Börjar det närma sig företagets årliga kickoff i Göteborg? Om du är på jakt efter rätt lokal och aktivitet för eventet har du kommit rätt. Då och då är det viktigt att ge företagets personal tid att stanna upp, reflektera och samla energi för att kunna blicka framåt och ta sig an nya utmaningar. Här tipsar vi om trevliga platser och roliga saker att göra på nästa kickoff.

Lerbäcksgården

Inte långt utanför Göteborg ligger Lerbäcksgården, ett charmigt och nyrenoverat 40-talshus. Lerbäcksgården har bland annat ett konferensbord, mysiga sittplatser, ett rum med biografstolar och ett kök. På den här utmärkta platsen för en kickoff kan ni varva möten med härliga promenader i den fridfulla omgivningen.

Lerbäcksgården har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Lerbäcksgården »

Varva möten med härliga promenader i den fridfulla naturen på Lerbäcksgården

Wine Mechanics / Konferensloft

Wine Mechanics i Gamlestaden är det första stadsvineriet i Norden och på vingården finns all utrustning som krävs för att tillverka vin i världsklass. På Wine Mechanics finns ett unikt konferensloft med utsikt över vineriet där ni kan inleda kickoffen med ett möte. När mötet är avklarat kan kollegorna fortsätta dagen med provsmakning av de egentillverkade vinerna.

Konferensloftet har plats för 25 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka konferensloftet på Wine Mechanics »

Boka in ett möte följt av provsmakning av Wine Mechanics egna viner

Hard Rock Cafe / Legends Room

I Legends Room på Hard Rock Cafe kan du anordna en trevlig kickoff i en avskild och kreativ miljö. Rummet är anpassningsbart vilket gör att möjligheterna är många. Ni kan förslagsvis börja eventet med ett möte följt av en god middag och något gott att dricka i baren. När ni är mätta och belåtna kan ni utmana varandra i en omgång shuffleboard.

Legends Room har plats för 26 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Legends Room på Hard Rock Cafe »

I Legends Room kan företaget anordna en trevlig kickoff i en avskild miljö

Popsicle Vrångö

Popsicle café och restaurang ligger på Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Här kan du och dina kollegor njuta av lugnet, havsluften och den vackra naturen med sina stränder och naturstigar. På Popsicle kan du arrangera en kickoff med spännande aktiviteter som bland annat tångsafari och utomhusmatlagning. Hur härligt låter inte det?

Popsicle Vrångö har plats för 50 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Popsicle Vrångö »

På Popsicle kan företaget bjuda in till en kickoff med spännande aktiviteter

Biljardpalatset / Nedervåningen

Biljardpalatset ligger mitt i Göteborg och erbjuder förutom en trevlig miljö även spel, mat och dryck. Lokalens nedervåning är stor och fungerar utmärkt att hyra för företagsevent. Här kan ni arrangera nästa kickoff och kombinera en trevlig middag med goda drycker och roliga spel som biljard eller shuffleboard.

Nedervåningen har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka nedervåningen på Biljardpalatset »

Kombinera en trevlig middag med goda drycker och roliga spel på Biljardpalatset

Sociale / Nedervåningen

Styr upp en lekfull och rolig kickoff på restaurangen Sociale i Hovås. På restaurangens nedervåning finns en loungeavdelning, bowlingbanor, shuffleboards och en bar. Här kan företaget unna sig en trevlig tillställning med god mat och läckra drinkar. När ni bokar nedervåningen får ni tillgång till hela våningsplanet vilket ger en unik upplevelse.

Nedervåningen har plats för 60 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka nedervåningen på Sociale »

Ordna en trevlig tillställning med god mat och läckra drinkar på Sociale

Brewdog Bar Göteborg

Arrangera nästa kickoff på Brewdog Bar i Göteborg och låt företagets personal ta del av barens breda utbud av upplevelser. Här kan ni tillsammans njuta av fantastisk mat, testa öl från någon av Brewdogs 30 ölkranar och spela pinball. Ni har också möjligheten att lära er mer om hantverksöl och testa olika ölsorter i barens egna ölskola.

Brewdog Bar Göteborg har plats för 70 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Brewdog Bar Göteborg »

Paddan

Välkomna kollegorna ombord på någon av Paddanbåtarna. Dessa öppna båtar tar er med på en tur genom Göteborgs kanaler. När ni bokar en egen Paddanbåt ingår guidning via ett inbyggt guidesystem men om ni hellre föredrar att lyssna på musik kan ni enkelt ansluta en telefon istället. Som en privat grupp har ni möjlighet att ta med egen mat och dryck ombord på Paddan.

Paddan har plats för 88 sittande personer.

Läs mer om och boka Paddan »

Ta med kollegorna på en tur genom Göteborgs kanaler på nästa kickoff

Star Karaoke

Om företaget består av många sång- och musikintresserade kan det vara en rolig idé att anordna nästa kickoff i Göteborg på Star Karaoke. Ni kan boka hela lokalen med tillhörande lounge och bardel för er själva och ostört njuta av sång, mat och dryck. Det blir en rolig upplevelse som personalen sent kommer att glömma!

Star Karaoke har plats för 100 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Star Karaoke »

Det är en rolig idé att anordna nästa kickoff i Göteborg på Star Karaoke

M/S S:t Erik

Ta med kollegorna ombord på M/S S:t Erik och låt dem njuta av en tur på en skärgårdsbåt och god mat och dryck på nästa kickoff. Det klassiska skärgårdsfartyget byggdes år 1881 och har en vacker matsal, en ljus aktersalong och två trevliga soldäck där företagets medarbetare kan umgås och ha det trevligt.

M/S S:t Erik har plats för 110 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka M/S S:t Erik »

Låt kollegorna njuta av en tur på en skärgårdsbåt, god mat och dryck på nästa kickoff

Beach Center

Tack vare Beach Center har du möjlighet att arrangera företagets nästa kickoff i världens största beachvolleyhall. Inled dagen med ett kort möte i någon av anläggningens konferenslokaler. Fortsätt sedan med en volleybollturnering följt av grillbuffé och efterfest med livemusik och sand mellan tårna.

Beach Center har plats för 500 sittande personer och 900 stående.

Läs mer om och boka Beach Center »

Arrangera företagets nästa kickoff i världens största beachvolleyhall på Beach Center

Arrangera en kickoff i Göteborg och låt företagets medarbetare få byta ut kontorsmiljön mot något annat för en stund. Vi hoppas att ovanstående tips på kickoff-aktiviteter i Göteborg kan hjälpa dig med planeringen. Lycka till!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält