Avsluta det gångna året på topp med en trevlig nyårsmiddag i Stockholm på någon av stadens alla restauranger. Medan en del föredrar att bjuda in till nyårsfest hemma tycker andra att det är mer praktiskt att gå ut och äta en nyårsmiddag på restaurang. Fördelen med att gå ut och äta på nyår är att ingen i sällskapet behöver lägga ned tid på diverse förberedelser. Nedan tipsar vi om några av de bästa restaurangerna för nyårssupén i Stockholm.

Internationella Pressklubben / Lilla Valvet

På Internationella Pressklubben i centrala Stockholm finns Lilla Valvet. Pressklubben strävar efter att skapa matupplevelser utöver det vanliga genom att bara använda förstklassiga råvaror. I det mysiga Lilla Valvet kan du och dina nära och kära njuta av en smakrik nyårsmiddag tillsammans.

Lilla Valvet har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka Lilla Valvet på Internationella Pressklubben »

På Internationella Pressklubben i centrala Stockholm finns Lilla Valvet

Eatery Gärdet / Chambre Lemoné

Eatery Gärdets mysiga chambre séparée, Chambre Lemoné, är den perfekta platsen för en trevlig nyårsmiddag i Stockholm. Det privata rummet är smakfullt inrett och bidrar till en intim atmosfär. Eatery Gärdets personal hjälper dig och ditt nyårssällskap med mat och dryck för att det ska bli en kväll att minnas.

Chambre Lemoné har plats för 18 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Chambre Lemoné på Eatery Gärdet »

Chambre Lemoné är smakfullt inrett och bidrar till en intim atmosfär

Eataly / Wine Room

På bästa adress i Stockholm ligger Eataly Stockholm, en italiensk restaurang som låter dig drömma dig bort till Italien för en stund. Här kombineras förstklassig italiensk mat och dryck med en trevlig inredning vilket skapar en magisk atmosfär. Wine Room är en intim del av restaurangen som kan bokas om du planerar en mindre nyårsmiddag.

Wine Room har plats för 20 sittande personer och 30 stående.

Läs mer om och boka Wine Room på Eataly »

Wine Room är en intim del som kan bokas om du planerar en mindre nyårsmiddag

Stockholms Vinkällare / Rum 3

I centrala Stockholm ligger Stockholms Vinkällare. Stockholms Vinkällare erbjuder totalt fyra separata och exklusiva rum som alla fungerar utmärkt för privata tillställningar. Rum 3 är det minsta rummet och är det perfekta alternativet för en intim nyårsmiddag. Personalen på plats hjälper ditt sällskap att välja mat och dryck som passar er.

Rum 3 har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Rum 3 på Stockholms Vinkällare »

Eatery Lumafabriken / Volt

På Eatery Lumafabriken finns lokalen Volt, en glaskub som ligger på 13:e våningen. Volt har fönster från golv till tak vilket skapar en 360-graders panoramautsikt över Stockholm. Den unika lokalen har även en egen terrass, en våning ner, med fantastisk utsikt över Hammarbykanalen. Volt är ett utmärkt val för nyårsmiddagen i Stockholm.

Volt har plats för 24 sittande personer och 45 stående.

Läs mer om och boka Volt på Eatery Lumafabriken »

Volt är en glaskub som ligger på 13:e våningen och tillhör Eatery Lumafabriken

Operakällaren / Stora Salongen

Stora Salongen på Operakällaren är den perfekta platsen för sällskapet som föredrar att fira in det nya året på ett mer avskilt sätt. Den exklusiva salongen som tillhör en av Sveriges mest prestigefyllda restauranger har en magisk utsikt över Kungsträdgården, Stockholms slott och strömmen vilket skapar en unik atmosfär.

Stora Salongen har plats för 30 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka Stora Salongen på Operakällaren »

exklusiva salongen som tillhör prestigefyllda Operakällaren

Quality Hotel Friends / Brasserie X

På 25:e våningen på Quality Hotel Friends ligger Brasserie X med en oslagbar utsikt. Brasserie X är en bar och restaurang där nordiska kulinariska traditioner kombineras med den avslappnade atmosfären från ett franskt brasserie.

Om du och din partner planerar en nyårsmiddag på tu man hand kan ni boka restaurangens exklusiva balkong som rymmer två personer. Här kan ni njuta av en trevlig middag och goda drinkar, avskilda från de övriga gästerna.

Brasserie X har plats för 35 sittande personer och 16 stående.

Läs mer om och boka Brasserie X på Quality Hotel Friends »

På 25:e våningen på Quality Hotel Friends ligger Brasserie X

Restaurang Sten Sture / Privatrum

Historiska Restaurang Sten Sture ligger i hjärtat av Gamla Stan. Lokalen som tidigare varit ett fängelse med valv från 1300-talet har ett chambre séparée som är utmärkt för en nyårsmiddag i Stockholm. Det privata rummet har en fullt utrustad bar med alla nödvändiga rättigheter och ett kök där det tillagas välsmakande måltider.

Privatrummet har plats för 38 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Restaurang Sten Stures privatrum »

Restaurang Sten Sture har ett privatrum som är utmärkt för en nyårsmiddag

at Kungsholmen / Bistron

Bistron är en del av den trendiga restaurangen at Kungsholmen som ligger mitt i Stockholm. Den modernt inredda lokalen är fylld med konst och erbjuder en härlig atmosfär och fantastisk mat och dryck. Bistron är anpassningsbar och kan förvandlas till ett dansgolv med hjälp av lokalens ljud- och ljusutrustning.

Boka Bistron och fira in det nya året här tillsammans med nära och kära!

Bistron har plats för 46 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Bistron på at Kungsholmen »

Boka Bistron för en trevlig nyårsmiddag i Stockholm tillsammans med nära och kära

Skansen / Krogen Tre Byttor

När du besöker Krogen Tre Byttor på Skansen får du möjligheten att resa tillbaka till 1700-talet och upptäck restaurangvärlden på Bellmans tid. Den charmiga krogen består av tre små rum och är perfekt för mindre nyårsmiddagar i Stockholm. Skansen är alltid ett bra alternativ för sällskapet som önskar en extra minnesvärd tillställning.

Krogen Tre Byttor har plats för 50 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka Krogen Tre Byttor på Skansen »

Fira nyår med en trevlig middag på Krogen Tre Byttor på Skansen

B.A.R. / Mindre del

B.A.R, Blasieholmens akvarium och restaurang, är en smakfullt inredd och mysig festlokal på Blasieholmen. Vid ingången till lokalen finns ett avskilt utrymme som kan bokas för mindre sällskap. Här kan du och ditt sällskap njuta av noggrant tillagade och säsongsbaserade måltider med fokus på grillad fisk, skaldjur och goda tillbehör.

Den mindre delen har plats för 55 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka den mindre delen på B.A.R »

På B.A.R finns ett avskilt utrymme som kan bokas för mindre nyårsmiddagar

El Cielo Bar & Kök

El Cielo Bar & Kök är en mysig restaurang i centrala Stockholm. Restaurangen brinner för sydamerikansk mat och alla olika smaker från Sydamerika och vi vill dela passionen med sina besökare. Samla familjen eller vännerna för en nyårsmiddag här. Vi kan garantera ett smakrikt och gott avslut på det gångna året!

El Cielo Bar & Kök har plats för 60 sittande personer och 25 stående.

Läs mer om och boka El Cielo Bar & Kök »

Samla familjen eller vännerna för en nyårsmiddag på El Cielo Bar & Kök

K-märkt Hagastaden / Bakre Stora

K-märkt Hagastaden är en restaurang som består av tre privata eventlokaler som antingen kan kombineras eller hyras separat. Bakre Stora är ett av restaurangens privata utrymmen med egen entré, bar och toaletter. Om du vill arrangera en nyårsmiddag i Stockholm på ett ställe med trevlig atmosfär är Bakre Stora perfekt.

Bakre Stora har plats för 65 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Bakre Stora på K-märkt Hagastaden »

Bakre Stora är ett av K-märkt Hagastadens privata utrymmen

Debaser Strand / Bar Brooklyn

Bar Brooklyn är en restaurang och bar med amerikansk inspiration som erbjuder goda burgare samt vegetariska och veganska alternativ. Restauranglokalen är utrustad med en scen för liveframträdanden och en DJ-anläggning för dansmusik. Bar Brooklyns serveringstillstånd sträcker sig till efter midnatt vilket gör det här till en perfekt plats att skåla in det nya året på.

Bar Brooklyn har plats för 100 sittande och 200 stående.

Läs mer om och boka Bar Brooklyn på Debaser Strand »

Skåla in det nya året på Bar Brooklyn på Debaser Strand

Lux Dag för Dag

Restaurang Lux Dag för Dag ligger på Lilla Essingen i Stockholm och är en perfekt plats för nyårsmiddagen. Det som är unikt med restaurangen är att menykonceptet där säsongens råvaror styr den dagliga menyn. Fokus ligger på hållbarhet och Lux Dag för Dag samarbetar därför med små lokala producenter och har egna fiskare, jägare, odlare och lantbrukare.

Lux Dag för Dag har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Lux Dag för Dag »

Restaurang Lux Dag för Dag i Stockholm och är en perfekt plats för nyårsmiddagen

Djurgårdsbron

Djurgårdsbron har en charmig eventlokal med vacker utsikt över Stockholm genom lokalens stora glasfönster. Här kan du samla nära och kära för en trevlig nyårsmiddag. Restaurangen skräddarsyr mat- och dryckesalternativ för att matcha ditt sällskaps önskemål och behov och erbjuder en fantastisk service under hela kvällen.

Djurgårdsbron har plats för 130 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Djurgårdsbron »

Samla nära och kära för en trevlig nyårsmiddag på Djurgårdsbron

Att fira nyårsmiddagen på en restaurang är ingen dålig idé, särskilt eftersom många restauranger erbjuder trevliga nyårspaket kvällen till ära. Om du planerar att ta med ditt sällskap till en restaurang på nyår så är det bra att vara ute i god tid. Kom ihåg att du nästan alltid behöver boka nyårsmiddagen i Stockholm i förväg. Gott nytt år!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält