Samla nära och kära för en hejdundrande nyårsfest i Göteborg för att fira in det nya året på bästa sätt. Oavsett om du planerar en mer intim middag med dina närmaste eller en storslagen fest med alla du känner, så har vi något för dig. Nedan har vi samlat några av de bästa restaurangerna och lokalerna för din nyårsfest och nyårsmiddag i Göteborg.

Glory

Mitt i Göteborg, i det historiska Excet Huset på Avenyn, ligger Glory. Glory är en inbjudande och charmig bar med tillhörande takterrass. Baren fungerar utmärkt som en eventlokal, så vad sägs om att arrangera nästa nyårsfest här?

Lokalen har vackra tegelväggar, fönster, gatlyktor och massa grönska samt högkvalitativ teknisk utrustning. Tilltugg och snittar kan ordnas i samarbete med restaurang Cheri Lee.

Glory har plats för 100 stående personer.

Läs mer om och boka Glory »

Baren Glory fungerar utmärkt för nästa nyårsfest i Göteborg

Sociale / Vinbaren

På restaurang Sociale i Hovås finns en charmig och intim vinbar. Vinbaren är stilrent inredd och erbjuder en välkomnande atmosfär och ett imponerande utbud i fråga om mat och dryck. Sociales vinbar är den perfekta platsen för en mindre nyårsfest.

Vinbaren har plats för 30 sittande och lika många stående.

Läs mer om och boka Vinbaren på Sociale »

Boka Sociales intima vinbar för en mindre nyårsfest

MellanRummet

Samla nära och kära för en trevlig nyårsfest på den moderna restaurangen MellanRummet. Den mysiga och anpassningsbara restaurangen ligger i Göteborgs centrum och fungerar utmärkt som festlokal. Här kan ni fira in det nya året med fantastiska drinkar och delikatesser som ostron, charkbrickor och svamptoasts.

MellanRummet har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka MellanRummet »

Chalmersska Huset / Bankvalvet

Bankvalvet i Chalmersska Huset stod klart år 1895 och är en magnifik sal i sten och marmor med vackra inslag i mässing. I valvet finns en spiraltrappa som leder upp till en imponerande balkong med utsikt över salen. Bankvalvet är perfekt för en exklusiv nyårsfest i Göteborg och personalen på plats hjälper dig att välja ut en trevlig meny.

Bankvalvet har plats för 48 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bankvalvet på Chalmersska Huset »

Bankvalvet är perfekt för en exklusiv nyårsfest i Göteborg

Gården

Om du letar efter en trevlig eventlokal att hyra för din kommande nyårsfest i Göteborg så är Husette ett strålande alternativ. Gården är en välkomnande restaurang som fokuserar på att erbjuda minnesvärda upplevelser med hjälp av god mat och dryck med fokus på västkusten. Alla Gårdens menyer bygger på säsongens lokalt odlade råvaror.

Gården har plats för 70 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Gården »

Gården är en välkomnande restaurang där du kan arrangera en nyårsfest med god mat

Världskulturmuseet / Bryggan

Högt uppe under taket på Världskulturmuseet ligger Bryggan. Bryggan är en imponerande och öppen plats med utsikt i alla riktningar. När mörkret lägger sig skapar det skimrande ljuset från Liseberg och Universeum en magisk atmosfär i lokalen. I den här unika eventlokalen kan du bjuda in till en storslagen nyårsfest.

Bryggan har plats för 80 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Bryggan på Världskulturmuseet »

I den unika eventlokalen Bryggan kan du bjuda in till en storslagen nyårsfest

Balambaras

Balambaras ligger intill Avenyn och är en exklusiv och mångsidig festlokal. Den unika lokalen är som gjord för festligheter likt nyårsfester. Här kan du och dina vänner njuta av god dryck, exotiska rätter tillagade av erfarna kockar och dansa in på småtimmarna. I lokalen finns den ljud- och ljusutrustning som behövs för att skapa en minnesvärd fest.

Balambaras har plats för 80 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Balambaras »

Eventlokalen Balambaras är som gjord för festligheter likt nyårsfester

Radisson Blu Scandinavia / Noot

På Radisson Blu Scandinavia finns restaurangen Noot. Här genomsyras allt från inredningen till smakupplevelsen av en nordisk twist. Menyn skapas utifrån säsongens bästa råvaror och Noot lägger stor vikt vid närproducerade ingredienser. Om du vill fira nyår på ett hotell i Göteborg med god mat och en härlig atmosfär är det här rätt ställe.

Noot har plats för 85 sittande personer och 150 stående personer.

Läs mer om och boka Noot på Radisson Blu Scandinavia »

Fira nyår på ett hotell i Göteborg med god mat och en härlig atmosfär på Noot

Sjömagasinet / Ostindiasalen

Ostindiasalen på Sjömagasinet är en charmig festlokal med oslagbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Det havsnära läget skapar en magisk skärgårdskänsla som förstärks av förstklassiga matupplevelser med fisk och skaldjur i fokus. Denna lyxiga lokal har även en ljudanläggning vilket gör den till ett utmärkt val för din nyårsfest.

Ostindiasalen har plats för 90 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Ostindiasalen på Sjömagasinet »

Ostindiasalen på Sjömagasinet är en lyxig lokal och ett utmärkt val för din nyårsfest

Trädgår'n / Restaurang

Boka restaurangen på Trädgår'n och arrangera en nyårsfest i Göteborg som dina vänner sent kommer att glömma. Restaurangen har stora fönster från golv till tak vilket skapar en panoramautsikt över omgivningen och en imponerande atmosfär.

Restaurangen har plats för 100 sittande personer och 350 stående.

Läs mer om och boka restaurangen på Trädgår'n »

Boka restaurangen på Trädgår'n och arrangera en storslagen nyårsfest i Göteborg

Sockerbruket Arena

Sockerbruket Arena mitt i Sockerbruket i Göteborg är en imponerande festlokal. Lokalen har en industriell stil och en generös takhöjd vilket skapar en unik atmosfär. Den mångsidiga eventlokalen har en scen samt ljud- och ljusutrustning och passar utmärkt för en storslagen nyårsfest. Du har själv möjligheten att anpassa allt från mat och dryck till dekorationer.

Sockerbruket Arena har plats för 130 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Sockerbruket Arena »

Sockerbruket Arena är en imponerande festlokal där du kan arrangera nästa nyårsfest

Eight

I hjärtat av Göteborg, vid Kungsportsavenyn, ligger den exklusiva eventlokalen Eight. Festlokalen erbjuder högkvalitativ teknisk utrustning och serviceinriktad personal och är det perfekta stället för nyårsfesten. Om du och ditt sällskap önskar mat till festen kan Eight hjälpa till genom samarbetspartnerna Hotell Bellora och restaurang Cheri Lee.

Eight har plats för 130 sittande personer och 320 stående.

Läs mer om och boka Eight »

Samla dina vänner i den exklusiva eventlokalen Eight och skåla in det nya året

Restaurang L’s Resto

Restaurang L's Resto erbjuder en mångsidig festvåning på Lindholmen Science Park. Lokalen har en entré som vetter mot kajen och panoramafönster som ramar in utsikten över hamninloppet. Här kan du arrangera din nyårsfest i Göteborg och tillsammans kan du och ditt sällskap njuta av en meny med rätter som tillagats med de bästa råvarorna.

Restaurang L’s Resto har plats för 140 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang L’s Resto »

Samla vännerna och skåla in det nya året på Restaurang L's Resto i Göteborg

Hotel Riverton / Restaurant ONE

Hotel Riverton är ett designhotell med ett utmärkt läge vid vattnet i centrala Göteborg. På första våningen ligger nyrenoverade och tidlösa Restaurant ONE. Lokalen har panoramafönster från golv till tak och är den perfekta platsen för en nyårsfest. Här finns den senaste tekniken i form av bland annat ett högkvalitativt ljud- och ljussystem.

Restaurant ONE har plats för 250 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurant ONE på Hotel Riverton »

På Hotel Riverton ligger Restaurant ONE, en perfekt festlokal för nyårsafton

The C

Eventlokalen The C har ett centralt läge i Göteborg och erbjuder en modern och unik lokal som passar utmärkt för nyårsfesten. Lokalhyran inkluderar bland annat personal, möbler, städning och en komplett ljud- och ljusutrustning. The C har även en fullt utrustad bar och erfarna köksmästare som hjälper dig att skräddarsy maten till festen.

The C har plats för 250 sittande personer och 500 stående.

Läs mer om och boka The C »

Bjud in till nyårsmiddag och nyårsfest i den trevliga eventlokalen The C i Göteborg

Kan någon av ovanstående eventlokaler vara rätt plats för din nyårsfest? Vi vill att du och dina nära och kära ska kunna skåla in det nya året på bästa tänkbara ställe. Därför finns vi här för att hjälpa dig att hitta och boka en lokal för din nyårsfest i Göteborg.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält