare som levererar förstklassig service.

Eight har plats för 130 sittande personer och 320 stående.

Läs mer om och boka Eight »

Eight eleganta festlokal är perfekt för ditt födelsedagsfirande i Göteborg

Restaurang L's Resto

L's Resto på Lindholmen Science Park är en perfekt restaurang för festligheter och middagar. Restaurangen erbjuder en panoramavy över hamninloppet genom fönstren och två uteserveringar under sommartid. Här kan du och dina gäster slå er ner och njuta av en prisvärd middag med rätter som endast tillagats av de bästa råvarorna.

L’s Resto har plats för 140 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang L’s Resto »

Njut av en prisvärd födelsedagsmiddag med utsikt över Göteborgs hamninlopp

Restaurang Wijkanders

Wijkanders är en unik mötesplats som ligger i en anrik byggnad i centrala Göteborg. I byggnaden fanns tidigare ett sjukhus men år 2016 slog restaurangen upp dörrarna. Förutom själva restaurangen består Wijkanders även av ett café, en bistro, en vinbar och en festvåning. Här kan du fira din födelsedag i Göteborg i en trevlig atmosfär.

Wijkanders har plats för 150 sittande personer och 250 stående.

Läs mer om och boka Restaurang Wijkanders »

Styr upp ett födelsedagsfirande i Wijkanders unika festlokal i centrala Göteborg

Villa Belparc / Festvåning

Vill du arrangera en större födelsedagsfest i en vacker miljö? I så fall kan Villa Belparcs festvåning i Slottsskogens park vara rätt ställe för dig! Här kan du och ditt sällskap förvänta er personlig service, utsökt mat och fantastiska tårtor från det egna konditoriet. Under sommarmånaderna är det även möjligt att hålla din firande utomhus.

Festvåningen har plats för 180 sittande personer och 2 000 stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Villa Belparc »

Arrangera en större födelsedagsfest i en vacker miljö i Villa Bellparcs festvåning

Hotel Riverton / Restaurant ONE

På designhotellet Hotel Riverton vid vattnet i centrala Göteborg hittar du Restaurant ONE. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak, avancerad teknik och en privat bar där du och ditt sällskap kan njuta av goda drinkar. Här kan du bjuda in till ett elegant födelsedagsfirande i en trevlig atmosfär.

Restaurant ONE har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurant ONE »

Njut av en god födelsedagsmiddag på ett designhotell vid vattnet i centrala Göteborg

Det finns många roliga upplevelser, aktiviteter och andra saker att göra i Göteborg men för ett komplett födelsedagsfirande behövs en fest med alla dina nära och kära. Vi tipsar om de bästa festlokalerna för ditt födelsedagsfirande i Göteborg. Om inget av ovanstående lokaler faller dig i smaken kan du ta en titt på vår hemsida, där finns massor av alternativ. Lycka till med födelsedagsfesten och sist men inte minst, grattis!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält