Ett företagsevent i Malmö kan se ut på många olika sätt. Planerar du ett internt event likt kick off eller teambuilding eller ett externt event i form av kundmingel eller stor affärsmiddag? Oavsett vad för typ av företagsevent du ska arrangera så är det viktigt att hitta rätt lokal för att tillställningen ska kunna nå sin fulla potential. I hopp om att kunna hjälpa dig en bit på vägen har vi samlat en rad trevliga lokaler i Malmö som vi tror kan passa ditt företags kommande event.

1910 Event / Loger

1910 Event ger dig en unik möjlighet när det kommer till företagsevent, såväl interna som externa. Tack vare dem kan företaget bjuda med fotbollsintresserade medarbetare, kunder eller samarbetspartners till en av Eleda Stadions exklusiva loger med utsikt över MFFs hemmaplan. Här kan ni, förutom fotboll, även njuta av god mat och dryck.

Logen har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka logerna via 1910 Event »

United Spaces Malmö / Arenan

United Spaces Malmö ligger fint med havsutsikt i centrala Malmö. I mitten av lokalen finns Arenan, en lounge som fungerar utmärkt för ditt företagsevent, oavsett om du planerar en kickoff för medarbetarna eller en fest för viktiga partners. Personalen på plats hjälper gärna till att skräddarsy catering anpassad efter ditt event.

Arenan har plats för 55 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Arenan på United Spaces Malmö »

Arrangera ett företagsevent på United Spaces Malmö med havsutsikt

Vessel

Vessel är en nyöppnad och fräsch hamnkrog i Limhamn som är öppen för alla typer av företagsevent. I restaurangen erbjuds enastående mat och baren fungerar som en mötesplats. Här kan företaget arrangera en trevlig kundlunch eller bjuda in viktiga samarbetspartners till en utsökt middag.

Lokalen har både karaktär och värme och fönster från golv till tak som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Den är även utrustad med ljudsystem och skärmar.

Vessel har plats för 58 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Vessel »

Vessel är en nyöppnad och fräsch hamnkrog öppen för alla typer av företagsevent

Malmö Arena Hotel / Skybar

På den sextonde våningen på Malmö Arena Hotel, och 85 meter över havet, hittar du Skybar. Baren har panoramafönster som sträcker sig från golv till tak vilket ger en 360 graders utsikt över staden och Öresundsbron. Bjud med företagets medarbetare, kunder eller partners och njut av goda cocktails och pizzor.

Skybar har plats för 60 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Skybar på Malmö Arena Hotel »

Bjud med företagets medarbetare, kunder eller partners till trevliga Skybar i Malmö

Kappa Bar Malmö

Kappa Bar är en trevlig och stilren e-sportrestaurang i centrala Malmö. Här kan medarbetarna umgås och spela spel under en afterwork men lokalen fungerar också utmärkt för coola kundevent eller affärsluncher. Kappa Bar är utrustad med TV-skärmar, ljud- och ljussystem och ett flertal datorer. Dessutom erbjuder baren mat och dryck.

Kappa Bar har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Kappa Bar Malmö »

Kappa Bar Malmö fungerar utmärkt för coola afterworks, kundevent och affärsluncher

Foodhall

Foodhall är en restaurang och utmärkt mötesplats på entréplan på Eleda Stadion. I lokalen finns ett ljudsystem, en scenpodie, en bar och tv-skärmar. Personalen på plats kan ordna både mat och dryck och hjälper dig att skapa den rätta atmosfären för företagets nästa möte, företagsmiddag eller mingel.

Foodhall har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Foodhall »

Foodhall är en restaurang och utmärkt mötesplats på Eleda Stadion

Babel

Den vackra tegelkyrkan på Spångatan är en utmärkt lokal för kommande företagsevent i Malmö. Babel erbjuder en 400 kvadratmeter stor yta och den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Här kan ditt företag arrangera allt från filmvisningar och scenframträdanden till mingelevent och fester.

Babel har plats för 170 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka Babel »

Malmö Sportbar

Malmö Sportbar är den perfekta platsen för det interna företagseventet där fokus ligger på att umgås och ha roligt. Här finns många olika spel, till exempel biljard och shuffleboard, och skärmar där de stora matcherna visas. Hos Malmö Sportbar kan du och dina sportintresserade kollegor dessutom njuta av god, hemlagad mat.

Malmö Sportbar har plats för 180 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka Malmö Sportbar »

Folk Mat & Möten / Sal 1

Folk Mat & Möten ligger i centrala Malmö och erbjuder den moderna eventlokalen Sal 1. Den här salen är utrustad med en teleskopläktare med bekväma biostolar och den senaste tekniken inom ljud, bild och projektor. Möbleringen är flexibel och det faktum att läktaren kan fällas ner gör att lokalen kan anpassas utifrån ditt företagsevent.

Sal 1 har plats för 194 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka sal 1 på Folk Mat & Möten »

Folk Mat & Möten i centrala Malmö erbjuder en modern och anpassningsbar eventlokal

Matverkstaden

Matverkstaden är en prisvärd och mångsidig eventlokal på 800 kvadratmeter med en industriell atmosfär. Här kan du anordna allt från liveuppträdanden till stora utställningar.

Personalen på plats hjälper till med ljud, ljus och scen och Matverkstadens prisbelönta kockar ordnar med mat och dryck. När du hyr lokalen får du även tillgång till en stor utomhusplats, stolar och bord.

Matverkstaden har plats för 200 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka Matverkstaden »

Slagthuset / Gallerian

Slagthuset är en historisk byggnad i Malmö centrum med ett flertal olika eventlokaler. Gallerian är en av lokalerna och ligger i mitten av huset. Den här eventlokalen är 350 kvadratmeter och liknar en passage med tegelväggar och pelare. I Gallerian kan du anordna företagsevent som utställningar, mässor, mingel och middagar.

Gallerian har plats för 250 sittande personer och 300 stående.

Läs mer om och boka Gallerian i Slagthuset »

I Gallerian kan du anordna företagsevent som utställningar, mingel och middagar

Moriska Paviljongen / Stora Salongen

Stora Salongen på Moriska Paviljongen i Malmö erbjuder en anrik miljö och en unik atmosfär. Här kan ditt företag bjuda in till stora mingel, shower och galamiddagar. Salongen är utrustad med en komplett bar, scen, ljussystem, ljudsystem, projektor och duk.

Stora Salongen har plats för 350 sittande personer och 1 000 stående.

Läs mer om och boka Stora Salongen på Moriska Paviljongen »

Torringelund / Rotundan

I närheten av Malmö intill en skog och en sjö ligger Torringelund. Torringelund är en trevlig och flexibel eventlokal där företaget kan arrangera en rad olika stora evenemang. I den vackra rotundan finns scen och projektor och det går även att få hjälp med ljud- och ljussystem. Torringelund erbjuder dessutom god mat och dryck.

Rotundan har plats för 500 sittande personer och 1 000 stående.

Läs mer om och boka rotundan på Torringelund »

Torringelund är en trevlig eventlokal där företaget kan arrangera olika evenemang

Folk Mat & Möten / Foajén

I centrala Malmö hittar du Folk Mat & Möten, en modern mötesplats för alla typer av evenemang. I den anpassningsbara foajén kan du arrangera företagsfester, mässor och andra stora event. Foajén har högt i tak och vackra taklampor och erbjuder all teknisk utrustning ditt företag kan tänkas behöva.

Foajén har plats för 600 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka foajén på Folk Mat & Möten »

I den anpassningsbara foajén kan du arrangera företagsfester, mässor och andra stora event

Malmö Arena Hotel / Arenarummet

Planerar ditt företag att anordna ett riktigt stort företagsevent i Malmö? Om svaret är ja kan Arenarummet på Malmö Arena Hotel vara ett bra alternativ. Tack vare de generösa ytorna och den imponerande takhöjden kan du arrangera spektakulära event i lokalen, förslagsvis shower, utställningar, produktlanseringar och stora middagar.

Arenarummet har plats för 3 200 sittande personer och 10 000 stående.

Läs mer om och boka Arenarummet på Malmö Arena Hotel »

Att det finns så många olika saker att göra i Malmö gör staden till en bra plats för ditt kommande företagsevent. Här finns det gott om teambuilding-aktiviteter, trevliga upplevelser och häftiga platser att besöka.

Förhoppningsvis kan någon av de ovanstående platserna som vi nämnt vara ett alternativ för ditt kommande företagsevent i Malmö. Om du inte hittar det du letar efter kan du alltid ta en titt på vår hemsida. Där har vi samlat många fler fina eventlokaler.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält